|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
3.4.2008 17:31:04   
itata
dolenjka: ja sej sem se mogla kar potrudit za nasmeh pa sto slik zbrisat prejuser posted image  sem pogledala še tvoje, tvoja carica ima pa tako čupo, da hudooooooo. bi lakh še našmu mal posodlauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
3.4.2008 17:32:13   
itata
bamby: držimo pesti tudi zate, da bo z dodatnim bujenjem se bolj redila! važn, da je še v mejah normale.
pina: čestitke, da niste bruhali!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
3.4.2008 17:35:56   
larisa
Joj Itata, kok je vaš Jakob res že velik in težek korenjak. Maš pa res dobro mleko. Kolk obrokov na dan pa imata vidva?

Bamby, saj dokler je še v okviru ok teže, je uredu, če bo pod, pol bo pa slabše. Meni je pediater lepo rekel: ,,saj ne morejo biti vsi otroci debeli, tako kot so odrasli eni okrogli eni suhi, tako je tudi z otroci.''  Je pa res tudi to, kar lahko preberemo v vsaki literaturi o hranjenju dojenčkov, da ni najbolje da dojenček prespi skoraj celo noč, saj se še ne more najesti za celo noč, ker ima premajhen želodček in zato lahko zaradi izpuščenih obrokov ponoči izgublja težo oz. je ne pridobiva dovolj. To da manjši dojenček od 6 mes. prespi celo noč je dobro le za starše ne pa za njih....seveda če dobro pridobiva težo, ni narobe če spi celo noč.

O Dolenjčica, kako pa kaj v vašem koncu? A veš da sem pozabla it v Postojno na UZ kolkov.user posted image  Jaz pa sem super odgovorna mami.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
3.4.2008 17:45:09   
itata
larisa: ja zdej se "trudim", da bi jedel samo na 3 ure. ampak mi znese čez dan tko bolj na 2 ure, če ornk zaspi pa na 4 ure uspe... kar pomeni, da imava še vedno cca 7 ali 8 obrokov. če se ne naje ponoč dost oz vmes zaspi pa pač 9... sam pri dojenih je tko, da nikol čist točn ne veš kolk poje. tko da če je pokonc 2 ure se ga sicer trudim "zabavat", ampak če je pa že ful tećen ga dam na joško, ker nisem čist zihr a je res lačen al ne. to bo to pol pri kilcahuser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
3.4.2008 17:51:08   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: itata

larisa: ja zdej se "trudim", da bi jedel samo na 3 ure. ampak mi znese čez dan tko bolj na 2 ure, če ornk zaspi pa na 4 ure uspe... kar pomeni, da imava še vedno cca 7 ali 8 obrokov. če se ne naje ponoč dost oz vmes zaspi pa pač 9... sam pri dojenih je tko, da nikol čist točn ne veš kolk poje. tko da če je pokonc 2 ure se ga sicer trudim "zabavat", ampak če je pa že ful tećen ga dam na joško, ker nisem čist zihr a je res lačen al ne. to bo to pol pri kilcahuser posted image  

Ja sej to je to. Našega Nejca pa jaz uspešno z dudo pomirim in pol včasih lahko tud zaradi dude ne kaže znakov lakote in posledično manjkrat je. Jaz itak nikol ne vem a je lačen a je kaj drugega, ker če ima slab dan je siten po dojenju al pa čez pol ure al pa čez eno uro al pa pred dojenjem, tko da se kar bolj na uro ravnam user posted image , kar pa pri dojenih najbrž ni najbolj fajn.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
3.4.2008 18:01:31   
buči
itata, vse najboljše za 2 meseca! Luškani ste! Dobro si ga poredila z dojenjem! user posted image  Mi imamo pa čez en teden sistematskega, me ful zanima, koliko imamo ... Sem ga po svoje zmerila in zvagala, pa se mi zdi kar veliko ...

janey, kjer si? Kaj si včeraj kupila lepega?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
3.4.2008 18:17:18   
itata
larisa: ja sej jaz se zdej tud bolj po uri ravnam, ampak če je pokonc in ne gre nič spat pol več kot ure pač ne vztrajam. je bil pa na primer danes bil zmatran od vožnje in pregleda in vsega, da je spal 4 ure in ni jedel 5 ur... torej lahko dost poje in tud že kar zdrži... delam na tem, da podaljšam pavze čez dan na 3 ure resuser posted image

vsem pa hvala za komplimenteuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
3.4.2008 18:21:01   
itata
larisa: še to sem hola rečt. sej zdej ga jaz tud mal dudo pohecam kolikor pač gre... preveč pa ne gre ker je ne mara prevečuser posted image  sem imela pa na začetku mal težav ja, ker moj je recimo prepričan, da mora bit otrok skoz na joški. sem ga komi prepričala, da če mal pojokca še ne pomen, da je lačen - mi je težil do prvega pregleda, da ga ne futram dost ker ne znam potrpet k sem mela z bradavicami ful probleme - pol se je pa zredil že takrat več kot kilo, sem se ga pa končno losala s te teme...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
3.4.2008 18:24:43   
larisa
No Itata, zdej maš pa več kot dober dokaz da ga čist dost futraš user posted image user posted image user posted image . Je pravi korenjak. Pol bi tvoj meni rekel da ga stradam, ker je bolj suhcan user posted image . Pa ga ne, se trudim da čimveč je, ampak poje kolkor mu pač paše, ne morem ga silit da vleče, če je sit user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
3.4.2008 18:35:39   
Februarka08
Ojla, punce.
Mam končno mal časa da se javim, pa še to dojim vmesuser posted image , če ne spet ne bi mela nič časa.
Sem mislila, da bova mela midva z mojim včeraj zvečer kaj časa zase pa spet ni bilo nič, sem spet malo mela tolk časa pokonc, da je moj že prej šel spat, tamala je pa potem glih tako pr men zaspala.user posted image Upam da dons kaj prej zaspi.
Danes je bil spet dokaj lep vreme da smo bli mal zunaj, sam mraz k pr norcih.user posted image Popoldne sem šla pa na hit še po opravkih, se je pa mojmu tamala ves čas drla kot jeshar.user posted image Sam da je joško zavohala, je bla v momentu tih.user posted image
Pina, upam  da se je bruhanje ustavilo.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
3.4.2008 19:25:13   
bamby
itata, dolenjka, ful imata lepa sončka user posted image . Jakob je res ful dec, Tara pa carica, itak!

larisa,  saj imamo vseeno 6 obrokov, čeprav spi skor celo noč. Sam ti krči nam nagajajo. Zdaj celo razmišljam, če ji morda Aptamil sploh ne paše user posted image . Zdaj je že 4 ure odkar je nazadnje jedla, pa flaške še videt noče, začne tako  jokat user posted image . No, saj joče vseen. Samo dudo zagrabi, ostalega noče, ker jo zvija. Je ful bogica user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
3.4.2008 19:27:39   
mary_lou
No jest se zdej ze mal boljse pocutim, joska je ze malo manj otecena vrocine ni vec!
Tko da ni izgovora vec se je treba it ucit hehehehe

Janey in Mlavla, pa ce je  se kaksna studentka, a bo slo? a bomo zmogle? jest grem 14. na izpit upam da bo slo ucim se kokr se lahko. Ej a je kera ze dobila odlocbo iz csd-ja za dinarcke?

Evo sm se nalozila par slik od mojga soncka kako se smejcka pa kako se kuja kadar mu kej ni prav hehehhe

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
3.4.2008 19:33:00   
mary_lou
Bamby  pr nas smo mel tud stalo z aptamilom odkar smo na novalacu te stale ni vec niti enkrat, pol mi je pa se pediatrinja rekla da je aptamil eno veliko sranje da so 3 razlicni na trgu za vzhodni in zahodni trg pa se od kolinske, da majo razlicno sestavo in da to zjebe dojencke k je za zahodni trg ful gostejsi k za vzhodni, od kolinske je pa sploh baje cist mim. Jest ne vem to so besede moje pediatrinje.

Glede flaske pa mam jest od nuby-ja k ma luknice na dnu in baby ne pozira zraka zraven in zato tud kupcka ni treba podret. Tai ga nikol ne podre in ni krckov. Edine krce k je mel so ble posledica aptamila.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
3.4.2008 19:36:02   
mary_lou
Aja kok ti pa poje Anaja da se slabo redi?  A kej ves kok bi moral pojest tok star dojencek? Tai poje cca. 8 obrokov po cca. 70-90 ???

Aja pa se to tud ce pogledas hranilno vreddnost na aptamilu in novalacu je na novalacu visja

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
3.4.2008 19:53:20   
mary_lou
BUCI ocitno ta teden se ne bomo jedle grmade pr kavalu zuni na soncku sm gledala vreme sam dezek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
3.4.2008 19:54:11   
mary_lou
Vidm da mam samogovore grem pa bb-ja gledat da bom mir dala Tai itak spi

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
3.4.2008 19:58:32   
mary_lou
Aja BAMBY kako se kej pocutis z mireno? jest mam tud jo ze doma sam mi jo bo 3 dan menstre vstavu. Je reku da prej ne sme? Mi je to toooooooook cudno ej da enim kr vstavjo enim pa samo med menstro? Pa zdej lohka se pol leta cakam to hudicevko, sej ce ne bi mela mirene v pripravljenosti bi sigurno ze prsla tko jo pa zihr se dolg ne bo. Je pa res skatla ubijalska ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
3.4.2008 20:09:11   
buči
mary_lou, danes nismo prav zgovorne tlele ... Ja, Kaval bo moral počakati. Sem bila ravno danes tam na kavi, pa čeprav je bil sonček, me je kar malo zeblo, ker je bilo vlažno na travici ...

Ko vas berem, koliko vaši pikci pojejo, me je kar malo strah drugega tedna in pregleda. Naš poje 6x po 150/160 ml. Do sedaj se je zgodilo le 2x, da je imel le 5 obrokov. Nikoli ga ne silim, nikoli ne poliva, tako da najbrž je ok, da toliko je. Je pa na taki dozi že 3 tedne. No, v soboto bomo pa stari 8 tednov.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
3.4.2008 20:58:05   
bamby
Zdaj sem se z Anajo mučila skoraj celo uro,da mi je pojedla slabih 90 user posted image . Sprva je imela revca krče, pol pa ne vem kaj jo je še matralo user posted image . Najbrž je bila zmatrana ali kaj, ker je jokala kar nekam v tri dni. Dudo bi vlekla, stekleničke pa ne, ker je imela preveč dela s požiranjem. Sem jo komaj pripravila, da je začela vlečt. Itak, da je bilo na koncu že vse mrzlo user posted image , saj je mogla cel cajt spat vmes. Sva večkrat kupčke podirali, da se je malo predramila, da je lahko spet vlekla, ta tretjič je taso drv podrla, pol je bilo pa konec s papico. Nocoj morava pa še en obrok pojest.

Mary lou, Anaja poje od 70 pa do 100. Samo stotka je bolj redko. Nočni obrok je ponavadi 100, pa 3. ali 4. potem pa skoraj da ne več. Največkrat je okrog 80 ali 90.
Mirena je pa kar vredu, le da se je zdaj začelo tisto packanje, ki ni ne krvavitev, ne da ni nič user posted image . No, saj to tudi v navodilih piše, da to traja 3-6 mesecev. Drugih problemov pa zaenkrat nimam. Ko pa škatlo zagledaš te pa res skoraj vse mine. Si morda pogledala, kaj je vse noter user posted image  Meni sploh ni bilo jasno, zakaj je tako velika zarad enega obročka user posted image .

buči, bodi srečna, da je Tilen priden jedec. No, saj če otroc preveč jedo tudi ni dobro. Če bo preveč na teži pridobival ti bodo že povedali, kot so meni, ker je skoraj premalo user posted image . In pol mi reče tam sestra"ja bo treba mal povečat obroke"  Kako naj jih povečujem, če mala noče jest user posted image . A naj v lijak zlivam brez veze user posted image  user posted image  user posted image .

Upam, da bo čez kake 3-4 ure kaj bolj pridno jedla, ko se bo naspala.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
3.4.2008 21:02:30   
bamby
Mary lou, sem pozabila omenit, da jo je meni tudi med M vstavil. Baje je takrat maternični vrat najbolj odprt in zato je vstava lažja. Meni ni bilo jasno zakaj user posted image . Obroček namreč vstavijo v maternico in je zato manj boleče, oziroma sploh ni, le mal neprijetno. Če pa ne vstavijo med M, pol pa težje vstavijo in za žensko naj bi bilo malce bolj boleče. Ampak vstavijo baje tudi. Saj je ella rekla, da jo bo zdaj v kratkem dobila kljub temu, da je njena M že mimo.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
3.4.2008 21:07:13   
ELMA
Naša bo jutri stara 4 tedne. Danes smo se stehtali , za 4 tedne se je zredila 1340 g user posted image . Mislim da je kr dost dobila .user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
3.4.2008 21:12:27   
ELMA
bamby kako lepo frizuro ima tvoja user posted image   . Pravi cukrček.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
3.4.2008 21:13:34   
dolenjka
Čer user posted image

Ne boste verjele ampak jaz sem si uspela lase umitin se počutim kot Claudia Schiffer user posted image  user posted image  user posted image  Po 10ih dneh pa res paše user posted image  user posted image  user posted image  Moj je pa med tem Taro uspaval, no v bistvu je padla v košek kot ponavadi ob 20.15 user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj je pa moj oči kmet klical in se je predramila in samo upam, da trdno zaspi nazaj, ker drugač jih bo jutr slišal user posted image  user posted image  user posted image  Kolk so ljudje zoprni! Čez dan ne kličejo, pol pa ob devetih zvečer težijo user posted image  Domač telefon imam izklopljen ali pa na zasedeno po 18.30 uri, ko jo na kopanje začneva pripravljat, oni kmetje pa začnejo na GSMje klicart user posted image  Jutr bom mela delo, da jim razložim da smo mi zdaj družinica s svojimi obveznostmi in majhnim otročkom in nas NI SPLJOH po 18.30 uri user posted image  user posted image  user posted image
No, ne bom vam spet težila user posted image

Bamby, ne sekiraj se zaradi dohtarjev, jaz imam jutri kontrolno tehtanje in me prav zanima kaj bodo pametnjakovičke povedale user posted image  Jaz ji v usta sicer lahko zlivam, sam ne bom velik dosegla, razen kakega joka, bruhanja, ljuvanja in odpora, pa še prat bom mogla user posted image  Kolikor poje poje, mal se že pomatram in ne obupam takoj, sam ko mi pa tretjič zavrne ali joško ali flaško jo pa neham silit, pa tut če samo 50 poje, ker itak nič ne morem, ali pač user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
3.4.2008 21:36:22   
dolenjka
Se moram še mal pohvalit user posted image  Ravnokar je moj možek končal z masažo mojih stopalc in zdaj sem pa res kot nova user posted image  No, skor, še masažo telesa bi rabila, pa pobarvat narastek, noge podepilirat in vsaj en dan v toplih krajih user posted image  
Sem skromna, a ne? user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
3.4.2008 23:11:42   
Janey
Čer

sem preletela samo zadnjo stran ker sem preveč utrujena.

Naš jakec je 8x po 120ml, včasih tudi 150...ampak kaj naj..če pa tolko poje in nikoli tudi ne poliva al pa kaj. Pa je tut kar bajsi postal, samo ne morem mu ne dat. Al kak? Bi mu lahko ponoči en obrok dala čaj pa bi blo dovolj??

Mi mamo pa nore krče, ki so bili danes še bolj nori, ker sma včeraj zamešala neke flaške in sma mu pomotoma naredla čaj iz vode iz pipe (ki je bila v eni flaški v nahrbtniku samo nalita da se mleko ne prime), namesto iz one v kateri je bila prekuhana vodauser posted image user posted image in je revčka zvijalo danes da je bil cel vijolčenuser posted image user posted image user posted image

buči ja spet sem šla brez tebe...sem šla po cote za sebe, pa nisem nič kupla zase razen moderčka. za malega neke kratke, ati si je kupil mikico in majčko, pa v ikei smo zapravljali...za okvije, luč v jačkevo sobo...kr nekaj smo zapravili. Zdaj bomo pa suhe žgance jedli do 15user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč...upam da bo jutri kaj več časa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?