|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
3.4.2008 9:53:25   
sanwebdra
TEJ, LIA, ZOJA za 6 mesecev user posted image  user posted image in JERNEJ  za 5 mesecev user posted image user posted image čestitke in vse najlepše.user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
3.4.2008 10:21:56   
noa1
Hojla punce.
Šele sedaj mi je uspelo dat mojo princesko na dopoldanski dremež. Upam, da za kako urco, da lahko malo pospravim in sebe porihtam. Včeraj je šla jabolka s korenčkom v slastuser posted image . Ni pojedla ne vem kolko ampak ni nič ven tiščala in sem jo komaj dohajala z žličko.

Teka: kam sta šla v laboratorij...a na Vošnjakovo? Jaz bom tud morala enkrat ta mesec it, pa sem pozabila, kako delajouser posted image

Mehurčica: mmmmmm zelo dober zajtrk. Sem imela podobnega, samo brez ledene kave. Tortica pa je bla iz marcipana?mmmmmmmmm...ne mi "cukrov" kazat. Še dobro da se ne vidi, kako se mi sline cedijo.user posted image user posted image user posted image

Živa: ti se le dobro pozanima, in če ti blazina in ostalo pripada, se idi bunit. Jaz sem se pred leti skregala na zavodu, ker pametna ga. tam ni vedela, da mi pripada pvračilo za leče (je bilo takrat tako). Sem ji morala jaz prinest zakon pokazat "HAAAALOOOOO!!!!!!!user posted image " Ne se pustit.

Srečanje Maribor
8.4.2008 ob 11.00
Marpurghi
- Sanwebdra
- Noa1
- Mehurčica
- Alina_alin
- Teka
- Pandica

Lane31 in Majazarja....a prideta?

TEJ, LIA, ZOJA za 6 mesecev user posted image   user posted image in
 JERNEJ  za 5 mesecev user posted image user posted image

Grem sedaj še kaj pametnega naredit

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
3.4.2008 10:26:43   
mama06
Hvala vsem za čestitke! Ja 5 mesecev,...kako čas bežiuser posted image

Klaudia mere pri 5M: 66,5cm in 6530g

Ja, smo bolj suhceni, se je zelo malo zredil, zato imava še eno štih probo v teži čez 14dni. Sem pa včeraj zvečer dala za jest riževe kosmiče od miluope z mojim mlekom in je jedel kot nor. Flaše ne mara, pa sem mu dala kar po brizgalki, pa še malo bolj gosto sem naredila. Zdaj me pa zanima, koliko tega mu lahko dam in če mi sfali mleka, a mu lahko dam z vodo????user posted image user posted image A lahko dan to tudi večkrat na dan, mislim popoldne in zvečer?

Je dobil drugega pikeca in sploh ni zajokal, ko je bilo pa konec, pa ene 3 sekunde tišina, potem pa en krik in to je bilo to. Je dohtar rekel, da ima dolgo  lajtngouser posted image , ampak da je priden, saj so se včeraj baje vsi drli ko user posted image . Samo naš se je v čakalnici cel čas na glas smejal in animiral občinstvo - bil je namreč naspanuser posted image user posted image user posted image

Hodiva tudi na plavanje in sva bila v torek prvič na Ptuju. Bilo je super in priporočam.

Sploh nimam časa več, da vas berem, zato sem vas samo na hitro preletela in babe čvekaste, bolj počasi user posted image user posted image user posted image

lane31 ja meni je ta bana super za kopat. Jo dam v taveliko in nimam nič mokro. Imam pa od bebe jou bano.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1378
3.4.2008 10:27:26   
Kasija
user posted image
Lia, Tej in Zoja vse najboljše za pol leta! Jernej vse najboljše za 5 mesecev!
Eneju  (jasna) pa vse najboljše za 3 leta!

živa samo res zakaj že plačujemo zdravstveno zavarovanje? Pa kaj te ne more poslat kam drugam - recimo v bližino ljubljane - a tu ni fizioterapevtov ali kaj?! user posted image

miska1 ko sem že pri zdravstvu, jaz bi šla obvezno po drugo mnenje. Moj user posted image   tudi ne stegne jezika prav daleč, pa mu čisto nič ni škodilo. Ne more ful jasno rečt r-ja, tako da bi naredil rrrrrrrrr, če me razumeš. Ampak ga to sploh ne ovira. Mehurčica - Sladoleda pa res ne mara preveč user posted image

Flaške od vode - jaz jih po uporabi zavržem, v bistvu se trudim jih ne kupovat - samo še nimam filtra za vodo - ker tista plastika od flaške je narejena za eno uporabo. Ob polnjenju flaške pa postaja bolj in bolj strupena za vodo, ki ste jo v njo ponovno nalile. Edina vrsta netoksične flaške je steklena. Ups, ob bramju dalje sem ugotovila, da govorite o flaširani vodi za dojenče. Potem je moj komentar ćisto odveč user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
3.4.2008 10:29:39   
mama06
Lia, Tej in Zoja vse najboljše za pol leta. Madona ste že "stari"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
3.4.2008 10:38:10   
noa1
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Srečanje Maribor
8.4.2008 ob 11.00
Marpurghi
- Sanwebdra
- Noa1
- Mehurčica
- Alina_alin
- Teka
- Pandica

Vabilo velja tudi za vse ostale...štajerke in neštajerke.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
3.4.2008 11:08:18   
mehurčica
Mama06, ti mu že kaj dodajaš? Sicer pa kopirano iz MON iz foruma o dojenju:
Od tretjega do šestega meseca naprej najmanj 80g na teden in od šestega meseca najmanj 50g na teden.

Eni bo pa čez vikend spet dobila malo GH in upam, da bo lepo jedla. Sem ji včeraj probala dat suho marelico in jo je sicer cuzala, ampak nič kaj posebnega. Ji kar hitro ni bil všeč okus.
David se je kar tresel zraven in čisto raztegnil marelico od cuzanja takrat.
No, pol ko sem jedla banano, mi je pa prijela roke in banano skupaj in si dala banano v usta in jo cuzala. Ko ji je pa en majčken košček ostal na jezičku, je pa jeziček tako dolgo ven molela, dokler ji nisem koščka odstranila.user posted image user posted image Ob naslednjem cuzanju ji je spet ostal košček na jezičku in jeziček spet ven, dokler ji nisem dala dol.
Prejšnji teden sem ji probala dat malo jabolka - je odprla usta da sem ji dala not in spet odprla takoj: kar s polnimi usti. Tisto kar pa je imela že v ustih pa sploh ni pogoltnila. Hmmm...user posted image

Danes pa sem se morala vsesti na drug konec mize, ker me je gledala kot en labradorček.user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
3.4.2008 11:36:36   
2ursae
pa dobr, babe, a je sploh še katero dete le na mleku?user posted image . skuštrana, kasija, mama06: ve ste bile moj up, da bomo zdržale "do konca" (beri: celih 6m). Ja nč, bomo moral pa tud mi zakurblat, mam že občutek, da revčka stradam user posted image . Kolk bo vesel user posted image .

čestitke Lii, Teju in Zoji za pol leta user posted image user posted image user posted image , pa seveda mladeniču Jerneju user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1383
3.4.2008 11:44:22   
mehurčica
2ursae, jaz sem si rekla, da dobi GH pri 5,5m ker je takrat tudi David dobil. Je pa fora v tem, da on ni kazal nekih znakov, da si sploh želi. Ko smo jedli, je gledal druge stvari. Ona pa začne kar usta odpirat, ko mi jemo in pijemo. Za vikend bo točno 5,5m ampak še sedaj nisem čisto ziher, če bi ji že prav začela dajat. Ne vem zakaj me je še tako strah - zaradi črevesja, alergij.user posted image Ma zdaj bolj kompliciram, kot pri Davidu.user posted image Tako da čisto možno, da ji bom v nedeljo rekla: "Eni, samo en teden še potrpi."user posted image user posted image user posted image Pol naslednji teden pa spet:"Samo en teden še.."user posted image

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 3.4.2008 11:45:29 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
3.4.2008 11:59:04   
2ursae
ja mehurčica, jaz sem ista user posted image , pa še, roko na srce, ne ljubi se mi začet ... ker vem, kolk časa ti vzame, da ti otroček popapa tisto malo hrane - kaj bo pa vmes počel Anže? Ni mi še jasno, kako oboje skombinirat user posted image . Najbolš, da kar začnem, brez velikih načrtov, pol bom pa že skrmarila.
Živa, ti tud še nič ne dodajaš, ne user posted image .

Tko, živa, še tebe obdelam, pol sem pa fertik user posted image : pa piuser posted image , če ti je rekla, da Anže rabi terapijo, ma da ti da napotnico, pa ti bodo že terapevtke povedale, kakšno gužvo majo user posted image . Ma, me take stvari ful pogrejejo, ker sem bila tud sama v tem, le s to srečo, da smo lahko hodili na NFTh. Vem, kako pomembna je za otroka. Kaj pa, če ti da napotnico in če ti pol na NFTh res rečejo, da so do roba polni, pa greš pol res privat, si spravljaš račune in pol od ZZZS uveljavljaš povrnitev stroškov? Sicer po mojem nimaš šans za uspeh user posted image , ampak nikoli ne veš.
Madona user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1385
3.4.2008 11:59:15   
*kinnie*
Ojla

Ena user posted image za vse, ki smo danes kar domauser posted image .
Zjutraj sem ob jutranji kavici hotela malo poklepetati z vami, pa mi je internet ven vrglo. Telemach user posted image
Ljubljanske čvekice ej ej ej, ....pa tako lep sonček je biluser posted image

Živa: Sej ne vem, sam sem dobila občutek, da te je pediatrinja na lep način odslovilauser posted image . Nenazadnje ona predpisuje terapijo in ne fth,...tako da bi ona napisala napotnico in ti bi šla po datum in pač čakala....Jaz bi na fiz. poklicala, rekla da imam napotnico za nevro zaradi privzemanja nepravilnih gibalnih vzorcev in prosila za datum. Ko boš imela datum pa do pediatrinje stopi po napotnico....ej fizioterapevtke so prijazne tete...ne pozabit...
prijazne tetke....user posted image user posted image user posted image
Praviš, da si mal z Gorenjsko povezana?

miska1: jaz bi želela še drugo mnenje, ker sedaj mnogo stvari ne operirajo več, čeprav so jih še pred kratkim. Če je pa OP potrebna, boš pa vsaj vedela pri čem si. Srečno.

Evo tole imam v glavi še od zjutraj, zdaj vas grem pa hitro prebrat.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
3.4.2008 12:02:03   
2ursae
pa še ENEJ user posted image user posted image user posted image , vse najboljše kratkohlačnku. O, je danes en slavnosten dan user posted image  

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
3.4.2008 12:17:05   
*kinnie*
Naš Žani je pa tko bogiuser posted image . Sem mislila, da bo minilo, pa je slabše, je pravi jokec....ga skoz crkljam....zdaj pa samo upam, da so zobki, da res ne bo kakšna hujša reakcija na cepljenjeuser posted image .

Vsem slavljencem veselo praznovanje polovičke in 5m!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hja, mene tole zdravstvo večkrat pošteno razkuri, poberejo mi cel kup denarja z obveznim zavarovanjem, potem izsiljujejo z dodatnim, na koncu ti pa dajo prazen nič.  Pa se ne bom jezila, škodi lepoti user posted image user posted image

Klaudia: evo za seznam RD mamic; 25.10. 1979

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
3.4.2008 12:30:47   
*kinnie*
2ursae:Jaz sem tudi totalna zagovornica dojenja ( če je slednje možno) in sem bila prepričana, da nam 6 mesecev izključno dojenja ne uide....pa sem prav zares dobila občutek, da je mali lačen. Ponoči se je zbujal, jedel in jedel,...in se ni najedel. Mi je kolegica, ki je pediatrinja rekla, da naj kar probam dodajat. Pa sem začela dodajati večerjico in se je stanje bistveno popravilo. Preko dneva pa probava kakšno zelenjavico, sadje...je prav luštno. Samo Anji moram vedno vse dat za probat....oh ja energije res več vzameuser posted image user posted image
Mi je pa zdaj bolj bad, ker odklanja hrano, ko je bovčkan, tako da ga silim z dojenjem, da dobi vsaj tekočino....pa upam da mu bo pomagal, da bo prej zdrav.
Zdaj spančka, pa skoz jamra zravenuser posted image

Ko narediš pravosodni izpit....a to je kot strokovni izpit po določenem obdobju? Joj ne me imet za butasto, ampak ne vemuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
3.4.2008 12:52:58   
sanosan
Lep pozdrav vsem!

Vsem slavljencem današnjega dne in prejšnjih dni vse najboljše!

Mama06, ko sem spraševala, če bo katera šla plavat na Ptuj, nisi nič rekla, sedaj pa poveš, da hodiš ob torkih. Ti, ti user posted image . Mi smo pa ob četrtkih.

2ursae - nič bat, nisi edina, ki še izključno doji. Mi2 z Brino še tudi ne mislima nič dodajat, do 6. meseca samo moje mleko, potem pa po želji.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
3.4.2008 14:21:54   
noa1

Srečanje Maribor
sreda 9.4.2008 ob 11.00
Marpurghi
- Sanwebdra
- Noa1
- Mehurčica
- Alina_alin
- Teka
- Pandica

Vabilo velja tudi za vse ostale...štajerke in neštajerke.

sem se spet zmotila. Smo se zmenile, da bo srečanje v sredo, a ne?!

< Sporočilo je popravil noa1 -- 3.4.2008 14:22:05 >

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
3.4.2008 14:55:32   
orka**
Mi smo pa včeraj dobili prvi zobek, ta drugi bo pa tudi kmalu zunaj.user posted image  Pri Aneju si pa bomo zapomnili prvi zob, saj je zarad izraščanja zobkov izgubil odprnost in fasal laringitis.

Anej zdajle pančka, Lara pa je šla z babico se z avtobusom malp peljat (dedi ta teden vozi okrog nas avtobus), jaz si bom pa malo ušesa spočila od njijuuser posted image .

lane31, valči na srečo smo šli pravočasno k zdravniku, čeprev je imel že precej otečene glasilke. Nas je dežurni takoj poslal na kliniko, kjer je dobil inekcijo, potem pa čez dan še inhalacije. So pa res bogi, najbolj grozno je pa to, ker se ti pri tej bolezni lahko otrok tudi zaduši, sploh dojenčki, ker ne znajo povedat, da ne morejo dihat. Pa še rekel nam je zdravnik, da se mu to lahko tudi ponovi.user posted image

2urse naš je že čez 6 mesecev star, pa še nič ne uvajamo GH, oz. zjutraj dobi malo prosene kašice v mleko. Sicer sem mu že malo probala, pa ni blo kej prevelikega zanimanja.

Športni del vozička, Anej se že kakšen mecec vozi v športnem delu, v košari sploh ni bilo varjante več, se je dru k sraka. Tudi sedaj mora sedet, ni šans da bi on ležal. Tako da gremo ven takrat ko je zaspan, da kmalu zaspi, da ne sedi predolgo.

Živa ti kar pokliči fizoterapevtke, pa ti bodo že one povedale kok so zasedene, kva ma pediatrinja že v naprej za bluzit, kot da bi šlo iz njenega žepa.

Igralnice imate luštne igralnice, Anej ima 2 igralnice (eno je podedoval od sestrice):
user posted image
ta drugo ima pa novo (sem dala za njo samo 25€ v Muellerju), pri tej ful uživa ker tudi igra, z nogo brcne žogico, pa začne igrati.
user posted image

Punce, tiste ki ste iz ljubljanskega konca, dejte mi povedat kateri so v Lj. dobri pediatri. Jaz namreč iščem v Ljubljani dobrega pediatra, pa nimam pojma kateri so dobri. Vem samo za dr. Permetovo in dr. Baniča ampak sta oba že zasedena in ne jemleta novih. A katera mogoče hodi k dr. Cimpermanovi. Jaz z našo v Grosupljem sploh nisem zadovoljna.
2urse a ti mogoče hodiš v Ivančno, in če kako pa je tam
.

Vsem slavljenčkom,   VSE NAJBOLJŠE
user posted image

< Sporočilo je popravil orka** -- 3.4.2008 14:56:45 >

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
3.4.2008 15:23:59   
Ulaa
orka**: meni je pa glih nasa Grosupeljska p. fajnuser posted image H kateri pa hodis?

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
3.4.2008 15:24:17   
mama06
Punce, ki dojite, mehurčica, 2ursae, skuštrana in še ostale - meni je TAKO HUDO, ker sem mu morala dat riževe kosmiče, saj sem tudi sama želela izključno dojit do 6M, pa se žal ni izšlo. Drugega mu do 6M ne mislim dajat in še to samo zvečer oz. pozno popoldne. Če se mi bo količina mleka povrnila( zelo močno delam na tem in bo zanj dovolj) bom kakšen obrok tega tudi spustila. Zvečer je pri nas tak jok in stok, ker je lačen, da to ni res in potem je bil včeri tak dobrovoljček. Dala sem mu samo malo, ker je bilo prvič in ne vem, koliko mu lahko damuser posted image . Otroka pa sigurno ne bom stradala.

mehurčica, mislim, da si ti napisala koliko gramov na teden. Naš je v 6T dobil 300g, kar je žal res premalo.

Ful mi je hudo, ampak njegovo zdravje je prvo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
3.4.2008 15:32:09   
oktoberka
nce, tiste ki ste iz ljubljanskega konca, dejte mi povedat kateri so v Lj. dobri pediatri. Jaz namreč iščem v Ljubljani dobrega pediatra, pa nimam pojma kateri so dobri. Vem samo za dr. Permetovo in dr. Baniča ampak sta oba že zasedena in ne jemleta novih. A katera mogoče hodi k dr. Cimpermanovi. Jaz z našo v Grosupljem sploh nisem zadovoljna.

Js sm nadvse zadovoljna z dr. Rus iz zd. Bežigrad! Sprejema tud nove, je pa res dobra duša in ful prijazna, pa res se da vse lepo pogovorit z njo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
3.4.2008 15:39:44   
skuštrana
2ursae, nič hitet, jaz sem se vdalauser posted image Res ga nič ne zanima, pa full gleda in odpira usta ko mi jema, ampak t je to..Ko mu dam kaj v usta naredi tako faco da je joj..tako da sem odločila da ga ne bom silila...sej po eni strani mi je itak tako lažjeuser posted image   Sem pa jaz mislila začeti zato,ker mi je p na zadnjem pregledu malo pojamral da se j minimalno zredil..ampak se ne sekiram, bo že ko bo...

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 3.4.2008 15:42:35 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
3.4.2008 15:44:15   
skuštrana
Mehurčica, Liza svoje dojenčke nosi v slinguuser posted image No, zdej jih že nekaj časa ni, jih je pa prej stalnouser posted image Aja, bom pa jaz tudi take male slinge prodajala, samo obroče moram dat delatuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
3.4.2008 16:06:54   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

2ursae, nič hitet, jaz sem se vdalauser posted image Res ga nič ne zanima, pa full gleda in odpira usta ko mi jema, ampak t je to..Ko mu dam kaj v usta naredi tako faco da je joj..tako da sem odločila da ga ne bom silila...sej po eni strani mi je itak tako lažjeuser posted image   Sem pa jaz mislila začeti zato,ker mi je p na zadnjem pregledu malo pojamral da se j minimalno zredil..ampak se ne sekiram, bo že ko bo...

če bi se naš samo premalo zredil, tudi jaz ne bi dala nič, ampak zvečer imamo zaradi lakote cel halo, ker ne more niti zaspat prav, zato smo se s P skupaj s težavo odločili za ta korak. Mu pa mešam s svojim mlekom iz skrinje, pa še poskušam malo črpat čez dan. Ko mleka ne bo, om pa delala z vodo, ker AM ne želim dat, če smo tako daleč prigurali.Upam, da se bo v 2-3 dneh stanje z mlekom popravilo, je pa težava še v tem, da se tudi malo preveč sekiram, ker imam babico zelo bolano in nismo vedeli, ali bo sploh preživela še kakšno noč in je trenutno v bolnici.

sanosan - nisem vedela zate, saj sem poste samo na hitro preletavala, ker nisem imela časa

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
3.4.2008 16:08:14   
suzanamai
Punce, tiste ki ste iz ljubljanskega konca, dejte mi povedat kateri so v Lj. dobri pediatri. Jaz namreč iščem v Ljubljani dobrega pediatra, pa nimam pojma kateri so dobri. Vem samo za dr. Permetovo in dr. Baniča ampak sta oba že zasedena in ne jemleta novih. A katera mogoče hodi k dr. Cimpermanovi. Jaz z našo v Grosupljem sploh nisem zadovoljna.

Orka jaz imam za oba dr. Dragoš Cvetko v med. centru BarSos, so sicer full zasedeni ampak še vedno lahko vprašaš. Cimpermanove pa sigurno ne boš dobila.

Mama06 lepo te prosim ne sekiraj se zaradi dodajanja. Jaz sem Maia izključno dojila skoraj do 8 mes, potem pa sva imela velike težave pri uvajanju, saj sva izgleda zamudila pravi trenutek. Zvečer mi je jedel le v bani in to do 16 mes., bil je pravi mali odvisnež od dojenja in mi je do drugega leta visel na dojki dan in nočuser posted image .
Zoja pa je pri 5ih mesecih pokazala, da ji samo dojenje več ne zadostuje in sva lepo pričeli z uvajanjem. Prav super je, vse je, zavrača le krompir in bučke, pa še veliko bolj je vesela pozno popoldan, prej je bil proti večeru vedno halooooo.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
3.4.2008 16:13:08   
suzanamai
Kako ste se imele na srečanju čvekeuser posted image , mi je bilo prav hudo, pa vseeno verjetno bolje, da sva ostali doma.

Punce a ima katere kašne izkušnje pri iskanju sponzorjev? Moram najti kakšnega za Maia, da bo lahko čez poletje dosti na snegu... Pa res nimam pojma kako se tega lotiti.... HELP MEuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?