bamby
|
Zdaj sem se z Anajo mučila skoraj celo uro,da mi je pojedla slabih 90 . Sprva je imela revca krče, pol pa ne vem kaj jo je še matralo . Najbrž je bila zmatrana ali kaj, ker je jokala kar nekam v tri dni. Dudo bi vlekla, stekleničke pa ne, ker je imela preveč dela s požiranjem. Sem jo komaj pripravila, da je začela vlečt. Itak, da je bilo na koncu že vse mrzlo , saj je mogla cel cajt spat vmes. Sva večkrat kupčke podirali, da se je malo predramila, da je lahko spet vlekla, ta tretjič je taso drv podrla, pol je bilo pa konec s papico. Nocoj morava pa še en obrok pojest. Mary lou, Anaja poje od 70 pa do 100. Samo stotka je bolj redko. Nočni obrok je ponavadi 100, pa 3. ali 4. potem pa skoraj da ne več. Največkrat je okrog 80 ali 90. Mirena je pa kar vredu, le da se je zdaj začelo tisto packanje, ki ni ne krvavitev, ne da ni nič . No, saj to tudi v navodilih piše, da to traja 3-6 mesecev. Drugih problemov pa zaenkrat nimam. Ko pa škatlo zagledaš te pa res skoraj vse mine. Si morda pogledala, kaj je vse noter Meni sploh ni bilo jasno, zakaj je tako velika zarad enega obročka . buči, bodi srečna, da je Tilen priden jedec. No, saj če otroc preveč jedo tudi ni dobro. Če bo preveč na teži pridobival ti bodo že povedali, kot so meni, ker je skoraj premalo . In pol mi reče tam sestra"ja bo treba mal povečat obroke" Kako naj jih povečujem, če mala noče jest . A naj v lijak zlivam brez veze . Upam, da bo čez kake 3-4 ure kaj bolj pridno jedla, ko se bo naspala.
|