Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 8:49:49
|
|
|
|
Ajvy
|
Larisa vse najboljše za 9. mesečnico
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 8:49:50
|
|
|
|
bojana2
|
VSEM julijčicam in julijčkom, ki ste in boste praznovali obmesečnice vse naj naj... Še malo, pa bodo padale že prve svečke....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 9:07:01
|
|
|
|
SANEK1
|
Larisa, tudi tebi vse najboljše za 9 mesecev
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 9:16:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2 VSEM julijčicam in julijčkom, ki ste in boste praznovali obmesečnice vse naj naj... no, tole si še jst sposodim, k vsajga posebi bom tko falila drgač sm pa tko tko....za en drek noč
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 9:16:47
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2 VSEM julijčicam in julijčkom, ki ste in boste praznovali obmesečnice vse naj naj... Še malo, pa bodo padale že prve svečke.... ne govori...mene že mravljinci za službo dajejo..pa za vrtec..jst ne vem, kako jo bom spustila v džunglo
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 9:24:29
|
|
|
|
yudit
|
Larisa vse najboljše za 9 mesecev
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 9:29:56
|
|
|
|
yudit
|
No da se še mal pofočkam tu gor, mala je prej zaspala jaz pa spet pijem kavo .... Nič ne kaže kakega sončka , ampak vseen pol šibamo ven na sprehod pa v trgovino. Vprašala bi če se vaši dojenški kaj potijo ko spijo moja se zadnje cajte poti okrog vrateka pa mislim da ni kaj dost vroče pa oblečena je tud sam bodi kratek rokav in pižamica.....Upam da ne bo spet kake vročine pa tega, zobeki niso ker ni nič še na poti nevem kaj bi bilo to, al pa ima včasih mokre dlani
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 9:33:20
|
|
|
|
julij
|
Dan Baja, če verjameš ali ne, te popolnoma razumem. Pridejo taka obdobja. Tudi jaz se počutim včasih, da mi nič ne gre, vse me moti, sama na sebe sem jezna, da ne govorim, kako sem šele na druge.(ponavadi na tiste, ki niso nič krivi in jih imam najraje ) Pa vse to se mi dogaja brez nekega tehnega razloga. Nezadovoljstvo na celi črti. Ko pa iščem izvor vsega tega, pa ugotovim, da se to skriva že dolgo v meni, da neko prtljago že iz otrošva vlačim s sabo, ki mi je včasih samo v napoto. Sem pa ravno včeraj imela en tak dan . So se neke stvari nabrale in je bilo potrebno malo razpucat. In sem bila močna, kot še nikoli. Se mi zdi, da odkar imam Ano, sem pravi borec. Sem se na koncu kar sama sebi čudila, da me človeku, ki me je nameraval zlomit, to ni uspelo. Prvič. In prav je tako. Tako, da včasih se more človek imet malo rad, in verjet, da si največ lahko pomaga sam. No, Baja, ti so pa samo zate In še nekaj, pravijo, da se tal dotaknemo zato, da lažje zopet pridemo do vrha. Drži se!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 9:35:06
|
|
|
|
yudit
|
Zanima me če ste dobile že čevljčke tiste od pedipeda, in kako se vam zdijo pa kak paše glede na to da ni nekih številk,,, ker bi verjetno jaz tud naročila, zadnjič sem gledala pri cicibanu in se mi zdijo kar podplati debeli in trdi za cene pa da ne omenjam...... Jaz sem sploh aut glede čevljčkov, za zdaj imamo dsam en par tak za ven kam, drugače pa imao sam še tiste štrikane copatke ....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 9:37:56
|
|
|
|
julij
|
Seveda sem zopet nekaj pozabila! Vse najboljše Dita in Larisa. Malecka pa še kar spi. Sicer je jedla ob pol sedmih. Zdaj pa drnjoha na veliki postli, da še iz dnevne ne upam, da mi ne bi s postle padla. Ura pa kar beži...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 9:40:53
|
|
|
|
Ajvy
|
moram vam povedat, moja prjatlca rojeva....držte pesti...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 9:44:40
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy moram vam povedat, moja prjatlca rojeva....držte pesti...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 10:07:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: bojana2 VSEM julijčicam in julijčkom, ki ste in boste praznovali obmesečnice vse naj naj... Še malo, pa bodo padale že prve svečke.... ne govori...mene že mravljinci za službo dajejo..pa za vrtec..jst ne vem, kako jo bom spustila v džunglo mene tud kr stiska mal pa za prjatlco...nej bo hitr mim...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 10:11:37
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2 VSEM julijčicam in julijčkom, ki ste in boste praznovali obmesečnice vse naj naj... Še malo, pa bodo padale že prve svečke.... Se pridružujem!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 10:13:37
|
|
|
|
Freycha
|
dober spot ti da za misliti
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 10:13:40
|
|
|
|
rumba
|
Mene že kar zvija zaradi vrtca, mi je ta teden v vrtcu, kamor vpisujem Julijo ravnateljica povedala, da ima 95 prošenj za jasli, od tega 32 otrok letnik 2006, sprejeli pa jih bodo 12. Če se odločijo po letniku, takoj izpadem, če ne, pa je tudi zelo malo možnosti. Kaj je pa še bolj smešno, Aneja mi dobo tja sigurno sperjeli, Hano najverjetneje tudi, Julijo bom pa očitno vozila v drugi vrtec.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 10:24:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha dober spot ti da za misliti uf, ja sm že vidla tole, te kr pršraufa mal...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 10:26:45
|
|
|
|
julij
|
Freycha, na žalost je res tak, kot filmček prikazuje. Tega se premalo zavedamo.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 10:29:06
|
|
|
|
Ajvy
|
Yudit...naša itak na vsakem obisku zakuha...ponoči je pa eno samo vrelišče....pa spi v tanki pižamici, pa tanek kovtrček ma čez...spimo pa pr odprtem oknu... Julij...čestitam za osebno zmago...aplavdiram še na njih veliko
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 10:31:49
|
|
|
|
Ajvy
|
Freycha..tole pa je filmček....brez besed sem ostala
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 10:52:09
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha, sem že vidla, samo takrat še nisem mela sama otroka, pa mi je dalo mislit. Zdaj pa ko sem ga še 1x vidla, sem se pa še bolj resno zamislila Glih paše na ono temo, ki smo jo zadnjič debatirale ( težko priznam, ampak mogoče te zdaj bolj razumem )
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 11:04:18
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha dober spot ti da za misliti Ful težko gledam take reči! Je pa čisti res, ja!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 11:05:48
|
|
|
|
rumba
|
Freycha, koliko je Dita težka in velika?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 11:18:01
|
|
|
|
kapica
|
Jutro punce! Danes je mal bolje, sem lahko fajn spala, pa vceraj je bil lep dan, tako da... Hvala za odgovore glede jedilnika. Mateya, tud Dino tako dela na previjalni, za znoret. Ne pusti se oblect, krici, brca, tako da je trenutno obup... Tinispela, jaz mu dajem kr sadni caj za otroke, vecinoma pa skuham jabolka in mu dam toi vodo za pit. Rumba, joj, sem vesela da vam gre na boljse, cetud zdaj Julijo kuha, pa vsaj vecja dva sta zdrava. Ti posiljam pikapoke, da se to mine cimprej in prides do kaksnena babjega cveka. Ce te kaj potolazi, da bi jaz kr do tebe prisla, ce bi bila blizje... . Baja, upam, da je danes kaj boljse, take krize so ap tud meni fejst poznane. Sem ap nekaj casa nazaj razcistla z dolocenimi stvarmi, upam, da bo dolgo drzlo in da tudi ti prides do tega . Yudit, dino se ponoci ne poti. Julij, bravo za tvojo moc . Ajvy, da prijateljica cimprej rodi. Midva sva pa danes prvic sama po dolgem casu, je moz zacel z sluzbo...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 2.4.2008 11:25:18
|
|
|
|
Freycha
|
filmček ti res da za misliti in bi si ga morala kar vsak dan zjutraj predvajati, da ne pozabim...... rumba Dita ima sedaj 8350 g in 76 cm. Obseg glave pa 45 cm. no, sej vem, da je to samo voda, ampak punce, danes je šele tretji dan moje diete in sem šla na tehtnico in je ena kila manj!!!!!!! mater mi je dalo to zagona kapica kok mi je fajn prebrati, da si ok
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......