|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
28.3.2008 19:13:33   
sonček33
ledenka jaz sem sigurna, da vama je uspelo 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
28.3.2008 19:15:42   
ledenka
ah, bomo videli user posted image  sem optimisticna, se pa zavedam statistike. in upam, da bo tokrat v moje dobro user posted image  

katere spike imas ti? najprej suprefact, kaj pa potem?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
28.3.2008 20:07:19   
Erin
Moj je odjodlal user posted image na pirčka...pa mam cajt....a je kera tuki?

ja??????????

ne???????

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
29.3.2008 11:09:02   
ledenka
jutrooooo user posted image  jaz bi samo spala user posted image

user posted image

mal cajcka user posted image  bomo videli, ce mi kava se kar smrdi... jo malce pogresam user posted image  si grem dat pike, potem pa na trg. po veliko dozo zelenjave in jagod!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
29.3.2008 16:14:21   
sonček33
Ledenka - nič hudega če ti kofe ne diši, to je ok
čaj je bolj zdrav

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
30.3.2008 14:05:07   
ledenka
kje ste, moje borkice?

Soncek, mi se nisi povedala, s cem se bos spikala, kaj sledi po Suprefactu user posted image  

Spelci, se malo, pa bos srcke vidla user posted image  

vse ostale - uzivajte tale lep soncni dan user posted image  

pa se en cajcek

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
30.3.2008 14:16:18   
sonček33
ledenka - menopur bom pol brizgala pa ti?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
30.3.2008 14:20:39   
ledenka
menopur, 2x 75 enot, in 1 diphereline. user posted image  menopur peeeceee user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
30.3.2008 14:36:26   
spelka12
ajsika če že zdej pečeeeee kaj šele bo a?user posted image  No bomo že v torek videle kak si se obnesla. Navijamo.
sonček33 a ti pa že v ponedeljek nizki štart user posted image user posted image user posted image . Bravissimo. Uspešen začetek in uspešen konec ti želim.
erin duša luba tvoje dete je že v 6 kvadratku a si vidla?
jest res nimam nič časa, smo imeli r.d. od tašče pa še kuhinjo pucam ko zmešana. V ponedeljek na šihtu se vam pa posvetim, če ne bo preveč dela.
Pa, pa.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
30.3.2008 14:50:07   
ledenka
user posted image  Erin, se 4 mesece, pa bo user posted image  komaj cakam, da nam poves, kak je blo na morfo!

Spelci, daj ti ne pretiravaj s pucanjem user posted image  jaz se pri tem ze zdaj pazim user posted image  je tolk fajn, ko lahk recem, da ne morem, k me spika user posted image  

punce moje, grem kaj kosilo skuhat user posted image  tale ura me je cist unicla user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
31.3.2008 10:11:02   
ledenka
grrrr, sem napisala post, pa je šel v neskončnost user posted image  no, čajček je ostal

user posted image

pa dajte no, jaz ne bi mela samogovorov user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
31.3.2008 10:28:50   
murkica
Zdravo!!!

Najprej sem šla danes pogledat na "ne pričakujemo marca" in sem ugotovila, da je polno enih novih nosečk in sem hitro mogla smuknt še na našo borbo, da vidim, če je tudi tukaj kakšna dobra novička....

No jaz bom mogla na rezultat počakat še kakšne 4 dni, da bo jasno, če smo kaj "pridelalali" ali ne!!!

Zdej vidim, da boste kmalu vse nosečke in moram pohitet, da ne bom potem tukaj sama ostala in imela monologe user posted image .

No drugače imam pa jaz danes izpituser posted image , pa nisem bla nič pridna, tako da grem bolj kot ne na blef in bomo videli kaj s ebo izcimilo iz tega. Upam, da se me usmili in mi da 6. No sej, če ne bom naredila bom šla pa še enkrat, saj sem sama kriva, da se nism učila dovolj.

No zdej grem pa še res malo za knjige, da bom vsaj kaj znala odgovort user posted image .

Bodite pridne pa se beremo jutri...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
31.3.2008 12:02:02   
Erin
Murkica - držim pestiuser posted image user posted image za dobro opravljen izpituser posted image
ledenka - jaz tudi nebi rada imela monologov ampak kaj morem če pa nobene nikjer niuser posted image
Morfologijo imam pa čez 4 dni....po eni strani komaj čakam po drugi strani mi je pa kar odpor nodit k moji gin odkar se mi je tako zamerilauser posted image Prisežem če ne bom imela ponovnega UZ da bom popuser posted image Kako pa kaj tvoje špike...kakšni novi občutki, okusi?user posted image
Špelka - pa ti vse opaziš...če mi nebi rekla da je user posted image že v 6 slikci bi jaz slepo verjela da se bo to zgodilo šele v torek 1.4.user posted image S pucanjem pa le ne pretiravaj da ne bo kaj narobe, slišiš??user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
31.3.2008 12:36:58   
ledenka
murkica, držim pesti za izpit... za tvojo user posted image  pa ti pošiljam
user posted image

imam dober feeling glede tebe! poznam jih kar nekaj, ki so zanosile, ko niso več štele dnevov... ker so imele O kak dan prej ali kasneje kot je sicer kazal koledar user posted image  ena frendica sploh ne ve, kdaj je zanosila, ker je bila en teden okoli O na službeni poti user posted image  še dobro, da je dete njenemu zelo podobno, drugače bi se lahko vprašali user posted image  

Erin, definitivno držimo pesti za še en UZ user posted image  sem gledala včeraj tvoj števec, še manj kot pol! pri meni je tako, da se mi tek počasi vrača user posted image  no, še vedno mi najbolj paše sadje. pa tak pritisk čutim v jajčnikih, ni bolečina, ampak definitivno se neki dogaja user posted image  jutri bo prvi UZ, pa da vidimo, kaj bo pokazal.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
31.3.2008 12:44:32   
pikica36
hoj punce!
kako ste? zunaj je tak lep dan, da se ti kr stoži ko moraš bit človek na šihtuuser posted image
jaz sem danes dop. imela G. -pregled po čiščenju. mi je rekel, da glede na izvid mi ne more povedat zakaj je prišlo so ss. genetsko ni kaj narobe, mola tudi ni... tako da mi je rekel kako user posted image  počakat pol pa lahko poskušamo.torej čakam na user posted image  pol pa veselo v borbo, čeprav kaj posebej že zdaj ne " pazimo"- včasih ja, včasih ne.. tako da... user posted image , jaz pravim če se prej pol letani primlo nevem zakaj bi se zdaj takojuser posted image
ledenka, sonček.... pridno se špikajta in uspešno , da bo veliiiko user posted image user posted image

špelči- kako ti?! ne " zaganaj se preveč pri pucariji!!!pazi nase

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
31.3.2008 12:54:49   
ledenka
pikica user posted image  dobro je, da ni vzroka, slabo je, da ne veš. ampak imaš vsaj lahko nizki štart, tako da po M začneta zares user posted image  bo kmalu, do novega leta bomo vse s trebuščki ali že z dojenčki. upam, zelo upam user posted image  

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
31.3.2008 12:57:48   
Erin
ledenka, pikica - pošiljam vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se vama na testku čimprej nariše user posted image in v roku enega leta donosita zdravega user posted image ali user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
31.3.2008 12:59:05   
ledenka
ah, naj bota kar user posted image user posted image  da pol zapremo štacuno user posted image user posted image user posted image  

hvala, Erin user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
31.3.2008 15:23:05   
spelka12
Jah no, vidim ena svarila pri pucanju. Ni blema bom nehala, ampak če pridete po ve pucat user posted image user posted image user posted image . Nobena ne bi? Pol pa nič, bom pa jest. Sej sem že nahala, zadnji krožnik in vinski kozarec sta v omari.
Sem pa pomoje malce pretiravala, ker že cel dan bruham. Ampak tko konkretno ne samo mal user posted image . Sem čist zelena na šihtu, pa ne morem rečt za bolniško user posted image user posted image . Sem odločena, da če v četrtek vidim srčka povem ta vikend na šihtu, pol bom pa malo bolj na off, ker to ne pelje več nikamor.
murkica a si naredila izpit? Sej več kot 6 itak ne rabiš. Ta mesec bo pa +. Mi je ena tička povedala. 
ajsika držim pesti povsod po telesu za jutrišnji UZ.
sonček sem prebrala, da se že špikaš. Hudoba pa nič ne poveš. Ti, ti.user posted image
erin sem ažurna a ne? Ne tolko sem vesela za vsako mojo borko, ki ji uspe, da jo že moram spremljat.
pikica36 kako si kaj? Upam, da takoj po user posted image  rata. Pravijo, da v drugo gre prej.
Meni se pa slikca jutri premakne. Bo iz fižolčka nastal fižol user posted image user posted image
Vse ostale borke, pogrešam vas javite se.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
31.3.2008 15:44:35   
ledenka
špelči, držim pestke zate, še moje mace majo stisnjene šapice user posted image  mogoče pa se ti je začela nosečniška slabost user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
31.3.2008 16:36:29   
Serendipity
Ja glej no glej - same špiklje špoklje so tu! user posted image  user posted image  

Eee, jaz vam vsem drrržimm pesti - enim, da je ne bo, drugim, da čimprej pride in bo nov boj (no, ali pa naj sploj ne pride), tretjim, da bo srček delal BUMBUM na uz-ju, potem spet da pridelate čim več jajčec, nato spet držim pesti, da bo viden lulček ali pa lučka user posted image  user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
31.3.2008 20:53:36   
ledenka
Se* moja draga user posted image  sej se malo, pa bomo zate navijale! sem brala, da je v MB cakalna doba krajsa, tud 6-8 mesecev! ce sta ze bila na konziliju, to ni vec dolgo user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
31.3.2008 22:22:54   
polaris
Ajsi, Špelka, Erin, Sonček, Murkica, Se*, Lunca, Pikica, Beyba... & CO user posted image user posted image user posted image ful mislim na vas in vam želim vse najlepše,...

Špelka, ti pa nehaj tolk delat (user posted image smailigledastrogo)!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
1.4.2008 10:08:47   
ledenka
jutro user posted image  vstala ob 5h, ob 5.30 sem bila pri Rešu na mizi, in 15 minut po tem spet v postelji. še dobro, da sem domov prinesla novo dozo za do petka, drugače bi še mislila, da sanjam user posted image  

pridelala sem 2 folikla desno in 2 levo. Reš je sicer komentiral, da ni nek presežek. največji je 13 mm, v petek imam še en UZ in če bodo zreli, pade stopka v petek in punkcija v nedeljo user posted image   kar pomeni, da si moram Prometrium al kaj je že tista zadeva do takrat priskrbet. Špelči, kak točno se tistemu reče? pa če imaš telefon od lekarne na Fernetičih, bom tudi zelo vesela user posted image  

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
1.4.2008 10:10:09   
ledenka
še čajček user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?