|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
1.4.2008 12:22:45   
jerikou
čau punce...sonce sije in je treba bit vsaj malo nasmejan. nestrpno odštevam dneve do NS še celih 9 dni je pred mano upam, da se bo hitro odvilo do takrat. Slabosti so me pred 1 tednom minile in se vrne samo, če pojem kaj cudnega.Sem pa sredina 11 t (če znam sploh prou zračunat) tako mi ročni koledarček pokaže. Hehe...
Drugače sem pa ze od petka fullll nasmejana, ker je moja najbolša prijateljica rodila enga krasnega fantiča, 52cm in 3800 g.
Sem si kupla prve nosečniške hlače, ker me je v službi začelo že pošteno žult okoli pasu. Zdej se pa tko sproščeno počutin v hlačah, da sem popolnoma pripravljena, da začne trebuščev vzhajati...
lep dan vsem.....

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
1.4.2008 12:31:20   
lana34
Zdravo, punce!
Da se še jaz malo oglasim - ko sem konec tedna pisala prvič, je bilo malo gužve, danes je bolje s časom, čeprav sem še v službi. Tudi jaz sem imela danes zjutraj pregled - šlo je za 3. pregled pri moji G, naslednjega imam 30. 4., tudi midva z mojim user posted image  sva v pričakovanju NS, imava jo v petek v lj. porodnišnici. Malo delajo živčki, ampak računava, da bo vse ok, saj sva huda optimista. Sem pa na UZ (tudi meni ga je v 12. tednu delala vaginalno) videla našo bebo, ki je na polno plavala - očitno bomo tudi mi imeli eno živahno bitjece, znova slišala srček, ki lepo bije in sploh je bilo vse fajn.
Držite pesti, če se vam ne oglasim pred petkom, ko pa prideva s pregleda NS, pa zagotovo kaj napišem.
Veliko sončka vsem.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
1.4.2008 13:50:35   
maska
halo bejbike!

kako ste kej? jest sm v redu. sploh mi ni nč slabo, sploh nimam nekih znakov- upam, da je vse O.K.- še energija se mi je nekak vrnila se mi zdi.
se bolj poredko javljam, ker žal drugač ne gre vendar vas zmeraj z veseljem preberem. ne bom komentirala vseh zadev za nazaj k pol bo post tok dolg, da bomo takoj dobile II.del user posted image user posted image .
jest nimam nobenih krčev in bolečin v trebuhu. včasih me malo narahlo špikne ampak nič bolečega tako, da ne vem a je to pol to širjenje maternice al kaj. me pa ne špika vsak dan ??
za AS se nism odločila ker se mi zdi ful drag pa še pol bi bla še bolj živčna, če ne bi najdla srčka. tako, da čakam preglede in se probam ne obremenjevat.
vidim, da vas je že veliko imelo NS in da so same dobre novice. zelo lepo. jest tud komaj čakam, moram pa počakat do naslednega torka, da spet vidim svojo user posted image . midva bova tud vprašala za spol k sva ful preveč firbčnauser posted image .

nosečniške hlače pa tud jaz že nosim- v bistvu sm svoje stare cunje že pospravla na stran. upam, da mi bodo še kdaj pravuser posted image .

no pa sm kr neki naklofala
maska

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
1.4.2008 14:08:11   
rendi
Pozdravček vsem user posted image ,

danes smo opravili NS in je vse v najlepšem redu. otročiček se razvija super, nuhalna je minimalna oz je rekla G da je šolska,...hahaha
na pregledu tudi vse ok, tako da sem presrečna in šele sedaj začenjam uživat brez strahu nosečnost. Hematom se mi je tudi že precel zmanjšal, vendar ostajam na bolniški še 1 mesec in potrem bompo videli kaj bo rekel G.
tako sem vesela....moj mož je bil kar blažen zraven mene ko je gledal naše bitje...
naslednji 4.pregled imam 25.4.

držim pesti za vse vas ki še čakate na NS in verjamem da bo vse ok!

grem nekaj skuhat...

papa

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
1.4.2008 14:22:42   
maska
rendi user posted image za dobro opravljeno NS in da se je hematom zmanjšal. ti kar lepo počivaj pa bo vse O.K.

(odgovor članu rendi)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
1.4.2008 15:01:22   
Lambda
Živjo!
Malo sem vas prišla pozdravit.

Midva kupujeva stanovanje pa sem ful v gužvi.  Pa še v službi končujem en projekt, tako da sploh ne vem kje sem :)

Čeprav ne pišem, vas redno spremljam. Čestitke vsem, ki ste uspešno opravile pregled! Jaz odštevam dneve do NS. Še 2 dni... Ne morem dočakati... huh!

Lep pozdravček!!!

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
1.4.2008 15:03:24   
tanja29
ojla punce.
Rendi-čestitke user posted image za lepo opravljeno NS.
Drugače pa, mal sem vas prišla spet pokukat. Zdaj sem ravno prišla iz službe. Grem kuhat kosilo za mojega dragega, pol bova šla pa spet na sprehod. Je že kar rutina...user posted image Se potem boljš počutim v teh spomladanskih dneh. user posted image
V glavnem nosečke uživajte, pa se se kaj tipkamo.
Aja, pa ne pozabite koga nahecat dons... Mene je moj že zjutraj. Mi je vse ure v stanovanju (celo moj mobitel) prestavil na 8.00 -  takrat se začne moj šiht. Potem me je pa prišel zbudit in rekel da sem zaspala. Kakšne dirke so bile...user posted image user posted image
Pa se je nasmejano dan začeluser posted image user posted image
No, zdaj pa res grem - pozdravček vsem
Čao Tanja

(odgovor članu rendi)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
1.4.2008 16:21:25   
corti
Pa da se vam še jaz malo javim! Mene slabosti vedno bolj spremljajo...namesto , da bi bile prisotne vedno manj!user posted image  Ampak saj bo.....!

Joj jaz imam NS šele drugi teden...se mi zdi še tako daleččččč!
Čestitam pa vsem za dobro opravljeno...user posted image user posted image .

Pri nas ni več sončka, dopolne ko je še bil sem se prisilila da sem šla malo na zrak....zdaj pa spet ležim in upam, da slabost kmalu mine!
Upajmo, da bo zmeraj več sončnih dni, ker potem se mi zdi da dobim vsaj malo energije!

Nič, lep dan še naprej in uižvajte!

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
1.4.2008 17:03:02   
*talcy*
ojla punce ste pa pridne v pisanju....
acjom1...tudi jaz imam non stop skoraj krče in bolečine .. ne vem od koga ... ma se ne filam s tabletmi sam kako šumečo spijem (magnesol) še to bolj malo ... ma mislim da je krivo tud to k mam probleme s prebavo sploh ne grem kakat al pa ful mal user posted image user posted image  ...

...no drugač do NS je še en teden komaj čakam po eni strani pa me je tko strah da sploh nebi šlauser posted image   user posted image  ... ma tud to je treba dat skoz ....

lep dan

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
1.4.2008 17:17:25   
levinjaa
Pozdravljene! Jaz imam en siten nahod in sem vsa krehasta. Pa danes zjutraj sem spet bruhala, čeprav mi že nekaj dni ni bilo slabo. Jutri pa nuhalna - totalna trema. Držite pesti, da bo mali v redu nastopal :)
LP

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
1.4.2008 17:38:47   
jana84
pozdravček!
se javljam s pregleda...Bilo je lepo spet videt našega malega korenjaka...Sedaj je že velik, me je kar presenetil...Velik je 68mm, torej skorja 7cm...Obseg trebuha ima 6 cm...Bajso! Prepisujem kar iz materinske knjižice: glava BP, okončine vidne, vidni so tudi že notranji organi mehur, želodček, srček dela...
PDP je določen 6.10.2008.
To je to, naslednji pregled imamo 29.4.2008

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
1.4.2008 18:18:26   
Acjom1
Ja sej jaz mam tudi malo probleme s prebavo, upam da je to od tega... Sem si pa danes kupla magnesol za vsak slučaj, jutri bom pa itak vidla svojo pikico. user posted image Zdaj se sicer počutim super, tako da sem si malo oddahnila. Zjutraj sem pa bla kar živčna, ker do zdaj nisem mela nobenih bolečin in me je kar presenetlo. Sem še mami čist prestrašla, me zdaj skoz kliče, če sem vredu. user posted image

Čestitke vsem za dobre rezultate z NS. Zaenkrat smo še vse dobro prestale in res upam, da bo tako tudi naprej, da bomo vse na koncu imele zdrave oktoberčke. user posted image Jaz pa upam, da bomo jutri izvedeli spol.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
1.4.2008 18:52:12   
*talcy*
mah ti krči nevem kaj bi to blo ... bo že ...usaj upam ...
drgač pa čestitke tistim k so dobro opravile pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
   [Brisano sporočilo]
1.4.2008 19:26:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
1.4.2008 19:34:23   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Moram pa še neki povedat; zdi se mi, da je enkrat ena napisala, da nič ne pazi kaj je (da se ne boji okužbe z toksoplazmozo). Pa sem lih zdele prebrala en grozen post na to temo. Dejansko je okužba s toxoplazmozo zelo nevarna za plod. Tudi moja kolegica se je okužila v zadnjem tromesečju in je blo ful grozno. Takoj po porodu so tamalo začeli filati s močnimi antibiotiki in kar nekaj časa delali razne preiskave. K sreči se je izkazalo, da je vse ok! Tko da punce, za dobro vaših otročičkov ne uživajte "rizične hrane"!

jaz ne jem surovih jajc (npr. v tiramisuju), potem ne jem biftka in pa raznih mesnih izdelkov od npr. kakšnega kmeta o katerem ne vem nič (pa tudi če bi verjetno ne bi jedla). jem suho salamo kupljeno in zapakirano v trgovini, pa tudi paštete, redko jem majonezo, sirov pa itak ne jem.

aja, izogibam se tudi "rokovanju" z mesom (sploh mletim mesom). ponavadi npr. polpete, ali pa zrezke delam z rokavicamiuser posted image

česa naj še ne bi jedel?

< Sporočilo je popravil Kaštrun -- 1.4.2008 19:39:03 >

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
1.4.2008 19:41:55   
Acjom1
Jaz se načeloma tudi držim, da ne jem majoneze, da dobro skuham jajca, ne jem bifteka, nobenih salam in mehkega sira. Pa vso sadje in zelenjavo seveda dobro operem. Pa na sploh pazim pri stvareh, da ja ne bi bilo kaj pokvarjeno. Ampak če bi človek res vse pazil, kar kje prebereš, bi se tri četrt hrane mogel odpovedat.
Bom pa začela še bolj pazit pri delu s surovim mesom. Do zdaj nisem niti pomislila, da je tudi to nevarno...

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
1.4.2008 19:47:26   
janja 27
ojla punce

valla. hvala za predlog nas bom preštela in napisala kolk nas je....

drugače sem pa jaz bla cel dan aktivna, zjutraj sem likala in kuhala popoldan pa sem bila s tamalo zunaj na pesku in trla orehe, sem vidla da bom rabla 14 dni preden bom vse potrla...uhh....

mene je tud mama prvonaaprilla, je rekla da je ata dobil dohodnino za doplačat 800 e in da že eno uro skače po stanovanju cel živčen, potem pa ata pride k meni in ga seveda vprašam in ni imel pojma o dohodnini, jo sploh ni dobil.user posted image user posted image ...jaz pa sem jo in dobil nazaj 38,6 e kr ok sam da jim ni treba dat denarja....jo pa moj še ni prejel ne vem mogoče bodo tistim k morjo full nazaj dobit poslali v drugi rundi....

jutri imajo preglede :

user posted image     Acjom  3.pr
                                               user posted image     ZalaTM  2.pr

in NS:

user posted image     levinjaa
                                               user posted image     sarcy21
                                               user posted image      Lena35
                                               user posted image      bluster

vas je kr neki jutri
fajn odpravte in napište vesele novičke o vas in user posted image    user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
1.4.2008 19:55:09   
janja 27
punce ne delat panike .....imam par prijateljic katere so ko so zanosile čist spremenile prehrano in se držale in  na koncu imajo  otroci alergijo in če so naprimer po porodu jedle svinjsko meso al pa kako drugo stvar in seveda dojile in je dojenček dobil alergijo....jaz nisem nč pazla raje pa pojem naš domač pršut al pa salamo al klobaso k tisto kupljeno iz trgovine....je pa res da ni treba pretiravat s hrano....zdej da boste najedele majoneze al pa sira v velikanskih količinah, meni če paše tud vzamem košček sira al pa kako drugo stvar...

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
1.4.2008 20:19:11   
janja 27
popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image     Petrca* (3user posted image 3user posted image ) user posted image   
user posted image     sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr 14.04.08 user posted image
user posted image      catalina (?user posted image ?user posted image )  user posted image

2.oktober 
user posted image     blanka1
(2user posted image ?user posted image ) 3.pr. 23.04.08 user posted image  

5. oktober
user posted image      tanja29
(?user posted image ?user posted image )  3.pr. 15.04.08

6.oktober  
user posted image      jana_k (2user posted image 1user posted image ) 5.pr 29.04.08 user posted image

7.oktober
user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr 11.04.08 user posted image
user posted image      freja (3user posted image 1user posted image ) 2.pr. 18.04.08 user posted image
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 3.pr. 02.04.08 user posted image   

9.oktober
user posted image      Lambda (1user posted image 1user posted image ) 2 pr. in NS 03.04.08
user posted image      Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image

10.oktober
user posted image     Valla (2user posted image 1user posted image ) user posted image   
user posted image     Levinjaa (2 user posted image 1user posted image ) NS 02.04.08 user posted image
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) 5.pr. 09.04.08 user posted image

11.oktober
user posted image     dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image

12.oktober
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image )  3.pr. 05.05.08 NS 02.04.08 user posted image

13.oktober
user posted image     Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 4. pr 25.04.08 user posted image

14. oktober
user posted image     lana35 (1user posted image 1user posted image4.pr. 30.04.08 NS 04.04.08 user posted image

user posted image      maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image

15.oktober
user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 5.pr.11.04.08 NS 08.04.08 user posted image
user posted image     janja 27 (5 user posted image 2user posted image ) 2.pr.14.04.08 user posted image
user posted image    "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 4.pr 23.04.08 NS 03.04.08 user posted image

16.oktober
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image ) 3.pr. 02.04.08 NS 08.04.08

17.oktober  
user posted image     Maska (2 user posted image 1user posted image ) 2.pr in NS 08.04.08 user posted image
user posted image     Afnica mala ( 4 user posted image 1user posted image ) NS 04.04.04 user posted image
user posted image     vianne ( 2user posted image 1user posted image4.pr. 23.04.08 NS 08.04.08 user posted image  

19.oktober 
user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 2.pr. 07.04.08 NS 02.04.08

20.oktober
user posted image     škorpion ( 2 user posted image ? user posted image ) 2.pr. 10.04.08 NS 07.04.08 user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted image2 pr. 09.04.08 NS 02.04.08  user posted image

21.oktober
user posted image     2mak ( 2user posted image 1user posted image ) 2.pr. in NS 09.04.08

user posted image     corti ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 15.04.08 NS 09.04.08 user posted image

23.oktober
user posted image     sončnica24 (1 user posted image 1user posted image ) NS 21.04.08 user posted image

25.oktober
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image ) 2.pr. 08.04.08  user posted image
user posted image     jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 17.04.08 NS 10.04.08 user posted image
user posted image     jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08  NS 14.04.08 user posted image

26.oktober
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) 3.pr. 18.04.08  NS 15.04.08 user posted image

user posted image     Kaštrun (3 user posted image 2user posted image ) 2.pr.18.04.08 NS 15.04.08 user posted image

27.oktober
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image )  NS 17.04.08 user posted image

29.oktober
user posted image     Aleksis (2user posted image 1user posted image ) 2.pr. 23.04.08 user posted image

30.oktober
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) NS 25.04.08

se nam niso oglasle že lep čas:

user posted image     monika30    PDP 01.10.08
user posted image     Đofka           PDP 04.10.08
user posted image     tamara85     PDP 06.10.08
user posted image     Liza01          PDP 08.10.08
user posted image     smeja2         PDP 16.10.08
user posted image     NastyGirl      PDP 19.10.08
user posted image     sija                PDP 20.10.08
user posted image     škorpjonka    PDP 29.10.08
user posted image
    naldika
user posted image     Grace
user posted image     Inara
user posted image     lovley
user posted image     aNcHuLiNkA pr.16.04.08
user posted image     Mandek  user posted image

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   54    user posted image user posted image  

Bile so z nami pa so se poslovile

Pikica5  user posted image
                                       živa25   user posted image
                                       giotti     user posted image   
                                       cati        user posted image
                                       Miška75  user posted image
                                       svečka    user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
1.4.2008 20:22:29   
janja 27
zaenkrat sem nas vse preštela upam da se javi katera k jo že lep čas ni bilo med nami drugače bom tiste na koncu počasi zbrisala pan jih dodala če se bodo kaj oglasile....nas je pa kar lepo število....

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
1.4.2008 20:36:25   
stunfek
Jaz lahko podam samo en info in sicer spomnim se, da se je nasty girl preimenovala v naldiko...tko, da ena nosečka manj :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
   [Brisano sporočilo]
1.4.2008 20:51:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
1.4.2008 21:12:56   
*talcy*
ooo...ko že govorite o hrani ...jaz pa jem VSE ... pa bolj kot se sekiraš slabše je ... ko sem bila prvič noseča (slabo končalo user posted image ) sem ful pazla kaj jem pa to ... zdaj pa se ne bom obremenjevala s tem ... kaj vse se ne bi smelo pa vseeno naredimo ...
..sicer pa to je moje mišljenje in dam tisti k pazi kaj popapca čist prav ... tako kot dam sama sebi user posted image user posted image  ..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
1.4.2008 22:10:08   
janja 27
jaz se tud strinjam s talcy bolj kompliciraš slabš je...jaz tud jem vse od pršuta do feta sira itd....kar mi pač paše....in sem tud pr hčerki vse jedla....

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
2.4.2008 7:37:11   
jolly123
No jaz mesa ne jem, ker sem vege. Drugače se pa ne sekiram preveč, sem živela 23 let na kmetiji, zdej pa delujem v društvu za zaščito živali in pobiram brezdomne mačke po cestah, pa nikoli še nič ni bilo. Tako da res ne bi komplicirala. Zelenjavo operem, z majonezo ki jo kupiš v trgovini pa tudi ne more biti kaj narobe.
Sire imam pa čisto preveč rada, da bi se jim odpovedala. Sicer pa koliko sirov, ki jih kupiš je pa okuženo s tokso?
Pomoje NIČ!  

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Posteljno zadovoljstvo
binyy

Ali vas vaš partner zadovolji v postelji?

da, odlično (69%)

ne (7%)

lahko bi bilo boljše (24%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!