orka**
|
Mi smo pa včeraj dobili prvi zobek, ta drugi bo pa tudi kmalu zunaj. Pri Aneju si pa bomo zapomnili prvi zob, saj je zarad izraščanja zobkov izgubil odprnost in fasal laringitis. Anej zdajle pančka, Lara pa je šla z babico se z avtobusom malp peljat (dedi ta teden vozi okrog nas avtobus), jaz si bom pa malo ušesa spočila od njiju . lane31, valči na srečo smo šli pravočasno k zdravniku, čeprev je imel že precej otečene glasilke. Nas je dežurni takoj poslal na kliniko, kjer je dobil inekcijo, potem pa čez dan še inhalacije. So pa res bogi, najbolj grozno je pa to, ker se ti pri tej bolezni lahko otrok tudi zaduši, sploh dojenčki, ker ne znajo povedat, da ne morejo dihat. Pa še rekel nam je zdravnik, da se mu to lahko tudi ponovi. 2urse naš je že čez 6 mesecev star, pa še nič ne uvajamo GH, oz. zjutraj dobi malo prosene kašice v mleko. Sicer sem mu že malo probala, pa ni blo kej prevelikega zanimanja. Športni del vozička, Anej se že kakšen mecec vozi v športnem delu, v košari sploh ni bilo varjante več, se je dru k sraka. Tudi sedaj mora sedet, ni šans da bi on ležal. Tako da gremo ven takrat ko je zaspan, da kmalu zaspi, da ne sedi predolgo. Živa ti kar pokliči fizoterapevtke, pa ti bodo že one povedale kok so zasedene, kva ma pediatrinja že v naprej za bluzit, kot da bi šlo iz njenega žepa. Igralnice imate luštne igralnice, Anej ima 2 igralnice (eno je podedoval od sestrice): ta drugo ima pa novo (sem dala za njo samo 25€ v Muellerju), pri tej ful uživa ker tudi igra, z nogo brcne žogico, pa začne igrati. Punce, tiste ki ste iz ljubljanskega konca, dejte mi povedat kateri so v Lj. dobri pediatri. Jaz namreč iščem v Ljubljani dobrega pediatra, pa nimam pojma kateri so dobri. Vem samo za dr. Permetovo in dr. Baniča ampak sta oba že zasedena in ne jemleta novih. A katera mogoče hodi k dr. Cimpermanovi. Jaz z našo v Grosupljem sploh nisem zadovoljna. 2urse a ti mogoče hodiš v Ivančno, in če kako pa je tam. Vsem slavljenčkom, VSE NAJBOLJŠE
< Sporočilo je popravil orka** -- 3.4.2008 14:56:45 >
|