mama06
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai Verjetno bi danes vsi pobegnili, če bi se pojavili v koloseju. ko jo dam v lupinico, jo moram takoj privezati, saj mi dugače tako rita, da ven zleze . Hudo v glavnem, ne ve kaj ji tolk dogaja. mogoče je pa le danes praznovala svojih pol leta. To dela Jernej zadnje čase in moram ful pazit, ko ga dam v ležalnik v kuhinji, saj je tako hiter s to svojo malo ritko in en dva tri, je že čisto na robu. Najprej hvala za vzpodbudne besede. Babica je trenutno stabilna po močni srčni kapi in upam, da se stanje izboljša. Jo je pa pred leti zadela že zelu huda možganska kap, takrat je že bila klinično mrtva, ampak se je borila in preživela. Vmes pa jo je zadelo še par manjših kapi, tako da,.... Hvala vsem. Riževi kosmiči - no, danes pa spet ista pesem zvečer. Jok in stok in ne kosmičev, samo zizo in sem mu uspela podturit 50ml kosmičev in obe dojki. Sedaj je končno zaspal. Jao punce, sem že čisto obupana lane31 imaš prav, da se vsaka sekira neglede na dolžin dojenja 2ursae - upam, da bo korenček SPLOH porabljen Kasija - vidim, da se spomniš, kakšne borbe sem imela z dojenjem in ja sem daleč prigurala. S tem, da sedaj ni "zatajil" otrok, temveč jaz Pa še en današnji dogodek za videosmešnice: pride tast k meni, da mi pripelje zlikano perilo in sveži kruh, pa midva s tamalim spiva kot top zgoraj v spalnici. Zvoni na GSM, seveda na tiho, da malega ne zbudi, kliče na stacionarni tel, izklopljen iz enakega razloga in čaka in čaka pred hišo in tuhta kaj naj naredi, nakar se HB pripelje domov dragi in gleda fotra, kaj postaja pred hišo, on pa, ja ne morem not, ker mi ne pride odpret. Aja tudi zvonec sem odklopila
|