|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
3.4.2008 20:27:01   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image Špelka jaz sem tako vesela in ganjena da sem kr user posted image user posted image user posted image user posted image  od sreče!user posted image user posted image user posted image user posted image  Pazi se in pazi na svoji pikici!!!!
Upam da kmalu vse borke pridemo za teboj med nosečke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
3.4.2008 20:27:10   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

lunčika moja sem vedela, da ti ne boš pozabila na mene.

Špelči, jaz nisem in nikoli ne bom pozabila na nobeno od vas.... še posebej ob pomembnih dneh, ko je treba fejst fejst pestike stiskast....user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
3.4.2008 21:25:10   
ledenka
SPELKA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cestitam!!!! sem rekla, da sta 2 user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa se CUVAJ!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
3.4.2008 21:44:29   
trinity22
ku ku

vas še tu malo pozdravimuser posted image

špelka še enkrat iskrene čestitke za tvoji pikiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin kako kaj trebušček napreduje, bo v kratkem spet kaka slikcauser posted image

Sonček že imaš vse urejeno za porokouser posted image  Pri meni trenutno vse stagnira, ni in ni časa ...

LuNa vidim, da si ti tudi v pomankanju časa ....

Ledenka kako si pa ti, hvala, ker si me prišla zadnjič na Klomifen pozdravit ... Je pasalo, da se me še kdo včasih spomni, ker se mi zdi da sem kar mal ven padla sedaj, ko sem imela takšno gužvo.

En lep pozdrav še za vse ostale "babe žabe"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
3.4.2008 22:20:40   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ženske, upam, da mi bo Špelka kdaj odpustila, ker sem vam povedala, ampak ne zdržim več........

jest bom pa dvojna tetka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, videla je kar user posted image user posted image  utripajoča srčkauser posted image user posted image user posted image

Šit, tako sem hepi, da vam ne morem opisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ČESTITKE ŠPELINČKAAAA!!!!!!!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
3.4.2008 22:45:38   
polaris
JUHUHUHUHUHUHU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ŠPELČI BO PA MAMICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelkica moja, iskrene iskrene čestitke... Želim ti prijazno in zdravo nosečnost, pa dva živahna in nagajiva sončka.

Čestitke tudi ponosnemu očiju pa seveda naši teti Beniki.

Špelči, uživaj maksimalno!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
3.4.2008 23:10:31   
polaris
Ajsi, zdaj si pa ti na vrsti, da nas jutri razveseliš. Ti že tolk stiskam pesti, da še komaj šklocam po tipkovnici...

Sonček, nič se izmikat, takoj za Ajsiko pa ti (smailiukazujeuser posted image ).

Pa da zdaj druge borke ne boste mislile, da lahko zabušavate?! Ne ne, kar pridno v akcijo user posted image

želim vam še prijeten večer

nočka

P.S. Špelka, pa da ga danes ne boš preveč žurala, ga bomo raje me namest tebe user posted image

< Sporočilo je popravil polaris -- 3.4.2008 23:12:07 >

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
4.4.2008 6:55:04   
ledenka
jutro!

user posted image

sem nazaj z UZ, danes stopka, v nedeljo punkcija. punce, reeeees rabim vase pozitivne misli user posted image  sem rahlo zivcna user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
4.4.2008 7:16:58   
sonček33
Ledenka - ne bit živčna - zdaj si tik pred velikim finalom ...vse bo ok. brez skrbi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
4.4.2008 8:02:54   
pikica36
jutroooo!!
joj, kolk ste napisale čvekiceuser posted image
najprej špelka-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za pikici!!!! naj lepo rasteta in mamici ne delata prevelikih problemov. fulll sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

in berem da se tukaj pogovarjate o letih!! "smrklje"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem za vas prava partizankauser posted image , sam se niti slučajno ne počutim tolk staro in gubic tud ne štejem- (ker jih nimam)user posted image , če verjameš!!

moja user posted image  je včeraj prišla , točno30dan po ssuser posted image , tokrat sem je bila vesela in sem jo komaj čakala - zdaj pa naslednje NOČEM VEČ!!!!!

PUPE MEJTE SE FAJN , ZDAJ MORAM MALO DEEEELATTT!!user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
4.4.2008 10:17:17   
ledenka
pikica, le oglej si tole user posted image  ker potem je zeloooo dolgo ne boš vidla user posted image  kar se let tiče... jaz raj tega sploh ne povem, ampak moj letnik je bil dober user posted image

sonček, hvala user posted image  me na trenutke popade strah, kaj če se ne oplodijo, pa ga takoj  odženem z mislijo na dvojčke user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
4.4.2008 11:41:10   
nf
Spelka res čestitke!!!!!! user posted image  user posted image  Sem vedla da bosta user posted image  user posted image  In kako se počutiš?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
4.4.2008 11:56:38   
spelka12
Prestrašeno user posted image user posted image user posted image .
Z dvojno srečo pridejo še dvojne skrbi in dvojni stroški. Pa nč ne jamram, sem bolj vesela dvojčkov kot edinčka ampak.......strah se pa povečuje.
ajsika draga v nedeljo bom mislila na tebe. Dobro opravi pa veliko celic ti želim.
Morm it nosečniške hlače kupit, al pa vsaj ene 3 številke večje, ker kavbojk nimam več (pol maš pa tko, ko sem samo pretesne kupovalauser posted image ). V trenerki mi je pa mal nerodno delat ampak če drugače ne gre.
Bejbe a ste videle novega čuka? Ni tko švoh a ne?user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
4.4.2008 12:29:14   
oktavija
Špelči jaz grem takoj za teboj, sem se prijavila pri Reškotu in upam, da bom tako uspešna kot it!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako sem vesela, da so me takoj vzeli, nevem zakaj to nisem naredila že januarja ko sem dobila napotnicouser posted image user posted image , pa bi mogoče danes bila na ledenkinem ali špelkinem mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
4.4.2008 12:50:22   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

maja - s si šla  oz boš šla kaj na meterinsko šolo in kam?
Jaz grem naslednji mesec na Bled..

Erin ja nasledn mesec grem na Bled na materinsko šolo,tok da bi blo suprca če bi šle skupiuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
4.4.2008 14:51:37   
LuNa73
ajsiiiiiiiiiiiiiiiii moja...nč bit živčna pa nervozna, da ne bojo foliklčki pobegnal kam drgam - kam ko je bolj mirno ko pr teb... user posted image

Drži se mala moja... itak veš.... da punkcija uspela BO!
zdej pa bežim nazaj delat...
Pol vas pa en mal zvečer pridem pogledat pa še kako rečit....

Ajsi, da ne pozabiš... šc šc ššššššššššššššššššššcccccccccccccccccccccc nervoza.....

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
4.4.2008 15:04:18   
ledenka
Lunčika user posted image user posted image user posted image  thank you!

Oktavija, bo šlo hitro! a ti že imaš kake preiskave narejene? pa tvoj, ima že spermiogram? če ja, gre zelooo hitro. drugače pa mal traja, ampak bistveno manj, kot v LJ ali MB.

punce moje, grem zdajle na izlet user posted image  na Fernetiče po prometrium user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
4.4.2008 17:11:15   
bumbum
Alo, pupe moje! DA VAS PO DOOOOOOOOOOOOLGEM ČASU MALO POZDRAVIM!
Torej....bumbum se vrača. Danes ne bom preveč zgovorna, ker sem čist adio.
Sem mela danes inseminacijo in operacijo modrostnega zoba. Pa me trenutno boli za znoret.......2 lekadola sem že vzela, drugega pa zaradi IUI-ja baje ne smem.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
4.4.2008 21:21:12   
spelka12
ooo bumbumkica pa si le pršla med nas. Pogrešale smo te 100 na uro. Upam, da bo IUI uspešen in boš naša nova nosečka. Pa z ajsiko bosta skup trepetali, pol se vama pa še sonček pridruži.
oktavija pa sej vam skoz govorim, da je reško car. Če imata vse narejen se boš 12 dni pred naslednjo user posted image  že pridno špikala user posted image user posted image . Me bomo pa ponosne na tebe pa navijale.
ajsika a si dobila prometrium? Kaj pa stopka? peče a ne?user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
4.4.2008 21:24:33   
ledenka
peeeceee user posted image  pa se da zdrzat user posted image  promerium tud mam, sem rekla teti lekarnarci, da pridem po se, kmalu user posted image  

kako si ti, mami spelci?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
4.4.2008 21:27:01   
LuNa73
kva je zdej klepetalke... a bomo na hitrco eno rekle??? Jst sem ravn iz šihta prišla... pa morem še nekej nardit... amapk za vas si pa vzamem takoj ene pet minutk....

Pa dejmo vržt eno o.................. oooooooooooo....ooooooo hmmmm... o tem kak nastanejo pikice????user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
4.4.2008 21:28:33   
ledenka
iz ljubezni in z malo pomocjo biologije, Luncika user posted image  

heh, ce se zaj na palcko polulam, mi bo test kazal user posted image   user posted image  to mi je tko smesno!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
4.4.2008 21:29:10   
spelka12
Ja no bla sem že boljš.
Od tega prometriuma me že vse peče tam dol. Kdaj pridejo tisti časi, ko bojda nosečnica žari, ker jaz kvečjem sevam v kontra smer user posted image . Po šihtu padem v posteljo, špika me pa skoz bolj. Se kr malo bojim, da ni reško včerej preveč vrtel uno palčko user posted image . Ne no resno govorim, res me ful špika. beyba, erin a je to normalno?user posted image user posted image
Še dobr, da gresta jutri tast in tašča na en r.d. za 2 dni in bom lahko cel dan ležala in jamrala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
4.4.2008 21:31:12   
ledenka
ko bos lezala, te bo manj spikalo user posted image  ampak sej te mora, si pikici plac delata user posted image  ves kolk hitr zaj raseta!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
4.4.2008 21:31:14   
spelka12
lunčika KAJ? ne veš kako se naredijo pikice? Ja očka da lubčka mamici pol ga pa ona prime za roko in pride pol čez 9 mesecev štorklja s pikico. Mislim, to bi pa že lahko vedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?