|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
3.4.2008 21:49:43   
teka
zdaj pa res...lepo pančkajte!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
3.4.2008 21:49:52   
pingi
Ja, mislim, da nas je večina imela namen dojiti do 6m. Ampak, če je otrok lačen, je lačen in ga moraš nahranit. Zdaj so res že v fazi, ko so ful aktivni user posted image  in potrebujejo več.

Sicer pa itak GH od začetka predstavlja res majhen delež pojedenega user posted image

Srečanje danes - itak fajn kot zmeraj. Zdaj smo že res domače tam, a ne?user posted image
Tyna79, Pot in Ditta - lepo, da smo spoznale, pa vaše malčke tudi user posted image

Z našim je pa danes očitno nekaj narobe.user posted image Je potem doma še eno uro spal, se zbudil ves jokajoč, pojedel samo pol kašice (ker ponavadi je cela doza skoraj premalo), potem pa spet jokal in se ga kar ni dalo pomirit. Sem bila že čist paf, ker se nam to še ni zgodilo (pa še sama sva doma). Sem mu zmerila temp. in je imel 38,0 user posted image
No, po dojenju je le zaspal. user posted image Je možno, da ima reakcijo na cepljenje po enem tednu?? Ali pa so zobki?
Pišuka, ampak odkar se več izključno ne dojiva, je skoz neki smrkav... Zgolj naključje?

Aja, prisežem, da sem danes plačala svoj čajuser posted image  
Klaudia, še enkrat hvala tvojemu dragemu, da je bil danes "pizza boy" user posted image Tebi pa za okusne user posted image

Oktoberka, si bila kaj žejna po pici? Jaz fuull.

Tako, zdaj se bom pa nehala afnat s temi smajliji in grem k mojemu malemu ga malo pocartatuser posted image

Lahko noč čvekice! user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
3.4.2008 21:50:00   
noa1
Mehurčica: jaz sem za potni list rabila samo slike. Ostalo imajo že v računalniku. Pa če se prav spomnim sem morala svoj dokument pokazat.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
3.4.2008 21:51:15   
mehurčica
Teka in Noa1, kam hodita na pilates?

Noa1, kakšne dokolenke naj sploh kupim(številka)?

http://www.youtube.com/watch?v=ZkRoD1F9aCk

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1454
3.4.2008 21:51:57   
mama06
noa1 jaz mleko črpam čez dan, da ga imam zvečer za dojenje. 

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
3.4.2008 21:53:09   
maja zarja
Večer...jojjj punce moje drage ve pa pridno pišeteuser posted image user posted image user posted image .Preberem vas še vsak večer na brzake,za pisanje mi pa običajno zmanka energijeuser posted image user posted image user posted image ....naša user posted image čez dan spi še le 15min-30min.....je polna elanauser posted image .......za razliko od mene.......ne vem morda me daje spomladanska utrujenostuser posted image ...ali pa le Zarjauser posted image user posted image user posted image joj kak je zlata......vsaki dan se nauči kaj novega....no tako kot Neli še ravno niuser posted image user posted image user posted image .

Smo bili danes v laboratoriju dati kri in urin pa je bila tako okupirana z lučkami in knigico,da sploh ni opazla,ko jo je sestra zbodla...user posted image res je bila pridna.Noa ti si spraševala kak je s tem na Vošnjakovi,ko prideš v stavbo greš levo in je kar v pritličju....itak pa je velika tabla in zraven puščica,tak,da ne moreš zgrešiti.

Alina mi tudi imamo v sredo ob 14.15 posvetovalnico,kaj imata na Vošnjakovi?

Aja srečanje naju zopet žal ne bouser posted image naši user posted image bi bilo to predolgo,najprej srečanje pol pa še posvetovalnica.

Urban user posted image za zobek

Tako zdaj pa nesem user posted image v posteljico,namreč spi na moji roki
nočko

< Sporočilo je popravil maja zarja -- 3.4.2008 21:54:22 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
3.4.2008 21:54:49   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

user posted image Je možno, da ima reakcijo na cepljenje po enem tednu?? Ali pa so zobki?
Pišuka, ampak odkar se več izključno ne dojiva, je skoz neki smrkav... Zgolj naključje?

Meni je P rekel, da je reakcija na cepljenje samo 48 ur. Kar je pozneje nima s cepljenjem nič skupnegauser posted image

Slikice s srečanja????Ljubljančanke????

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
3.4.2008 21:55:22   
teka
a eni se tako jezi na vrtiljak? user posted image ima pa enakega kot naš max, ki že pridno steguje roke in jih ulovi, pol pa vrtiljak "preskakuje". ne vem kako dolgo bo še zdržal user posted image   aja, na pilates hodim na II. gimnazijo, sem hodla že prej, pa zdaj kar tam nadaljujem. nas je malo več, ampak se vseeno potrudi in nas popravlja, če je treba.

Neposredna povezava do sporočila: 1458
3.4.2008 21:59:08   
maja zarja
UPS Noa zdaj vidim da te je zanimal delavni čas,ne lokacija user posted image user posted image user posted image vsak dan do 13 ure v pon. in tor. pa do 17.00.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
3.4.2008 22:00:10   
mehurčica
Mama06, zakaj ti je rekel P da ne mešat z AM? Ker jaz sem ji danes dala za probat riževo kašico(Alnatura) in sem jo z AM zmešala. Svojega si ne morem toliko načrpat, v zamrzovalniku pa imam tudi čisto malo in ne bo za vsak dan. Sem že iz zelo polne dojke(z zatrdlinami vred) v dobre pol ure uspela načrpat le 40ml.

No, danes je pa zelo lepo jedla riževo kašico. Sicer res čisto malo, ker se je pred tem dojila, ampak je bila pa cela vesela. Sem ji pa dala zato, ker se je spet začela kar tresti ko sem jedla solato.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
3.4.2008 22:17:03   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Mama06, zakaj ti je rekel P da ne mešat z AM? Ker jaz sem ji danes dala za probat riževo kašico(Alnatura) in sem jo z AM zmešala. Svojega si ne morem toliko načrpat, v zamrzovalniku pa imam tudi čisto malo in ne bo za vsak dan. Sem že iz zelo polne dojke(z zatrdlinami vred) v dobre pol ure uspela načrpat le 40ml.

No, danes je pa zelo lepo jedla riževo kašico. Sicer res čisto malo, ker se je pred tem dojila, ampak je bila pa cela vesela. Sem ji pa dala zato, ker se je spet začela kar tresti ko sem jedla solato.

Zaradi algergij pri nama z dragim in ker je njegova teža še vedno v meji normale. Po njegovo(P) sploh ne bi dajal nič, samo ko smo pa dejali, kakšni so večeri, smo potem pogruntali takšno kombinacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1461
3.4.2008 22:17:04   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Mama06, zakaj ti je rekel P da ne mešat z AM?

aha, ja, jaz sem Anžetu vedno mešala z AM, se mi nikakor ni ljubilo črpatuser posted image , nimam grifa ne volje za to. Pa saj če ves ljubi dan in noč user posted image  dojiš, mu mal AM ne more glih škodit ... še celo bolj pestro je user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1462
3.4.2008 22:22:45   
noa1
Mehurčica: dokolenke....kupi take, da ji ne bodo predolge ali prekratke (dolžina od roba do gležnja dokolenke + patent). Moja ima take šunkice, da sem iskala ta velike, ki imajo zgornji patent čim širši (sem vzela št. 39-42). Se mi zdi, da ji bodo te, ki sem jih naredila preozke in jo bodo tiščale.... jih komaj gor navlečem. Glede na to, da je tvoja manekenka, je po moje vseeno.

Pilates: jaz hodim na Strossmayerjevo...in nas je max. 6. Je pa drugačni pilates kot od Teke. Poudarek predvsem na raztezanju (mogoče malo bolj intenzivno od joge). Meni paše, bom pa začela hodit še na aerobiko, ker spotim se tu nič ne, pa rabim malo šusa. Na aerobiko pa bom hodila na Studence....imam še tam zamrznjeno karto.

Joj....tako hitro pišete, da vas komaj dohajam.

Majazarja: lepa hvala za informacije o laboratoriju. K komu pa hodita? Ajša ima dr. Melinkovo.

Neposredna povezava do sporočila: 1463
3.4.2008 22:23:08   
miska1
Me veseli, da ste dons uzivale. Lepo bi vas blo tud ostale spoznati, pa se mi ni izslo. Pa drugic. Naslednjic bi tud jaz jedla pico user posted image  ... Ze naslednji cetrtek?!

Verjetno je res najbolje poiskati drugo mnenje. Mogoce ima res prevec prirasceno pod jezickom, ampak me je kar malo strah, kako bo to prenesel. Kaj ze dobi proti bolecinam, bogi. Se kar nekaj vnaprej sekiram.

Ta teden bolj pocivam, ker sem prejsnji vse dni letala naokoli, da vse za mano prihaja. Bi pa sla v soboto na kak izlet z mojim dragim in Martinom, v nedeljo bo grdo vreme. Mi je noro dobr, kadar gremo cela druzinica na izlet. Sej vecinoma hodim sama z Martinom naokoli, moj cele dneve dela. Naj bi se to koncalo v kratkem.

Malo upostevam P, malo pa sebe. Ne dajem mu kasic, mu pa uvajam sokce. Dons sm mu dala hruskov sok, doma narejenega in ga je kar nekaj spil. A sploh ima kateri dojencek alergijo na jabolka in hruske?! Ne bi rekla na kaj drugega hm... Upam, da bo kaj pomagalo, da bo prej zacel jesti kasice in se ne bo zmrdoval.
janja, bravo za zobka Urbanu user posted image

P v Pediatricni kliniki je rekla, da bo Martin hiperaktiven, da se ze kazejo znaki. Ne more biti niti 5 min na miru. Ko gledam druge otrocke, so tako pridni v lezalniku. Jaz ne morm niti kuhat zraven. Kaj, da bi me Martin gledal, ko kaj pocnem. On se z rokicami kar trese tako, da je najmanj, da mora skoz nekaj imeti v rokah, drugace je joj. Mogoce je po meni k sm bla zmeri bolj ziva in se mi je moralo dogajat. Njegova P je rekla, da to ni hiperaktivnost, da je se prezgodaj za reci.

mama06, drzim pesti, da ti uspe najti formulo za hranjenje.

vrtec, kriza!!! Me prav zanima, ce bomo sploh kje v Lj prisli notri. Smo toliko vlog oddali. Pa kaj pomaga, ko nisem iz Lj. A naj se vozim v Ivancno Gorico, kar je se dodatna pot naprej od Visnje Gore?! Bomo vidli.

dohodnina, jaz imam tud za placat user posted image  Moj dragi je se ni dobil.

Gremo zdej pancat. Nocko.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
3.4.2008 22:24:52   
mehurčica
Evo jo, malecko, ob mini večerji. Pojedla je par žličk, da ne bo katera mislila da vse kar je v krožniku. Nisem imela občutka koliko naredit. Ker pri Davidu sem mogla delat odrasle porcije že skoraj od začetka.

http://www.youtube.com/watch?v=4ZOEcwGKHjE

user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
3.4.2008 22:28:09   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: miska1

vrtec, kriza!!! Me prav zanima, ce bomo sploh kje v Lj prisli notri. Smo toliko vlog oddali. Pa kaj pomaga, ko nisem iz Lj. A naj se vozim v Ivancno Gorico, kar je se dodatna pot naprej od Visnje Gore?! Bomo vidli.

sej ne misli, da bi v Ivančni dobila user posted image , prej v Lj. Tole pri nas je živa katastrofa - v moji občini za mojega otroka ni placa, v drugih občinah ga pa nočejo, imajo raje svoje. Grrrr... user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
3.4.2008 22:29:02   
mehurčica
Noa1, ti ne bereš zasebnih sporočil?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1467
3.4.2008 22:30:13   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Danes smo končno otroka slikali za osebno izkaznico, da gremo lahko na morje med prazniki, če jo bom seveda dala delat user posted image . Ali razen slik rabim še kaj, najbrž rojstni list?

*kinnie*, pozdravite se user posted image . A velja user posted image  naslednji teden? 

Mi smo ravno danes dobili osebne. Vložili smo jih v petek, rabila pa sem samo eno sliko, podatke so poiskali v registru.
user posted image   veš da user posted image . Ti samo sporoči.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
3.4.2008 22:30:15   
Pandica
Joj, joj punce koliko ste nakloftale v dveh urah kaj nisem pogledala na RR user posted image

Se prav vidi kako zvečer "oživi" forum, ko damo deco spat, kajne?  user posted image

Moja pupika pa je danes spet tako lepo zaspala  user posted image    Ko sma se dojili in se je dovolj najedla se je kar sama odklopila in sem jo samo prestavila v njeno posteljico in zdaj aja ko polhek. Joj, ne upam je preveč hvaliti, ker pol pa bo glih ratala spet "problematična"  . Sem tako vesela, da tak lepo zaspi zadnje dni  user posted image

Janja  čestitke Urbanu za prvi zobek user posted image

Noa1
   eh, pa to vreme je za hudiče strašit. Ko sma prišle do bloka je že začelo nekaj pikat, pol pa spet nič.
Aja, jaz pa ne vem kje je ex Majolika  user posted image   
A mi lahko pove katera, da kupim še jaz te dokolenke, da bo imela Noa1 kaj za delat, da ji nebo dolgčas? user posted image  

Teka
  vidim, da si še vedno gori user posted image   A še ne spiš? user posted image

Maja Zarja  škoda, da vaju z user posted image   spet nebo na srečanje. Na naslednje pa ziher prideta, ne?  user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
3.4.2008 22:33:14   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Še eno vprašanje - se oproščam, ker je off topic, a ste že dobile dohodninske odločbe domov??

Moj jo je in ga je skoraj kap, koliko mora doplačat.

Moj je odločbo dobil-dobi vrnjeno, jaz pa ne-bom pa plačnik, samo bom ugovarjalauser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
3.4.2008 22:40:10   
Pandica
Pingi   men je tut Zalina P rekla, da je reakcija po ceplenju lahko "samo" 48 ur tako, da...mogoče pa ga res zobki mantrajo revčka...

Lj srečanje   dajte nam pokazat kakšne slikice  user posted image

Mehurčica   iiii, kak je jedla Eni. Ona je že kar sama hotela držati žličko, ko velika punca user posted image   David pa spet odzadaj face pokal  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
3.4.2008 22:45:02   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

čke tudi user posted image

Z našim je pa danes očitno nekaj narobe.user posted image Je potem doma še eno uro spal, se zbudil ves jokajoč, pojedel samo pol kašice (ker ponavadi je cela doza skoraj premalo), potem pa spet jokal in se ga kar ni dalo pomirit. Sem bila že čist paf, ker se nam to še ni zgodilo (pa še sama sva doma). Sem mu zmerila temp. in je imel 38,0 user posted image
No, po dojenju je le zaspal. user posted image Je možno, da ima reakcijo na cepljenje po enem tednu?? Ali pa so zobki?

takole je pri nas. Cepljen je bil v ponedeljek, od včeraj pa kriza. Jokav, prav bogi je. Zdaj je na zizi zaspal....po mojem je paracetamol naredil svoje.

Sam bog ve ali so to zobki ali reakcija...če vročina v 2 dneh ne bo padla, ga bom peljala k pediatru.
user posted image user posted image user posted image za naše sončke.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
3.4.2008 22:46:44   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Aja, jaz pa ne vem kje je ex Majolika  user posted image   
A mi lahko pove katera, da kupim še jaz te dokolenke, da bo imela Noa1 kaj za delat, da ji nebo dolgčas? user posted image  

[/quote

ex Majolika je bila gostilna na vogalu, kjer so stali taxiji in je Comtron. Trg svobode. Vinag MB.  nasprotno smer greš pa proti Partizanski cesti in kolodvoru, ki je še zelo daleč. Pa Panda je ali je bila v tisti ulici, saj ne vem, če še je.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
3.4.2008 22:48:40   
mama06
*kinnie* držim pesti, da bo bolje.

mehurčica tvoja bejba je pa taprava jedka. No tudi moj hoče imeti ali žlico ali brizgalko kar sam v rokahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
3.4.2008 22:49:01   
sanwebdra
Danes Mariborska kavarna - pri Kojaku, sladoled Pikapolonica - to ziher poznaš!!! Začetek Partizanske.user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?