Katina
|
Vsem hvala za vzpodbude, pestke, pikepoke ... Moj obisk ri diabetologu se je končal z inzulinom. Jutri imam zopet seanso, kjer e bodo naučili kako ga uporabljati in koliko. Baje nisem delala nobenih napak. Enostavno moja trebušna slinavka ne zmore več pokrivati povečane potrebe po inzulinu. Upam, da se bo s koncem tudi sladkorna poslovila. Čmrlika, dobro si odprla sezono CTG-jev. Zdaj vemo kako je treba. Boga Čmrlika, da te tako ignoriramo. Lahko daš meni telefonsko in poskrbim za objavo. Uradni zastopnici sta sicer Špelin@ in prva rezerva: Anitka, ampak ni panike, se tudj jaz javim za pismonošo. Jaz poznam eno, ki ga je obakrat pila in je kar hitro rodila. če pa res kaj pomaga pa ne vem. ****, bravo za prve prave nakupe. Super, da so težave z ledvicami izginile. Narava, pravzaprav ne bom važna, ker bom kar obdržala avto s katerim se že zdaj vozim. Bolj bo važen . Jaz sem bolj za "ta velike" Kaj ko bi ti že nehala s tem ponočevanjem in se končno pametno naspala? Naty*, fino, da si se zamotila s pesnjenjem. Nam boš sporočila če vas bodo sprejeli na MMS. Ja, mi2 sva dobila vsak svoj izvod zapisnika. Enega imam s sabo v MK, da ga pokažem matičarju v P. Aurora28, foh dobro so ti sešili previjalno podlogo . Vse je že pripravljeno, tako da tebe res nič ne more več presenetit. Buši je glih taprav za tvoje tedne, tako da je vse b.p. Tamaraj, kolk si pridna. Vse nekaj rihtate, men se zdi da imam pa še fl časa. Sem se odločila, da startam po 15.4. Estrella, čestitke kolegici za Ano. No, že čakamo, da boš drug teden ti ta glavna postmakerka . Valentina 2006, tudi jaz dobim dohodnino 9.5, sta jo pa že danes dobila moja starša. Hijenca, bravo za mami . Jaz sem se danes ustavila v lekarni in nakupila tisto kar mi še manjka. Naslednji teden oropam Tosamo, nato naredim inventuro, če slučano še kaj manjka. Potem je na vrsti pranje in pripravljanje punkejčkov.
|