Kaštrun
|
vse nove lepo pozdravljene in lepo nosečnost! vse lepo prosim punce, mislite pozitivno , mislite na dobre stvari, berite in glejte pa le lepe stvari, drugače se vam od vsega hudega lahko zmeša. jaz sem imela eno obdobje (ko je moji najboljši prijateljici umrl 15 dni star fantek - pa je imela krasno nosečnost, vse ok, otroček naj bi bil zdrav) in sem gledala na svet najbolj črno in ko se mi je začela ta nosečnost sem vsake 5 min podoživljala moj SS (ko mi je kri lila in so vsi tisti delčki kar padali iz mene...) se prijemala med nogami in gledala roke če so krvave... ampak STOP! to se mora nehati. zdaj ne berem več "groznih" stvari (kaj vse je lahko narobe) ampak sem usmerjena pozitivno in želim, da se ta nosečnost konča tako lepo, kot se je končala druga. zato glave gor!!! pomoč ob rojstvu bom vzela kar denar. kar se cunjic tiče jih imam (če bo punčka) še od Lučke, če bo fantek jih pa dobim od svakinje, ki ime tri fante . voziček imamo trax jaguar 3 in ga ne menjamo, posteljico imamo, previjalno tudi (na pralnem stroju - se pravi da so mere nekje 70x60, pa je včasih še premajhna in preozka denar bo pa prišel prav, ker moramo urediti Lučki sobo. otrdevanje trebuha zgleda tako, kot da ti trebuh dobesedno okameni. krč se ti "razlije" po celem trebuhu in če v tistem trenutku s prstom potipaš trebuh je čisto trd. je sicer neprijeten občutek, ampak so rahli krči v nosečnosti normalni. da le niso pregosti (npr. 10x na dan po več sekund). nataša3112 žal mi je za tvojo prvo nosečnost. vidim, da si jo pripeljala čez polovico potem pa... žalostno. ampak punca tokrat bo ok, boš videla! spol otroka jaz drugače nisem glih ne vem kakšen firbec, pa bi nekako tudi jaz zdržala do konca, če me mož pri Lučki ne bi pregovoril, naj vendarle vprašava. je rekel, da znanost ne napreduje zastonj sva izvedela v 28 t na 4D-ju da je punčka. je rekla Reševa "kaj? a še ne vesta? pa tako lepo se vidi?" no in je bila . ker si želiva tri otročke si želim zdaj fantka, da ne bi tretjega delali "obremenjeno" - malo za šalo, malo za res (tako kot pri svakinji, ko so študirali, planirali, gledali koledarje... da bo po dveh fantkih vendarle punčka, pa so dobili še enega fanta ). drugače pa, če bi vedela, da bo tretji fantek, bi pa zdaj še eno punčko (babe, kdo bi nas razumel) ampak važno mi je itak, da bo zdrav/a in tako navihan/a kot je Lučka. mi je pa fino izvedeti spol zato, ker se potem lažje pogovarjam. glede toxe sem mnenja kot sem napisala v prvih dveh vrsticah. mislite čim bolj pozitivno in ne glede na to, ali se full pazite, ali pa se nič ne pazite, se pač lahko zgodi kot se je zgodilo ninevi. to je enako kot splav. lahko se merkaš pa se bo zgodilo, lahko pa se ne merkaš, pa se bo vseeno zgodilo. ste že kaj razmišljale kje boste rodile? jaz sem iz KR pa bom šla tudi zdaj roditi v LJ.