spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 In kaj boš počela? Hajniken bo moral v kot . Pospravljat ne smeš (kdo se oglaša), telovadit tud ne (tega pa jaz res ne delam)... Lahko pa pečeš pecivo (pridem jest), delaš sadne in zelenjavne sokove (pridem pit)..... No a bo kaj od tega? pospravljala ne bom, telovadla tud ne, sokece lahko delam (bom mojga poslala v soboto na trg po sveže sestavine ), pecivo pa hm, ne pečem, razen če je to sadni ali mlečni kruh mam se namen sprehajat, pa it na kak izletič - do obale ali v Italijo, če se bom seveda dobro počutila, pa na kake obiske. in doooosti spat to pa ni bil odgovor, ki sem ga pričakovala. Sem mislila, da boš torte pekla, pa pecivo, pa piškote, pa bobe, pa milk šejke delala. Sej sprehod niti ni slaba ideja ampak torta proti sprehodu, sorry ajsika torta vsakič zmaga. oktavija jest sem že skoz za to, da se borke dobimo. AMpak vse se res bolj težko, ker smo tolk posejane po Sloveniji . Če se pa kateri da, se pa zarad vas z veseljem odpeljem v Ljubljano na date. AMpak za vikend nujno, ker čez teden delam, delam, delam ,delam kot zamorc . sonček33 kje si? Maš že datum za UZ a ne? Pa nič ne poveš porednica. smajlikitižuga. Samo še 30 minut in konec službe. 10 ur mi je pa zdejle res mal preveč. Komaj čakam porodniško . Aja še to. Pogodbe ni bilo, tko da trenutno delam na šverc . Bom jutri urgirala, če bo pomagal. Danes se bom pa polepšala: depilirala, umila laske, pod tuš z dišečim milom, uredila nohte.....vse za moje otroke jutri .
|