Veki_222
|
Ojla, cel teden sem se hotla kaj javit, pa je vedno kaj prišlo vmes, služba, delo doma, šola, ... imam kar preveč obveznosti, namesto da bi počivala in bolj aktivno razmišljala o novem članu.. No, pa ni za jamrat, samo da je mali ok. Jaz sem si danes kupila ene kavbojke, ampak take z nizkim pasom, ne s tistim visokim, do vrha in so prav luštne. Malo me že motijo navadne hlače tako da je treba poskrbet za udobje a ne? Za otročička pa še ne kupujem nič, mi je pa že tašča kupila ene tri kompletke. Mislim, da je še čas, prav tako za pohištvo in vso opremo.. Tamle junija, julija bi pa že lahko kaj nabavila. Bomo videli. Vianne, tele stvari so zelo luštne, ampak kot pravim, pojma nimam ne glede cen ne glede velikosti me "prvičmamice" se imamo kar veliko še za naučit . Jaz si zelo želim fantka, ampak imam fuul dilem glede imena, sploh se ne morem odločiti , pa sem mislila zdaj že par let, da moj sine bo pa Aleksej, in na, jaz zanosim, ime mi pa sploh ni več všeč! Mislim, mi je, ampak ga ne bi dala svojemu sinu Mal sem čudna, ja... Drugače pa vsem, ki imate kakršnekoli težave želim vse najboljše, mislite pozitivno kot je ena rekla, pa bo vse ok! Vsem nanovo pridruženim pa: "Dobrodošle!". LP, Veki