Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 20:27:10
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 lunčika moja sem vedela, da ti ne boš pozabila na mene. Špelči, jaz nisem in nikoli ne bom pozabila na nobeno od vas.... še posebej ob pomembnih dneh, ko je treba fejst fejst pestike stiskast....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 21:25:10
|
|
|
|
ledenka
|
SPELKA!!! cestitam!!!! sem rekla, da sta 2 zdaj pa se CUVAJ!!!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 21:44:29
|
|
|
|
trinity22
|
ku ku vas še tu malo pozdravim špelka še enkrat iskrene čestitke za tvoji pikici Erin kako kaj trebušček napreduje, bo v kratkem spet kaka slikca Sonček že imaš vse urejeno za poroko Pri meni trenutno vse stagnira, ni in ni časa ... LuNa vidim, da si ti tudi v pomankanju časa .... Ledenka kako si pa ti, hvala, ker si me prišla zadnjič na Klomifen pozdravit ... Je pasalo, da se me še kdo včasih spomni, ker se mi zdi da sem kar mal ven padla sedaj, ko sem imela takšno gužvo. En lep pozdrav še za vse ostale "babe žabe"
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 22:20:40
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Ženske, upam, da mi bo Špelka kdaj odpustila, ker sem vam povedala, ampak ne zdržim več........ jest bom pa dvojna tetka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja, videla je kar utripajoča srčka Šit, tako sem hepi, da vam ne morem opisat IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČESTITKE ŠPELINČKAAAA!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 22:45:38
|
|
|
|
polaris
|
JUHUHUHUHUHUHU ŠPELČI BO PA MAMICA Špelkica moja, iskrene iskrene čestitke... Želim ti prijazno in zdravo nosečnost, pa dva živahna in nagajiva sončka. Čestitke tudi ponosnemu očiju pa seveda naši teti Beniki. Špelči, uživaj maksimalno!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 3.4.2008 23:10:31
|
|
|
|
polaris
|
Ajsi, zdaj si pa ti na vrsti, da nas jutri razveseliš. Ti že tolk stiskam pesti, da še komaj šklocam po tipkovnici... Sonček, nič se izmikat, takoj za Ajsiko pa ti (smailiukazuje ). Pa da zdaj druge borke ne boste mislile, da lahko zabušavate?! Ne ne, kar pridno v akcijo želim vam še prijeten večer nočka P.S. Špelka, pa da ga danes ne boš preveč žurala, ga bomo raje me namest tebe
< Sporočilo je popravil polaris -- 3.4.2008 23:12:07 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 6:55:04
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! sem nazaj z UZ, danes stopka, v nedeljo punkcija. punce, reeeees rabim vase pozitivne misli sem rahlo zivcna
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 7:16:58
|
|
|
|
sonček33
|
Ledenka - ne bit živčna - zdaj si tik pred velikim finalom ...vse bo ok. brez skrbi.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 8:02:54
|
|
|
|
pikica36
|
jutroooo!! joj, kolk ste napisale čvekice najprej špelka- bravo za pikici!!!! naj lepo rasteta in mamici ne delata prevelikih problemov. fulll sem vesela zate !! in berem da se tukaj pogovarjate o letih!! "smrklje" jaz sem za vas prava partizanka , sam se niti slučajno ne počutim tolk staro in gubic tud ne štejem- (ker jih nimam) , če verjameš!! moja je včeraj prišla , točno30dan po ss , tokrat sem je bila vesela in sem jo komaj čakala - zdaj pa naslednje NOČEM VEČ!!!!! PUPE MEJTE SE FAJN , ZDAJ MORAM MALO DEEEELATTT!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 10:17:17
|
|
|
|
ledenka
|
pikica, le oglej si tole ker potem je zeloooo dolgo ne boš vidla kar se let tiče... jaz raj tega sploh ne povem, ampak moj letnik je bil dober sonček, hvala me na trenutke popade strah, kaj če se ne oplodijo, pa ga takoj odženem z mislijo na dvojčke
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 11:41:10
|
|
|
|
nf
|
Spelka res čestitke!!!!!! Sem vedla da bosta In kako se počutiš?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 11:56:38
|
|
|
|
spelka12
|
Prestrašeno . Z dvojno srečo pridejo še dvojne skrbi in dvojni stroški. Pa nč ne jamram, sem bolj vesela dvojčkov kot edinčka ampak.......strah se pa povečuje. ajsika draga v nedeljo bom mislila na tebe. Dobro opravi pa veliko celic ti želim. Morm it nosečniške hlače kupit, al pa vsaj ene 3 številke večje, ker kavbojk nimam več (pol maš pa tko, ko sem samo pretesne kupovala ). V trenerki mi je pa mal nerodno delat ampak če drugače ne gre. Bejbe a ste videle novega čuka? Ni tko švoh a ne?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 12:29:14
|
|
|
|
oktavija
|
Špelči jaz grem takoj za teboj, sem se prijavila pri Reškotu in upam, da bom tako uspešna kot it!!!! Tako sem vesela, da so me takoj vzeli, nevem zakaj to nisem naredila že januarja ko sem dobila napotnico , pa bi mogoče danes bila na ledenkinem ali špelkinem mestu
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 12:50:22
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin maja - s si šla oz boš šla kaj na meterinsko šolo in kam? Jaz grem naslednji mesec na Bled.. Erin ja nasledn mesec grem na Bled na materinsko šolo,tok da bi blo suprca če bi šle skupi
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 14:51:37
|
|
|
|
LuNa73
|
ajsiiiiiiiiiiiiiiiii moja...nč bit živčna pa nervozna, da ne bojo foliklčki pobegnal kam drgam - kam ko je bolj mirno ko pr teb... Drži se mala moja... itak veš.... da punkcija uspela BO! zdej pa bežim nazaj delat... Pol vas pa en mal zvečer pridem pogledat pa še kako rečit.... Ajsi, da ne pozabiš... šc šc ššššššššššššššššššššcccccccccccccccccccccc nervoza.....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 15:04:18
|
|
|
|
ledenka
|
Lunčika thank you! Oktavija, bo šlo hitro! a ti že imaš kake preiskave narejene? pa tvoj, ima že spermiogram? če ja, gre zelooo hitro. drugače pa mal traja, ampak bistveno manj, kot v LJ ali MB. punce moje, grem zdajle na izlet na Fernetiče po prometrium
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 17:11:15
|
|
|
|
bumbum
|
Alo, pupe moje! DA VAS PO DOOOOOOOOOOOOLGEM ČASU MALO POZDRAVIM! Torej....bumbum se vrača. Danes ne bom preveč zgovorna, ker sem čist adio. Sem mela danes inseminacijo in operacijo modrostnega zoba. Pa me trenutno boli za znoret.......2 lekadola sem že vzela, drugega pa zaradi IUI-ja baje ne smem.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 21:21:12
|
|
|
|
spelka12
|
ooo bumbumkica pa si le pršla med nas. Pogrešale smo te 100 na uro. Upam, da bo IUI uspešen in boš naša nova nosečka. Pa z ajsiko bosta skup trepetali, pol se vama pa še sonček pridruži. oktavija pa sej vam skoz govorim, da je reško car. Če imata vse narejen se boš 12 dni pred naslednjo že pridno špikala . Me bomo pa ponosne na tebe pa navijale. ajsika a si dobila prometrium? Kaj pa stopka? peče a ne?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 21:24:33
|
|
|
|
ledenka
|
peeeceee pa se da zdrzat promerium tud mam, sem rekla teti lekarnarci, da pridem po se, kmalu kako si ti, mami spelci?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 21:27:01
|
|
|
|
LuNa73
|
kva je zdej klepetalke... a bomo na hitrco eno rekle??? Jst sem ravn iz šihta prišla... pa morem še nekej nardit... amapk za vas si pa vzamem takoj ene pet minutk.... Pa dejmo vržt eno o.................. oooooooooooo....ooooooo hmmmm... o tem kak nastanejo pikice????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 21:28:33
|
|
|
|
ledenka
|
iz ljubezni in z malo pomocjo biologije, Luncika heh, ce se zaj na palcko polulam, mi bo test kazal to mi je tko smesno!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 21:29:10
|
|
|
|
spelka12
|
Ja no bla sem že boljš. Od tega prometriuma me že vse peče tam dol. Kdaj pridejo tisti časi, ko bojda nosečnica žari, ker jaz kvečjem sevam v kontra smer . Po šihtu padem v posteljo, špika me pa skoz bolj. Se kr malo bojim, da ni reško včerej preveč vrtel uno palčko . Ne no resno govorim, res me ful špika. beyba, erin a je to normalno? Še dobr, da gresta jutri tast in tašča na en r.d. za 2 dni in bom lahko cel dan ležala in jamrala .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 21:31:12
|
|
|
|
ledenka
|
ko bos lezala, te bo manj spikalo ampak sej te mora, si pikici plac delata ves kolk hitr zaj raseta!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 4.4.2008 21:31:14
|
|
|
|
spelka12
|
lunčika KAJ? ne veš kako se naredijo pikice? Ja očka da lubčka mamici pol ga pa ona prime za roko in pride pol čez 9 mesecev štorklja s pikico. Mislim, to bi pa že lahko vedla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?