Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:46:11
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Moj dragi se je odloču, da ne bomo novga kupli, nekaj rabljenega... sem zdej to prepustila njemu, naj on ureja Ja, Oranža LD12... Jst sem tud najprej mislila rabljenega kupit, pol pa bolj ko sem gledala cene pa kilometre pa spet cene pa sem vidla da če pa za novga tolk lohk dam kt za rabljenga....ja kje je pa tle računica Mož je bil pa skoz za novega. Čeprav mene je kr mal strah , matr da ni kej narobe s temi avti ka so tolk pocen Gruška ... DA DRAGA?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:47:22
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika po moje dela vanja konkurenco roziki, zdej bom pa še pa jst nick menjala...če je to tak v modi, bom pa recimo...plavuša ... ne, to sm jaz ... ti si pa mala crna opasna .... Crna opasna bi bla lahko Debeluška .... sej Barika nima črnih las... Ma saj nisem čisto črna , ampak "šarena" Nicolina je črna .... MALA CRNA OPASNA Ja, ampak velika črna, opasna pa nisem glih neki..... kok pa si visoka?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:48:06
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jutri bo revija Manager objavila lestvico najbogatejših Slovencev za leto 2007. Tretjina imen je novih, celo med prvimi desetimi. Tudi letos je med bogatimi samo en politik, medtem ko se športniki, lastniki oglaševalskih agencij in nekateri v zadnjih letih zelo izpostavljeni direktorji, nanjo sploh niso uvrstili. Veliko presenečenje je žensko ime skoraj v samem vrhu lestvice. A je mogoče katera od vas ? Ja mogoče pa res, nekam velik jih zida, pa seljo se v nova stanovanja pa tko . Tista k je, ne pozabt na nas, smo tvoje najboljše prijateljice
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:49:33
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Moj dragi se je odloču, da ne bomo novga kupli, nekaj rabljenega... sem zdej to prepustila njemu, naj on ureja Ja, Oranža LD12... Jst sem tud najprej mislila rabljenega kupit, pol pa bolj ko sem gledala cene pa kilometre pa spet cene pa sem vidla da če pa za novga tolk lohk dam kt za rabljenga....ja kje je pa tle računica Mož je bil pa skoz za novega. Čeprav mene je kr mal strah , matr da ni kej narobe s temi avti ka so tolk pocen Gruška Oranža, po eni strani imaš prav. Jaz sem Ibizo,ki smo jo danes prodali, kupla novo. A veš kolk sem zgubila na njej? Groza. Sej bi morda šla v nakup novega, ampak sva imela letos ful stroškov in si trenutno ne moreva privoščit. Tisto, kar bi midva rada, so pa nore cene.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:49:37
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jutri bo revija Manager objavila lestvico najbogatejših Slovencev za leto 2007. Tretjina imen je novih, celo med prvimi desetimi. Tudi letos je med bogatimi samo en politik, medtem ko se športniki, lastniki oglaševalskih agencij in nekateri v zadnjih letih zelo izpostavljeni direktorji, nanjo sploh niso uvrstili. Veliko presenečenje je žensko ime skoraj v samem vrhu lestvice. A je mogoče katera od vas ? Ja mogoče pa res, nekam velik jih zida, pa seljo se v nova stanovanja pa tko . Tista k je, ne pozabt na nas, smo tvoje najboljše prijateljice
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:49:54
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Moj dragi se je odloču, da ne bomo novga kupli, nekaj rabljenega... sem zdej to prepustila njemu, naj on ureja Ja, Oranža LD12... Jst sem tud najprej mislila rabljenega kupit, pol pa bolj ko sem gledala cene pa kilometre pa spet cene pa sem vidla da če pa za novga tolk lohk dam kt za rabljenga....ja kje je pa tle računica Mož je bil pa skoz za novega. Čeprav mene je kr mal strah , matr da ni kej narobe s temi avti ka so tolk pocen Gruška ... DA DRAGA? Kwa zdej to pomen , Ja narobe al nimaš pojma kaj te sprašujem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:51:54
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Tisto, kar bi midva rada, so pa nore cene. Sm tud jst na debelo slino dol požrla pa kriterije znižala, ker imava letos v plkanu še kej narest
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:54:09
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Punce, lejte kolk je ura, spat je treba ! Lahko noč...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:54:11
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Moj dragi se je odloču, da ne bomo novga kupli, nekaj rabljenega... sem zdej to prepustila njemu, naj on ureja Ja, Oranža LD12... Jst sem tud najprej mislila rabljenega kupit, pol pa bolj ko sem gledala cene pa kilometre pa spet cene pa sem vidla da če pa za novga tolk lohk dam kt za rabljenga....ja kje je pa tle računica Mož je bil pa skoz za novega. Čeprav mene je kr mal strah , matr da ni kej narobe s temi avti ka so tolk pocen Gruška ... DA DRAGA? Kwa zdej to pomen , Ja narobe al nimaš pojma kaj te sprašujem valjda da vem kaj me sprašuješ, pa nimam pojma kaj naj rečem ... razen to, da te je hotu tist mal nateg***, ki ti je hotu rabljenga prodat...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:54:13
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika po moje dela vanja konkurenco roziki, zdej bom pa še pa jst nick menjala...če je to tak v modi, bom pa recimo...plavuša ... ne, to sm jaz ... ti si pa mala crna opasna .... Crna opasna bi bla lahko Debeluška .... sej Barika nima črnih las... Ma saj nisem čisto črna , ampak "šarena" Nicolina je črna .... MALA CRNA OPASNA Ja, ampak velika črna, opasna pa nisem glih neki..... kok pa si visoka? 178 cm..
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:54:54
|
|
|
|
barika
|
Nicolina je črna .... MALA CRNA OPASNA kaj pa Tanayya??? jaz sem tudi šarena, čeprav bom kmalu spet nazaj rdeča (hvala bogu, mi tale naravna preseda) sam pod tuš sem šla, pa posodo umit no...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:55:35
|
|
|
|
nicolina
|
Jaz grem tud v mižule.... nočko
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:56:14
|
|
|
|
gruška
|
U mater, Nicolina ... dobr, da je Taja po očitu, k ma skor 2 metra, da bo lih prov velika za Tina
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:56:52
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Punce, lejte kolk je ura, spat je treba ! Lahko noč... A dej no dej, spala boš ko boš v penzion
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:56:52
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Gruška, kdaj dobimo navodila za k tebi ! Pa ne pozabit torte spečt , ker jest že cel mesec nič ne jem ! Gruška, a ti tole mal ignoriraš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:57:40
|
|
|
|
barika
|
uuuu nicolina si pa vlka... a pol te moremo gor gledat, pa đoli je tud vlka... odkar je v novem stanovanju pa nima več časa za nas...mogoče je pa ona nova bogatašinja (nikol ne veš, ka se skirva za 2,5 sobnim stanovanjem..vila na Rožniku )
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:59:03
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Gruška, kdaj dobimo navodila za k tebi ! Pa ne pozabit torte spečt , ker jest že cel mesec nič ne jem ! Gruška, a ti tole mal ignoriraš pa sm upala, da boste pozable vprašat za navodila .... jutr sporočim, zdej grem spat ... sem dons že ob devetih rekla, da grem spat ... Nočko!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:59:56
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika uuuu nicolina si pa vlka... a pol te moremo gor gledat, pa đoli je tud vlka... odkar je v novem stanovanju pa nima več časa za nas...mogoče je pa ona nova bogatašinja (nikol ne veš, ka se skirva za 2,5 sobnim stanovanjem..vila na Rožniku ) ...NE MOREM MIMO TEGA ... Bavčar na leto zasluži (plača) 500.000€, kar je 10 mio SIT na mesec, HALOOOO
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:59:56
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Moj dragi se je odloču, da ne bomo novga kupli, nekaj rabljenega... sem zdej to prepustila njemu, naj on ureja Ja, Oranža LD12... Jst sem tud najprej mislila rabljenega kupit, pol pa bolj ko sem gledala cene pa kilometre pa spet cene pa sem vidla da če pa za novga tolk lohk dam kt za rabljenga....ja kje je pa tle računica Mož je bil pa skoz za novega. Čeprav mene je kr mal strah , matr da ni kej narobe s temi avti ka so tolk pocen Gruška ... DA DRAGA? Kwa zdej to pomen , Ja narobe al nimaš pojma kaj te sprašujem valjda da vem kaj me sprašuješ, pa nimam pojma kaj naj rečem ... razen to, da te je hotu tist mal nateg***, ki ti je hotu rabljenga prodat... Ti tole je pa tko kompliciran....kje se tuki skriva odgovor
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 0:01:17
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Gruška, katero znamko vozil pa ponujaš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 0:01:28
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 ...NE MOREM MIMO TEGA ... Bavčar na leto zasluži (plača) 500.000€, kar je 10 mio SIT na mesec, HALOOOO Pa je med ta revnimi a ne
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 0:02:23
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Vanja, jest sem kupila v Pikapolonici kopalke (baje so prav za bezen ) za malčico, a morjo bit prav planice za vodo A katera ve
< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 2.4.2008 0:03:18 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 0:02:54
|
|
|
|
Oranža
|
A zdej greste pa vse spat No prav no, grem pa še jst Nočko pa lepe sanje vma želim
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 0:03:08
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Moj dragi se je odloču, da ne bomo novga kupli, nekaj rabljenega... sem zdej to prepustila njemu, naj on ureja Ja, Oranža LD12... Jst sem tud najprej mislila rabljenega kupit, pol pa bolj ko sem gledala cene pa kilometre pa spet cene pa sem vidla da če pa za novga tolk lohk dam kt za rabljenga....ja kje je pa tle računica Mož je bil pa skoz za novega. Čeprav mene je kr mal strah , matr da ni kej narobe s temi avti ka so tolk pocen Gruška ... DA DRAGA? Kwa zdej to pomen , Ja narobe al nimaš pojma kaj te sprašujem valjda da vem kaj me sprašuješ, pa nimam pojma kaj naj rečem ... razen to, da te je hotu tist mal nateg***, ki ti je hotu rabljenga prodat... Ti tole je pa tko kompliciran....kje se tuki skriva odgovor a si napačno barvo izbrala oranža ... ne bi bla mogoče blond? .... zato je skoraj ista cena novega in rabljenega, ker so ti rabljenega hotl predrago prodat ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 0:03:58
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Vanja, jest sem kupila v Pikapolonici kopalke (baje so prav za bezen ) za malčico, a morjo bit prav planice za vodo A katera ve Jap, plavalne pleničke, se dobijo v DM-ju.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?