rozika12
|
Manca, hvala. Upam, da bo še kakšen miting, bo lažje kot po pošti. O sem danes šele prebirala včerašnje cvetke. Debeluška, sprva sem še jaz nasedla, sem čisto pozabila, da je bil prvi april. Barika: poroka nekaj naredi, če v to verjameš. Nekaj neotipljivega. Ampak tistemu, ki to potrebuje, ki pada na to. In bistvo je v tem, da moraš res dobro premisliti, preden se odločiš za dokončni DA. Jaz, po pravici, to šele sedaj dojemam. Tudi sama sem podobno kot ti razmišljala. Moji doma so me imeli že dovolj - sem kljub vsem pripravam, natisnjenim vabilom .... vse odpovedala. NE BOM. Pa se nisem. Moj dragi pa je vse to prenesel ooooooo. Zdaj sva poročena. Ena lepa sobota, dve priči, spotoma utrgane 3 veje, lepe, roza seveda, in TO JE TO. Si pa želim, sedaj, da bi imela tudi cerkveno. Morda, nekoč .... Priimek: jah, kljub poroki, imamo različne priimke. O Oranža, lepo. Mi delaš družbo . Olala, ste pa zakomplicirale. Bolj ko berem bolj se klopčič frclja: pa plavuša, pa crna, pa siva pa kaj še vse .... Ma ja, upam, da me ne vidite roza , če pa me, mora bit pa zanimiv TEHTANJE: Neža je v 10 dneh dobila toliko kot zadnjič v 3 tednih. Jupiiiiiiii, spet je vse dobro.HVALA. Weeeee....
|