Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 15:16:35
|
|
|
|
spelka12
|
nf kako lepo, da sem te sem zvabila. Bom takoj napisala kaj sem opravila, samo da pridem domov. nf a si ti slučajno Gorenjka? Samo vprašam, ni treba odgovort ker če si, moraš nujno z nami na kavo ko se dobimo. tinkamiška naj rata iz ljubezni al pa pohote ni važno, samo da rata pa da Iza dobi enga fejst bratca. erin kakooo lepooo da tvoj mali/mala že tako brca. Kdaj bodo pa lahko potrdil lulčka oz.pipiko?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 15:48:07
|
|
|
|
sonček33
|
spelka12 - aja, zakaj pa pol mene ne povabte na kavo???? ledenka - čakej čakej, sej z IVF je tud iz ljubezni , al ne??
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 16:05:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ledenka - čakej čakej, sej z IVF je tud iz ljubezni , al ne?? IVF je iz ljubezni z malo pomoči no, sej dokler ni pomoč prijateljev, je vse ok kaka kava? jaz bi tuuuuud
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 16:09:27
|
|
|
|
nf
|
spelka, ja pravi mamac si Takoj moraš poročat, jaz sem že tako firbčna Aja sem pa iz Ljubljane, samo sem zelo velikrat na vašem koncu. Če bom imela čas, se pa res pripeljem na vašo kavico! Kdaj pa bo to? Hehe Sonček, meni se že zdi, da je IVF tudi iz ljubezni, še celo največje.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 16:55:00
|
|
|
|
Erin
|
Špelka - jaz sem tako živčna zarad tebe da skoz na uro pogledujem in že držim pesti zate Glede spola... na vseh UZ je bil ravno v taki pozi da G ni znala razbrati, je pa rekla da se bolj na nagiba... Je pa moji kolegici rekla da bo punčka in je bil potem fant...tko da ..čakam da bo ponedeljek in bomo bolj jasno videli na 3D UZ moji G ne verjamem Dejmo Špelke junior...še zadnji popravki - nasmeh na obraz, frizuro popravt pa na foto šuting- UZ...pa da mi razveselite našo Špelko
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 16:56:47
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Dejmo Špelke junior...še zadnji popravki - nasmeh na obraz, frizuro popravt pa na foto šuting- UZ...pa da mi razveselite našo Špelko ta najboljši gvant nase in očarat mamico!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 16:59:46
|
|
|
|
Erin
|
nf - mene nič ne mika plavat v blejsko jezero..šla bi na morje, na peščeno plažo pod eno palmico (lahko je tudi borovec)pa noge dala u luft , en slasten sladoled lizala in uživala...aja pa eno ledeno kavo bi pila...njamiiii...ampak to enkrat juniija ali pa septembra, julij in avgust sta zame prevroča meseca in prava muka zame Drugo leto bomo šli z tamalim nekam na Hrvaško obalo, letos nikamor..
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 17:12:42
|
|
|
|
sonček33
|
Joj, danes nas toliko tako zelo nestrpno čaka informacije od špelke, da ni hudič, da ne bi bila dva...Dajmo špelka.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 17:22:44
|
|
|
|
nf
|
Erin letos pa kar nikamor? Ja ja to pa skor ne morem verjet! Boš ti že vidla, ko te bo trebušček dol vlekel, noge zatekale in vse, boš na kolenih prosila svojega dragega, naj te samo nekam v vodo zabriše Še v blejskem jezeru se boš namakala Meni je pa ful luštno tam, ma cela atmosfera. Lani sva se šla kopat, potem pa še en giro okoli jezera in na koncu še v center na sladoled. Mmm komi čakam, da spet to izvedeva.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 18:00:52
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zdaj pa tako!!!!!! Vidim, da tale naša borba umira. Da jo rešimo gotove smrti, MORA danes vsaka napisati vsaj en post. Ne samo prebrati in iti proč. Velja? No, sonček jaz te bom ubogala! Delam ravno to, kar si rekla. Skoraj vsak dan preberem in grem proč . Ker itak vse veste, da navijam za vsako posebej in držim pesti za vsako posebej in za vse skupaj. Vsak dan sem z vami!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 18:02:30
|
|
|
|
pikapoka2
|
Pa bom napisala še enega Rada vas imam! Super ste! Špelka, držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 18:20:00
|
|
|
|
benika
|
Ženske, upam, da mi bo Špelka kdaj odpustila, ker sem vam povedala, ampak ne zdržim več........ jest bom pa dvojna tetka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja, videla je kar utripajoča srčka Šit, tako sem hepi, da vam ne morem opisat
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 18:33:36
|
|
|
|
sonček33
|
Špelka - ma zdej pa jokam - od sreče. Jupi. To je novica dneva. čakala sem jo od jutra. Beniki pa kar nič ne zameri - srečo je treba delit Čestitam - želim vam - vse dobro. Zdaj vas čaka veselje.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 18:57:31
|
|
|
|
Erin
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Čestitam Špelka, gospod Špelko, benika,... Se je meni kar svitalo da bosta 2 Bravoooooo Špelka, sedaj ju pa le merkaj, nič več pospravljanja, dela, velja? Na balkonček, čajček v roko, ležalnik pod rito pa uživat ob gledanju rastočega buhijaa!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 19:02:48
|
|
|
|
Erin
|
nf - letos ne smem nikamor ker bom na bolniški do konca in moram biti doma ..sem upala in sanjala o kakih toplicah pa žal tudi te odpadejo, plavanje mi je pa zaradi preteklih krvavitev tudi odsvetovano.... Bom šla na balkon, pa na steno od balkona bom palmo naslikala(kar sem mislila že lani), eno eksotično muziko bom poiskala, ledeno kavo bom sama naredila, zraven si narezala še poln krožnik melon, žaluzije prijetno zasenčila in uživalaaaaaa...vmes bom pa vsake pol ure pod mlačen tuš skočila Moje letošnje počitnice...ne boste verjele, ful so poceni...gre katera z mano?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 19:05:14
|
|
|
|
spelka12
|
lupija, juhuhu, hura, v meni sta nova srčka kar 2 . benika nč ne zamerim, sej si ena izmed bork a ne punce. Nisem mogla verjet. Celih 5 sekund nič na ekranu pol pa reško, bravo Špela, čestitam. Enega imate, pa srček mu tudi že bije. Jaz seveda v jok, on čudno pogleda. Pol pa še mal zavrti palčko in se pol centimetra stran pokaže še eden. In ni bil siguren a sta 2 al se eden premika. In končno ujame trenutek, kjer sta se pokazala oba. Bojda sta že kar velika za 7 tednov in obema veselo bije srček. Punce jaz sem tako vesela . Moj pa še ni prišel dobro k sebi . sonček33 napisala sem z nami na kavo - ni bilo še nič poimensko. Drugače sem mal ciljala na erin, tebe, beybo, sebe, ajsika se je že par postov nazaj prijavila, pa zdej še nf pride - ŽURKAAAAAAA. Toliko da veš, da nisi pozabljena, rade te mamo. smajlikitemočnoobjema. Drugače so pa na sok in torto vabljene čisto vse, ki se jim bo uspelo takrat pripeljat do gorenjske, da mal okusijo sveži zrak . Vsem borkam hvala lepa za pestke. Verjamem, da ste vse pomagale k rezultatu. RADA VAS IMAM VSE !!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 19:09:03
|
|
|
|
Erin
|
Špelka - boš mogla ticker popravit...sedaj ti samo enega štručkota kaže... Čestitam še 1x!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 19:26:16
|
|
|
|
spelka12
|
Špelka - boš mogla ticker popravit...sedaj ti samo enega štručkota kaže... 0Ne, ne, sta že d va01 01 1
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 19:29:56
|
|
|
|
spelka12
|
Hm tega prej pa nisem jest napisala . Benika? Sem že popravila nč se bat. Samo spelka"s baby mi ne napiše ampak pelka"s ajsika je pa verjetno še na piru z IVF-jevkam al kako? ajsika pust še mal za nas.
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 3.4.2008 19:30:19 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 19:34:07
|
|
|
|
maja24
|
Špelka evo pa sm le dočakala tvoje novičke,sm zelo vesela za tvoja pikolinota.Pa šeenkrat čestitke pa najlepših 9 mesecev.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 19:34:44
|
|
|
|
Erin
|
Evo saj si popravila, znaš punca Kolk je lepo vidt dve kepici v tistem krogcu...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 19:35:41
|
|
|
|
maja24
|
Erin nekje sm zasledila da si iz Radovljice,če se ne motim,jest sm pa iz Lesc.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 19:35:49
|
|
|
|
pikapoka2
|
Draga Špelka, moje iskrene čestitke!!! Vau! dva!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 19:36:50
|
|
|
|
sonček33
|
aja, maja, jest tut iz L.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 19:37:03
|
|
|
|
pikapoka2
|
iiiiiiiiii, kak lepo! Jupi! aja, benika čestitke tudi tebi, dvojna tetka
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?