|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
1.4.2008 20:06:08   
Ajvy
Hvala samogovori...in Ajvy...kako si...ti Ajvy mene ni noben na led speljal

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
1.4.2008 20:11:17   
tinispela
Sem mislila, da me je P nahecal...pa je nažalost resno misliluser posted image . Je v službi delal s pacientom, pri kateremu so naslednji dan ugotovili bakterijski meningitis! Posledično se lahko P naleze, pa Špela, pa jaz...user posted image user posted image user posted image O groza! Upam, da bo šlo mimo nas!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
1.4.2008 20:16:18   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Hvala samogovori...in Ajvy...kako si...ti Ajvy mene ni noben na led speljal

user posted image user posted image user posted image

Ja, mene je moj lubi! Je reku, da gre s kolegi zvečer na pijačo. Pa sm mu jasno verjela, ker ni nč tacga. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
1.4.2008 20:17:33   
Češnca
tini user posted image za srečo:user posted image user posted image user posted image

Rumba user posted image user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
1.4.2008 20:44:28   
julij
Čer!

Mene še ni danes nihče nategnil! Za prvi april mislim.user posted image Joj, kak se to prebere.user posted image

Tini, jaz mali večkrat kar vodo ponudim, pa kar pije. Od čajev pa ima najraje komarčkovega od Hippa.

Češnca, kar pogumno k frizerju! Veš, kak paše, da ti  nekdo drug samo glavo opere, če pa kaki centi odreže, pa tudi ne bo škodi.

Da ne bom vsake slikice posebej komentirala, lepi so vsi juliski škrati s pesoti vred.user posted image  Smo se ravno na plavanju menili, kako so se spremenili naši otročki v parih tednih. Vedno lepši so!

Kapica, Rumba, Mateya in vse, ki vam je hudo oz. so malčki bolan, vam pripopam par user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
1.4.2008 21:05:09   
Anonimen
no, mene tud ni noben prvoaprilsko nategnuuser posted image tud dragi ne...khmuser posted image

drgač mam pa fajn frizurouser posted image pa dioptrijo -1 in -0.50 user posted image zdej morm še sam volj zbrat pa it do optika, da špegle zberemuser posted image user posted image

drgač pa mnda nč nouga....

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 3506
1.4.2008 21:10:06   
baja*
hej punce,

sam neka me zanima, Reneju že par dni iz noska teče, danes mu je pa poleg sluzi priteklo tudi malo krviuser posted image  pa me je strah, da mu nisem ki sluznice zjebala, ker sama delam fiziološko - saj gre mala žlička morske soli na pol litra vode, ne? A je možno, da mu sluznico poškoduješ, če npr. preveč fiziološke vlivaš? Sam jaz nisem pretiravala (cca. na dve uri).

Hvala vsem za sožalje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
1.4.2008 21:14:33   
Anonimen
baja to je verjetno zarad nenehnega draženja, sej tud ti če si kr naprej nos brišeš in smrkaš si sluznico nadražiš...ula je tud mela mal krvi v smrklju, pa isto sama kuham fiziološko, pa tud po pol litra in več dnevno sem je porabla...tko da če je malo krvi vmes ni panike verjetno...

pa drgač? kok si? a si ok?user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3508
1.4.2008 21:17:56   
majrim
freycha....da ne boš mislila,da sem pozabila...ne,samo imam toliko opravkov doma in skrbi ,da mi pol kaka stvar zbeži iz glaveuser posted image
user posted image
mislim,da je vse povedano v tej poeziji............vse najboljše!!!!!!!!!!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
1.4.2008 21:31:25   
baja*
hvala ulla, saj jaz si tud mislim, da ne bi smelo bit panike... sam vstrašla sem se pa vseeno malo....

drugače pa nisem fajn, prav slabo sem, same mračne misliuser posted image , vse skup se je nabralo... smrt bratranca, čeprav nismo bli v tesnih stikih, je vseeno šok, njegova starša se mi ful smilitauser posted image
pa sama s sabo mam spet neke probleme, na živce si grem, nisem srečna z mojim lajfom, čeprav nimam razlogov, da ne bi blauser posted image .... zdaj me pa razumi.... v takih okoliščinah (smrt) bi še bolj mogla cenit, kar imam... ne znam se iz tega dreka pobrat... ampak to ni nič novega pri meni. Pride in gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
1.4.2008 21:39:22   
Anonimen
baja tko kt si rekla - pride in gre...sam za nezadovoljstvo so pa zmeri razlogi, sam včasih jh tlačmo nekam, k si nismo prpravljeni priznat...mah, drž se, bo že...sam poštena bod s sabouser posted image

jst sm si pa štir majce na oranžno pobarvala, pa je ful dobra barva pršla venuser posted image res taka lepa....prej so ble bele, men grejo pa tolk na živce bele cunje, k se takoj neki zasvinjajouser posted image pa k nimam dost belih cunj, pol jih pa ne perem sam bele, ampak še svašta zravn, pol pa neka čudna bela ratauser posted image uglavne, na k mi grejo bele cote...to je pa zdej ful dobr ratalo...

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3511
1.4.2008 21:41:44   
majrim
baja...tako ti povem...vsaka taka stvar ti mora bit razlog,da začneš cenit stvari,ki jih imaš in živet življenje v vsej svoji popolnosti,ker je prekratko,da bi karkoli obžalovala...dvigni se čimprej...za tvoje dobro..vidiš...jaz sem tudi v kriznem obdobju,ampak z jokom dam vse ven in je...user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
1.4.2008 22:03:10   
baja*
majrim, tud meni paše, ko se solze sam usujejo iz mene... se mi zdi, da sem pol lažja... ampak se mi mora že fejst nabrat za tak jok...

ulla mejl maš, mi je ratalo spesnit oni fitbekuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
1.4.2008 22:06:17   
Freycha
iiii majrim hvala za tole lepo čestitko...... pa nič hudega, če je par dni kasneje.... že to, da si se spomnila full pomeni. Da si pa še čestitko prilepla.... pa sploh!!!

baja če rabiš pogovor, veš kje me najdeš user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
1.4.2008 22:08:13   
majrim
freycha...lepo,sem vesela,da si veselauser posted image ...jutri pa ma dita 9 mesecev....iiiiiiiii,kako čas bežiuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
1.4.2008 22:09:11   
Ajvy
Punce moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo krize čimprej mimo...samo vase verjeti in v obstoj sreče, pa bo šlo.....itak pa je življenje sinusna krivulja, čas si gor, čas si dol.....sej bo...mislim na vas

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
1.4.2008 22:12:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

ulla mejl maš, mi je ratalo spesnit oni fitbekuser posted image

a daj, letim gledatuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3517
1.4.2008 22:29:02   
pupi
Na hiterco, brala ne bom, soriiiii!! Ni časa!!!!!!

Javlam se samo tolko, da se plavalkam opravičim, ker me ni blo, sem pozabla, ne bom se lagala ker sem res, sem se s kolegico začvekala in se ob dveh v trgovini spomnim, da sem vam oblubla da pridemuser posted image . Sem pa slišala, da ste vse kar hitro pobegnile tak da ni blo panike,neuser posted image
Lepo bodite pa za vse kar tak z nule par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker vas zadnje čase res malo zanemarjam, pa mislim, da vam ni hudega user posted image user posted image user posted image !!
LN

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
2.4.2008 7:15:34   
yudit
Dobro jutro vidim da sem kar prvauser posted image  moja ne spi saj je že od 6 zjutraj pokonciuser posted image ........ Zdaj pijem prvo kavico mala se igra jaz pa tu ma RR visim navsezgodajuser posted image  Cele dneve smo zunaj  ker je taki lepi sonček. Dita vse najboljše za 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
2.4.2008 7:19:27   
yudit
Tini glede čaja jaz mojim  kuham kamilico ,  bebe čaj in kumino & janež  tisti za v kuho in je vredi kar spije. Večinoma ji tud naredim od kompota jabolke in slive al breskev , drugač pa ji davam vodo tud včeraj sem ji kupila v Mercatorju čaj Krtek za otroke pa je kar vredi....

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
2.4.2008 7:20:33   
yudit
Baja saj bo pride taki cajt saj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
2.4.2008 8:08:42   
SANEK1
Dobro jutro...
Brrr, kak me zebeuser posted image

Baja,user posted image user posted image user posted image , kot so že punce napisale, vsake tolko nas potegne dol, pa včasih še nižje, ampak vedno  se spet dvignemo.user posted image user posted image user posted image
Probaj se čim več pogovarjati in pusti času čas...

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
2.4.2008 8:12:23   
SANEK1
No, če je že Yudit začela pa ker že dolgo nisem, so me zasrbeli prstiuser posted image user posted image user posted image

Dita, babika lepa, stara si že 9 mesecev.user posted image   Kak čas beži, kaj si nor....user posted image
Vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
2.4.2008 8:36:14   
Ajvy
Dita vse najboljše za 9.mesečnico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
2.4.2008 8:47:48   
Freycha
user posted image user posted image Larisa vse najboljše za 9. mesecev user posted image user posted image user posted image

Sem jo pa danes zmerila in stehtala, pa sem bila kar malo presenečena. V enem mesecu je dobila borih 200g. Res je, da je zrastla za 3 cm, ampak vseeno...... no, sej je še vedno ok in v mejah normale, samo meni se je full težja zdela.....user posted image

hvala v Ditinem imenu za čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......