|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
2.4.2008 8:49:49   
Ajvy
Larisa vse najboljše za 9. mesečnicouser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
2.4.2008 8:49:50   
bojana2
VSEM julijčicam in julijčkom, ki ste in boste praznovali obmesečnice vse naj naj...user posted image user posted image user posted image
Še malo, pa bodo padale že prve svečke....user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
2.4.2008 9:07:01   
SANEK1
user posted image user posted image user posted image

Larisa, tudi tebi vse najboljše za 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
2.4.2008 9:16:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

VSEM julijčicam in julijčkom, ki ste in boste praznovali obmesečnice vse naj naj...user posted image user posted image user posted image

no, tole si še jst sposodim, k vsajga posebi bom tko falilauser posted image

drgač sm pa tko tko....za en drek nočuser posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
2.4.2008 9:16:47   
Ajvy

ne govori...mene že mravljinci za službo dajejo..pa za vrtec..jst ne vem, kako jo bom spustila v džunglouser posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
2.4.2008 9:24:29   
yudit
Larisa vse najboljše za 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
2.4.2008 9:29:56   
yudit
No da se še mal pofočkam tu gor, mala je prej zaspala jaz pa spet pijem kavouser posted image  .... Nič ne kaže kakega sončka , ampak vseen pol šibamo ven na sprehod pa v trgovino. Vprašala bi če se vaši dojenški kaj potijo ko spijouser posted image  moja se zadnje cajte poti okrog vrateka user posted image  pa mislim da ni kaj dost vroče pa oblečena je tud sam bodi kratek rokav in pižamica.....Upam da ne bo spet kake vročine pa tega, zobeki niso ker ni nič še na poti nevem kaj bi bilo to, al pa ima včasih mokre dlaniuser posted image  

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
2.4.2008 9:33:20   
julij
Dan

Baja, če verjameš ali ne, te popolnoma razumem. Pridejo taka obdobja. Tudi jaz se počutim včasih, da mi nič ne gre, vse me moti, sama na sebe sem jezna, da ne govorim, kako sem šele na druge.(ponavadi na tiste, ki niso nič krivi in jih imam najraje user posted image ) Pa vse to se mi dogaja brez nekega tehnega razloga. Nezadovoljstvo na celi črti. Ko pa iščem izvor vsega tega, pa ugotovim, da se to skriva že dolgo v meni, da neko prtljago že iz otrošva vlačim s sabo, ki mi je včasih samo v napoto.

Sem pa ravno včeraj imela en tak dan user posted image . So se neke stvari nabrale in je bilo potrebno malo razpucat. In sem bila močna, kot še nikoli. Se mi zdi, da odkar imam Ano, sem pravi borec. Sem se na koncu kar sama sebi čudila, da me človeku, ki me je nameraval zlomit, to ni uspelo. Prvič. In prav je tako.user posted image

Tako, da včasih se more človek imet malo rad, in verjet, da si največ lahko pomaga sam. No, Baja, ti so pa samo zateuser posted image user posted image user posted image  In še nekaj, pravijo, da se tal dotaknemo zato, da lažje zopet pridemo do vrha.user posted image  Drži se!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
2.4.2008 9:35:06   
yudit
Zanima me  če ste dobile že čevljčke tiste od pedipeda, in kako se vam zdijo  pa kak paše glede na to da ni nekih številk,,, ker bi verjetno jaz tud naročila, zadnjič sem gledala pri cicibanu in se mi zdijo kar podplati debeli in trdiuser posted image  za cene pa da ne omenjam...... Jaz sem sploh aut glede čevljčkov, za zdaj imamo dsam en par tak za ven kam, drugače pa imao sam še tiste štrikane copatkeuser posted image ....

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
2.4.2008 9:37:56   
julij
Seveda sem zopet nekaj pozabila! Vse najboljše Dita in Larisa. user posted image user posted image user posted image

Malecka pa še kar spi.user posted image  Sicer je jedla ob pol sedmih. Zdaj pa drnjoha na veliki postli, da še iz dnevne ne upam, da mi ne bi s postle padla. Ura pa kar beži...user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
2.4.2008 9:40:53   
Ajvy
moram vam povedat, moja prjatlca rojeva....držte pesti...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
2.4.2008 9:44:40   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

moram vam povedat, moja prjatlca rojeva....držte pesti...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
2.4.2008 10:07:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ne govori...mene že mravljinci za službo dajejo..pa za vrtec..jst ne vem, kako jo bom spustila v džunglouser posted image

mene tud kr stiska maluser posted image

pa user posted image za prjatlco...nej bo hitr mim...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3538
2.4.2008 10:11:37   
rumba

Se pridružujem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
2.4.2008 10:13:37   
Freycha
dober spotuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti da za misliti user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
2.4.2008 10:13:40   
rumba
Mene že kar zvija zaradi vrtca, mi je ta teden v vrtcu, kamor vpisujem Julijo ravnateljica povedala, da ima 95 prošenj za jasli, od tega 32 otrok letnik 2006, sprejeli pa jih bodo 12. Če se odločijo po letniku, takoj izpadem, če ne, pa je tudi zelo malo možnosti. Kaj je pa še bolj smešno, Aneja mi dobo tja sigurno sperjeli, Hano najverjetneje tudi, Julijo bom pa očitno vozila v drugi vrtec.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
2.4.2008 10:24:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

dober spotuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

uf, ja sm že vidla tole, te kr pršraufa mal...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3542
2.4.2008 10:26:45   
julij
Freycha, na žalost je res tak, kot filmček prikazuje. Tega se premalo zavedamo.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
2.4.2008 10:29:06   
Ajvy
Yudit...naša itak na vsakem obisku zakuha...ponoči je pa eno samo vrelišče....pa spi v tanki pižamici, pa tanek kovtrček ma čez...spimo pa pr odprtem oknu...

Julij...čestitam za osebno zmago...aplavdiram še na njih velikouser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
2.4.2008 10:31:49   
Ajvy
Freycha..tole pa je filmček....brez besed sem ostala

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
2.4.2008 10:52:09   
SANEK1
Freycha, sem že vidla, samo takrat še nisem mela sama otroka, pa mi je dalo mislit.
Zdaj pa ko sem ga še 1x vidla, sem se pa še bolj resno zamislilauser posted image  
Glih paše na ono temo, ki smo jo zadnjič debatiraleuser posted image  ( težko priznam, ampak mogoče te zdaj bolj razumemuser posted image )

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
2.4.2008 11:04:18   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

user posted image

Ful težko gledam take reči! Je pa čisti res, ja!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
2.4.2008 11:05:48   
rumba
Freycha, koliko je Dita težka in velika?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
2.4.2008 11:18:01   
kapica
Jutro punce!
Danes je mal bolje, sem lahko fajn spala, pa vceraj je bil lep dan, tako da... Hvala za odgovore glede jedilnika.
Mateya, tud Dino tako dela na previjalni, za znoret. Ne pusti se oblect, krici, brca, tako da je trenutno obup...
Tinispela, jaz mu dajem kr sadni caj za otroke, vecinoma pa skuham jabolka in mu dam toi vodo za pit.
Rumba, joj, sem vesela da vam gre na boljse, cetud zdaj Julijo kuha, pa vsaj vecja dva sta zdrava. Ti posiljam pikapoke, da se to mine cimprej in prides do kaksnena babjega cveka. Ce te kaj potolazi, da bi jaz kr do tebe prisla, ce bi bila blizje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Baja, upam, da je danes kaj boljse, take krize so ap tud meni fejst poznane. Sem ap nekaj casa nazaj razcistla z dolocenimi stvarmi, upam, da bo dolgo drzlo in da tudi ti prides do tegauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Yudit, dino se  ponoci ne poti.
Julij, bravo za tvojo mocuser posted image .
Ajvy, da prijateljica cimprej rodi.

Midva sva pa danes prvic sama po dolgem casu, je moz zacel z sluzbo...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
2.4.2008 11:25:18   
Freycha
filmček ti res da za misliti in bi si ga morala kar vsak dan zjutraj predvajati, da ne pozabim......

rumba Dita ima sedaj 8350 g in 76 cm. Obseg glave pa 45 cm.

no, sej vem, da je to samo voda, ampak punce, danes je šele tretji dan moje diete in sem šla na tehtnico in je ena kila manj!!!!!!! mater mi je dalo to zagona user posted image user posted image user posted image user posted image

kapica kok mi je fajn prebrati, da si okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......