|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
6.4.2008 18:00:31   
Kaštrun
vse nove lepo pozdravljene in lepo nosečnost! user posted image

vse lepo prosim punce, mislite pozitivno user posted image  user posted image , mislite na dobre stvari, berite in glejte pa le lepe stvari, drugače se vam od vsega hudega lahko zmeša. jaz sem imela eno obdobje (ko je moji najboljši prijateljici umrl 15 dni star fantek - pa je imela krasno nosečnost, vse ok, otroček naj bi bil zdrav) in sem gledala na svet najbolj črno in ko se mi je začela ta nosečnost sem vsake 5 min podoživljala moj SS (ko mi je kri lila in so vsi tisti delčki kar padali iz mene...) se prijemala med nogami in gledala roke če so krvave... ampak STOP! to se mora nehati. zdaj ne berem več "groznih" stvari (kaj vse je lahko narobe) ampak sem usmerjena pozitivno in želim, da se ta nosečnost konča tako lepo, kot se je končala druga. zato glave gor!!!

pomoč ob rojstvu bom vzela kar denar. kar se cunjic tiče jih imam (če bo punčka) še od Lučke, če bo fantek jih pa dobim od svakinje, ki ime tri fante user posted image . voziček imamo trax jaguar 3 in ga ne menjamo, posteljico imamo, previjalno tudi (na pralnem stroju - se pravi da so mere nekje 70x60, pa je včasih še premajhna in preozka user posted image  denar bo pa prišel prav, ker moramo urediti Lučki sobo.

otrdevanje trebuha zgleda tako, kot da ti trebuh dobesedno okameni. krč se ti "razlije" po celem trebuhu in če v tistem trenutku s prstom potipaš trebuh je čisto trd. je sicer neprijeten občutek, ampak so rahli krči v nosečnosti normalni. da le niso pregosti (npr. 10x na dan po več sekund).

nataša3112 žal mi je za tvojo prvo nosečnost. vidim, da si jo pripeljala čez polovico potem pa... žalostno. ampak punca tokrat bo ok, boš videla! user posted image

spol otroka jaz drugače nisem glih ne vem kakšen firbec, pa bi nekako tudi jaz zdržala do konca, če me mož pri Lučki ne bi pregovoril, naj vendarle vprašava. je rekel, da znanost ne napreduje zastonj user posted image  sva izvedela v 28 t na 4D-ju da je punčka. je rekla Reševa "kaj? a še ne vesta? pa tako lepo se vidi?" no in je bila user posted image . ker si želiva tri otročke si želim zdaj fantka, da ne bi tretjega delali "obremenjeno" user posted image  - malo za šalo, malo za res (tako kot pri svakinji, ko so študirali, planirali, gledali koledarje... da bo po dveh fantkih vendarle punčka, pa so dobili še enega fanta user posted image ). drugače pa, če bi vedela, da bo tretji fantek, bi pa zdaj še eno punčko (babe, kdo bi nas razumel) user posted image  ampak važno mi je itak, da bo zdrav/a in tako navihan/a kot je Lučka. mi je pa fino izvedeti spol zato, ker se potem lažje pogovarjam.

glede toxe sem mnenja kot sem napisala v prvih dveh vrsticah. mislite čim bolj pozitivno in ne glede na to, ali se full pazite, ali pa se nič ne pazite, se pač lahko zgodi kot se je zgodilo ninevi. to je enako kot splav. lahko se merkaš pa se bo zgodilo, lahko pa se ne merkaš, pa se bo vseeno zgodilo.

ste že kaj razmišljale kje boste rodile? jaz sem iz KR pa bom šla tudi zdaj roditi v LJ.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu nataša3112)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
6.4.2008 19:01:45   
janja 27
ojla bejbe !

koštrun vse čestitke za tak pozitiven  "članek"

seznama danes ne bom popravljala več

še to napišem kdo ma juti pregled :

user posted image    lena35 2.pr

in NS :

user posted image     škorpion

punci čakamo na vesele novičke...

je pa danes rodila moja kolegica dvojčke user posted image  in user posted image   ( 2 meseca pred PDP ) in je vse ok user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
6.4.2008 19:31:47   
lena35
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image     Petrca* (3user posted image 3user posted image ) user posted image   
user posted image     sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr 14.04.08 user posted image
user posted image      catalina (?user posted image ?user posted image )  user posted image
user posted image      Erička (1user posted image 1user posted image )
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted image ) 4.pr. 11.04.08 user posted image

2.oktober 
user posted image      blanka1
(2user posted image ?user posted image ) 3.pr. 23.04.08 user posted image    
user posted image      levinjaa (2user posted image 1user posted image ) 2. pr. 05.05.08 user posted image

5. oktober
user posted image      tanja29
(?user posted image ?user posted image )  3.pr. 15.04.08 user posted image    user posted image    ( user posted image - Andraž ali Aljaž : user posted image  - Manca ali Hana )

6.oktober  
user posted image      jana_k (2user posted image 1user posted image ) 5.pr 29.04.08 user posted image    user posted image
user posted image      freja (3user posted image 1user posted image ) 2.pr. 18.04.08 user posted image
user posted image      nataša3112 (?user posted image ?user posted imageuser posted image

7.oktober
user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr 11.04.08 user posted image
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 30.04.08 user posted image   

9.oktober
user posted image      Lambda (1user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image      Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image

10.oktober
user posted image     Valla (2user posted image 1user posted image ) user posted image    user posted image   
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) 5.pr. 09.04.08 user posted image   user posted image

11.oktober
user posted image     dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image   user posted image

12.oktober
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image )  3.pr. 05.05.08  user posted image

13.oktober
user posted image     Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 4. pr 25.04.08 user posted image

14. oktober
user posted image     lana35 (1user posted image 1user posted image4.pr. 30.04.08  user posted image

user posted image      maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image

15.oktober
user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 5.pr.11.04.08 NS 08.04.08 user posted image user posted image
user posted image       janja 27 (5 user posted image 2user posted image ) 2.pr.14.04.08  user posted image
user posted image     "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 4.pr 23.04.08  user posted image

16.oktober
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image )  NS 08.04.08

17.oktober  
user posted image     Maska (2 user posted image 1user posted image ) 2.pr in NS 08.04.08 user posted image
user posted image     vianne ( 2user posted image 1user posted image4.pr. 23.04.08 NS 08.04.08 user posted image  

19.oktober 
user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr 9.5.08user posted image  

user posted image      afnica mala ( 4user posted image 1user posted image ) ?.pr. 03.06.08 user posted image

20.oktober
user posted image     škorpion ( 2 user posted image ? user posted image ) 2.pr. 10.04.08 NS 07.04.08 user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted image2 pr. 09.04.08   user posted image

21.oktober
user posted image     2mak ( 2user posted image 1user posted image ) 2.pr. in NS 09.04.08

user posted image     corti ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 15.04.08 NS 09.04.08 user posted image

23.oktober
user posted image     sončnica24 (1 user posted image 1user posted image ) NS 21.04.08 user posted image user posted image

25.oktober
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image ) 2.pr. 08.04.08  user posted image
user posted image     jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 17.04.08 NS 10.04.08 user posted image
user posted image     jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08  NS 14.04.08 user posted image

26.oktober
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) 3.pr. 18.04.08  NS 15.04.08 user posted image

user posted image     Kaštrun (3 user posted image 2user posted image ) 2.pr.18.04.08 NS 15.04.08 user posted image

27.oktober
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image )  NS 17.04.08 user posted image

29.oktober
user posted image     Aleksis (2user posted image 1user posted image ) 2.pr. 23.04.08 user posted image

30.oktober
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) NS 25.04.08

se nam niso oglasle že lep čas:

user posted image     monika30    PDP 01.10.08
user posted image     Đofka           PDP 04.10.08
user posted image     tamara85     PDP 06.10.08
user posted image     Liza01          PDP 08.10.08
user posted image     smeja2         PDP 16.10.08
user posted image      naldika          PDP 19.10.08
user posted image     sija                PDP 20.10.08
user posted image     škorpjonka    PDP 29.10.08
user posted image     Grace
user posted image     Inara
user posted image     lovley
user posted image     aNcHuLiNkA pr.16.04.08
user posted image     Mandek  user posted image

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   56   user posted image user posted image  

Bile so z nami pa so se poslovile

Pikica5  user posted image
                                       živa25   user posted image
                                       giotti     user posted image     
                                       cati        user posted image
                                       Miška75  user posted image
                                       svečka    user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
6.4.2008 19:41:50   
janja 27
lepo prosim če popravljam jaz seznam če je mogoče da samo napišete spremembe, bom že jaz uredila, ne da se seznam kopira pol pa se nič ne vem kako in kaj, upam da nisem preveč zatežena user posted image user posted image , leti predvsem na leno35.....

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
6.4.2008 22:09:05   
*talcy*
punce....kako kaj vaša slabost in počutje??

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
6.4.2008 22:55:38   
stunfek
jaz sem danes kar ok talcy...kako pa ti? sem pa včeraj in predvčerajšnim bila precej boga in sem bruhala.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
7.4.2008 7:50:17   
jolly123
Meni že en teden ni bilo nič slabo in ne bruhanja. Upam, da tako ostane.

Kaštrun jaz bom šla rodit kar v Kranj. Se mi zdi tukaj čisto v redu pa še 2 minuti stran živim, ker sem prvič noseča bom verjetno čisto panična in hočem imeti porodnišnico blizu.

Tiste, ki ste imele cerklažo, kako pa ugotovijo da imaš rahel maternični vrat?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
7.4.2008 9:10:18   
afnica mala
Dobro jutro

nove nosečke- dobrodošle!user posted image

sem bila 2 dni brez slabosti, pa sem mislila jupi!!, pa so včeraj spet prišle. Uglavnem v petek, ko smo imeli obletnico valete jih nisem imela, tako da sem bila kar do 1h zunaj (sem popoldan spala),pa sem šla druga domov. Je blo pa fajn, res smo tak fajn razred, na koncu smo sedeli kar po trije na 2 stolih, da smo se bolje slišali user posted image .
Punce, hvala vam za vzpodbudne besede. Sem že ven iz krizice in mislim, da bo rezultat le še boljši. Sem bila na šopingu v H&M-u v BTC-ju, sem kupila kar normalne majčke. Namesto XS sem nabavila S. Doma sem si tlačila povšter za majico, da vidim kolk placa imam za majco user posted image . In za kakšne 3 mesece bo. V La vie pa sem nabavila športne hlače, ampak imam vsaj 4 hlače, ki jih še normalno nosim.
A še vedno jeste folno? Do kdaj je treba?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
7.4.2008 9:58:52   
jana84
živjo! Kako kaj? Z nami kar gre. Moram res potrkat ne les, ker nimam nobenih slabosti in kakšnih neprijetnosti. Meni je G rekla, da je bi že SS čisto dovolj slaba izkušnja in da naj bo sedaj vse lepo, brez slabosti in zapletov. Iz njenih ust v božja ušesa! Zaenkrat kar gre tako.

Sicer pa glede nabavljanja oblekic za naše user posted image . Jaz sem malo po Neckermannu gledala. Pa samo gledala. Glede velikosti pa je tako: baje da je vsak dojenček drugačen. Sosedi so dva meseca preden je rodila rekli, d aje dojenček kar majhen in se bo tudi rodil malo bolj majhen. Pol pa je bil kar velik in tudi primerno težak user posted image . Pa je nabavila pred rojstvom ene par oblekc 50 št, pa je rekla, da sam za prvi teden, pol  pa so postale premajhne...Kdo bi vedel?!

Tako...lp

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
7.4.2008 10:07:21   
stunfek
Jaz bom folno jedla dokler imam zaloge :) imam še ene 12 tabletk elevita in za roj dan sem med drugim dobila nek HIPP prenatal - tisto je meni se zdi za 14 dni. potem pa je ne bom več jedla, saj bom že krepko čez 3 mesece.
Komaj čakam, da ne ham jest dabroston. Še 4 dni po eno tabletko in sem fertik!

Kar se tiče oblekic za user posted image . Moja hči je imela ob porodu 4 kg in moram rečt da so ji bile vse cunjice št. 56 takoj premajhne :) Jaz bom kupila samo recimo dva kompletka najmanjše cifre potem pa bom šla že kar na večjo. Jaz sem zadnjič v leclercu nabavila eno pižamco in pa ene 6 bodijev - k so pa tko cortkani :) se nisem mogla upreti!

Zdaj pa prosim za en nasvet. Ful kašljam. Res precej zoprna zadeva in me pri kašljanju tudi boli zgornji del dihal. Ali mislite, da lahko jemljem Prospan sirup za lažje izkašljevanje? To je tisti iz bršljanovih izvlečkov....

Še 8 dni do NS :)

Stunfek

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
7.4.2008 10:11:01   
nataša3112
Jolly 123 sprašuješ o šibkem materničnem vratu in cerklaži oz. kako se ugotovi za to stanje. Moje stanje je ugotovljeno po najhujši možni poti - ko sem rodila v 23 tednu so povedali, da je to posledica šibkega materničnega vratu in da sem se prezgodaj odprla. Tako so mi napovedali v primeru druge nosečnosti zgodnjo cerklažo - do 16. tedna. Še ena usoda- na meritev materničnega vratu sem bila naročena  isti dan kot sem rodila, torej se je usoda poigrala z menoj za nekaj ur razlike. Upam, da bi v primeru meritve bilo vidno stanje MV.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
7.4.2008 10:25:28   
stunfek
ja, načeloma preverjajo velikost in stanje materničenga vratu ob vsakem UZ ampak v praksi se zdi, da se cerklaža dela vsem, ki so imele prezgodnji porod. torej gre bolj kot ne za zvoniti po toči?!?

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1862
7.4.2008 10:30:40   
jolly123
Hvala za razlago. Me je zanimalo, ker sem izvedela da je imela moja mami in prav tako babica kar nekaj prezgodnjih porodov in me malo skrbi. Ne vem ali so te stvari dedne? 

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
7.4.2008 10:37:53   
nataša3112
v prvi user posted image  nisem imela do 23. tedna niti enega vanigalnega UZ!!??, torej kako ugotoviti stanje MV? V mojem primeru gre res za zvonenje po toči, da pa je zadeva še boljša imam še probleme z zanositvijo. Komaj sem prišla do nosečnosti, potem pa to.
Upam, da ne boste imele takšnih problemov kot sem jih doživela sama, tega res ne želim nikomur.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
7.4.2008 10:49:20   
stunfek
mogoče se pa zato zdaj pogosteje delajo vaginalni UZ? Jaz sem noseča šele v 12. tednu, pa sem imela že dva!

no, nataša, zdaj bodo zate poskrbeli kot je treba in se ni treba nič bati. tudi jaz imam za sabo slabo izkušnjo ampak "samo" v obliki ss. želim ti vse dobro!

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1865
7.4.2008 11:05:46   
afnica mala
jolly- ne verjamem, da je dedno. Moja mami je imela pri meni cerklažo, pri sestrah pa ne- rodila obe 45 dni prej.
Meni je g. (h kateremu sem hodila samoplačniško) rekel, da bi bilo fajn v 16. tednu preverit maternični vrat (rekel je, da zaradi 3ss). Ko sem na NS omenila svoji g., če me lahko v 16. tednu pregleda za to stvar, je rekla, da oni to delajo v 20. tednu, ko bom imela morfologijo. Zdaj vas pa berem, da je to kar malo pozno.  Zdaj pa ziher ne bom skenslala pregleda pri samoplačniškem g.  v 16. tednu. Če se da stvar preprečiti....

02.06. bo moj 3 pregled. (Ns in drugi pregled skupaj, morfologija in 3 pregled skupaj).

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
7.4.2008 11:14:09   
corti
Meni pa so do sedaj delali samo en vaginalni UZ, pa še ta je bil ko sem šla na urgenco!!!!user posted image  Upam, da ni kaj narobi!!

Mene občasno še grabijo slabosti,ampak le proti večeru in ponoči...drugače pa so kar minile!user posted image  
Ravno sedaj sem poslušalauser posted image  po  AS, in sem kar dolgo iskala srček...potem pa sem ugotovila, da se je user posted image premaknil malo navzgor! Saj je to normalno...ali ne?!

Komaj čakam, še 2 dni do NS....upam, da bom tudi jaz imela tako dobro opravljeno kot do sedaj ve!! 

Zdaj pa grem do šivilje, da mi skrajša hlače, ker bi jih počasi že začela nosit!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
7.4.2008 11:17:13   
stunfek
Ja, corti, seveda zdaj bodo user posted image  "potovali" malo višje. Si mi pa dala idejo - tudi jaz grem nest skrajšat hlače :)

Stunfek

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
7.4.2008 11:56:23   
vianne
Pozdravljene!

Pri nas piha kot zmešano. Sploh ni za hodit ven.

Najprej da pozdravim vse nove!!!! Več nas je lepše je....

Vidim, da ni bilo samo meni včeraj slabo .... sem mislila, da so slabosti že pozabljene saj sem bila kar nekaj časa super. No včeraj pa ponovi igro: slabosti, močan glavobol...
Danes sem pa že v redu! Upam, da bo tako tudi naprej. Me pa še vedno spremlja okus po železu v ustih vendar v blažji obliki kot na začetku.

Jaz bom tudi folno kislino jedla dokler ne porabim zaloge. Imam še 7 tabletk tako, da takrat bom že krepko čez 12 teden. Koledarček na RR mi sicer kaže že 13 teden vendar rahlo prehituje.

Jutri imam NS in komaj čakam da spet vidim user posted image . Upam, da je vse O.K. Pa komaj čakam, da izvem spol. Sedaj že par dni imam kar močan občutek da bo fantek, mož pa pravi, da bo punčka. No bomo videli.

Joj če vam po pravici povem, komaj čakam iti nabavljati za dojenčka. Vse sorti brskam po katalogih in internetu... vendar sem se odločila, da bom raje kupila v "živo" in ne bom prakticirala kataloške prodaje. Sem upala, da bom jutri po pregledu že lahko šla kaj pogledati zame, pa ne bo možno... no pa drugič.

Jaz imam Prometriuma (kot dabroston) še dve škatlici. Vaginalno si ga moram vstavljati 2x na dan. Sedaj pa me nekaj zanima. G. mi ni nič rekel, naj naprimer z zadnjo škatlico zmanjšam dozo (1x na dan), pa sem študirala, da bi bilo verjetno dobro da ni na koncu tak šok... najprej dva odmerka potem pa kar naenkrat nič. Se nagibam k temu, da bi si kar sama zmanjšala dozo pri zadnji škatlici na eno svečko dnevno in bi se postopno privadila na manjši odmerek in nato na nič. Kaj si ve mislite?

A ve morda lahko oz. spite komot na trebuhu? Jaz sem do nosečnosti vedno splala na trebuhu. To je moj najboljši položaj!!! Sedaj pa ko sem vedno bolj noseča pa si ne upam. Pa ne da me trebuh ovira saj ga skoraj ni. Vendar imam občutek kot da ne bi bilo dobro tako spati...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
7.4.2008 12:05:50   
jolly123
Dokler lahko spiš na trebuhu mislim, da ni panike. Bebica je ful zavarovana v maternici ji ne bo nič škodilo. Jaz tudi pogrešam spanje na trebuhu še do prejšnjega tedna sem ga prakticirala, potem me ja pa že začel trebušček malo motiti. 

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
7.4.2008 12:22:37   
corti
Evo, skrajšane hlače dobim čez dva dni! Komaj čakam,ker zdaj nosim samo eno trenirko,ker mi je edina prav!user posted image  

Tudi jaz sem spala do prejšnega tedna na trebuhu,zdaj pa ne morm več....me začne boleti!  

Jolly a pa ti kej veš koliko stane tečaj materinske šole?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
7.4.2008 12:46:01   
jolly123
Pomoje je zastonj user posted image Vsaj kolikor sem spraševala za šolo v zgodnji nosečnosti. 

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
7.4.2008 13:00:35   
corti
hvala! Se morm tud jst mal pozanimat..k bom imela pregled naslednjič! Res da je še deleč...ampak me vseeno zanima, če je tukaj tudi obvezno da ga partner obiskuje,če hoče biti zraven pri porodu!! 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
7.4.2008 13:07:07   
aNcHuLiNkA
Čao punce,
se še jaz malo javljam, ker vidim da sem pristala med tistimi "ki se že dolgo niso javile" user posted image    Nosečnost poteka brez problemov, sem nekje v 10. tednu menda (G mi še ni točno določila ker nisem imela rednih menstruacij) danes me je doletela prva slabost, pa še ta ne vem ali je zaradi nosečnosti ali zaradi enih virusov ki razsajajo okoli in jih spremlja bluhanje, driska user posted image ...
Sva pa čez vikend o nosečnosti obestila starše in prijatelje, pa so določeni tko butasto reagiral da sem bla prav žalostna user posted image ma kaj čmo, 100 ljudi 100 čudi pravjo...

papa

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
7.4.2008 13:36:13   
janja 27
ojla anculinka, sem misla da si pozabla na nas...pa kaj tvoji potem niso bili zadovoljni da pričakujete user posted image  user posted image user posted image  ja sto ljudi sto čudi...
jaz pa se počutim ok razen sem full utrujena čeprav smo v soboto šli k stricu na obisk k stanuje v 4 nadstropju pa sem brez problemov pršla gor...
tud jaz naraje spim na trebuhu in sedaj ne morem več tko da sem se poslovila počasi od tega položaja dokler ne rodim...drugač pa sem začela tud jaz nosit nosečniške hlače se boljš počutim v njih doma pa sem itak v trenirki...
hmm kako različno g delajo preglede, tudi mojo kolegico ni pregledal do 6 meseca z UZ( g je že mal v letih - po moje prakticira še star načinuser posted image  ) meni je blo to full čudno k meni ga dela vedno k sem na pregledu, tud prej k sem sam hodila po klomifen itd....
drugač pa pr nas tud piha za znoret...tko da sem doma pri kaminu se grejem...

(odgovor članu aNcHuLiNkA)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.