|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
2.4.2008 18:05:19   
madejka
Češnca  a za nov avatar pa maš voljouser posted image user posted image user posted image

Full vlki ded zgleda tu že Anžej!user posted image Lepi lepi...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
2.4.2008 18:20:50   
Freycha
Evo, pa sem doma. Če nama ne bo enkrat Dita rdečega kartona dala, potem tudi nič nočem..... dopoldne sva prišla domov sem jo nahranila in smo šli, smo spet prišli domov, da smo plenico zamenjali in jo nahranili in je spet s Petrom šla user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar naj se zmatra, vsaj ponoči spi user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa pridno odgovorila že na vse ZS-je, pa vas prebrala Rumba pa tebe sem skor najurila, kaj mi nisi odgovorila na vprašanje, pa vidim, da ti ga sploh nisem postavila user posted image user posted image  Hotela sem te namreč vprašati koliko je Julija velika in težka? Vsaj približno

meni sicer drevje lepo diši, ko cveti, a sem alergična na te ****rije, zato ne maram cvetenja......

aja pa corfu sem hotela poslati en res velik poln koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
2.4.2008 18:28:04   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Rumba pa tebe sem skor najurila, kaj mi nisi odgovorila na vprašanje, pa vidim, da ti ga sploh nisem postavila user posted image user posted image  Hotela sem te namreč vprašati koliko je Julija velika in težka? Vsaj približno

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ima okoli 7500g in 70cm. Se mi zdi , no......... Se že neki časa nisva tehtali in merili.user posted image
Tako, da me ne boš najurila.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
2.4.2008 18:31:04   
Freycha
no, je pač bolj drobčkana. Samo se mi zdi, da je po kilaži recimo primerna velikosti...... kar pa seveda ne pomeni, da tut ona ne bo manekenka. Oz. ima več možnosti, da bo manekenka, kot Dita (glede na mamo user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
2.4.2008 19:20:08   
Ajvy
Moja prjatlca je rodila punčko Kajouser posted image user posted image user posted image ...sam se je pa matrala, če ji je včeraj ob takle uri voda odtekla, pa dons ob 10.00 so ji vstavli uno tabletko za mehčanje vratu.....samo da je fertik ....jjjjjjjjeeeeeeee

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
2.4.2008 19:50:41   
tinispela
sem že prej ful napisala...zdaj me je pa ven vrgel ker je predolg trajaluser posted image

V glavnem..Yudit, Špela se poti ko ji je vroče oz. je preveč oblečena. Al pa ima vroče rokice.

user posted image Freycha za 1 kg manj

Joj zdaj se pa ne spomnim več kaj sem napisala

Smo pa kupli otroški nahrtbtnikuser posted image , da bomo lahko hodili na Pohorje!

Tegale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=179233

Pa kar v redu zgleda. Smo jo že napakirali noter in je ful čebljala, tak da ji je bilo očitno všeč!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
2.4.2008 19:52:50   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Češnca  a za nov avatar pa maš voljouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa za to ni potrebno vklopit možganov! user posted image  Je blo že treba mal zamenat in bit v koraku s časom.

Ajvy user posted image user posted image user posted image  za Kajo!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
2.4.2008 19:55:31   
siskamiska
Ajvy čestitke prijateljci za Kajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Magnolije pa jst nebi mela zato ker naredi celo svinjarijo ko odcveti. Kdo bo pa imela čas da bo vsak dan pucaluser posted image . Rododendrona tudi ne ker rabi kislo zemljo in to me moti ker če ni tapravi pH zemlje spremeni barvo cvetov. Matr sm sitna a ne user posted image .
Meni osebno najlepši je japonski javor. user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
2.4.2008 20:03:10   
Freycha
Ajvy čestitke za Kajo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
2.4.2008 20:18:27   
tejči77
Pozdravljene. Najprej čestitke Diti za 9 mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Larisa se pa vsem zahvaljuje za čestitke.
Danes sva imele posvetovalnico in je z motoričnim razvojem vse super. Naročili so naju tudi k zobarju. Je pa eno čudo glede teže. Ima 8520g, prav toliko kot sem jo sama stehtala prejšnji mesec. Zdaj pa ne vem ali moja tehtnica ne velja ali se res ni nič zredila. Me malo skrbi. Tudi zrasla naj ne bi nič v tem mesecu. Spet ima 73 cm. Je pa res, da so jo merili s pokrčenimi nogami.user posted image Ni mi jasno kakšen sistem je to.
Mi je pa pediatrinja omenila, da tudi če ne dobiš javnega vrtca, bi morala občina prav tako delno financirati varstvo. A ve kaj veste o tem?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
2.4.2008 21:38:27   
baja*
punce hvala za vzpodbudo in lepe misliuser posted image  ko bi vedle, kolko mi to pomeni... zlate ste user posted image  

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
2.4.2008 22:21:55   
madejka
Baja anytime!user posted image

Ajvy user posted image user posted image user posted image za prijatlco in Kajo!

Freycha kdaj greš na Krvavec da se ga tak veseliš?

Siskamiska eh kaj me briga, če delajo svinjarijo, samo da so lepeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
2.4.2008 22:41:24   
Freycha
jutriii user posted image  user posted image pa do nedelje user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
2.4.2008 22:48:34   
madejka
Huh to pa bo dopustuser posted image A Dito boš zraven vzela?user posted image Pa smučke? Al se greš sončit?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
2.4.2008 22:57:25   
Freycha
preberi blog, pa boš vse vedela user posted image

user posted image

no, danes sem si privoščila tortico, ker si jo danes lahko, pa mi je zdej slabo user posted image  dvomim, da si jo bom naslednjičuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
2.4.2008 23:00:56   
madejka
user posted image
Misliš, da se mi da?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
2.4.2008 23:02:25   
madejka
Aja pa nekaj mi pri Ditinih merah ne štima na bloguuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
2.4.2008 23:07:04   
Freycha
kaj ti ne štima?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
2.4.2008 23:10:29   
madejka
Citiram: Me je pa zato zelo presenetila z dolžino, saj ima 176 cm. Velika punca!!
user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
2.4.2008 23:11:36   
Freycha
aja.. ups... sem jo za en meter podaljšala user posted image user posted image user posted image  no, pa saj bo pomoje prilezla tako visoko, samo ne še pri 9muser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
2.4.2008 23:13:05   
Freycha
evo, popravljeno user posted image

če boš pa še kaj objavljala seznam, pa lahko te podatke uporabiš... sam ne tistih 176 cm (velikana (še) nimamo) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
2.4.2008 23:13:26   
madejka
Eh škoda, jaz sem pa misla, da boma šle že Dito na koš zabijatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
2.4.2008 23:18:58   
Freycha
kaj misliš, da te bo dvignila, da boš lahko zakucala? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
2.4.2008 23:20:22   
madejka
doh...user posted image
ti si tud sama sebi dans prepuščena?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
2.4.2008 23:21:24   
Freycha
ne ne.. moj ravno moje bloge bere, potem greva pa spat user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......