|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 16:28:35   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
valentina: isto je bilo pri meni v petek, cel dan nič, celo noč  nič, tam pa AKCIJA.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , te lumpi nam že zdaj tako nagajajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Res je... tile naši škrati so že zdej nadvse nagajivi user posted image ... kva še vse pride... user posted image


user posted image user posted image user posted image
No, ma glavno, da je vse ok, pa tudi če se gremo 100x pokazat!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 16:32:45   
valentina2006
Mi imamo danes user posted image user posted image   tednov.

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 16:47:27   
aurora28
Čestitke Valentina za 32. teden user posted image user posted image user posted image .

Špelin@ zate sem pa še posebej vesela, da ste uredili za staro mamo dom in hvala bogu, da ne bo več visela na ramenih tvoje mame. Nekateri starejši ljudje so zelo težki in jih nikakor ne moreš premakniti (beri umsko), ko si nekaj zapičijo v galvo, pri tem ostajajo do konca, pa čeprav jim dokažeš, da se motijo. user posted image Kako pa je akj stara mama sprejela novico?

Katina ja ciprese so končno posajene user posted image user posted image user posted image in prav lepo pride, ker prej nisem imela na balkonu nobenih rož in so mi sosedi kar naprej buljili noter, zdaj pa je vsaj malo zakrito user posted image . Ja te ciprese so oglaševali pred 10 dnevi. In danes sva se z mojim dragim tja odpeljala in pridem noter in vprašam, če so že dobili cipšrese in mi pravi prodajalka, ja baje da pridejo jutri. Ej takrat sem pa znorela in sem rekla, zdaj pa vi men povejte al se norca delate iz nas in nas pošteno nategujete, vsakič ko pokličem ali pridem sem mi rečete ja baje bodo jutri. Jaz sploh več ne bom hodila k vam, ker ste totalno neresni....ji je bilo kar nerodno, ker so še druge stranke stale za menoj, pa kaj me briga.  In potem pravi gospa pa nismo mi vas nategovali, oni so nas nategnali user posted image user posted image in je šla vprašati. Pride nazaj in pravi, danes pridejo ciprese in še potem mi je rekla, če ji lahko pustim svojo tel.št. in me bodo poklicali takoj ko pridejo. Hihi evo pa so me kar kmalu zatem poklicali. Očitno jih moraš malo napizuser posted image in se šele potem zamislijo in začnejo razmišljati z glavo.


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 17:07:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Glede stare mame sem se spomnila, da si že pisala o njeni žlehtnobi. ja, nekateri znajo biti res zlobni in iti malo hvaležni za pomoč. user posted image
Spet pa nekateri drugi kot je stara mama mojega user posted image , ki je bila vedno nasmejana, vse porihtala, nas imela zelo rada, zelo klepetava in na koncu jo zadene pri 85 ih ta vražja možganska kap, da ne more besece spravit iz sebe, nepokretna in z glavo čisto pri sebi. Ona pa je bila taka, da še sester ni klicala v domu, če je bilo kaj narobe, ker kao noče bit nobenemu v napoto. Zdaj pa že par let le čaka, kdaj bo odšla..... user posted image


Kako smo si različni, kajne? user posted image
 
Se moram "skihati": stara mati po tistem obtoževanju sredi noči ni kar nehala, ampak je opolnoči še vzela karte za šloganje ter začela sama sebi "šlogati" v stilu: da je rodila kačo, da bi jo morala potolči že ob rojstvu, kako ima okrog sebe celo življenje same sovražnike, da jo je že pokojni mož zastrupljal,... Potem je legla in zaspala nazaj, moja mami pa seveda ne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Kako pa je akj stara mama sprejela novico?


Hja, ko sem ji odločno in precej direktno zagrozila, da jo bom jaz vzela k sebi in bo videla red in disciplino (sem ji opisala tudi dnevni režim, pozna pa tudi mojo načelnost in ve, da meni dol visi za njeno najedanje), je malo pojokcala, potem pa začuda privolila in sama od sebe podpisala vlogo za sprejem v dom.

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
A so ti Vir ekstra enaki kot Vir 80, le brez folije, a ne! Jaz sem jih imela, a so mi takoj prepuščali. Obvezno sem mogla imet spodaj še en ta dolg Always vložek. Priporočam tudi ostalim, da si vzamete kak paketek teh, ker čišča res ni menstruacija, ampak je precej več krvi in ko ležiš gre to vsepovsot, tako da je bolje za sigurnost, da ne umažeš postelje ali hodiš okrog s fleki na srajci (če te cimre nič ne opomnijo, da ga imaš user posted image ). Vsaj meni no je bilo ful nerodno, ko fleka nisem opazila, pa mi nobena ni povedala da hodim okrog z umazano srajco. Zato sem si raje dala en ta nočni dolg Always ali drug vložek s krilci in še vir 80 ali kak drug bombažni, enga ali dva.


Ja, ekstra so brez folije, ampak enake sestave kot Vir 80. Jaz sem ponavadi v porodnišnici kombinirala takole: enega Vir ekstra + spodaj enega porodnišničnega "plastik-fantastik" s folijo user posted image
 
Aja: aurora28, user posted image  za ciprese.
 
Pa vsem za dopolnjene tedne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 17:12:16   
darmar
ojla, punce kok pridno tipkate. Jest sem itak zdej čisto zasedena, zidamo. Pa tako lepo vreme, jaz pa pri hiši privezana, skočim po to po ono v trgovino, suham kavo, večejo, ... No pa še z našim fantom, sva ravno od zdravnika, ima po 3 tednih spet škarlatinko. Ne morem verjet, da se je kar tako ponovilo. V prvo je imel vročino, pikice, grlo ga je bolelo, tokrat pa nič: zdrav kot dren dirja po dvorišču, le da ima zopet pikice. V dežurni je včeraj zdravnik rekel, da če ni nič drugega ga naj ne vozimo, ker kao da ne bo dal nič. Potem pa sva šla danes do svoje pediatrinje, vzeli so mu bris iz grla in glej ga: POZITIVNO. Dobil ospen in to v tabletkah, ker je le ta močnejši in ga vzame na 12 ur. Sedaj je dva dni doma, potem pa lahko gre gasa v vretec. Mi bo pasalo, da se mal oddahnem.

Na hitro sem preletela za nazaj:

user posted image  Valentina za 32. tede, user posted image  Sončnica Sandra za 35. teden,  user posted image  Edinaos za lepo posteljico in seveda user posted image vsem ostalim user posted image .


Za v soboto pa vam povem, da je bilo zelo prijetno preživeto popolndne. Komaj čakam, da se spet vidimo in da poklepetam še z drugo polovico mize.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 17:17:32   
jana81
no punce da vam javim kaj mi je rekla G. ko sem klicala in povedla siruacijo...
pravi ja to je priprava na porod, saj ste že v 36.tednu, in da če bi se stanje ponovilo (še izcedek), da moram takoj v P., drugače pa če normalno čutim otroka, lahko počakam na redni pregled.
Hja upam da ga ne bo več, ker mi res še ni za it v P.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 17:19:37   
aurora28
Hja, ko sem ji odločno in precej direktno zagrozila, da jo bom jaz vzela k sebi in bo videla red in disciplino (sem ji opisala tudi dnevni režim, pozna pa tudi mojo načelnost in ve, da meni dol visi za njeno najedanje), je malo pojokcala, potem pa začuda privolila in sama od sebe podpisala vlogo za sprejem v dom.


Svaka ti čast Špelin@ user posted image user posted image user posted image , tako se govori. Očitno je ˝ta staro˝ nekdo moral pritisniti ob zid. Hvala bogu, da se bodo stvari uredile, ker itak boste imeli dovolj dela z novim članom, ne pa da bi se morali ubadati še z njenimi izbruhi in neumnostmi. Pa brez zamere za takšne besede, ampak sem vesela zate in za tvojo mami user posted image . Kapo dol zate, ker malo je takšnih, ki bi se upali upreti. Večina jih kar požira in prenaša vse skupaj.


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 17:25:18   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Naty, kaj je zdaj s tabo. Iz ene težave greš v drugo. zapakiraj jih in v koš z njimi !



Ja pa glih takrat, ko mislim, da me samo še porod čaka!!!user posted image user posted image   Pa user posted image  za avto!!!!

edina ta teden pa sigurno pridem! Razen če ne bo kej čist nepričakovanega. Prehlad je sicer šel, ostale so sam še rahli spominčki vsake tolk user posted image , tale slabost je bla pa danes očitno čist prehodna. Tko, da sm za kakavčkanje user posted image !

aurora a tvoje ciprese pa šele danes user posted image . Joj se mi zdi, da je že ful dolgo, kar si napisala, da si jih šla prvič iskat. No glavno, da so prispeleuser posted image .

špelin@ verjamem, da si se namatrala z opravki za dom, ampak če se je le splačalo user posted image .... Držim pesti, da vam čimprej rata.  

****, Katina pa ne se zarad kil sekirat, men sta obe tolk fajne osebe, da ni variante, da bi mi ble bolj všeč, pa če bi mele ne vem kake manekenske postave!!!!

valentina moj user posted image  je bil zadnjič dva dni čist umirjen. Še dobr, da je blo glih pred žalostnim postom od Najeuser posted image , tist dan zjutraj je začel pa normalno brcat, drugač bi js tud takoj šibala v P! Js ne vem, kaj je s temi mulčki, da nas včasih tolk prestrašijo.

špelin@, kasso js sicer (očitnouser posted image ) nimam izkušenj iz prve roke z umetnimi popadki ali v bistvu s kakršnimkoli, ampak me veseli, da očitno tud teh vsaka ne prenaša tolk slabo. Od mojga mami je rodila petkrat in samo prva je mela 3 kile, ostali pa vsi okrog 4 pa pol. Prve štiri je rodila s svojimi popadki, s tem, da je rekla, da so bli porodi lahki, nikol ni bla ne rezana, ne raztrgana. Pri petem so ji pa porod sprožili, se pravi dal umetne popadke in je rekla, da če bi bli vsi porodi taki, bi rodila samo enkrat. Da je blo grozno. Ampak sem zdej potolažena, da očitno tud to ni nujno pri vseh enako user posted image , HB!

Se opravičujem, ker nisem komentirala za nazaj...sem prebrala vse, ampak nekak nism zdele glih v najboljši formi za comment. Tko da, če mi je blo namenjeno kako vprašanje al pa kej, me kar spomnite user posted image .

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 17:29:33   
aurora28
Jana no kaj sem ti rekla: pripravljaš se na Rim user posted image user posted image . Mene je danes tudi vse skupaj zvijalo in dol pritiskalo, pa malo me je v križu zaštihalo, pa otrdevanje trebuha je bilo kar oring hudo user posted image Očitno bom moralo malo bolj počivati. Sej zdaj ne bom več nič delala; ciprese sem posadila, vse imam oprano in zlikano, zdaj še samo noge v luft držim.

Ravnokar si pripravljam testenine s šampinjoni. user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 17:56:42   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jana no kaj sem ti rekla: pripravljaš se na Rim user posted image user posted image . Mene je danes tudi vse skupaj zvijalo in dol pritiskalo, pa malo me je v križu zaštihalo, pa otrdevanje trebuha je bilo kar oring hudo user posted image Očitno bom moralo malo bolj počivati. Sej zdaj ne bom več nič delala; ciprese sem posadila, vse imam oprano in zlikano, zdaj še samo noge v luft držim.

Ravnokar si pripravljam testenine s šampinjoni. user posted image



hvala bogu da maš vse pripravljeno, ker jst zdej po brzinskem vse še do konca pripravljam, mama se pa repenči nej počivam in mi kr vse iz rok jemlje... se bom res še samo ulegla, pa komandirala. Zdej mamo, pol pa lubija user posted image
 
no zdej si mi pa lušte naredla s testeninami...tako da bova midva tudi danes jedla testenine, sam še dragega počakam da pride iz službe.user posted image
 
V sredo pa greva še na CSD urejat, pa je potem še tega konec.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 18:01:56   
aurora28
Jana no super, da bosta še to uredila na CSD in potem drži noge v luft, ok user posted image . A gledaš kaj BB, daj mi povej v čem je keč tedenske naloge, za kakšnem scenarij se gre? 

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 18:02:55   
MARTINA25
VAUUUUU JANA počas bo šlo zares!!!!Glej da boš čim več počivala!!!!!

Vsem čestitam za dopolnjene **** tedne!!!!

Meni še nič ne izteka iz prsi.....

Nččččččč grem na teraso še mau na sončka, zraven bom pa jedla sveže BRESKVE, ki sem jih kupila v Šparu!!!Mljask!!!!!!!!heheheh

Vam še zvečer kej napišem oziroma pokomentiram!!!!Držite se majčice!!!!!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 18:08:46   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jana no super, da bosta še to uredila na CSD in potem drži noge v luft, ok user posted image . A gledaš kaj BB, daj mi povej v čem je keč tedenske naloge, za kakšnem scenarij se gre? 


joj a veš da sploh ne vem o čem se gre...edina help
 
morem še ugotovit kje dobim obrazec za priznanje očetovstva, sej vem da je tuki gor že pisalo o tem, sam sem spregledala. Katina ali katera ki je to urejala HELP.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 18:09:14   
Anonimen
Midva bova tudi danes imela testanine z bolonjesomuser posted image mjamiii.

Jooj Jana saj ni čudno saj imaš samo še 37 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image , aurora ti pa samo 32 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image , do poroda. Madonca se mi zdi še to fuul pred manouser posted image .

 Martina: breskveuser posted image , jaz se pa z lubenico bašem

Jana: dej povej, za BB jaz sploh tega več ne štekam za kaj se sploh gre??user posted image


(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3639
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 18:12:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jana no super, da bosta še to uredila na CSD in potem drži noge v luft, ok user posted image . A gledaš kaj BB, daj mi povej v čem je keč tedenske naloge, za kakšnem scenarij se gre? 


joj a veš da sploh ne vem o čem se gre...edina help
 
morem še ugotovit kje dobim obrazec za priznanje očetovstva, sej vem da je tuki gor že pisalo o tem, sam sem spregledala. Katina ali katera ki je to urejala HELP.


Jaz sem pa glih rekla, da mi moraš ti malo obrazložiti, spoh ne štekam.
Samo to vem, da so te zvezde, te pa novinarji (podložniki). In da so te skoz neki zrihtani, kaj pa zdaj to delajo pa nimam pojmauser posted image .

Ja tudi mene čaka birokracija na CSD v sredouser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3640
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 18:26:48   
aurora28
Povejte mi nekaj glede dohodnine: a se v letu 2007 v olajšavo več ne štejejo prostovoljna dodatna zavarovanja, ker jaz si plačujem zavarovanje pri Vzajemni zdr. zavarovalnici in Zavarovalnici Maribor? 

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 18:32:45   
Anonimen
 
aurora: evo samo zateuser posted image
 
Ostale, pa ki BB ne marate brez zamereuser posted image



Igrali" se bodo s fotoaparati 31.03.2008 15:00
Nova naloga. Podložniki bodo morali narediti fotostrip, gospodarji pa bodo pozirali.


user posted image
Začetki scenarijauser posted image (02:00)






Dragi stanovalci!

Danes boste podložniki izdelali fotostrip, zvezdniki pa pozirali.
Izdelovalci fotostripa morate poskrbeti, da vam bo v 24-ih urah uspelo izdelati fotostrip v skladu z Big Brotherjevimi navodili.
Zvezdniki pa morate med izvajanjem naloge poskrbeti, da:
- boste v celoti upoštevali navodila izdelovalcev fotostripa;
- se boste pri poziranju tako potrudili, da bo moč vaša čustva/razpoloženja razbrati z vaših obrazov.

Če boste morali pripraviti kakšne posebne scenografije, vedite, da ne smete poškodovati pohištva ali hiše Big Brother. Premikate lahko le manjše kose pohištva. Če boste želeli premakniti kakšen večji kos pohištva (npr. omara, miza, sedežna garnitura), mora to poprej odobriti Big Brother.
Izdelovalci fotostripa boste kmalu dobili nadaljnja navodila, zvezdniki pa se sprostite, da boste kasneje na fotografijah lepi in spočiti.

Big Brother.


user posted image
Za gospodarje je prebral ElTyeb,... (Foto: Kanal A)
user posted image
...za podložnike pa Seba (Foto: Kanal A)













[/link][link=http://bigbrother.24ur.com/bb_article.php?article_id=3121378#]
Hvala za vaš glas
(rezultati se osvežujejo na 5 minut)
user posted image user posted image
Ocena 3.5 / 16 glasov
var article_id = 3121378
var cookie_name = 'BBArticleVote';
var allow_out = 1;
initRatings('vote');
kuki = get_cookie(cookie_name);
hasVoted = 0;
if (kuki != null)
{
cookieValues = kuki.split(';');
for (i = 0; i



function bb_comment_send( url ) {
var url = '/bin/bb/bb_comment_save.php';
var article_id = document.form_comment.article_id.value;
var txt = document.form_comment.txt.value;
txt = txt.replace('&', '%26');
var data = 'article_id=' + article_id + '&text=' + txt;
var span_comment_msg = getById('span_comment_msg');
if ( !span_comment_msg)
return false;
span_comment_msg.innerHTML = "Pošiljanje podatkov...";
var func = function()
{
if (processReqChange(req)) {
var span_comment_msg = getById('span_comment_msg');
if (!span_comment_msg)
return false;
var result = req.responseText.substring(0,3);
var answer = req.responseText.substring(3);
if (result == 'OK-') {
var form_contents = getById('form_contents');
if (!form_contents)
return false;
var dummy_comment = getById('dummy_comment');
if (!dummy_comment)
return false;
form_contents.innerHTML = 'Vaš komentar je bil shranjen. Zahvaljujemo se vam za sodelovanje. Komentarji bralcev ne izražajo stališč uredništva bigbrother.24ur.com.Komentarjev, ki so žaljivi ali izražajo sovražni govor, ne bomo objavili.';
dummy_comment.innerHTML = answer;
dummy_comment.style.display = '';
}
if (req.responseText == 'PWD')
span_comment_msg.innerHTML = 'Za komentiranje člankov potrebujete plačan dostop';
if (req.responseText == 'ERR')
span_comment_msg.innerHTML = 'Napaka pri pošiljanju komentarja. Prosimo, preverite vpisane podatke.';
}
}
var req = loadXMLDoc( 'POST', url, data, func );
}



  user posted image Pošlji Komentarji bralcev ne izražajo stališč uredništva bigbrother.24ur.com.
Komentarjev, ki so žaljivi ali izražajo sovražni govor, ne bomo objavili.  





<< 1 1011 >>
Novejši prej - Starejši prej Sipi | 31.03.2008 | 18:14
marko naj zmaga! user posted image belacokolada | 31.03.2008 | 18:04
GOSPODARJI CARJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PODLOŽNIKI PIZDE VNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image 452449 | 31.03.2008 | 16:49
..."popolni"*| pa glede kamer bi prosu moderatorje da ce so ko so na mixih da pac nista oba na itsih kamerah ne.. najbolj zanimiv bi bilo ce bi eden mixal najbolj zanimiv na podloznikovi strani, drugi mix pa na gospodarjevi strani.. drugače glede reklam pa, če ne morš tuistih okol 10 sekund al kukr kol že počakat pol pa nevem bol da quitaš s kompa pa pejt pred knjige omg, more ffolk na nek način služt ne.. a se sploh uprašaš zakaj so reklame?! Aja pa naloge so čist ql.. zanimive =) Lp SLO P.S. dobr bi blo ce bi bla aktivna kamera v spovednici.. nvm zakaj ne.. user posted image 452449 | 31.03.2008 | 16:47
..."popolni"*| pa glede kamer bi prosu moderatorje da ce so ko so na mixih da pac nista oba na itsih kamerah ne.. najbolj zanimiv bi bilo ce bi eden mixal najbolj zanimiv na podloznikovi strani, drugi mix pa na gospodarjevi strani.. drugače glede reklam pa, če ne morš tuistih okol 10 sekund al kukr kol že počakat pol pa nevem bol da quitaš s kompa pa pejt pred knjige omg, more ffolk na nek način služt ne.. a se sploh uprašaš zakaj so reklame?! Aja pa naloge so čist ql.. zanimive =) Lp SLO user posted image 452449 | 31.03.2008 | 16:43
Sej ni to slabo sm mene drgac zanima zaka ni kamere u spovednici tm jabl zanimive stvari slišš lan je blo lets pa ne.. a ni to kao &039;&039;poplni&039;&039; dostop? ..se mi ne zdi drgač glede reklam omg cen e mors pocakat tistih 8 sekund pol pa tud nvm bol da quitas s kompa pa pejt pred knige al pa nvm omfg folk more na nek način tud služt ka čš.. mal se vpraš zakaj so sploh reklame.. drgač naloge k naloge zanimive :) user posted image 452449 | 31.03.2008 | 16:40
Sej ni to slabo sm mene drgac zanima zaka ni kamere u spovednici tm jabl zanimive stvari slišš lan je blo lets pa ne.. a ni to kao &039;&039;poplni&039;&039; dostop? se mi ne zdi user posted image neugoden | 31.03.2008 | 16:35
je pa k se jim **** uzdigne kr spustijo kamere in mixanje .......pa kr neki .......da popizdiš . na fula profi ;) user posted image dakon | 31.03.2008 | 16:17
blo bi kul, da bi vidli ja.... user posted image stanislav2 | 31.03.2008 | 16:17
te reklame ne sodijo sem, to posiljevanje nas kii smo plačali ,e diši po načinu dobrega poslovanja. tega si ne zaslužimo, pa maš od "evolucija se nadaljuje pa hyundai, pa zdej moneta pa kaj še bo.
morda pa s tem hočjo da bi manj obremenjeval strežnik, sej jim je uspelo, ne preklapljam in ne gledam po raznih kamerak ker nimam želodca več tega prenašat. user posted image stanislav2 | 31.03.2008 | 16:14
homos, podpišem se pod tvojo izjavo.
nas je že nakaj pod druge teme pisalo podobno, pa ne zaleže..., od "evolucija se nadaljuje", pa hyundai, zdej ta dolga reklama za mobitel, človek res ne more verjet. dejansko smo plačali, pa nas vseeno posiljujejo s tem. mislim da to ni v skladu s pravili poslovanja. user posted image
<< 1 1617 >>

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3642
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 18:36:05   
špelin@
BB fenice imate na RR odprto posebej temo, da boste bolj na tekočem user posted image  KLIK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 18:51:13   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Povejte mi nekaj glede dohodnine: a se v letu 2007 v olajšavo več ne štejejo prostovoljna dodatna zavarovanja, ker jaz si plačujem zavarovanje pri Vzajemni zdr. zavarovalnici in Zavarovalnici Maribor? 


Aurora, nič več ne gre v olajšavo, ne računi ne nič, niente, nada,,,user posted image user posted image  Tiste 3% kot tudi olajšavo za kredit so kratkomalo ukinili.
Jana: priprava na porod lahko traja več tednov tako, da če boš počivala lahko padeš v maj.
 
Vsem čestitke ob dopolnjenih tednih.
 
Sem bla spet v KR (šoping, žal neuspešen)in sem zmatrana. Tako, da vas jutri spet berem, danes nisem zmožna za nič.
 

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 18:51:17   
aurora28
Edina in Špelin@ hvala vama user posted image

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 18:59:28   
MARTINA25
JANA-priznanje očetovstva-midva sva šla na CSD, tam sva morala pokazat vsak svoj osebni dokument, potem pa je socialna delavka spisala ZAPISNIK O PRIZNANJU OČETOVSTVA, katerega sva oba podpisala in to je to!!!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 19:10:47   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

 
morem še ugotovit kje dobim obrazec za priznanje očetovstva, sej vem da je tuki gor že pisalo o tem, sam sem spregledala. Katina ali katera ki je to urejala HELP.

Ne rabiš nobenega obrazca, gresta oba na CSD z osebnim dokumentom in tam napišeta izjavo o priznanju očetovstva. tudi naju še čaka in najbrž bova šla v sredo.

Valentina user posted image user posted image za 35 T

Aha, saj je Martina že odgovorila, pa nič zato ;)


< Sporočilo je popravil kasso -- 31.3.2008 19:12:42 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 19:39:40   
aurora28
Estrella* hvala za informacijo, sem kar žalostna ker vem, da bom morala plačati dohodnino, do sedaj pa sem jo vedno dobila nazaj. user posted image user posted image user posted image To je totalno nefer, da nam nič ne pade v olajšavo.

Sem si merila obseg trebuha in znaša kar 124 cm user posted image . Noge mi zelo odtekajo in ko si zvečer dam dol nogavice, se prav vidi rob elastike. user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 19:46:39   
aurora28
Temu odgovoru od dr. Pušenjaka pa sem se nasmejala do solz user posted image user posted image

Pozdravljeni,

Sem v 40. tednu nosečnosti. V soboto sem se narahlo (bolečina je takoj izginila) udarila v predel trebuha, kjer naj bi otrok imel glavico. Otrok se še vedno precej premika in zato nisem takoj zagnala panike. Me pa kljub temu zanima ali menite, da je pri omenjenem udarcu lahko prišlo do poškodbe glave (možganske krvavitve). Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Re: Udarec v 40. tednu novo Napisal: Stanko Pušenjak user posted image Datum: 31.03.2008 14:01
Spoštovani,

poskuste sami z glavo na podoben način udariti v podoben predmet kot ste udarili s trebuhom, pri tem pa si glavo zaščitite še s cca. 5 cm debelim, svežim zrezkom in boste videli, kolikšna je možnost, da ste otroku s tem škodili. To je samo približno ustrezen poskus, daj plod poleg vsega ščiti dodatno še tekočina. Sam menim, da je skrb povsem odveč.


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
   RE: Majčice '08 - 3.del
31.3.2008 20:08:47   
jana81
Copyright 2001-2007 Ringaraja.net, Danu d.o.o. | ISSN 1854-5335
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

JANA-priznanje očetovstva-midva sva šla na CSD, tam sva morala pokazat vsak svoj osebni dokument, potem pa je socialna delavka spisala ZAPISNIK O PRIZNANJU OČETOVSTVA, katerega sva oba podpisala in to je to!!!


martina hvala ti.
 
kasso tebi tudi hvala.
 
aurora kako si ti meriš trebuh? okoli popka-vodoravna linija ali kako? jst mam še vedno majhen obseg-105 cm.
 
Me pa mali dons tk nabija spet v mehur in tišči nogice in rokice ven, da kr boli, pa v nožnici me spet špika.
 
mmmm tolk sem se najedla, da še ležim komajuser posted image
počakam še pol urce in nama privoščim še sladoled z vročim sadjem.user posted image

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.