|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
3.4.2008 15:16:35   
spelka12
nf kako lepo, da sem te sem zvabila. Bom takoj napisala kaj sem opravila, samo da pridem domov.
nf a si ti slučajno Gorenjka? Samo vprašam, ni treba odgovort ker če si, moraš nujno z nami na kavo ko se dobimo.
tinkamiška naj rata iz ljubezni al pa pohote user posted image user posted image user posted image  ni važno, samo da rata pa da Iza dobi enga fejst bratca.
erin kakooo lepooouser posted image user posted image user posted image  da tvoj mali/mala že tako brca. Kdaj bodo pa lahko potrdil lulčka oz.pipiko?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
3.4.2008 15:48:07   
sonček33
spelka12 - aja, zakaj  pa pol mene ne povabte na kavo????

ledenka - čakej čakej, sej  z IVF je tud iz ljubezni , al ne??

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
3.4.2008 16:05:05   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ledenka - čakej čakej, sej  z IVF je tud iz ljubezni , al ne??

IVF je iz ljubezni z malo pomoči user posted image  no, sej dokler ni pomoč prijateljev, je vse ok user posted image user posted image user posted image  

kaka kava? jaz bi tuuuuud user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
3.4.2008 16:09:27   
nf
spelka, ja pravi mamac si user posted image  Takoj moraš poročat, jaz sem že tako firbčna user posted image  Aja sem pa iz Ljubljane, samo sem zelo velikrat na vašem koncu. Če bom imela čas, se pa res pripeljem na vašo kavico! Kdaj pa bo to?
Hehe Sonček, meni se že zdi, da je IVF tudi iz ljubezni, še celo največje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
3.4.2008 16:55:00   
Erin
Špelka - jaz sem tako živčna zarad tebe da skoz na uro pogledujem in že držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image

Glede spola... na vseh UZ je bil user posted image ravno v taki pozi da G ni znala razbrati, je pa rekla da se bolj na user posted image nagiba... Je pa moji kolegici rekla da bo punčka in je bil potem fant...tko da ..čakam da bo ponedeljek in bomo bolj jasno videli na 3D UZuser posted image moji G ne verjamemuser posted image

Dejmo Špelke junior...še zadnji popravki - nasmeh na obraz, frizuro popravt pa na foto šuting- UZ...pa da mi razveselite našo Špelkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
3.4.2008 16:56:47   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Dejmo Špelke junior...še zadnji popravki - nasmeh na obraz, frizuro popravt pa na foto šuting- UZ...pa da mi razveselite našo Špelkouser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  ta najboljši gvant nase in očarat mamico! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
3.4.2008 16:59:46   
Erin
nf - mene nič ne mika plavat v blejsko jezero..šla bi na morje, na peščeno plažo pod eno palmico  (lahko je tudi borovec)pa noge dala u luft , en slasten sladoled lizala in uživala...aja pa eno ledeno kavo bi pila...njamiiii...ampak to enkrat juniija ali pa septembra, julij in avgust sta zame prevroča meseca in prava muka zameuser posted image Drugo leto bomo šli z tamalim nekam na Hrvaško obalo, letos nikamor..

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
3.4.2008 17:12:42   
sonček33
Joj, danes nas toliko tako zelo nestrpno čaka informacije od špelke, da ni hudič, da ne bi bila dva...Dajmo špelka.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
3.4.2008 17:22:44   
nf
Erin letos pa kar nikamor? user posted image  Ja ja to pa skor ne morem verjet! Boš ti že vidla, ko te bo trebušček dol vlekel, noge zatekale in vse, boš na kolenih prosila svojega dragega, naj te samo nekam v vodo zabriše user posted image  Še v blejskem jezeru se boš namakala user posted image
Meni je pa ful luštno tam, ma cela atmosfera. Lani sva se šla kopat, potem pa še en giro okoli jezera in na koncu še v center na sladoled. Mmm komi čakam, da spet to izvedeva.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
3.4.2008 18:00:52   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zdaj pa tako!!!!!!
Vidim, da tale naša borba umira.
Da jo rešimo gotove smrti, MORA danes vsaka napisati vsaj en post. Ne samo prebrati in iti proč.
Velja?

No, sonček jaz te bom ubogala! user posted image
Delam ravno to, kar si rekla. Skoraj vsak dan preberem in grem pročuser posted image .
Ker itak vse veste, da navijam za vsako posebej in držim pesti za
vsako posebej in za vse skupaj.
Vsak dan sem z vami!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
3.4.2008 18:02:30   
pikapoka2
Pa bom napisala še enegauser posted image
Rada vas imam! Super ste!

Špelka, držim pesti!!!

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
3.4.2008 18:20:00   
benika
Ženske, upam, da mi bo Špelka kdaj odpustila, ker sem vam povedala, ampak ne zdržim več........

jest bom pa dvojna tetka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, videla je kar user posted image user posted image  utripajoča srčkauser posted image user posted image user posted image

Šit, tako sem hepi, da vam ne morem opisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4762
3.4.2008 18:33:36   
sonček33
Špelka - ma zdej pa jokam - od sreče. Jupi. To je novica dneva. čakala sem jo od jutra. Beniki pa kar nič ne zameri - srečo je treba delit user posted image

Čestitam - želim vam - vse dobro. Zdaj vas čaka veselje.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
3.4.2008 18:57:31   
Erin
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam Špelka, gospod Špelko, benika,...

Se je meni kar svitalo da bosta 2 user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Bravoooooouser posted image

Špelka, sedaj ju pa le merkaj, nič več pospravljanja, dela, velja?

Na balkonček, čajček v roko, ležalnik pod rito pa uživat ob gledanju rastočega buhijaa!

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
3.4.2008 19:02:48   
Erin
nf - letos ne smem nikamor ker bom na bolniški do konca user posted image in moram biti doma user posted image ..sem upala in sanjala o kakih toplicah pa žal tudi te odpadejo, plavanje mi je pa zaradi preteklih krvavitev tudi odsvetovano....

Bom šla na balkon, pa na steno od balkona bom palmo naslikala(kar sem mislila že lani), eno eksotično muziko bom poiskala, ledeno kavo bom sama naredila, zraven si narezala še poln krožnik melon, žaluzije prijetno zasenčila in uživalaaaaaa...vmes bom pa vsake pol ure pod mlačen tuš skočilauser posted image user posted image user posted image Moje letošnje počitnice...ne boste verjele, ful so poceni...gre katera z mano?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
3.4.2008 19:05:14   
spelka12
lupija, juhuhu, hura, v meni sta nova srčka kar 2 user posted image user posted image user posted image user posted image .
benika nč ne zamerim, sej si ena izmed bork a ne punce.
Nisem mogla verjet. Celih 5 sekund nič na ekranu pol pa reško, bravo Špela, čestitam. Enega imate, pa srček mu tudi že bije. Jaz seveda v jok, on čudno pogleda. Pol pa še mal zavrti palčko in se pol centimetra stran pokaže še eden. In ni bil siguren a sta 2 al se eden premika. In končno ujame trenutek, kjer sta se pokazala oba. Bojda sta že kar velika za 7 tednov in obema veselo bije srček.
Punce jaz sem tako vesela user posted image user posted image user posted image . Moj pa še ni prišel dobro k sebi user posted image user posted image user posted image .

sonček33 napisala sem z nami na kavo - ni bilo še nič poimensko. Drugače sem mal ciljala na erin, tebe, beybo, sebe, ajsika se je že par postov nazaj prijavila, pa zdej še nf pride - ŽURKAAAAAAA. Toliko da veš, da nisi pozabljena, rade te mamo. smajlikitemočnoobjema.
Drugače so pa na sok in torto vabljene čisto vse, ki se jim bo uspelo takrat pripeljat do gorenjske, da mal okusijo sveži zrak user posted image user posted image .
Vsem borkam hvala lepa za pestke. Verjamem, da ste vse pomagale k rezultatu. RADA VAS IMAM VSE user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
3.4.2008 19:09:03   
Erin
Špelka - boš mogla ticker popravit...sedaj ti samo enega štručkota kaže...user posted image

Čestitam še 1x!user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
3.4.2008 19:26:16   
spelka12
Špelka - boš mogla ticker popravit...sedaj ti samo enega štručkota kaže...

0Ne, ne, sta že d va01 01 1 user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
3.4.2008 19:29:56   
spelka12
Hm tega prej pa nisem jest napisala user posted image . Benika?
Sem že popravila nč se bat. Samo spelka"s baby mi ne napiše ampak pelka"s user posted image user posted image
ajsika je pa verjetno še na piru z IVF-jevkam al kako? ajsika pust še mal za nas.

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 3.4.2008 19:30:19 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
3.4.2008 19:34:07   
maja24
Špelka evo pa sm le dočakala tvoje novičke,sm zelo vesela za tvoja pikolinota.Pa šeenkrat čestitke pa najlepših 9 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
3.4.2008 19:34:44   
Erin
Evo saj si popravila, znaš puncauser posted image

Kolk je lepo vidt dve kepici v tistem krogcu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
3.4.2008 19:35:41   
maja24
Erin nekje sm zasledila da si iz Radovljice,če se ne motim,jest sm pa iz Lesc.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
3.4.2008 19:35:49   
pikapoka2
user posted image Draga user posted image  Špelka, moje iskrene čestitke!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vau! user posted image user posted image user posted image user posted image     dva!  user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
3.4.2008 19:36:50   
sonček33
aja, maja, jest tut iz L.

Neposredna povezava do sporočila: 4774
3.4.2008 19:37:03   
pikapoka2
iiiiiiiiii, kak lepo! user posted image user posted image
Jupi! user posted image

aja, benika čestitke tudi tebi, dvojna tetkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?