Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:40:55
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ženske, ima katera naročen večer? Ponedeljkovega bi rabila N U J N O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moji sosedjje nadstropje niže no resno, moja dva imata, kaj rabiš?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:42:10
|
|
|
|
petarda
|
sem šla zdaj pogledat kolk strani majo novembrke 2006...nas zmeraj z njimi primerjam po straneh, pa ne vem zakaj ...v glavnem...spet smo jih šišnle
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:43:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ženske, ima katera naročen večer? Ponedeljkovega bi rabila N U J N O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moji sosedjje nadstropje niže no resno, moja dva imata, kaj rabiš? sekret papirja ji je zmanjkalo!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:43:21
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda sem šla zdaj pogledat kolk strani majo novembrke 2006...nas zmeraj z njimi primerjam po straneh, pa ne vem zakaj ...v glavnem...spet smo jih šišnle po čigavi zaslugi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:44:12
|
|
|
|
ada2
|
sekret papirja ji je zmanjkalo! ampak za to bi bile tudi novice ali delo ok
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:46:53
|
|
|
|
Urša
|
ne sodi dneva po jutru Sej vem, bomo vidli...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:49:33
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ženske, ima katera naročen večer? Ponedeljkovega bi rabila N U J N O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moji sosedjje nadstropje niže no resno, moja dva imata, kaj rabiš? Prosim poglej, če je razpis za delovno mesto v Kidričevem (Boxmark). Za administracijo. Prosim
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:49:39
|
|
|
|
ada2
|
no, kje si zdaj?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:50:18
|
|
|
|
ada2
|
čaki, grem iskat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:50:28
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ženske, ima katera naročen večer? Ponedeljkovega bi rabila N U J N O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moji sosedjje nadstropje niže no resno, moja dva imata, kaj rabiš? sekret papirja ji je zmanjkalo!
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:55:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sekret papirja ji je zmanjkalo! ampak za to bi bile tudi novice ali delo ok pa ne če greš na školjko zvečer
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:56:00
|
|
|
|
ada2
|
Prosim poglej, če je razpis za delovno mesto v Kidričevem (Boxmark). Za administracijo. Prosim ja je
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:57:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša ne sodi dneva po jutru Sej vem, bomo vidli... ...ja, boste vidli... upam, da se tako konča, da boste vsi skup v žlahti in se zraven tega še ful razumeli kako pa si ju spravila skupaj? A prej se nista poznala?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:58:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
Daj, če se ti da, prosim izpiši mi celoten članek ali pa mi ga slikaj in mi ga pošlji po mailu točno rabim vse pogoje in vse ostalo pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:59:15
|
|
|
|
ada2
|
administrator, moški/ženski, znanje nemškega jezika, osn. znanje prog. orodij, možnost dela v 2 izmenah, ponudbe oddajte osebno na naslov Boxmark leather d.o.o. Industrijsko naselje 10 2325 Kidričevo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:00:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj pa je to za ena firma, Naty?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:01:38
|
|
|
|
Naty_ka
|
Hvala Ada. Zlata si
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:01:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Ej, babe, ste že dobile dohodnino? Jaz je hvala bogu nisem Letos plačam. Pravzaprav plačava oba No, je že dobil, ampak njegova položnica je 10x nižja od moje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:03:52
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj pa je to za ena firma, Naty? Avstrijska. V proizvodnji je prava žalost, v administraciji pa ni tak švoh. Grem jutri tja.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:03:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda sem šla zdaj pogledat kolk strani majo novembrke 2006...nas zmeraj z njimi primerjam po straneh, pa ne vem zakaj ...v glavnem...spet smo jih šišnle Ja, samo ne za ful. Če bo spet zatišje tukaj, bomo kmalu spet zadaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:04:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Avstrijska. V proizvodnji je prava žalost, v administraciji pa ni tak švoh. Grem jutri tja. a že na razgovor? Da ti držimo pesti!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:05:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Samo kaki razpis pa je to, da ni nikjer zahtevane stopnje izobrazbe napisane Al beseda administrator že vse pove?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:05:48
|
|
|
|
ada2
|
Ej, babe, ste že dobile dohodnino? ne, pa upam, da bo kaj od tistega, kar bosta vidva plačala k meni prišlo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:06:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, urca učenja je za mano Zdaj pa je res na vrsti.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 21:07:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ej, babe, ste že dobile dohodnino? Jaz je hvala bogu nisem Letos plačam. Pravzaprav plačava oba No, je že dobil, ampak njegova položnica je 10x nižja od moje Jaz še ne, pa moj lubi tudi ne....pa nimam pojma ali bom plačala ali dobila...ampak mislim, da bo prvo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Dojenje...пеперутка16Do kdaj ste dojile?3 mesece. (
6%)
6 mesecev. (
9%)
12 mesecev. (
13%)
24 mesecev. (
2%)
Več kot 24 mesecev. (
17%)
Nisem dojila. (
53%)
Število vseh glasov: 53Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!