bamby
|
Dolenjka, blagor teb, da imaš maserja doma, ki te je tudi pripravljen masirat. Pri nas je bolj obratno,da moram jaz njega . Glede tega, koliko dojenčki pojejo, ti dam jaz čist prav. Ne moreš jim nekaj vsiljevat, ker nič ne dosežeš. Po drugi strani spet pravijo,da otrok poje kolikor rabi , pol se pa pejd, kva je prav in kaj ne . IZVIRNO SPOROČILO: buči itata, bamby - mislim, da tudi če pediatrinja zateži, da je Tilen preveč, mu ne milsim dat manj, ker pa č rabi in poje. Pa tudi premajhen je še, da bi mu umetno delala ritem hranjenje. Točno to sem prej rekla . V našem primeru pa ne moremo nekaj prisilit, a ne? mala pikica, sinoči smo jedli zadnji obrok ob 23h ,ker se je zaradi tistega ob 19h tolk zategnilo. Je pojedla enih 95 . Pol sva pa že ob 4.30 jedli naslednjega, pa je pojedla samo 80 . Ob 8h sva najprej plenico zaemnjali in nos spucali, ker je imela grozno enega gnojčka in je pojedla 100, pol sem šla v trgovino, se je baje konkretno nakakala, ker včeraj ni nič in ob 10.30 je spet zahtevala obrok in je zmazala spet 100, vendar je trajalo celo uro . Zdaj bomo ob 14h spet jedli, trenutno pa spi. Težko bi ji vmes še kakšen obrok vrinila, ker so še ti na cca. 3 ure ali 3 in pol. Če pa noče jest, se pa takoj zategne na 4-5 ur. Bom videla, kako bo šlo do večera, če ne bomo še ta 7 obrok skup spravile. Čaja pa ne spije več dosti, tako da čaj sigurno ni problem, kvečjemu, da ga bi bilo lahko premalo in da bi bila zaradi tega žejna . misar, tvoja in naša sta si še najbolj podobni. Le da je naša pridobila v enem mesecu le 550 g, to je v 4-5 tednih. Je pa še nekaj res, da sva šli praktično lačni tja, ker sva imeli tako smotano uro, da je bilo malce prezgodaj za jest, jedli bi pa takrat, ko sva mogli bit tam . Pol bi pa tudi nama vaga kazala vsaj 4.400g. Je pa tvoja še za 3 cm bolj velika . čestitke Lani za 2 meseca ! Pa kako že kravce pase . Kakšen cortek je tvoja miška! februarka, po moje je tvoji čišči rjavkast izcedek sam še pika na i. Lariso pa pusti mal jokat, pa ne jo za vsak jokec v naročje vzet. Če imaš ležalnik jo daj tja, pa jo malo pozibaj, pa dudo ji ponudi. Če jo takoj ne bo hotla zagrabit, ji jo pa malo pridrži, razen če se bo res drla na ves glas, pol ji je ne tiščat. Ti je tudi larisa lep nasvet dala. ella, lepo da Zoji tudi nova posteljica paše . Zdaj je ziher važna, ker je nova, zato ne protestira in je ponosna nanjo
< Sporočilo je popravil bamby -- 4.4.2008 13:38:20 >
|