|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
2.4.2008 14:31:10   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Jest sem pa lepa in pametna user posted image user posted image user posted image user posted image .
oktavija o luba duša si se končno javila. Žal mi je za izpit. Pa saj pravijo, da je študentsko življenje najlepše a ne? Mal še uživaj, delala boš pol še celo življenje.
Pa, pa.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Spelka tale je pa dobra, jaz že dolgo nisem študentka, če pomislim pravzaprav nikoli niti nisem bila saj sem ves čas študirala ob delu.... Tako da se mi zdi da delam že celo življenje.... 

Aha pol si taka kot jaz. Delat sem začela pri 18 v gostinstvu, pa sem še 3 leta zraven na fax hodila. Še dobro, da me je pamet srečala in sem.....pustila fax user posted image user posted image user posted image  (otroci, če to berete ne me posnemat, fax je zakon user posted image ).
oktavija takoj ko se bo pri vama kaj premaknilo maš da sporočiš, da držimo pesti.
ajsika in oktavija najbolj da se vedve dobita nekje kjer prodajajo postelje in spita cel lubi dan. Pol gremo pa skup na kavo.
Meni pa danes prvič po 2 tednih ni slabo čez dan user posted image  (no če odštejemo jutranje umivanje zob user posted image ). Nosečke a ste ble ve tud tak zanič čez dan? Po 16 uri samo še posteljo vidim, pa hrano.
Kje je pa naša beyba, da ni šla že rodit?user posted image  Pa še zdaj nam ni namenila nobene slikce svojega lepega bušija user posted image .

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
2.4.2008 14:36:34   
ledenka
špelči, si bom ležalnik prinesla v pisarno user posted image  koristi od mene itak ni user posted image  še dobro, da še 2 dni, potem pa za ene 2 tedna odklopim user posted image  imam že plane, kaj bom počela user posted image  seveda bo vse odvisno od počutja user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
2.4.2008 14:38:53   
oktavija

ajsika in oktavija najbolj da se vedve dobita nekje kjer prodajajo postelje in spita cel lubi dan. Pol gremo pa skup na kavo.

Ej tale ideja o spanju je odlična, še bolj dobra pa je ideja o kavici!!!!user posted image user posted image user posted image
Tako si vas želim spoznat!!!!! Pomoje ste vse take face, da dol padeš!!!user posted image user posted image user posted image  Spelci a so ti danes podaljšali pogodbo?

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
2.4.2008 14:40:20   
spelka12
In kaj boš počela? Hajniken bo moral v kot user posted image . Pospravljat ne smeš (kdo se oglaša), telovadit tud ne (tega pa jaz res ne delam)... Lahko pa pečeš pecivo (pridem jest), delaš sadne in zelenjavne sokove (pridem pit).....
No a bo kaj od tega?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
2.4.2008 14:43:27   
ledenka
Špelči, če ti niso, pridemo tja in jih z gajžlo user posted image  veš da se bosta vidla 2 srčka, v to sem prepričana user posted image  

Oktavija, ideja o srečanju je super, samo kraj in čas rabimo user posted image

sam... kava mi še vedno smrdi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
2.4.2008 14:45:38   
oktavija
user posted image Spelči jaz vse zrihtam in sadne kolače in napitke in čajčke, pospravjat ti ni treba, uživat pa moreš!user posted image user posted image user posted image
Torej prideš na obisk?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
2.4.2008 14:48:30   
ledenka

In kaj boš počela? Hajniken bo moral v kot user posted image . Pospravljat ne smeš (kdo se oglaša), telovadit tud ne (tega pa jaz res ne delam)... Lahko pa pečeš pecivo (pridem jest), delaš sadne in zelenjavne sokove (pridem pit).....
No a bo kaj od tega?

pospravljala ne bom, telovadla tud ne, sokece lahko delam (bom mojga poslala v soboto na trg po sveže sestavine user posted image ), pecivo pa user posted image  hm, ne pečem, razen če je to sadni ali mlečni kruh

mam se namen sprehajat, pa it na kak izletič - do obale ali v Italijo, če se bom seveda dobro počutila, pa na kake obiske. in doooosti spat user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
2.4.2008 17:38:26   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

No a bo kaj od tega?

pospravljala ne bom, telovadla tud ne, sokece lahko delam (bom mojga poslala v soboto na trg po sveže sestavine user posted image ), pecivo pa user posted image  hm, ne pečem, razen če je to sadni ali mlečni kruh

mam se namen sprehajat, pa it na kak izletič - do obale ali v Italijo, če se bom seveda dobro počutila, pa na kake obiske. in doooosti spat user posted image  

user posted image user posted image user posted image  to pa ni bil odgovor, ki sem ga pričakovala. Sem mislila, da boš torte pekla, pa pecivo, pa piškote, pa bobe, pa milk šejke delala. Sej sprehod niti ni slaba ideja ampak torta proti sprehodu, sorry ajsika torta vsakič zmaga. user posted image user posted image

oktavija jest sem že skoz za to, da se borke dobimo. AMpak vse se res bolj težko, ker smo tolk posejane po Slovenijiuser posted image . Če se pa kateri da, se pa zarad vas z veseljem odpeljem v Ljubljano na date. AMpak za vikend nujno, ker čez teden delam, delam, delam ,delam kot zamorcuser posted image .

sonček33 kje si? Maš že datum za UZ a ne? Pa nič ne poveš porednica. smajlikitižuga.
Samo še 30 minut in konec službe. 10 ur mi je pa zdejle res mal preveč. Komaj čakam porodniško user posted image user posted image .

Aja še to. Pogodbe ni bilo, tko da trenutno delam na šverc user posted image user posted image . Bom jutri urgirala, če bo pomagal.
Danes se bom pa polepšala: depilirala, umila laske, pod tuš z dišečim milom, uredila nohte.....vse za moje otroke jutriuser posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
2.4.2008 17:54:01   
sonček33
oj Spelka že jutri! jupi jupi ja. Držim pesti.

Jaz se fiksam. prvi uz imam 14.4. Komaj čakam. No, saj itak bom pol dobiola še ene parv doz menopurja. ampak bom že potrepeli še teh 14 dni.

Ti se kar zrihtaj. dobro dene. duši in telesu.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
3.4.2008 7:12:32   
sonček33
Zdaj pa tako!!!!!!
Vidim, da tale naša borba umira.
Da jo rešimo gotove smrti, MORA danes vsaka napisati vsaj en post. Ne samo prebrati in iti proč.
Velja?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
3.4.2008 7:59:30   
benika
No, bom pa jaz prispevala en post k oživitvi te temeuser posted image

Danes vse držimo pesti, da naša Špelka zagleda in zasliši vsaj 1 user posted image . A veljauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
3.4.2008 8:15:26   
sonček33
Benika - itak, da velja. Gremo Špelka -dejmo, pridi z veselo novičko in naredi nam ta dan še lepši.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
3.4.2008 8:37:55   
tinkamiška
Špelka, močno stiskam pesti!!!!!user posted image

Jst se samo na hitro javim, moja M je že mimo, v ponedeljek 7.4. imam UZ, ker bo G spremljala O in potem dala znak, kdaj je treba v akcijo. Upam, da bo to dovolj, da končno ponovno ugledamuser posted image user posted image ...če ne, bo treba pač na IVF...

Lep pozdrav vsem!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
3.4.2008 9:44:01   
oktavija
Špelka kako je bilo na UZ, hitro nam poročaj!

Držim pestke, da je vse dobro!user posted image user posted image user posted image
še malo pikapokuser posted image user posted image user posted image user posted image  za pogum in srečo!!!user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
3.4.2008 9:53:50   
snežinka7
spelka12 držim pesti, da bo vse vredu na UZ, pa hitro poročaj.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
3.4.2008 10:15:52   
ledenka
go Špelka, go Špelka, go Špelka!!! user posted image user posted image user posted image  navijamo za user posted image user posted image  

user posted image

kako smo? sem malce živčna pred jutrišnjim UZ user posted image  imam ful sluzast izcedek, pa malce rjavkasto je pobarvan user posted image  upam, da je to ok? no, bomo že user posted image

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
3.4.2008 10:40:48   
oktavija
Ledenka jaz sem prepričana da je vse ok, in da bodo jutri folikli večji od 18 mm (to ja najmajn, kar morejo zrast)!!!user posted image user posted image user posted image
Ja ja Špelka bo zagotovo videla user posted image user posted image  srčka!!!!!
Čakam na vajine rezultate!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
3.4.2008 10:42:21   
oktavija
ŠŠPPPEEEELLLLKKKKKAAAA!!!!!user posted image user posted image user posted image

Dej ne nas matrat in povej kaj je bilo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
3.4.2008 10:50:37   
spelka12
Madona ste neučakane. UZ imam šele ob 17.30. tako da do takrat pridno čvekajmo, da ne bom samo na reška mislila, se mi že blede od njegauser posted image .
Sonček se pa res vleče tale dolgi postopek. Ko sem imela kratkega sploh dojela nisem ampak dolg je pa res doooooolg. 14 pa držimo pesti.
ajsika jutri bo vse črno boš vidla. Navijamo za tvoje foliklčke.
Zdej pa mal delat, pol pa pridem spet mal k vam pogledat.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
3.4.2008 11:08:53   
Erin
Špelka, ledenka, tinkamiška - za vse držim pestiuser posted image user posted image user posted image
Itak pa vem da vam bo uspelo..saj ste borke ane?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela danes že pregled in mi je dokončala morfologijo...vse uredu, ledvička prisotna, za spol še vedno ni čist točno...bomo videli kaj bo v ponedeljek na 3D UZ pokazaluser posted image user posted image user posted image
Je pa med UZ mali/mala brcnilav napravico da se je slika na ekranu kar zatresla user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
3.4.2008 11:13:07   
ledenka
Erin user posted image  samo da je vse ok, sej je vseeno, a je user posted image  ali user posted image  user posted image  ampak očitno bo nogometaš(inja) user posted image  če že zdaj tak brca

Špelčika user posted image  veš da boš zdržala! in ne bo gneče user posted image

Oktavija, sej število ni tako važno, samo da se oplodijo in vgnezdijo user posted image  

Pa še mal za hec user posted image

Kumarična maska

Žena vpraša moža:mož ali misliš da mi kumarična maska pomaga k lepšemu izgledu?
Mož: Da draga samo zakaj jo pa potem vsak dan vzameš dol??

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
3.4.2008 11:23:27   
nf
Špelka, še jaz sem prišla počekirat, če je slučajno že tvoja novička o user posted image  ali user posted image  user posted image . iiiiiii komaj čakam, da bodo rezultati! user posted image
Ledenka oz Ajsika zate pa itak ful navijam user posted image

Erin kako pa kaj kaže s tvojo user posted image ? Berem da brca kot za stavo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
3.4.2008 11:51:12   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Jst se samo na hitro javim, moja M je že mimo, v ponedeljek 7.4. imam UZ, ker bo G spremljala O in potem dala znak, kdaj je treba v akcijo. Upam, da bo to dovolj, da končno ponovno ugledamuser posted image user posted image ...če ne, bo treba pač na IVF...

ti želim, da ne bi bilo treba v postopek... da rata iz ljubezni user posted image  

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
3.4.2008 12:01:08   
Erin
nf-ek - kok je tebe lepo vidtuser posted image user posted image user posted image user posted image Povej kam se letos odpravljaš? Spet Afrika, mogoče Amerika?

Mali/mala pa brca prav veselo ja...včeraj je moj dal glavo na trebuh in ga je tako zbrcal da sem se režala k pečen maček(user posted image okej, sicer ne vem kako to zgleda samo se smešn sliš)user posted image user posted image user posted image Sem potem prav navdušeno božala trebuh in hvalila malega/malo kako je priden, atija tepeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
3.4.2008 14:20:13   
nf
Erin tebe tudi, oziroma sorry vaju tudi! user posted image  user posted image  Za letos še ne vem, vse me mika user posted image  Od Peruja, Afrike, Sredozemlja, ... Bomo vidl kakšna bo situacija septembra (če bom user posted image  se razume) in se bova potem odločila. Kaj bi dala, da bi bilo vsaj 2 mesca dopusta user posted image  Kakšni so pa kaj tvoji plani? A veš, da že komaj čakam, da bo dovolj toplo za kopanje v blejskem jezeru.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?