Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:31:04
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Grem nazaj spat, smo imeli že eno budnico, pa sem pršla pogledat, če se kaj dogaja. Nočko... Kdaj se bomo pa kaj vidl? A pridete kaj v Slovenijo?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:31:28
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Gruška&NIcolina vidim da sta v zasedi Ti tudi.. A veš, da se bom jaz tud težko navadla na Oranžo, ampak naj ti bo....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:31:28
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Ja, lepa nevesta , hvala za komentarje
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:32:21
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Vanja, pol si pa res lahko Oranža , čeprav se bom težko navadila Boš boš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:32:42
|
|
|
|
barika
|
po moje dela vanja konkurenco roziki, zdej bom pa še pa jst nick menjala...če je to tak v modi, bom pa recimo...plavuša
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:33:16
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Ja, lepa nevesta , hvala za komentarje A sta se v Loki poročila, al kje?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:33:53
|
|
|
|
barika
|
Velika britanija dober večer, kako si??
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:34:15
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika kdo se oglaša .... sej ti skoz neki programiraš s svojim fu*ecom ..... zdaj pa grem, da se ne boš spomnila še to, da ti še zmeri nisem poslala fotk ... ups .... [qupote]Barika v mojem albumu (g: maj) lahko pogledaš, kaj vse si zamudila, ko se nisi poročila ! grem kr gledat...sigurno je kaka mikrovalovka, pa 3x kafe mlinček, pa 2x salamoreznica Barika, a zdaj boš šla pa kar spat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:34:42
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika po moje dela vanja konkurenco roziki, zdej bom pa še pa jst nick menjala...če je to tak v modi, bom pa recimo...plavuša Pa dej no
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:34:46
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika po moje dela vanja konkurenco roziki, zdej bom pa še pa jst nick menjala...če je to tak v modi, bom pa recimo...plavuša ... ne, to sm jaz ... ti si pa mala crna opasna ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:35:16
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Grem nazaj spat, smo imeli že eno budnico, pa sem pršla pogledat, če se kaj dogaja. Nočko... Kdaj se bomo pa kaj vidl? A pridete kaj v Slovenijo? V bližnji prihodnosti, res, obljubim . Danes smo avto prodali in smo brez.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:35:38
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina A veš, da se bom jaz tud težko navadla na Oranžo, ampak naj ti bo.... Hvala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:36:40
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Ja, lepa nevesta , hvala za komentarje A sta se v Loki poročila, al kje? Ja seveda, na gradu ! Gruška, kdaj dobimo navodila za k tebi ! Pa ne pozabit torte spečt , ker jest že cel mesec nič ne jem ! Barika, mogoče bi bla boljša izbira; blondinka (šala)!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:37:11
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Grem nazaj spat, smo imeli že eno budnico, pa sem pršla pogledat, če se kaj dogaja. Nočko... Kdaj se bomo pa kaj vidl? A pridete kaj v Slovenijo? V bližnji prihodnosti, res, obljubim . Danes smo avto prodali in smo brez. Ti sam reč, ti prec novga prodamo ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:37:13
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Danes smo avto prodali in smo brez. A sta se pol že odločla kaj bosta kupila? Al boš zdej LD12 uporabljala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:37:34
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika po moje dela vanja konkurenco roziki, zdej bom pa še pa jst nick menjala...če je to tak v modi, bom pa recimo...plavuša ... ne, to sm jaz ... ti si pa mala crna opasna .... Crna opasna bi bla lahko Debeluška .... sej Barika nima črnih las...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:39:31
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika po moje dela vanja konkurenco roziki, zdej bom pa še pa jst nick menjala...če je to tak v modi, bom pa recimo...plavuša ... ne, to sm jaz ... ti si pa mala crna opasna .... Crna opasna bi bla lahko Debeluška .... sej Barika nima črnih las... Ma saj nisem čisto črna , ampak "šarena"
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:40:08
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Grem nazaj spat, smo imeli že eno budnico, pa sem pršla pogledat, če se kaj dogaja. Nočko... Kdaj se bomo pa kaj vidl? A pridete kaj v Slovenijo? V bližnji prihodnosti, res, obljubim . Danes smo avto prodali in smo brez. Ti sam reč, ti prec novga prodamo ... Moj dragi se je odloču, da ne bomo novga kupli, nekaj rabljenega... sem zdej to prepustila njemu, naj on ureja Ja, Oranža LD12...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:41:27
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika po moje dela vanja konkurenco roziki, zdej bom pa še pa jst nick menjala...če je to tak v modi, bom pa recimo...plavuša ... ne, to sm jaz ... ti si pa mala crna opasna .... Crna opasna bi bla lahko Debeluška .... sej Barika nima črnih las... Ma saj nisem čisto črna , ampak "šarena" A misliš "šarena" s prameni....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:41:37
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Jutri bo revija Manager objavila lestvico najbogatejših Slovencev za leto 2007. Tretjina imen je novih, celo med prvimi desetimi. Tudi letos je med bogatimi samo en politik, medtem ko se športniki, lastniki oglaševalskih agencij in nekateri v zadnjih letih zelo izpostavljeni direktorji, nanjo sploh niso uvrstili. Veliko presenečenje je žensko ime skoraj v samem vrhu lestvice. A je mogoče katera od vas ?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:42:42
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika po moje dela vanja konkurenco roziki, zdej bom pa še pa jst nick menjala...če je to tak v modi, bom pa recimo...plavuša ... ne, to sm jaz ... ti si pa mala crna opasna .... Crna opasna bi bla lahko Debeluška .... sej Barika nima črnih las... Ma saj nisem čisto črna , ampak "šarena" A misliš "šarena" s prameni.... Ja s ta sivimi, ki jih je dala mati narava , pa vsak mesec ven pokukajo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:42:49
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika po moje dela vanja konkurenco roziki, zdej bom pa še pa jst nick menjala...če je to tak v modi, bom pa recimo...plavuša ... ne, to sm jaz ... ti si pa mala crna opasna .... Crna opasna bi bla lahko Debeluška .... sej Barika nima črnih las... Ma saj nisem čisto črna , ampak "šarena" Nicolina je črna .... MALA CRNA OPASNA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:43:28
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jutri bo revija Manager objavila lestvico najbogatejših Slovencev za leto 2007. Tretjina imen je novih, celo med prvimi desetimi. Tudi letos je med bogatimi samo en politik, medtem ko se športniki, lastniki oglaševalskih agencij in nekateri v zadnjih letih zelo izpostavljeni direktorji, nanjo sploh niso uvrstili. Veliko presenečenje je žensko ime skoraj v samem vrhu lestvice. A je mogoče katera od vas ? Ne da bi vedla... mogoč
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:44:35
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Moj dragi se je odloču, da ne bomo novga kupli, nekaj rabljenega... sem zdej to prepustila njemu, naj on ureja Ja, Oranža LD12... Jst sem tud najprej mislila rabljenega kupit, pol pa bolj ko sem gledala cene pa kilometre pa spet cene pa sem vidla da če pa za novga tolk lohk dam kt za rabljenga....ja kje je pa tle računica Mož je bil pa skoz za novega. Čeprav mene je kr mal strah , matr da ni kej narobe s temi avti ka so tolk pocen Gruška
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 1.4.2008 23:45:30
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika po moje dela vanja konkurenco roziki, zdej bom pa še pa jst nick menjala...če je to tak v modi, bom pa recimo...plavuša ... ne, to sm jaz ... ti si pa mala crna opasna .... Crna opasna bi bla lahko Debeluška .... sej Barika nima črnih las... Ma saj nisem čisto črna , ampak "šarena" Nicolina je črna .... MALA CRNA OPASNA Ja, ampak velika črna, opasna pa nisem glih neki.....
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?