Pandica
|
Komaj zdaj sem vklopla rač. Dop. sem laufala po mestu, sem imela neke opravke, pol domov, sem porihtala ta malo in sma šle ob 11h ven. Kasneje sta se nama na sprehodu pridružili še Noa1 in njena Ajša tako, da smo se babe spet načvekale Potem pa itak ni čudno, da dežuje. Mehurčica škoda, da je Eni spala. No, pa kdaj drugič, velja? Aja, glede hujšanja. Meni sta v pon. rekli 2 moji prijateljici, da sem spet shujšala. In sem rekla:"Eh, pa nisem"! No in ni mi dalo miru in danes zjutraj sem se šla tehtat. In res glej ga zlomka Shujšala sem 1, 60 kg tako, da sem že zdaj -3 kg kot pred nosečnostjo, ampak žlauh pa nikam nea gre. No, tako kot praviš ti, da bo za to treba še kaj zraven narediti. Samo če pa itak samo jem. Zdaj sem se glih tak najedla, da bom vsak čas poknila. Da niti pit nea več morem Klaudia moj RD za seznam: 11.12.1979 Alina_alin kako vam gre brez atija? Saj bo kmalu spet doma Čestitke vsem slavljencem Suzanamai a Zoja pa že kar sama izbira igračke? Saj moja tut tak rokice steguje, bi že vse imela. Sploh tisto kar je na mizi in ni za njo Lane31 si lepo spucala vse? Se vse lepo šajna zdaj? Jaz pa nimam niti veselja kaj dosti več pucat v tem stanovanju, ker itak grem ven. No, da nebo katera mislila, da živim zdaj v svinjaku Ampak bom pa z veseljem čistla, ko pridemo v hiško, ko bo vse lepo novo in tako lepo Jeeee, komaj čakam Mama06 probajsi skuhat sezamov napitek, če imaš premalo mlekeca. Ta ponavadi pomaga, naredi naval mleka, je pa res, da ga moraš par dni pit po večkrat na dan. Probaj, izgubiti tako nimaš kaj. 2ursae jaz sem še tut ena izmed tistih, ki samo polno dojim in zaprisežena dojilja Moja še tut ni nič kaj druga dobila, razen čajeka. Tako, da lahko ena drugo vzpodbujama in si dajema motivacijo Če so že ostale zahinavle, ne? Pa mogoče se nama bo še Mehurčica pridružila Odvisno kaj bo Eni rekla *Kinnie* bošček mali Držimo pesti, da bo spet čimprej ok.
|