|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
2.4.2008 11:26:03   
Freycha
aja julij.... torej se je dobro izteklo? Sem vesela zate, res!!user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
2.4.2008 11:31:18   
SANEK1
Go, go, go, go... Freychauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
2.4.2008 11:33:19   
Freycha
user posted image ha?user posted image  

ZS maš smotka user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
2.4.2008 11:33:26   
madejka
Jutrouser posted image

LARISA IN DITA VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha dober filmček, da ti grejo lasje pokonciuser posted image

Rumba dobiš ZSuser posted image

Ajvy mene tud mrazi ko pomislim, da si morm službo poiskat pa dat malega v varstvouser posted image

Kapica je menda spraševala za obroke - mi smo glih spet menjali urnik oz. ga formiramo na novo, ker jaz vse bolj pogosto delam v času dojenja.user posted image Prej smo meli:
- zgodaj zjutraj dojenje,
- 10. sadni obrok
- 14. kosilo
- 17. dojenje
- 20. mlečna kašica
- pred spanjem (pribl. 20.45) dojenje
Zdaj se pa noče več dojit ko je prej kaj pojeuser posted image pa tud zaspat noče več na joški, samo duda pomaga. Pa včeraj sem delala cel pop. in smo uvedli novi urnik - do kosila enako, pol pa spet sadna malca pop., večer pa najprej dojenje pol mlečna kašica in spat. Pa je zaspal v luftuuser posted image

Čaj - mu dam vodo od kuhanega sadja, kumina&janež al pa komarčkov hipp čaj, pa tud vodo rad pije.

Baja še od mene user posted image user posted image user posted image Da se najdeš spet čimprej!

Freycha user posted image user posted image user posted image
Mateya
ojoj a tako mateuser posted image Naj jo čimprej mine!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
2.4.2008 11:34:30   
madejka
Ajvy držim pesti!user posted image Pa poročaj ko bodo kake vesele novičke!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
2.4.2008 11:34:55   
corfu
Samo, da se na hitro javim, namreč računalnik krepnil do konca...khm...Manca ima antibiotik in vnetje ušes, Aljaž ima Hiconcil in vročine 39.3 že tri dni in kar ne padeuser posted image itak mam tud jaz zabit nos ah, kaj čem jamrat....smo si pa morje rezervirali in bomo celo poletje pohajkovaliuser posted image V službo grem 1.9. tako, da se bomo še crkljaliuser posted image

Vsem bolnimuser posted image
Vsem ki ste , praznujete in boste praznovaliuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
2.4.2008 11:41:55   
madejka
Corfu še za tebe in tvojadva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image revčki mali!user posted image Pozdravite se!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
2.4.2008 11:55:37   
rumba
Joj, corfu, a vi tudi doma bivakirate? user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas!!!!  Pa user posted image  za dopust!!! Se bomo poleti fajn pocajtali, kaj? Komaj čakam.....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
2.4.2008 11:56:28   
rumba
Freycha, kako je Dita že velika! Ta pa bo manekenka, a? No, ne vem če bo ravno prekla..... gramčkov je kar dovoljuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
2.4.2008 12:06:39   
julij
Ja, Freycha, je šlo kar ok. Seveda pa je bila mačeha sitna, ker ji ni uspelo tako, kot si je zamislila. Ugotovila pa sem, da so problemi povsem drugje, kot je ona razlagala oz. valila krivdo name. Ven je vlekla stare stvari, ki bi morale biti že pozabljene in ki so bile že n-krat predebatirane. Ko sem danes ponoči premišljevala, kaj za vraga vse to pomeni, se mi je vedno bolj dozdevalo, da je to njen klic na pomoč. Si je pač izbrala tak način, da opozori nase.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
2.4.2008 12:28:10   
kapica
Corfu, ojej, se tebi posiljam pikapokeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Te dopust gor drzi, a ne? Se kr vidi v postu, da si ze z mislimi nekje na morjuuser posted image .
Corfu in Rumba, vidve bi se lahk kaj srecale, si sle na kavo, glede na to da imata obe bolancke doma. Bi bilo otrockom zanimivo, vidve bi se pa nacvekaleuser posted image .
Freycha, o, nisem zasledila da si na dieti. Te tud vzpodbujam, pa ta kilca je res fajn zagonuser posted image user posted image user posted image .

Dino zaspal, zobki ga matrajo, ni hotel kosila, zgoraj mu kr dva ven lezeta.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
2.4.2008 12:37:06   
rumba
Ja, s corfu bi ziher imele dosti za čvekat, a?user posted image  Sicer pa, še z vsemi, ki sem vas spoznala, sem imela veliko za čvekat. Ste same fejst pupe!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
2.4.2008 12:59:27   
yudit
Mismo že s sprehoda tak da j Lea že v pojstli zmantrana. Freycha jaz sem tud na dieti ločevalni dans drugi danuser posted image  mene pa že mal mantra, ma to me vedno prvih dni mal teškouser posted image  pol pa gre sam da shujšam....Bravo samo naprej freychauser posted image user posted image   Zdaj grem počasi kaj naredit za jest pa mal pospravit hišo , nič se mi ne da ampak bom mogla kar začet....lp

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
2.4.2008 13:06:49   
yudit
Glede hrane mojaje skoraj vse, mislim vse vse kar lahko je, zjutraj ko se vsatene zgodaj ob 7 dojenje, okrog 10 sadje-različno( banane,jabolka,hruška, melona , breskev, mango, lubenica pa včasih vse to kobiniram) pol spet dojenje ene dvakrat do kosila. Za kosilo ima meso, riž, zelenjavo zdaj sem ji začela davat makarone z piščančim mesom in teletino mleto si sama zmeljem. Za malico ji že dam kaki tisti fruzzverge al pa kaki puding kakih par žličk, za večerjo ima kaki rižolino al kekse al griz mlečni in vse to z alpskim mlekom, pol pa spet dojenje in tak naprej, pač pri nas mora bit ziza obvezno po vsakem obrokuuser posted image pa ponoč ko se zbudi........user posted image  vedno hoče spet zizo kot da se ne naje al je to sam cartanje nevem.....no tak nkak mi imma midveuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
2.4.2008 13:08:40   
yudit
Jaz bom spet vprašala al ste že dobile čevljčkeuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
2.4.2008 13:12:52   
julij
Ne, Yudit, ni še jih.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
2.4.2008 13:38:38   
rumba
V Ljubljani je ratala noč.user posted image  Ali pa bo vesoljni potop...user posted image

Na, zdaj pa še toča.user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
2.4.2008 13:41:25   
corfu
Ja, čvekuser posted image Rumba, midve se bi pa res imela kaj za zmenit, bi znale že same kako diagnozo postavituser posted image Ja, morje...ga že sanjam, voham... prvič gremo 23.6-7.7 druga runda od 21.7-3.8 in tretja od 20.8-31.8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
2.4.2008 13:58:22   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Freycha, kako je Dita že velika! Ta pa bo manekenka, a? No, ne vem če bo ravno prekla..... gramčkov je kar dovoljuser posted image

jah saj jaz tudi nisem mala, ati je pa malo večji od mame user posted image user posted image

ne, saj s kilami je na zlati sredini, samo sem imela občutek, da je več dobila na kilaži, ker se mi je bolj težka zdela, sem mislila, da ima že okoli 9kg, pa še fuuulllll manjka user posted image user posted image  Pa sem mislila, da bomo počasi obrnili sedežek, pa bo tudi to še moralo počakatiuser posted image user posted image  Je pa za nošenje definitivno boljše, da ima manj, kot pa več kil user posted image user posted image  Sicer pa imamo 8.4. posvetovalnico, pa bo teta zdravnica kaj več povedala user posted image

julij sem vesela, da se je izteklo tako, kot se je moralo. Je pa res, da ljudje včasih klic na pomoč izkazujejo v precej čudni obliki...... mogoče bi se mogli kdaj o tem pogovoriti

vsem ostalim odgovorim zvečer.... se mi fuuull mudi. Baja to tudi zate velja..... bom odgovorila zvečer, ok!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
2.4.2008 15:48:51   
majrim
rumba...tudi tle je ratala noč...kaj še bo...user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
2.4.2008 16:54:48   
madejka
Sonce je pa pri nasuser posted image Se hecam... je bil prej dež, zdaj se je pa kr malo zjasnilo. So pa začele hruške pred našim oknom cvetet!user posted image ke lepo...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
2.4.2008 17:24:25   
SANEK1
Madejka, meni je tudi ful lepo ko vse cveti in dišiuser posted image user posted image user posted image  Pri nas mamo pred enim oknom slivo, pred enim pa češnjo...mmmmmmmmm komaj čakam na češnjeuser posted image

Najbolj mi je pa všeč magnolijauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
2.4.2008 17:37:15   
madejka
Ja magnolija pa roxxxuser posted image Jo bom ziher mela na vrtu ko bomo meli bajtouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
2.4.2008 17:50:26   
Češnca
Sori, punce, ampak najlepši so rododendroni!!! user posted image  Bom enkrat pripopala fotko, kako lepo je maja na vrtu mojih staršev! user posted image

Dita in Larisa vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  9 mesecev, ja... user posted image

Pedipedov še ni... Jutri bom klicala! user posted image

corfu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baja user posted image user posted image user posted image

Sej sm še kej pozabla...Sam se mi ne da brat. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
2.4.2008 18:01:58   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca
Sej sm še kej pozabla...Sam se mi ne da brat. user posted image

Packa, c, c, c,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......