jana84
|
Jolly, k zobozdravniku je med nosečnostjo ZELO priporočljivo it. Kajti med nosečnostjo se v ustih izloča neka kislina, ki zelo poškoduje zobe, predvsem v tistih prostorih med zobmi. Tako da priporočajo, da si nosečnice še pogosteje umivajo zobe in pri tem uporabljajo tudi zobno nitko. Seveda pa priporočajo tudi obisk zobozdravnika, ki preglada če je vse v redu z zobmi. Jaz imam pregled konec maja, pa sem že bila pri zobozdravnici, saj sem imela granolom in en teden je trajalo, da so me rešili neuzdržnih bolečin. Tako, da kar pokliči in se naroči! Seveda pa povej, da si noseča in ti bodo dali prej datum kot običajno. Afnica mala, glede trip trapa se popolnoma strinjam. Tudi moja svakinja ima dva doma in vsakič ko pridemo k njej, jaz sedim na njem. Pa pravi da je fajn tudi kot lestev. Vendar moje mnenje je še vedno, da bi najprej uporabljali takega plastičnega, da ne zdrsne ven, pa da sedi na mehkem. Saj veste kako opletajo z rokami ko jedo! Ravno sem si ogledala internetno stran od BREVI-ja in na njej dobila kar nekaj rešitev za naše probleme: - previjalna miza s kadjo: mi je moj lepo obrazložil, da tista plastična verjetno ne bi prišla v poštev, ker je njena nosilnost le 9,5kg. Torej sva se odločila, da bova vzela predalčnik (globine 45-47cm), s predali, kadjo in previjalno mizo na vrhu. In ga bova vseeno imela v kopalnici. Ko pa bo odrabil bo pa lahko kot predalčnik v otroški sobi. - stolčki za hranjenj: jih imajo kar nekaj različnih, eni bolj oblazinjeni, drugi malo manj...Razno razni. - ležalnik/gugalnik: mislim, da to bova tudi privoščila našemu , ker smo se odločili, da ne bomo kupovali košare oziroma zibke, ker imamo tudi kuhinjo in dnevno v enem prostoru in to na 13m2. Tako, da bo verjetno kar ležalnik ta prav. Pa še kot stolček za hranjenje ga lahko uporabljaš v začetku. Tako. Drugače, voziček bomo pa kupili Pikolo, sicer se ne moreva odločiti katerega...Bi prosila za mnenja. - ena možnost je ta, ki ima možnost obračanja ročaja naprej in nazaj - druga možnost pa je ta Kaj porečete?