|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
6.4.2008 17:05:37   
Lunca1
Manca čim prej se pozdravi. user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
   [Brisano sporočilo]
6.4.2008 17:49:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3577
6.4.2008 17:51:26   
TRIŠ
Ugotavljam, da si izlete veliko bolj privoščijo velike družine januarčkov. Njim je vse normalno in izvedljivo brez problema. Me, ki smo prvič mamice se mi zdi, da mogoče preveč kompliciramo. Sprostit se bo treba.

Tudi mi smo prvič kaj zakomplicirali.Sunny ko bo četrti bomo šli že iz porodnišnice na izletuser posted image
Nana jaz pa gledam katera je ta rdeča slikicauser posted image lepa slikica
Uaaaau Lunca kako lepa slikica.Mogoče je edino malo velikauser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
6.4.2008 17:57:44   
aurora6
Neja vse najboljše.
Ko ste ve imele inštrukcije za smajlije in slikice gor dajat sem jst špricala hehehe............

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
6.4.2008 18:23:30   
katee
Neja user posted image vse najboljše!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
6.4.2008 18:50:35   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: obrigit

Midva sma pa danes Špeli odprla račun oz. vezano vlogo ter ji dala preko trajnika vsaki mesec 50 eu. Ker nikoli ne veš kakšna bo situacija čez 20 let tako pa bo imela finančni štart. 

Tudi midva sva dala odpreti račun oz. življenjsko zavarovanje in bova dajala 50€. Mislim pa, da je moj dal na 25 let. Pa dedi in omica sta tudi rekla, da bosta dajala. Jaz pa tudi že kar nekaj časa nalagam, nalagam, ... Joj kako bomo bogati čez 25 let user posted image

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
6.4.2008 19:07:07   
Lunca1
Triš saj za izdelavo fotke sem jo obrezala na pravo mero, sem pa za prvi dve dala 2000 sit, za to, ki sem jo pa sama posnela pa 34 sit.user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
6.4.2008 19:07:08   
vaney
dan.

midva z Anžetom sva pa prišla domov iz potepanja po Novem mestu. Naju je moja poročna priča peljala na kosilo, potem smo šle na dolg sprehod in sladoled (toliko o moji dietiuser posted image ), potem pa sva šla še k moji mami na obisk. Doma pa so naju čakali še obiski in sva šele zdaj zadihala. Ati pa dela popoldne (spetuser posted image ), tako da morava kar sama okrog hodit.

nalin, res imaš smisel za izdelovanje ročnih stvari. Super. Imaš pa zelo podobno stropno svetilko kot jaz.

Zdaj se bova šla pa počasi kopat, ima Anže temenca in se hecava z odstranjevanjem le-teh.

nana, lazanja?? njamiuser posted image user posted image to je pa tako dobro. Pa kanelonov se tudi ne branimuser posted image In jaz naj bi hujšala? ja, ja, seveda.

pridne bodite, se mogoče beremo še kaj kasneje.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
6.4.2008 19:41:23   
Alfabeta
No, danes sem malo boljše volje, pa bom tudi jaz malo odgovorila.

Najprej hvala vsem, ki ste želele mojemu sinu ozdravitev. Danes je sicer še prisotna temperatura, sicer malo, 37.5, vendar mi ni jasno od česa. Sem kar obupana, kaj vse se ga prilepi. Pa je bil kar odporen. Upam,da ni vse povezano z njegovimi alergijami, z oslabljenim prehranjevanjem,... Mah, upam, da bo bolje.

Glede hrane med dojenjem, jaz sem ves čas trdila, da hrana ne povzroča krčkov, pa nekaj ziher dela težav. Jaz sem včeraj zvečer jedla jajca in ocvirke pa je mala danes cel dan jokala. Jo je ful dajalo, ne bom ponovila.

Sunny , glede izletov, pa tudi jaz menim, da je odvisno od človeka. Mi gremo za prvomajske praznike na morje, na CRO, 3 ure vožnje, pa še na barko. Pa da ne bo pomote, gre user posted image  z nami. Gre za to, da si ne smeš preveč komplicirati. Pač po svoji pameti. Mi smo tudi prej hodili s sinom vsepovsod. Sicer je bil prvič na morju šele pri 5 mesecih, ampak je takrat še vedno manj težav kot pa kasneje, ko začnejo hodit, tekat,.... Sicer pa kdor ni pripravljen na izzive res bolje, da počaka.

Katee, upam,da se bosta tvoje2 pomirila in pomenilauser posted image

Moram poročati glede cepljenja proti rotavirus, da ni bilo nobene reakcije. P mi je povedal, da so lahko krčki, ampak jih ni bilo nič več kot pred cepljenjem. Drugega pa nič.user posted image

No, pa da še jaz povem, da sem odprla varčevalni račun še za Ajdo, za sina ga imam tudi že od rojstva. Vsak mesec jima položim gor 20,86€ (5000 sit), vsakemu, pa se kar nabere. Pa še šparovčke praznimo in gor polagamo. Je pa vezava za 5 let. Je sklenjeno pri NLB in po 5 letih se avtomatsko prenese na otrokov Toli račun, kjer je otrok upravičenec. user posted image To mi sicer ni všeč, pa ne zaradi drugega, ampak menim, da mora otrok do 18.leta oz.morda 15. pokazati nekaj pameti, da ima glavo na pravem mestu, ne pa da ta denar dobi in ga zafrčka. Ker v toliko letih se nabere kar nekaj denarja, katerega naj bi pametno porabili.user posted image

Toliko. Mirno noč.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
6.4.2008 21:39:48   
dašabina
Neja vse naj naj user posted image user posted image za tri mesece!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
6.4.2008 22:25:06   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Sunny- se mi zdi, da je to čisto odvisno od osebe do osebe. Kdo komplicira pri prvem otroku. Poznam kar nekaj ljudi, ki pri drugem otroku komplicirajo še bolj...
Mi se zdej tudi že kar odpravimo kam potepat in na kakšen izlet. Otrokom itak ni problem problem je ker je vse na nas in se moremo mi dobro zorganizirat. Pa nam, ki ne dojimo je še težje. No zdej se mi pa še kolca, sigurno ti neki komentiraš mene. Morem it....

Upam, da ti na koncu manjka user posted image , če ne bom user posted image . Mi se tudi ne dojimo več in vedno planiram, da sem nazaj, ko je čas za flaško ali pa vem, da bom lahko kje pogrela vodo. Kako pa ti rešiš glede hrane? Daj kakšen nasvet.

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
Sunny, ne da kompliciraš, samo navadit se je potrebno oz naučiti.

Ma saj vem. Se še lovim kaj vzeti s sabo, pa kako s hrano in te stvari. Pa ful mi je nerodno, če se Neja odloči, da bo preizkušala glasilke. Vem, da je normalno, da user posted image tudi joka, vendar se mi zdi, da folk ful grdo gleda.

IZVIRNO SPOROČILO: katee
sunny: Neja je pa tak cuker!!! Se mi zdi, da ti je podobna

user posted image  Mami ful zadovoljna.

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Jaz glede izletov nič ne kompliciram. Smo bili že v Gorici, na obali, na Bledu, v Čatežu,... Edina razlika je v tem, da jaz dojim in mi je res lažje. Se je moj oče norca delal in je rekel, da ima Žan Luka kuhinjo vedno sabo user posted image

Vidva sta itak že svetovna popotnika.user posted image

Lunca1 tale "spacana" slika je pa fenomenalna. Pina je veliko boljša kot na "profesionalni" fotki.

Manca user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Tudi mi smo prvič kaj zakomplicirali.Sunny ko bo četrti bomo šli že iz porodnišnice na izletuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Neja se vsem zahvaljuje za čestitke in vam pošilja user posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
6.4.2008 23:04:01   
nana35
Nalin,ta slika je super.Kdo pa jo je narisal?Škoda,da nekateri ne zmoremo razvijati svojih sposobnosti,ki jih imamo v kaj več.Res škoda se mi zdi,da tvoj ati ni postal akademski slikar.Zakaj pa ni želel tega naziva?Torej imaš žilico po atiju.
Upam,da boš kasneje uresničila svoje sanje.Moja mama hodi v tak tečaj kjer jih uči ena slikarka,njih je približno 10 in hodijo že lep čas.Pa sploh nimajo nekaj drage članarine,pa še kak piknik in druženja si privoščijo.Imajo razstave...tudi prodala je že nekaj slik,ker so drugi tako želeli,da bi jih prodajala ker bi želela zaslužiti ne,je pa lepo,če lahko še kaj zaslužiš.Slika itak z veseljem.Jaz imam doma obešene samo njene slike,razen ene,ki jo je moj dragi dobil za darilo.

Katee,tudi moj oči je odprl Klemnu račun in pravi da mu bo vsak mesec nekaj položil,bomo videli,koliko se bo nabralo.

vaney,jaz tudi rada jem,sicer nisem podvržena debelosti,ampak zdaj bi pa res rada nekaj kg dobila dol,ker sem si med nosečnostjo dala preveč duška.Tudi lazanja mi paše,pa kaneloni tudi.Najraje pa imam itak krompir in pohano bedrco!

Mi smo bili na obisku,Klemen pa priden,ni kaj.Šla sva peš,potem pa je ati prišel tja z avtom in smo se kasneje skupaj odpeljali.Res je pihalo,sile pa ni bilo.Klemenček mi zadnje dni spet več poje,glede na to da se je v drugem mesecu zredil za skoraj 1500g,v tretjem pa "le"za 800g,upam ,da se spet ne bo preveč zredil,ker nočem,da je predebel.

Alfabeta,saj na morje meni tudi ne bi bil problem iti,samo da imaš vedno lahko hrano pri roki,tiste ki še dojite itak ni problem,za tiste ki pa ne,pa je malo nerodno.Tudi letos bomo šli na morje,jasno da,brez kompliciranja.Niti nisem pomislila,da ne bi šli.

sunny,jaz vzamem prevreto vodo v termovki,da lahko pripravim flaško.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 6.4.2008 23:06:27 >

:))

Neposredna povezava do sporočila: 3587
   [Brisano sporočilo]
6.4.2008 23:39:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
   [Brisano sporočilo]
6.4.2008 23:58:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3589
7.4.2008 0:08:06   
ljubljana
Sem malo gledali slikice in ste vsi tako lušni.

Neposredna povezava do sporočila: 3590
7.4.2008 8:31:00   
mala pikica
Dobro jutro vsem!
Kje pa ste vse? Je ponavadi lunca že kmalu po šesti tukaj user posted image Lunca, nate si vsako noč mislim, sploh zadnje noči, ko se gašper najmanj 3x ponoči zbudi. Potem pa se spomnim na tvojega Lukca, kako lepo že nekaj časa prespi celoooo noč. Kaj bi jaz dala, da bi lahko eno noč spala od 22.00 pa do 8.00...

Smo včeraj imeli prijatelje na kosilu in popoldanskem klepetu, se nisem nič uspela oglasiti, zvečer pa sem vas samo hitro prebrala.

nalin sem na nekaj slikicah videla, kako Jonas vleče prstka. Kaj mu boš na kakšen način poskušala to preprečit, čeprav vem, da je skoraj nemogoče? Gašper ima tudi vedno pogosteje desni palček v ustih, pa ne da bi ga grizel, prav vleče ga. Pa ne pomaga čisto nič. Dudo pljune ven, pa ima takoj spet palček v ustih. Se lahko mami na glavo postavi, pa ne pomaga user posted image To ima čisto po mamici, jaz sem še v OŠ vlekla prst, pa imam na srečo čisto v redu zobe spredaj.

Mi bomo tudi odprli varčevalni račun Gašperju. Smo se zmenili, da bomo dajali 10 € na mesec, ena babi in dedi, druga babi in dedi, stric in pa ati in mami. Tako bo 40 € vsak mesec. V 20 letih se nekaj nabere, kajne user posted image

nana saj se ne smejim vašemu 'pleškotu', ker ni naš nič boljši napram Patriku user posted image

Zdaj pa grem na zajtrk, pa še Gašper se oglaša...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
7.4.2008 8:42:46   
Lunca1
Jutro, no sem malo bolj pozna. user posted image  Me je Pina zbudila ob 7h, potem je bilo pa treba še tamaledva zrihtat.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Upam, da ti na koncu manjka user posted image , če ne bom user posted image . Mi se tudi ne dojimo več in vedno planiram, da sem nazaj, ko je čas za flaško ali pa vem, da bom lahko kje pogrela vodo. Kako pa ti rešiš glede hrane? Daj kakšen nasvet.

Jaz s sabo vzamem termosko, za mleko imam pa posodico, v kateri je prostora za 3 obroke, v bistvu so noter 3 prekati, potem pa samo daš v flaško vodo, noter streseš eno dozico prahu in zmešaš. To posodico sem pa kupila v Mullerju, mislim da je od Nubyja??? No danes grem v LJ, imam pa že termosko v torbi, pa eno dozo mleka narejenega z zelo vročo vodo. Mi nismo že pri Pini nič kompliciral, pripraviš in greš.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
   [Brisano sporočilo]
7.4.2008 9:01:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
7.4.2008 9:50:30   
vaney
dobro jutro.

pri nas pa vreme ne ve, kaj bi samo s sabo. ali bi sijalo sonce, ali bi pihalo, ali bi bila nevihtauser posted image

sunny, mi tudi nič ne kompliciramo. če kam grem (se šteje tudi daljše sprehod in vsi izleti z avtom), imam vedno s sabo v torbi 0,5 l termovko z malo toplejšo vodo, kot je potrebno (ker mrzlo vodo imaš povsod po trgovinah, na benscinskih...), flaško in manjšo dozo z mlekom ter čajem. Če je lačen, nikamor domov ne norim, ampak mu dam pač jest tam, kjer smo. Je jedel že v avtu, v lokalih, restavracijah, različnih domovih, na bencinski...Mi nikoli ne gledamo, da bomo do naslednjega obroka doma, ker potem bi se morali odrečt našim celodnevnim potepanjemuser posted image user posted image

midva še nisva odprla računa za Anžeta, imava pa namen kmalu, dajala pa bova najbrž med 10 - 20€ na mesec.

grem preverit vreme, da vidim, če gremo lahko na kavo h kolegiciuser posted image (sem že predolgo doma).

se beremo...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 3594
7.4.2008 9:55:28   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

nalin sem na nekaj slikicah videla, kako Jonas vleče prstka. Kaj mu boš na kakšen način poskušala to preprečit, čeprav vem, da je skoraj nemogoče? Gašper ima tudi vedno pogosteje desni palček v ustih, pa ne da bi ga grizel, prav vleče ga. Pa ne pomaga čisto nič. Dudo pljune ven, pa ima takoj spet palček v ustih. Se lahko mami na glavo postavi, pa ne pomaga user posted image To ima čisto po mamici, jaz sem še v OŠ vlekla prst, pa imam na srečo čisto v redu zobe spredaj.

Tudi naš ima prstke veliko v ustih. Palček le redko, bolj pogosto cuza kazalček ali pa kar pest naredi in si jo tlači v usta. Jaz mu dam rokico stran in mu dam dudo. Včasih zaleže, včasih pa ne. Sem pa ugotovila, da ima večkrat levo rokico v ustih kot desno.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
7.4.2008 10:06:43   
ljubljana
Tako posodico s tremi prekati za mleko, ki kasneje postane lonček za pitje ima tudi Avent. Sem jo kupila za prtijateljico.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
7.4.2008 10:08:54   
ljubljana
Jaz pa predlagam, da se glede na št strani (144) v tej temi prestavimo na novo z naslovom Sončki januarčic 2.del ali kaj podobnega. Če ste za bi prosila da jo kakšna odpre mogoče Mala pikica ali pa Nalin k sta maherci s tradicijo.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3597
7.4.2008 10:12:05   
koala
Samo da se na hitro javim, da ne boste mislile da sem pozabila na vas.
Nisem samomojega Alexa vsak dan bolj napaenja, ne glede na to če pazim kaj jem al pa ne, se mi prav smili ker mu čisto nič ne pomaga, pol se pač malo več nosimo.

Varčevalni račun, midva sva ga Alexu odprla in zdaj pridno varčuje, mu je pa NKBM podarila 40e ob odprtju.

Rokica se tudi pri nas vedno pogosteje znajde v ustih.

Spimo pa mi kar vredu moram hitro potrkat tok, tok tok..... Eno nočno in eno zgodnje jutranje zbujanje tako da sem zadovoljna.

nana z zamudo a iz srca vse najboljše in izpolnitev vseh želja.

Evo je že nezadovoljen moram it

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
7.4.2008 10:34:46   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Jaz pa predlagam, da se glede na št strani (144) v tej temi prestavimo na novo z naslovom Sončki januarčic 2.del ali kaj podobnega. Če ste za bi prosila da jo kakšna odpre mogoče Mala pikica ali pa Nalin k sta maherci s tradicijo.user posted image user posted image

ljubljana, zakaj pa ravno zdaj, ko smo na 144.strani? Mislim, da RR 'zahteva', da se to naredi na 200.strani... Sicer pa meni ni problem.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 3599
7.4.2008 10:42:14   
malamedika
No se vam tudi jaz oglašam.V soboto smo preživeli čudovit dan,naša največja je imela birmo zato se vam zdaj nisem pridno oglašala se bom zdaj bolj potrudila in nadoknadila zamujeno.Jure je drugače o.k pridno raste in kmalu bo dopolnil že 4 mesec. Sploh ne morem verjet kako hitro gre čas naprej no in tudi jaz bom kmalu leto starejša.Pa kaj hočem v srcu sem še vedno zelo mlada in tako se tudi počutim kljub remu da imam doma že skoraj 14 letno hči.Pri nas je spet deževen dan zato danes vozićkanja žal ne bo.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?