|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
3.4.2008 16:31:11   
Pandica
Komaj zdaj sem vklopla rač.
Dop. sem laufala po mestu, sem imela neke opravke, pol domov, sem porihtala ta malo in sma šle ob 11h ven. Kasneje sta se nama na sprehodu pridružili še Noa1 in njena Ajša tako, da smo se babe spet načvekale user posted image   Potem pa itak ni čudno, da dežuje.

Mehurčica   škoda, da je Eni spala. No, pa kdaj drugič, velja?
Aja, glede hujšanja. Meni sta v pon. rekli 2 moji prijateljici, da sem spet shujšala. In sem rekla:"Eh, pa nisem"! No in ni mi dalo miru in danes zjutraj sem se šla tehtat. In res glej ga zlomka user posted image Shujšala sem 1, 60 kg user posted image   tako, da sem že zdaj -3 kg kot pred nosečnostjo, ampak žlauh pa nikam nea gre. No, tako kot praviš ti, da bo za to treba še kaj zraven narediti.

Samo če pa itak samo jem. Zdaj sem se glih tak najedla, da bom vsak čas poknila. Da niti pit nea več morem user posted image

Klaudia  moj RD za seznam: 11.12.1979

Alina_alin   kako vam gre brez atija? Saj bo kmalu spet doma user posted image

Čestitke vsem slavljencem user posted image user posted image user posted image

Suzanamai
  a Zoja pa že kar sama izbira igračke? Saj moja tut tak rokice steguje, bi že vse imela. Sploh tisto kar je na mizi in ni za njo user posted image

Lane31  si lepo spucala vse? Se vse lepo šajna zdaj? user posted image
Jaz pa nimam niti veselja kaj dosti več pucat v tem stanovanju, ker itak grem ven. No, da nebo katera mislila, da živim zdaj v svinjaku user posted image  
Ampak bom pa z veseljem čistla, ko pridemo v hiško, ko bo vse lepo novo in tako lepo user posted image   Jeeee, komaj čakam user posted image

Mama06  probajsi skuhat sezamov napitek, če imaš premalo mlekeca. Ta ponavadi pomaga, naredi naval mleka, je pa res, da ga moraš par dni pit po večkrat na dan. Probaj, izgubiti tako nimaš kaj.

2ursae  jaz sem še tut ena izmed tistih, ki samo polno dojim user posted image in zaprisežena dojilja  user posted image   Moja še tut ni nič kaj druga dobila, razen čajeka.
Tako, da lahko ena drugo vzpodbujama in si dajema motivacijo   user posted image
Če so že ostale zahinavle, ne? user posted image
Pa mogoče se nama bo še Mehurčica  pridružila user posted image   Odvisno  kaj bo Eni rekla user posted image

*Kinnie*   bošček mali  user posted image   Držimo pesti, da bo spet čimprej ok.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1401
3.4.2008 16:33:13   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Mama06 lepo te prosim ne sekiraj se zaradi dodajanja. Jaz sem Maia izključno dojila skoraj do 8 mes, potem pa sva imela velike težave pri uvajanju, saj sva izgleda zamudila pravi trenutek. Zvečer mi je jedel le v bani in to do 16 mes., bil je pravi mali odvisnež od dojenja in mi je do drugega leta visel na dojki dan in nočuser posted image .
Zoja pa je pri 5ih mesecih pokazala, da ji samo dojenje več ne zadostuje in sva lepo pričeli z uvajanjem. Prav super je, vse je, zavrača le krompir in bučke, pa še veliko bolj je vesela pozno popoldan, prej je bil proti večeru vedno halooooo.

Nekako tako zgleda pri nas pozno popoldne od nekje 6 ure dalje - katastrofa. In včeraj nisem mogla verjet kakšna sprememba. Se je pa do 5M res samo dojil, če odštejem en danuser posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
3.4.2008 16:35:41   
skuštrana
mamao6,ne se sekirat...saj si ga dojila dolgo, pa še ga boš...user posted image Jaz sem zaenkrat nehala, ker enostavno vse ven špukne..in ti leti čez pol kuhinje, mislimuser posted image ...se ne splača kuhat in packat za nič..Res, ne sekiraj se, če si mu malo začela dodajat...

Suzanamai, imam plan kampa. pošlji mi mail na zs pa ga dobišuser posted image

Jasna, ne bomo v Krku, kamp je prenatrpanuser posted image Če boste res šli tja poleti si prej rezervirajte plac preko interneta. Lahko pa pridete v Paklenicouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 1403
3.4.2008 16:36:02   
mama06
Pandica naš niti čaja ni pil. Sezam sem že pila in ga imam doma, pa tudi na koruzne žgance prisegam. Ne bom obupala, ker sem prav tako zaprisežena dojilja, le splet okoliščin je povzročil krizno obdobje. 

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
3.4.2008 16:41:35   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Zvečer mi je jedel le v bani in to do 16 mes.

Kako pa je to izgledalo Suzanamai?  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1405
3.4.2008 16:41:38   
suzanamai
Mama06 pa saj 5 mes. je veliko. Sedaj pač rabi poleg dojenja še kaj. Zoja ima že 3 obroke gh dnevno, pa je še vedno dojenje zakon za ponoči in en obrok čez dan, kadar ji pač odgovarja. Dejansko pa odkar sva na gh gre spat sita brez joka z nasmeškomuser posted image .

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
3.4.2008 16:44:45   
Pandica
Mama06  upam, da bo s tvojo babico vse ok  user posted image
Meni je 7.feb. letos umrla moja zlata babica in hvala bogu se moj šok ni poznal nič na mleku. Sem ga imela enako kot vedno. Držim in močno stiskam pesti, da se vse uredi
user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
3.4.2008 16:49:30   
Pandica
Oooo Sanwebdra vidim, da si gori  user posted image

Si vidla, da sem šla pol res spat včeraj?

No, zdaj pa se itak vidi, da moja miška spi, da lahko na RR visim in bedarije počnem  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
3.4.2008 17:44:51   
mehurčica
Mama06, zaradi tega pa se res ne rabiš obremenjevat! Če otrok rabi, potem pač rabi. In je prav, da mu daš še zraven nekaj, polek tvojega mlekca. Tudi jaz bi dala, če bi Eni jokala in se premalo zredila.

Noa1 in Pandica, škoda da se danes nismo mogle dobit. Je pa Eni spala do 13:15. To je 2h in 45min!user posted image Zaspanka mala. Potem pa sva šle on 14h že proti Teznu in je spet spala pol urce - sem jo še čakala da se zbudi v avtu.

Žan, ena user posted image zate, da se pozdraviš.

Grem solato delat. Fingersi pa so napol že spečeni by user posted image . user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
3.4.2008 17:51:58   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mama06
meni je TAKO HUDO, ker sem mu morala dat riževe kosmiče, saj sem tudi sama želela izključno dojit do 6M,

Jaz sem podobne občutke doživljala pri prvem otroku....sem imela občutek, da ji delam krivico, ko dodajam hrano....občutki krivde.
Po mojem se s tem srečuje veliko mamic, posebno težko mora biti tistim, ko dojenje sploh ni steklo...

Vse preveč se poudarja, pri 4 mesecih to, pri petih to, pri šestih to...vsi otroci tako niso enaki...mislim da je bolj pomembno, da si mama zaupa in prisluhne svojemu čutuuser posted image .

V drugo sedaj pa nimam nič slabe vesti, prav uživam, če mali z užitkom papca, vedno pa se po GH tudi še podojiva user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
3.4.2008 18:00:50   
*kinnie*
ku ku Pandica, vidim teuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
3.4.2008 18:05:47   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

ku ku Pandica, vidim teuser posted image

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
3.4.2008 18:13:54   
*kinnie*
Malo dolgčas preganjam...mali končno malček bolje ob antipiretiku...
boš user posted image ?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
3.4.2008 18:14:50   
*kinnie*
Daj mi  povej kje te luštne smajlije dobiš

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
3.4.2008 18:17:34   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

boš user posted image ?

user posted image    bi jo z veseljem spila

Na www.cosgan.de

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
3.4.2008 18:24:44   
*kinnie*
Evo z veseljem postrežem.
user posted image

veš kaj, smajlije sem našla,...kaj pa zdaj? a sem teslo aaa?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
3.4.2008 18:29:04   
*kinnie*
eh sem probala kopirat tko kot piše, sem pa povezavo skopiralauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 3.4.2008 18:30:56 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
3.4.2008 18:36:53   
Pandica
 user posted image   za user posted image

Ko imaš smajlije odprte klikneš na izbranega in pol kopiraš on moder napis, ki je v kvadratu napisan. Probaj, če bo šlo  user posted image

Mi2 pa se grema začas previt.

Zdaj pa sma si tako pele, ko velike. Jaz mali pojem, ona pa z mano full čeblja  user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
3.4.2008 18:40:47   
mehurčica
http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm
user posted image
http://smileys.on-my-web.com/categorie3-Nature.html

*kinnie*, prevleči smeškota z miško, potem pa daj tam ko piše "kopiraj". Pol ga pa samo sem prilepi.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
3.4.2008 18:53:30   
*kinnie*

user posted image

uuu sem rabla, adijo pamet. No tako, zdaj pa kuham še boljšo

user posted image

Mehurčica, Pandica hvala!!!!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1420
3.4.2008 19:24:34   
suzanamai
kinnie a maš kaj viška, jaz sem jo full potrebna. Zoja je skopana in se še malo igra v posteljici, bo pa vsak trenutekuser posted image .

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
3.4.2008 19:37:53   
*kinnie*
Evo suzanamai še zateuser posted imageuser posted image pa za vse lačne.

Mater se dobro počutim, ker sem smajlije osvojilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1422
3.4.2008 19:47:25   
lane31
Mama06.....ne biti tako žalostna....s tabo kar podoživljam svojo zgodbo o dojenju.....najbrž je res enako vsaki mamici pa ne glede na to koliko je dojila....če se ne izteče kot smo želeli občutimo kot nekakšen velik neuspeh in vsaj jaz sem čutila kakor da sem nesposobna mama in da flašo ji itak vsak lahko da in da me potemtakem user posted image  sploh ne rabi.....pa ni tako....moraš vedeti, da si dojila in še dojiš zelo dolgo in da nič ni narobe če bosta zamenjala keri obrok mlekeca....ti si in vedno boš najboljše za Jerneja
Vse dobro tvoji babici user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1423
3.4.2008 19:49:55   
orka**
suzanami a mi lahko pošlješ na ZS številko in naslov od dr. Dragoša

oktoberka, še tebe bi prosila za telefonsko od dr. Rusa

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
3.4.2008 20:02:39   
Kasija
2ursae jah jaz sem popustila pod pritiskom najprej svoje radovednosti, potem pa elianovega navdušenja. V bistvu sem hotela samo poskusit in je bil čisto iz sebe od navdušenja. Kakšen dan - recimo danes - ga še samo dojim, kakšen pa dobi jabolko ali korenček. To je pa to še en teden. Pa priznam, da me mori, ker se elian tako malo redi ob dojenju. Upam, da bo ob gh bolje.

živa plavanje smo dobili - si dobila sms? od prijateljice kolegica je mislila odpovedat in prijateljica se je spomnila name in hop...sva na plavanju user posted image

orka jaz sem hodila k cimpermanovi v srednji šoli in je zakon! Prijazna pa zelo zavzeta zdravnica. Za eliana bi bila moja druga izbira. 

suzanamai sta bili pogrešani na srečanju, se pa vidimo naslednjič ne. upam, da se zoja čimprej pozdravi!

mama06 upam, da se babica pozdravi in da se dojenje kolikor se lahko uspešno dogaja še naprej! Res pa je, da sigurno ni ravno na 6 mesečni rojstni dan čas za dodajanje gh - eni malo prej, drugi kasneje. Drži se! Sploh si vztrajna, da si prigurala do sem z dojenjem ob vseh zapletih.

Ljubljančanke na srečanju je bilo super! Tyna79 in Ditta in pot /po dolgem času/ me veseli, da smo se videli. Pa klasične vsakotedenske čveke tudi, da ne boste užaljene user posted image .  Je pa spet en čaj ostal neplačan /sem ga poravnala/ - mogoče ga je pa natakarca spila user posted image . Je prijazna, pa naj ji bo user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?