|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
3.4.2008 13:59:08   
jana84
Ja, enak problem je tud pr nas. Če bi imela pralni stoj v kopalnici bi še šlo, sam pol pa verjetno niti noter ne bi prišla, ker je kopalnica res minimalna user posted image ... Ko sva oba noter je kar tesno (se pa mal stisneva, nič hudega). mi je stric rekel ko sva si štimala najino stanovanjce tako nekako: če se imata dva radaje še šotor prevelik, če pa ne pa je največja vila premajhna. Pa še prav ima! user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
3.4.2008 14:03:04   
jana84
ne, ne nisem iz KR. Sem iz Vip. doline, materinsko šolo bom pa obiskovala v Ajdovščini...Pa mislim, da bo naslednja potekala v mesecu maju in juniju in bom verjetno kar na to šla. Saj baje dobiš kar po pošti vabilo. Mislim pa da ne komplicirajo glede tega al si noseč 4 mesece al 5! Mislim, kaj ti pa potem pomaga naprimer predavanje nosečnost (kjer ti predavajo o zgodnji nosečnosti, kaj je treba paziti, kako se spoprijeti s slabostmi in take finte)!!! Mislim pa da stvari lahko pozabiš tudi če jih slišiš en dan prej, ko si v porodni sobi, ti gre vse iz glave user posted image  (moje mnenje, nisem pa še nikoli rodila, da ne bo pomote).

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
3.4.2008 14:07:37   
vianne
No če se da tudi denar vzeti kot darilo ob rojstvu otroka se vedno bolj nagibam k denarju. Da ti ni treba dati iz svojega žepa je super stvar... če imaš namen kupiti sam npr. voziček z lupinico kot komplet pa primakneš še tale denar pa prideš lažje finančno skozi....
Bo še za razmisliti...

Glede materinske šole me nekaj zanima. A se moraš predhodno naročiti ali se kar priklopiš kadar so predavanja?

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
3.4.2008 14:38:46   
janja 27
ojla punce !

danes se počutim odlično tko da sem hišo mal v red spravla user posted image user posted image  počistla vse razen kopalnice in wc-ja to bom jutri čeprav ne maram odložit čiščenje za dva dni ma sem še skuhala mineštro ( fižolova enolončnica ) tko da mi je cajta zmankalo, ha jana vidiš pr meni je pa mal problem k mam veliko hišo user posted image user posted image  ma je ne menjam....moja kopalnica je velika 4 X 4 tko d mam prostora not user posted image user posted image  povijalna pa je še vedno lih tam k tamalo še vedno gor preoblačim da se mi ni treba sklanjat user posted image user posted image  itak pa k vas tko berem kaj vse morate kupit se kr mal oddahnem ker mam vse že doma...hvala bogu drugač bi bankrotirala....jaz sem za Manco vzela denar od države tiskrat so se mi paketki zdeli tko mal starinski user posted image  zdej bom pa itak spet denar vzela ker mam vse stvari doma....sem nekaj dobila od žlahte pa če bo fantek ima svakinja fantka starga leto in pol..tko da za cunje ni panike...edino pr tamali sem jaz rabla 60 pralnih plenic k mi je full full polivala. sem imela 40 pajacev pa sem se hecala da kdaj bom vse to ponosila pa je kr šlo k je reva tolk polivala....upam da bo ta user posted image  boljši če ne bom mela spet 6 mesecev muk...sej vaši itak ne bodo taki polivančki..je pa kr kriza sem jo do osemkrat na dan preoblačla....user posted image user posted image
vianne v postojni na MŠ kr prideš brez predhodne najave , tam je en zvezek pa se not vpišeš in to je to potrdila ti itak nč ne dajo edino mene je na produ vprašala če sem hodila na MŠ pa tud ne komplicirajo v postojni če partner k je s tabo na porodu ni bil na MŠ ker vem da nekje komplicirajo...
ok zdej gremo papcat lepo sončno popoldan

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
3.4.2008 15:28:01   
jana84
pr nas je tako, da dobiš domov po pošti obvestilo, kao vabilo, da poteka materinska šola oziroma šola za bodoče starše, zraven dobiš seznam z datumi in urami predavanj. Pa še obvestilo, da bi bilo lepo, če sporočiš, če prideš na mejl ali mobi. Sem ravno zdej gledala na strani od ZD. Sam je seznam sam za marec/april. Ma po moje bo še en sklop predavanj, ker pol je poletje in so dopusti in po moje ne bo te "šole". In se bo spet lotila tam avgusta/septembra, takrat je pa mal predaleč zame. Zdaj ko mi je PDP prestavla na 6.10., možnost da v prvo rodiš prej je zelo velika (pa še v naši rodbini rojevajo prej - mami, sestra...). Tako, da ne bi slučajno v živo na Materinski šoli videli kako poteka porod user posted image  in bog ne daj, da ne bi znali pomagat! groza...A si predstavljate, mene kar v smeh spravi ko pomislim na to.

No, drugače pa je pri nas vse lepo in prav, počutje je fajn, še vedno se naš user posted image  vsake tolk časa spomni, da je treba mamico obvestit o obstoju in malo poboli trebušček. Vendar nič zato.
Je pa zdaj res skrajni čas da si nabavim spodnje hlačke, ker me res že kar tiščijo v trebuh. Pol pa zgleda tak na dva dela preščipnjen, nič kaj lep in nosečniški. user posted image  
Ja, pa glede kg: danes zjutraj sem se ponovno tehtala (kot vsak dan, ko se preoblačim) in je tehtnica pokazala 72,9kg, včeraj pa 72,5kg. Tako da malo gor pa gre. Sej vem, da je to različno od dneva do dneva, pa sveeno zjutraj stopim na tehtnico (še pred zajtrkom, seveda, ker pol bi blo zihr pol kg več user posted image , ko se tok najem zjutraj, kr mi ful paše).

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
3.4.2008 15:30:26   
jana84
janja27, tebi pa vse čestitke, da tako lepo pospravljaš bajto, meni se še teh 45m2 ne da. Je pa res, da se malo zgovarjam, ker so imeli moj starši zdej zidarja v bajti (popravljal kopalnico) in si govorim, da bomo pospravli ko bodo vsi majstri šli iz bajte, prej se ne splača user posted image

Glede tega, da imaš že vse od prejšnjga user posted image  je pa fajn. Ravno zato tudi midva načrtujeva, da bova čim več kupila svojega, da bomo imeli še za kakega user posted image , če nam bo seveda tako namenjeno (srčno upam da ja).

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
3.4.2008 15:32:01   
ursikazala
Kot lanska oktoberka vam čestitam in vam vsem želim ful lepo nosečnostuser posted image

< Sporočilo je popravil ursikazala -- 3.4.2008 15:34:59 >

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
3.4.2008 15:34:58   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k

ne, ne nisem iz KR. Sem iz Vip. doline, materinsko šolo bom pa obiskovala v Ajdovščini...Pa mislim, da bo naslednja potekala v mesecu maju in juniju in bom verjetno kar na to šla. Saj baje dobiš kar po pošti vabilo. Mislim pa da ne komplicirajo glede tega al si noseč 4 mesece al 5! Mislim, kaj ti pa potem pomaga naprimer predavanje nosečnost (kjer ti predavajo o zgodnji nosečnosti, kaj je treba paziti, kako se spoprijeti s slabostmi in take finte)!!! Mislim pa da stvari lahko pozabiš tudi če jih slišiš en dan prej, ko si v porodni sobi, ti gre vse iz glave user posted image  (moje mnenje, nisem pa še nikoli rodila, da ne bo pomote).

no, tudi če nisi še nikoli rodila naj ti povem, da IMAŠ PRAV user posted image  user posted image  

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
3.4.2008 15:36:07   
Anonimen

Če katero zanima, prodajam nekaj lepih stvari v številki 40 /oz. L/, ki sem jih nakupila lani v New Yorku. Sem iz Ljubljane.

Ogled v albumu http://maternity.moj-album.com/

Zainteresirane pišite na mail
zeletova@hotmail.com

(odgovor članu Kaštrun)
  Neposredna povezava do sporočila: 1784
3.4.2008 16:00:59   
nineva
Pozdravljene punce,
tudi jaz sem oktoberka in vas redno berem. Sodelovala sem že tudi na forumih zanositev, zato sem nekaterih že spomnem od tam.
nekaj časa se nisem prijavljala, ker enostavno nisem vedela ali se bo obdržalo ali ne. No zdaj sem sredi 14 tedna in sem že bolj optimistična. Sem imela kar nekaj krvavitev, zdaj so se hvala bogu umirile.
Prosim vas za vpis na seznamček - nekaj moji podatkov
PDP 1.oktober
tretja nosečnost - čakamo drugo bebico
3 pregledi , 4. pregled 11.04.2008
25.03. NS - vse tako kot mora bit.

Odločilno, da se vam pridružim pa je bila vaša včerajšna debata o TOXOPLAZMOZI - naj vam povem svojo zgodbo iz prve nosečnosti:

Z TOX sem se okužila v drugem trimesečju, nekje v 24 tednu. Doma nimamo ne psa in ne mačke. Pri hrani sem bila zelo previdna, z zemljo nisem imela opravka in glejte kljub temu sveža okužba z TOX.
Začel se je mučen boj;
- 1x tedensko pregledi v amb. za rizično nosečnost + 1 mes. moja gin. ( vedno UZ )
- poročilo infekcijski kliniki
- v ambulati za epidemije so me zasliševali v kakšnih razmerah živim
- 6 tablet Royamicina ( antibiotik ) na dan

Prve dva meseca po ukužbi, sem vsak teden letala na neke preventivne preiskave ( Hvala bogu moji gin. za vse napotnice in preglede.)

Skoraj polovico nosečnosti sem preživela v strahu ali bo moj otrok slep, gluh, hendikepiran. Sicer sem sama sebe prepričala tako daleč  - DA JE BEBICA OK IN DA NE MORE BITI DRUGAČE. To mi je pomagalo preživeti nosečnost do konca.

Porod je bil lahek, hčerko so mi takoj odpeljali na preglede, so ji vzeli kri in polsali v lab. V prvi 14 dneh je imela kar nekaj preiskav ( tudi okulista za novorojenčke ) + zdravljenje z antibiotikom.

Po 14 dneh smo dobili rezultate, da niti posteljica, niti deklica nista prišli v stik z okužbo.

To je moja zgodba, vendar ne pozabite da je nekje 50 % možnosti za tak razplet , za ostalih 50% niti nočem vedet.

Nasvet - nimam ga, ker ne vem svojga izvora okužbe - tistega najbolj kritičnega pa se vendarle izogibajte.

-

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
3.4.2008 16:27:13   
sončnica24
Kaštrun potem pa boma skupaj dneve odštevale, sicer imam jaz NS 21.4 ampak tistih par dni za tabo bom že preživela. user posted image

Poskušam pa tudi jaz misliti čim bolj pozitivno, malce me mirijo tudi slabosti ker pač predvidevam da je zato vse vredu in da ni kaj narobe. Je pa res da mene ponavadi sestra pokliče kak teden pred pregledom in mi potem tisti teden hitro mine, boljše pa kot da bi npr. vedela da imam pregled komaj konec mesecauser posted image

(odgovor članu nineva)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
3.4.2008 16:42:38   
jana84
nineva...res neprijetna izkušnja. Hvala bogu da se je srečno končala. Kot si napisala, res je da nikoli ne veš kje se boš s čim okužil, zato pa je potrebno pri tistih stvareh, za ketre veš da so rizične malo popaziti. Pa saj to ja ni tako huda žrtve glede na možne posledice. Res hvala bogu, da jih ti in tvoja mala nista doživeli in se je vse srečno končalo, kljub težki in "Živčni" nosečnosti.
Drugače pa seveda dobrodošla med nami. Bomo skupaj čakali na naše user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1787
3.4.2008 16:44:35   
jana84
Sem pa ravno zdaj govorila po telefonu s Quelle in žal tista gospa ni dosti vedela kolk je široka oziroma globoka tista previjalna miza. Je vedela en toliko kot jaz (beri: kar piše na internetu). Tako, da pomoje ta varjanta odpade. Raje ne bom naročala stvari za katero ne vem niti približno ali bo dobolj velika ali bo slučajno prevelika ali premajhna. Mene malo muči, da je širina samo 35cm, višina 103cm, dolžina pa 85cm. To je kar ozko za dojenčka previjat, kaj pravite?

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
3.4.2008 17:01:22   
sončnica24
Jana meni se zdi to tudi zlo ozko. Samo če ne drugače pa daj nekomu da ti jo naredi po merah takšna kot ti ustreza

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
3.4.2008 17:15:43   
Dajadada
Jana_k, širina 35cm je sigurno premalo. Meni ni jasno kako lahko punce previjajo na tistih previjalnih, ki so na stojalu in imajo spodaj še banjico. Po moje bi morala biti vsaj 60 cm oz. toliko kot rabiš za tisto ta veliko previjalno podlogo.

Nineva, dobrodošla. Joj, grozno tole s tokso. No, samo da je bil konec doberuser posted image .

Paketi: jaz sem absolutno za denar. Sem ga vzela prvič in ga bom tudi zdaj. Mi je bolj všeč, da sama nabavim tisto kar rabimo. Zdaj bomo rabili veliko manj kot prvič...je kar luštn, ko imaš že vse pripravljeno...no ja, skoraj vse. Kej vedno manjkauser posted image ...če je pa tok luštn zapravljat.
Mi smo bili pa na NS in s pikico je vse tako kot mora bit . In firbčni kolikor smo, smo tudi izvedeli spol. Itak da ni 100%, ampak menda bomo imeli še enega fantička vražička...jao meni, s tremi deci pr bajt .

Neposredna povezava do sporočila: 1790
3.4.2008 17:46:14   
Lambda
Pozdrav punce,

Prihajam iz NS in je bilo vse ok.
Tveganje je nizko in veliki smo že 68mm.
Zdaj se res počutim odlično!!!

Uživajte user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
3.4.2008 17:52:07   
sončnica24
Lambda super za vesele novice sedaj pa le lepo uživajteuser posted image

(odgovor članu Lambda)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
3.4.2008 18:07:38   
janja 27
ojla!
nineva lepo pozdravljena med nami lepo in srečno user posted image  lepo da si napisala svojo izkušnjo...in da je blo vse ok...
jana_k jaz si tud ne morem predstvaljat tko majhno povijalno še posebej k je moja velika 1 m pa še tko bi kje rabla kak predalček, je pa res da ja najboljš da si jo daš po meri naredit, ker ne vem če boš kje našla tako kot iščeš, meni jo je user posted image  naredil in sem full zadovoljna k mam vse cunje spodaj in zraven v košarcah vse potrebno in še veličina je taprava je visoka je 95 cm tko da se mi ni treba dol sklanjat..v trgovinah se mi zdi da so standardne malo manjše...
dajadada boš vidla da ti bo prov lepo s tremi deci pr hiši, moje kolegice k majo po dva fanta so ble na začetku razočarane ( kao da si vsak želi parček) pa zdej pravjo da je vse ok in je prov fajn...jaz sem itak rekla da če bom mela še eno punčko štartamo 100% v tretje, pol pa če bo še ena bo pa moj user posted image  v haremu user posted image user posted image , pa vsaka en teden user posted image  pa bo prov zadovoljenuser posted image user posted image  mal heca.....
sicer pa pr mojmi so trije fantje in tašča je preživelauser posted image user posted image  pa še velik so ji pomagali pr gospodinjstvu..k kr ne moreš verjet user posted image user posted image

jutri imajo NS :

user posted image     lana35
                                         user posted image     afnica mala

punce pričakujemo vesele novičke user posted image user posted image

čestitke vsem za uspešene NS

popravljen seznamček pa dodam zvečer.... 

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
3.4.2008 20:12:35   
janja 27
popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image     Petrca* (3user posted image 3user posted image ) user posted image   
user posted image     sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr 14.04.08 user posted image
user posted image      catalina (?user posted image ?user posted image )  user posted image
user posted image      Erička (1user posted image 1user posted image )
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted image ) 4.pr. 11.04.08 user posted image

2.oktober 
user posted image     blanka1
(2user posted image ?user posted image ) 3.pr. 23.04.08 user posted image    
user posted image      levinjaa (2user posted image 1user posted image ) 2. pr. 05.05.08 user posted image

5. oktober
user posted image      tanja29
(?user posted image ?user posted image )  3.pr. 15.04.08 user posted image

6.oktober  
user posted image      jana_k (2user posted image 1user posted image ) 5.pr 29.04.08 user posted image

7.oktober
user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr 11.04.08 user posted image
user posted image      freja (3user posted image 1user posted image ) 2.pr. 18.04.08 user posted image
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 30.04.08 user posted image   

9.oktober
user posted image      Lambda (1user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image      Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image

10.oktober
user posted image     Valla (2user posted image 1user posted image ) user posted image    
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) 5.pr. 09.04.08 user posted image

11.oktober
user posted image     dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image

12.oktober
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image )  3.pr. 05.05.08  user posted image

13.oktober
user posted image     Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 4. pr 25.04.08 user posted image

14. oktober
user posted image     lana35 (1user posted image 1user posted image4.pr. 30.04.08 NS 04.04.08 user posted image

user posted image      maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image

15.oktober
user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 5.pr.11.04.08 NS 08.04.08 user posted image
user posted image     janja 27 (5 user posted image 2user posted image ) 2.pr.14.04.08  user posted image
user posted image    "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 4.pr 23.04.08  user posted image

16.oktober
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image )  NS 08.04.08

17.oktober  
user posted image     Maska (2 user posted image 1user posted image ) 2.pr in NS 08.04.08 user posted image
user posted image     Afnica mala ( 4 user posted image 1user posted image ) NS 04.04.08 user posted image
user posted image     vianne ( 2user posted image 1user posted image4.pr. 23.04.08 NS 08.04.08 user posted image  

19.oktober 
user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 2.pr. 07.04.08 user posted image

20.oktober
user posted image     škorpion ( 2 user posted image ? user posted image ) 2.pr. 10.04.08 NS 07.04.08 user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted image2 pr. 09.04.08   user posted image

21.oktober
user posted image     2mak ( 2user posted image 1user posted image ) 2.pr. in NS 09.04.08

user posted image     corti ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 15.04.08 NS 09.04.08 user posted image

23.oktober
user posted image     sončnica24 (1 user posted image 1user posted image ) NS 21.04.08 user posted image

25.oktober
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image ) 2.pr. 08.04.08  user posted image
user posted image     jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 17.04.08 NS 10.04.08 user posted image
user posted image     jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08  NS 14.04.08 user posted image

26.oktober
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) 3.pr. 18.04.08  NS 15.04.08 user posted image

user posted image     Kaštrun (3 user posted image 2user posted image ) 2.pr.18.04.08 NS 15.04.08 user posted image

27.oktober
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image )  NS 17.04.08 user posted image

29.oktober
user posted image     Aleksis (2user posted image 1user posted image ) 2.pr. 23.04.08 user posted image

30.oktober
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) NS 25.04.08

se nam niso oglasle že lep čas:

user posted image     monika30    PDP 01.10.08
user posted image     Đofka           PDP 04.10.08
user posted image     tamara85     PDP 06.10.08
user posted image     Liza01          PDP 08.10.08
user posted image     smeja2         PDP 16.10.08
user posted image      naldika          PDP 19.10.08
user posted image     sija                PDP 20.10.08
user posted image     škorpjonka    PDP 29.10.08
user posted image     Grace
user posted image     Inara
user posted image     lovley
user posted image     aNcHuLiNkA pr.16.04.08
user posted image     Mandek  user posted image

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   55   user posted image user posted image  

Bile so z nami pa so se poslovile

Pikica5  user posted image
                                       živa25   user posted image
                                       giotti     user posted image   
                                       cati        user posted image
                                       Miška75  user posted image
                                       svečka    user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
3.4.2008 20:15:26   
janja 27
če se strinjate bi dodala še user posted image  če veste da pričakujete fantka in user posted image  če veste da pričakujete punčko ali pa oboje če vas ne zanima spol ali ga nočete nikomur povedati.....npr

user posted image  tainta  user posted image
user posted image  enaleva user posted image
user posted image  krneki user posted image  ali user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
3.4.2008 20:52:45   
*talcy*
ojla punce...sem tko vesela za vas za uspešno opravljene preglede user posted image user posted image  upam da jst tega ne prekinem u torekuser posted image  ....
drugač danes mi pa ni blo nč slabo sam glava me boli ko hudičuser posted image ......
eh jst pa ne bom spraševala po spolu nit v sanjah nečem vedet kaj bouser posted image

jana_k...jaz sem tud to z ajdovskega konca in bom hodila tud u MŠ ... če dobiš kake informacije glede te pred mano kar sporoči... h kateri G pa hodiš?

lep pozdrav

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
   [Brisano sporočilo]
3.4.2008 21:05:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
3.4.2008 22:32:26   
levinjaa
Afnica mala, zenkrat me najlonke se ne motijo zelo. Sicer bomo pa kmalu brez, upam, da končno pride poletje. V La vie imajo ene take tanke kiklce iz jeansa, mislim da bo ok tudi za poleti.

Kar pa se pomoči države tiče - jaz bom tudi vzela denar.

Nočko!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
4.4.2008 8:00:14   
jolly123
Nineva pozdravljena, grozno tale izkušnja s tokso. Me veseli, da je sedaj vse v redu, hudi je pa da sploh ne veš kje si to staknil.

Jaz še vedno mislim, da bom kar vzela nekaj iz tistega paketa, ker enostavno mi ne bo zneslo vsega kupit. Tista previjalna mizica mi je lušna.

Janja 27 meni pa pripiši dve roza črtici user posted image

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
4.4.2008 8:00:53   
SAFIRA
Jutro!

Evo mene po dooooooolgem času. Imam zelo rizično nosečnost in moram skoz ležati. Prejšnji teden so mi naredili cerklažo, sedaj pa imam strogo mirovanje naslednjih 6 mesecev. Zmešalo se mi bo. Ampak  vse za user posted image . Iz dneva v dan me je strah, da se mi ne bi zgodilo isto kot lani. Ja, počasi bo že eno leto in še zelo zelo boli.

Kak se kaj počutite? Mene zaradi cerklaže ful boli in pika pod trebuhom, tako da me je non stop strah, da se ponovne ne začnem "odpirati" in da so to popadki. Na nuhalni svetlini je bilo vse vredu, ker pa imamo v družini osebo z davnovim sindromom, me čakajo še druge preiskave. Drugače pa imam preglede in UZ vsak teden  in tako bo ostalo do konca nosečnosti. Skratka - nič kaj lepa nosečnost.

Aja, še to. Če katera nima časa gledati španskih nadaljevank na POP TV, me naj kar vpraša za vsebino, saj sem na tekočem z njimi.user posted image  Cele dneve ležim in ne preostane mi drugega kot buljenje TV user posted image user posted image user posted image .

Lp Safira

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

OŠ Koseze
tastara

Vprašanje za starše, katerih otroci obiskujejo OŠ Koseze.

S šolo smo zelo zadovoljnji (48%)

Šola je povprečna (23%)

Šola ni OK, če bi še enkrat izbirali, bi izbrali drugo. (28%)

Število vseh glasov: 1014

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!