dolenjka
|
Jutro Evo, za nami je "standardna" noč. Zaspala ob 20.15, tko da zvečer tut ure ne rabiva v hiši, jo Tara nadomešča Zbudila se je 1.20 za hranjenje, pol se je šepokakala in zahtevala svežo plenico, smo ji ustregli, jedli naprej, pa je spet ponovila vajo in se smejala ko pečena in sem ji še eno pleniičko zamenjala. Verjetno ve, da imamo še kar nekaj tamalih in da jih je treba čim prej porabit. Sam ponoč ji tavelke dajem, da ne bi "bolelo" No, pol je pa zaspala enkrat, pa ne me vprašat kdaj, ker sem jaz takoj za njo, verjetno okrog 2.15 In je spala do 5.30 , pojedla samo eno joško, pa še to bolj na švoh in niti šlišat ni hotla še za flašo Sam se je pol ob 7h spet zbudila in sem jo samo k sebi vzela pa je blo takoj boljš. Frajla že ve, da je na vodni pojstli dobr spat, ji že v navado počas prihaja No, pol sva pa obe spali do 8.30 Pol sva počas popapcali zizo, previli ritko, pojedli še flaško (60 ml) in sem jo kar v pojstlo dala. Po pol ure je lepo sama zaspala Še vedno spi, jaz grem pa pod tuš, dokler je še prilika Me pa prav zanima kolk iz zize poje, ker na flaški redko poje 60 ml, pa še to traja 20 minut No, sej bo dans na kontrolnem tehtanju vse jasn, a ne Zadnjič so mi mozeg prale, da je 410 g v 16ih dneh občutno premalo, danes se jim pa ne bom pustila peglat