Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 20:06:08
|
|
|
|
Ajvy
|
Hvala samogovori...in Ajvy...kako si...ti Ajvy mene ni noben na led speljal
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 20:11:17
|
|
|
|
tinispela
|
Sem mislila, da me je P nahecal...pa je nažalost resno mislil . Je v službi delal s pacientom, pri kateremu so naslednji dan ugotovili bakterijski meningitis! Posledično se lahko P naleze, pa Špela, pa jaz... O groza! Upam, da bo šlo mimo nas!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 20:16:18
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Hvala samogovori...in Ajvy...kako si...ti Ajvy mene ni noben na led speljal Ja, mene je moj lubi! Je reku, da gre s kolegi zvečer na pijačo. Pa sm mu jasno verjela, ker ni nč tacga.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 20:17:33
|
|
|
|
Češnca
|
tini za srečo: Rumba
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 20:44:28
|
|
|
|
julij
|
Čer! Mene še ni danes nihče nategnil! Za prvi april mislim. Joj, kak se to prebere. Tini, jaz mali večkrat kar vodo ponudim, pa kar pije. Od čajev pa ima najraje komarčkovega od Hippa. Češnca, kar pogumno k frizerju! Veš, kak paše, da ti nekdo drug samo glavo opere, če pa kaki centi odreže, pa tudi ne bo škodi. Da ne bom vsake slikice posebej komentirala, lepi so vsi juliski škrati s pesoti vred. Smo se ravno na plavanju menili, kako so se spremenili naši otročki v parih tednih. Vedno lepši so! Kapica, Rumba, Mateya in vse, ki vam je hudo oz. so malčki bolan, vam pripopam par
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 21:05:09
|
|
|
|
Anonimen
|
no, mene tud ni noben prvoaprilsko nategnu tud dragi ne...khm drgač mam pa fajn frizuro pa dioptrijo -1 in -0.50 zdej morm še sam volj zbrat pa it do optika, da špegle zberem drgač pa mnda nč nouga....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 21:10:06
|
|
|
|
baja*
|
hej punce, sam neka me zanima, Reneju že par dni iz noska teče, danes mu je pa poleg sluzi priteklo tudi malo krvi pa me je strah, da mu nisem ki sluznice zjebala, ker sama delam fiziološko - saj gre mala žlička morske soli na pol litra vode, ne? A je možno, da mu sluznico poškoduješ, če npr. preveč fiziološke vlivaš? Sam jaz nisem pretiravala (cca. na dve uri). Hvala vsem za sožalje.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 21:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
baja to je verjetno zarad nenehnega draženja, sej tud ti če si kr naprej nos brišeš in smrkaš si sluznico nadražiš...ula je tud mela mal krvi v smrklju, pa isto sama kuham fiziološko, pa tud po pol litra in več dnevno sem je porabla...tko da če je malo krvi vmes ni panike verjetno... pa drgač? kok si? a si ok?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 21:17:56
|
|
|
|
majrim
|
freycha....da ne boš mislila,da sem pozabila...ne,samo imam toliko opravkov doma in skrbi ,da mi pol kaka stvar zbeži iz glave mislim,da je vse povedano v tej poeziji............vse najboljše!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 21:31:25
|
|
|
|
baja*
|
hvala ulla, saj jaz si tud mislim, da ne bi smelo bit panike... sam vstrašla sem se pa vseeno malo.... drugače pa nisem fajn, prav slabo sem, same mračne misli , vse skup se je nabralo... smrt bratranca, čeprav nismo bli v tesnih stikih, je vseeno šok, njegova starša se mi ful smilita pa sama s sabo mam spet neke probleme, na živce si grem, nisem srečna z mojim lajfom, čeprav nimam razlogov, da ne bi bla .... zdaj me pa razumi.... v takih okoliščinah (smrt) bi še bolj mogla cenit, kar imam... ne znam se iz tega dreka pobrat... ampak to ni nič novega pri meni. Pride in gre.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 21:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
baja tko kt si rekla - pride in gre...sam za nezadovoljstvo so pa zmeri razlogi, sam včasih jh tlačmo nekam, k si nismo prpravljeni priznat...mah, drž se, bo že...sam poštena bod s sabo jst sm si pa štir majce na oranžno pobarvala, pa je ful dobra barva pršla ven res taka lepa....prej so ble bele, men grejo pa tolk na živce bele cunje, k se takoj neki zasvinjajo pa k nimam dost belih cunj, pol jih pa ne perem sam bele, ampak še svašta zravn, pol pa neka čudna bela rata uglavne, na k mi grejo bele cote...to je pa zdej ful dobr ratalo...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 21:41:44
|
|
|
|
majrim
|
baja...tako ti povem...vsaka taka stvar ti mora bit razlog,da začneš cenit stvari,ki jih imaš in živet življenje v vsej svoji popolnosti,ker je prekratko,da bi karkoli obžalovala...dvigni se čimprej...za tvoje dobro..vidiš...jaz sem tudi v kriznem obdobju,ampak z jokom dam vse ven in je...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 22:03:10
|
|
|
|
baja*
|
majrim, tud meni paše, ko se solze sam usujejo iz mene... se mi zdi, da sem pol lažja... ampak se mi mora že fejst nabrat za tak jok... ulla mejl maš, mi je ratalo spesnit oni fitbek
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 22:06:17
|
|
|
|
Freycha
|
iiii majrim hvala za tole lepo čestitko...... pa nič hudega, če je par dni kasneje.... že to, da si se spomnila full pomeni. Da si pa še čestitko prilepla.... pa sploh!!! baja če rabiš pogovor, veš kje me najdeš
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 22:08:13
|
|
|
|
majrim
|
freycha...lepo,sem vesela,da si vesela ...jutri pa ma dita 9 mesecev....iiiiiiiii,kako čas beži
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 22:09:11
|
|
|
|
Ajvy
|
Punce moje , da bodo krize čimprej mimo...samo vase verjeti in v obstoj sreče, pa bo šlo.....itak pa je življenje sinusna krivulja, čas si gor, čas si dol.....sej bo...mislim na vas
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 22:12:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* ulla mejl maš, mi je ratalo spesnit oni fitbek a daj, letim gledat
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.4.2008 22:29:02
|
|
|
|
pupi
|
Na hiterco, brala ne bom, soriiiii!! Ni časa!!!!!! Javlam se samo tolko, da se plavalkam opravičim, ker me ni blo, sem pozabla, ne bom se lagala ker sem res, sem se s kolegico začvekala in se ob dveh v trgovini spomnim, da sem vam oblubla da pridem . Sem pa slišala, da ste vse kar hitro pobegnile tak da ni blo panike,ne Lepo bodite pa za vse kar tak z nule par , ker vas zadnje čase res malo zanemarjam, pa mislim, da vam ni hudega !! LN
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 7:15:34
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro vidim da sem kar prva moja ne spi saj je že od 6 zjutraj pokonci ........ Zdaj pijem prvo kavico mala se igra jaz pa tu ma RR visim navsezgodaj Cele dneve smo zunaj ker je taki lepi sonček. Dita vse najboljše za 9 mesecev
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 7:19:27
|
|
|
|
yudit
|
Tini glede čaja jaz mojim kuham kamilico , bebe čaj in kumino & janež tisti za v kuho in je vredi kar spije. Večinoma ji tud naredim od kompota jabolke in slive al breskev , drugač pa ji davam vodo tud včeraj sem ji kupila v Mercatorju čaj Krtek za otroke pa je kar vredi....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 7:20:33
|
|
|
|
yudit
|
Baja saj bo pride taki cajt saj bo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 8:08:42
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Brrr, kak me zebe Baja, , kot so že punce napisale, vsake tolko nas potegne dol, pa včasih še nižje, ampak vedno se spet dvignemo. Probaj se čim več pogovarjati in pusti času čas...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 8:12:23
|
|
|
|
SANEK1
|
No, če je že Yudit začela pa ker že dolgo nisem, so me zasrbeli prsti Dita, babika lepa, stara si že 9 mesecev. Kak čas beži, kaj si nor.... Vse najboljše
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 8:36:14
|
|
|
|
Ajvy
|
Dita vse najboljše za 9.mesečnico
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 8:47:48
|
|
|
|
Freycha
|
Larisa vse najboljše za 9. mesecev Sem jo pa danes zmerila in stehtala, pa sem bila kar malo presenečena. V enem mesecu je dobila borih 200g. Res je, da je zrastla za 3 cm, ampak vseeno...... no, sej je še vedno ok in v mejah normale, samo meni se je full težja zdela..... hvala v Ditinem imenu za čestitke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......