špelin@
|
Dobro jutro Preden odšibam zbirat še preostale papirje za staro mater, si bom vzela čas še za tole katy82, tale je posebej zate IZVIRNO SPOROČILO: edinaos špelin@: kakor si sama napisala iz lastnih izkušenj se največ naučimo. Sploh sem sama taka,da zelo rada poslušam nasvete od drugih, a na koncu spet naredim po svojemu filingu , pa sploh sem taka, da imam raje kakšno stvar preveč (mislim za v P) kot pa da mi tam kaj manjka. Vidiš, jaz sem se z leti (in skozi izkušnje ) naučila pakirati le nujne reči - pa ne le za v porodnišnico, tudi za na dopust me je po dveh otrocih že izučilo, da ne jemljem reči "za vsak slučaj", ker se da veliko bolj na izi A je treba poudarit, da je moj zelo vesel? IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače, pa boš dala kakšen nasvet: oče od mojega se je odločil, da bi rad šel v dom. Pa saj se mi kar smili, bogi star pa sam. Če boš rabila kakšno informacijo, ti lahko komot pomagam. Drugače sem pa včeraj v domu videla, kako se imajo stanovalci fino - tistim, ki imajo radi družbo, čisto nič ne manjka So imeli dopoldne ravno nekakšno fešto in je ena animatorka ravno govorila vice IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika hvala, ker misliš name, pa ostale tud... Res da je jutri 1 april, ampak jaz vas nisem nahecala in jutri uradno odpiram dneve CTG-ja! in kot vidite,ne morem spat, imam kar malo treme, pa še črviči me že kake štiri ure, in trebuh otrdeva...mogoče so pa lažni popadki, ker, brez smeha prosim, kakala sem že 2 krat ... Ups, očitno se bo treba z nekaterimi počasi začet pogajat okrog odpustnic IZVIRNO SPOROČILO: Katina Jaz bom v torbo za v P dodala tudi dudi za (silikonsko in kavčukovo) - za vsak primer, če bo potrebna. Kaj misliš kolk prej naj jo steriliziram? Jaz sem jo uspela sterilizirati pred odhodom v P (sem šla na sprožitev poroda, ampak ni bilo treba nič sprožit, ker se je že samo od sebe dogajalo ). Ej, ampak tvoja prvoaprilska šala je pa odbita še pa še Drugače sem pa jaz ravno tak čas, kot si ti pisala svoj post, odprla oči in dve uri nisem mogla zaspati nazaj - sem zijala tri epizode predelav starih avtov na Discoveryju valentina2006, hvala za IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Roditi na 1. april si pa res ne želim. Moja prijateljica pa je In ravno danes je njen sinko dopolnil 9 let IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 šibam za zvezke, ob 11ih pa spet v MB! En velik za pridnost Katina, Čmrlika in Pepita, dobro opravite danes Zajtrk kliče
|