Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:39:10
|
|
|
|
valentina2006
|
JUTRI za GP narava, Taula , Sončnica Sandra ...upam, da podatki še držijo...
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:39:46
|
|
|
|
jana81
|
ojla mačkice sem ravno iz šopinga- fasunga za preživetje kok ste fajne ker vse napište kaj še rabite za in jst pol skrbno pišem v blokec, da nabavim, ker sama nikol ne bi naštudirala kaj vse še rabim... RES STE SUPER. katina upam da te sladkorna ne bo spremljala še naprej, ker verjemi da tale insulin je Je pa res da če boš dobila insulin, se boš lahk kdaj pregrešila. čmrlika zdej maš že tolk ponudb, da če se ti še dalo komu pošiljat, potem daj še meni.. te po porodu kdaj pokličem za šetnjo po Lentu, če bom v MB. sem pa danes kr utrujena od tega slikanja po steni, ker morem stat zraven, pa saj bo malu konec. zdej pa grem še mal BB pogledat.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:44:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 JUTRI za GP narava, Taula , Sončnica Sandra ...upam, da podatki še držijo... SE podpišem pod tale post. Uživajte na GP.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:45:20
|
|
|
|
Aurea
|
Aja, sem čisto pozabila, pa me je Valentina zdaj spomnila - jaz sem imela tudi včeraj pregled in vse štima, no, malce me je opomnila zaradi 2 pridobljenih kilc (prvič do sedaj) in sem rekla, da upam, da se bo pa sedaj počasi ustavilo Dobila sem napotnico za CTG, ampak šele čez 3 tedne . Očitno še ni panike. je še vedno pridno z glavico navzdol in upam, da tako tudi ostane. Sem šla pa tako včeraj kot danes na prijeten sprehod, čeprav me je spet začela boleti vsa širna medenica, ampak se ne dam Naj se kar širi... ko bom začela piti še malinov čaj, bo pa kar skoz padel
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:45:21
|
|
|
|
špelin@
|
Ušlo mi bo od smeha: moj puncam govori pravljico o opicah, kravah in prašičku Mislim, kje je dobil ideje... jana81, glej, da boš nove slikarije pridno pofotkala za nas firbce valentina2006, hvala, da si me spomnila - drage moje, tudi od mene za vse jutrišnje preglede
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:46:25
|
|
|
|
špelin@
|
Aurea, za pregled!!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:46:53
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem se danes ustavila v lekarni in nakupila tisto kar mi še manjka. Naslednji teden oropam Tosamo, nato naredim inventuro, če slučano še kaj manjka. Potem je na vrsti pranje in pripravljanje punkejčkov. Katina: tudi jaz nameravam drug teden v Tosamo. Če si za greva najuriš in potem na kakšno kavico. Just sugestion. Resnično upam, da je insulin začasna rešitev. Anitka: 1900g, že???Mogoče pa tudi tebe kaj prehiti in ne boš na koncu maja Špelin@: glavobol pa pošlji nekam, saj veš kam..... Danes sem šla gledat zavese in ugotovila, da bi me prišle svinjsko drage. Blago že gre izdelava pa kar 30eu na m2 Zgleda, da bom rajši kar plise nabavila, bo ceneje.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:48:04
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kok ste fajne ker vse napište kaj še rabite za in jst pol skrbno pišem v blokec, da nabavim, ker sama nikol ne bi naštudirala kaj vse še rabim... RES STE SUPER. Jana, se strinjam, jaz si tudi kar dopisujem na tiste liste s seznamom in potem pridem v štacuno kot profesionalka, že vse firme obvladam ... samo še zmečem v košarico in - to je to
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:48:16
|
|
|
|
valentina2006
|
Aurea: za pregled.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:48:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes sem šla gledat zavese in ugotovila, da bi me prišle svinjsko drage. Blago že gre izdelava pa kar 30eu na m2 Zgleda, da bom rajši kar plise nabavila, bo ceneje. Aaaaaaaa??! Tu mač
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:50:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: 1900g, že???Mogoče pa tudi tebe kaj prehiti in ne boš na koncu maja A je to dosti? Veš sploh nimam predstave o teži. Dajte malce napisat koliko so tehtali vaši v tem času (32.-33.teden)
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:54:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: 1900g, že???Mogoče pa tudi tebe kaj prehiti in ne boš na koncu maja A je to dosti? Veš sploh nimam predstave o teži. Dajte malce napisat koliko so tehtali vaši v tem času (32.-33.teden) Evo, sem v stari MK našla podatek od male pike (takrat je bil moj G še radodaren tako z UZ-ji kot z informacijami): 32 t 4/7, ocenjena teža 2000 g. No, rodila sem itak potem 3 tedne pred rokom.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 1.4.2008 20:55:27 >
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:55:02
|
|
|
|
Aurea
|
Hvala Špelin@ in Valentina Špelin@, tvoj pa "ma domišljija"
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:56:51
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes sem šla gledat zavese in ugotovila, da bi me prišle svinjsko drage. Blago že gre izdelava pa kar 30eu na m2 Zgleda, da bom rajši kar plise nabavila, bo ceneje. Aaaaaaaa??! Tu mač Jah, tele zavese (saj misliš lamelne, kajne?) so že od pamtiveka resnično drage.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:58:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: 1900g, že???Mogoče pa tudi tebe kaj prehiti in ne boš na koncu maja A je to dosti? Veš sploh nimam predstave o teži. Dajte malce napisat koliko so tehtali vaši v tem času (32.-33.teden) Evo, sem v stari MK našla podatek od male pike (takrat je bil moj G še radodaren tako z UZ-ji kot z informacijami): 32 t 4/7, ocenjena teža 2000 g. No, rodila sem itak potem 3 tedne pred rokom. A tako. Hvala za info. In koliko je tehtala tvoja pika ob rojstvu? Aurea za pregled še od mene.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 20:59:04
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: 1900g, že???Mogoče pa tudi tebe kaj prehiti in ne boš na koncu maja A je to dosti? Veš sploh nimam predstave o teži. Dajte malce napisat koliko so tehtali vaši v tem času (32.-33.teden) Pojma nimam, na zadnjem UZ mi G ni povedala, zato sem se zanašala samo na splošne podatke v knjigah in raznih revijskih razpredelnicah Lahko ti pa povem, kakšen je od 34 tedna naprej občutek - kot da bi vagal 100 kil
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 21:01:51
|
|
|
|
tally
|
Anitka moja je imela 31t 5 dni samo 1400g , sicer so te meritve približno(možna odstopanja+/-), pa skos mi G govori da je pač med manjšimi, to bo moj drobižček .
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 21:02:34
|
|
|
|
Anitka
|
Hja zgleda, da z mojim prvomajskim dopustom letos ne bo nič, saj ne v tistih krajih kot sva načrtovala. Sva že rezervirala pred časom v Dalmaciji (sicer privat pri znancu, tako da ne bo problem odjaviti), ampak iz dneva v dan imam večji strah pred takšnim potovanjem 4 tedne pred PDP. Bova šla kam bližje. Z pa konec avgusta ali v septembru.
< Sporočilo je popravil Anitka -- 1.4.2008 21:04:53 >
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 21:03:48
|
|
|
|
aurora28
|
Aurea za pregled. Mislim, da si me ti vprašala kaj je to Ribodermin? To je ribja mast, ki jo je fino uporabljati pri otročku, da mu mažeš lahko gube po telesu, nekateri še otorke mažejo z ribjo mastjo po obrazu, kakor kdo. Anitka moj je pri 33. tednih tehtal 2240 g. Narava, Taula , Sončnica Sandra držim pesti za jutrišnji GP.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 21:04:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Anitka moja je imela 31t 5 dni samo 1400g , sicer so te meritve približno(možna odstopanja+/-), pa skos mi G govori da je pač med manjšimi, to bo moj drobižček . Jaz torej upam na tisto odstopanje v - Sem po konstituciji bolj ozka
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 21:04:21
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka: jaz imam ŠELE v ponedeljek pregled in UZ, no naj bi ga imela 33t 4/7 in ti javim koliko je naša pupa težka. Špelin@: saj so ble zavese vedno drage, samo, da bi me prišlo blago okoli 32 eu izdelava pa 120, se mi zdi pa tooo much. Kje so pa še karnise in kakšen stranski dekor?Pozabi miško, bi pa rajši rože na oken nabila, da me ne bi sosedi gledal Ne vem, če sem včeraj napisala, sem za večerjo pobasala 3 kose kruha s turistično pašteto(jo sploh ne jem ) in hruškov sok. Čez pol ure sem bila na školjki in je šlo vse ven(skozi usta). Danes popoldan sem ponovila vajo s sendvičom in zopet bruhanje. Mislim bom kar popizdila. Sedaj me pa še zgaga peče in sem "run out of RUPURUT".
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 21:05:09
|
|
|
|
valentina2006
|
Anitka: O teži otroka v , ti ne morm kej pametnega napisat ... Moja G je zmeri skopa z informacijami, nikol ne omen ne mm, ne cm, ne g. Literatura pa pravi nekako tako...
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 21:06:27
|
|
|
|
Anitka
|
Ja hvala vsem za odgovore in KLIK.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 21:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Glede zadevic iz lekarne. Kaj rabim tam kupiti? Fiziološko in obliže pa popeka? Še kaj? V kakšnih količinah pa? Jaz sem v lekarni kupila, mandeljevo olje za gubice, fiziološko in 70% alkohol ter zložence- komprese (sreilne) 5x5 za popek,tudi umivalne vrečke, ker so tiste v baby centru krpice jaz pa hočem umivalne vrečke ne krpice..so mi enostavno bolj fine za uporabo ker jo lepo na roko daš... in pa hladilno mazilo, ter praško pasto. Anitka, za tvojo G in za dobro opravljen pregled. Aurea : tudi čestitke za pregled. Edinaos: Kje si???? kaj se dogaja v BB? a gre Damjana ven al kaj???
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 21:14:07
|
|
|
|
aurora28
|
Mere, ki jih navedejo G so tko, tko. Prihaja do odstopanj in ni se vredno obremenjevati s tem. Jaz sem tudi najprej mislila, da ima moj sinek velik kil za 33. teden, ampak potem ko sem prebirala različne literature, pa je to mogoče in ni nič narobe. Eni otroci so težji in eni lažji. Anitka pri moji sestri še enkrat povem, da so ji napovedali, da je otrok težek 4500 g in ko se je rodil je imel 3500 g. Pomota za celo kilo.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?