mamuška
|
Uuuu, žirafa, če ni jest mela tak gestel, bi imela tud tako obleko pa se ni za bat, da bi kdaj prišlo o tega No, pri nas je K. boljši, ponoči je strokiral Dominik, ful kihal, pokašljeval, zakuhal še ni, je tudi še, ampak tole kašljanje in kihanje ga zdeluje. Samo upam, da vse štroije in baldorije od dojeju vsaj mal držijo in ne bo skasiral "full program". Še vedno ju imam strogo ločena, vsakega v svoji sobi, pa inhalator sem šla nabavit, tko da ju zdaj inhaliram vsako uro enga. K. se v kupih lušči ven, D. pa tud mal odleže, da se lažje odkašlja. Zdaj je za par ur prišla naša mami mal pomagat, zej smo pa do večera spet sami. Ko bi bilo fajn, če bi se človek lahko mal kloniral v takih dneh Spala skor nisem, ker D. še ne ve, kaj bi s tistim smrkljem ki se mu cedi iz nosu po grlu in sva cel cajt vstajala, pa šopala fiziološko, pa pol ure mir, pa spet - za spucat tko, zares, nima nič, samo vodo in otečeno sluznico. Me je P. potolažil, da tole sranje lahko traja tudi 6 tednov in da sta samo 2 varianti: al gre tik-tak mim v 2-3 dneh, al pa so komplikacije v tri čoške - to, da fašeš AB je menda še namanj. Ful dobra tolažba, ni kaj. Žirafa - zakaj riževi kosmiči delajo probleme, ne vem. A si kupila te brez mleka?? Če vsebujejo mleko (če se pripravijo z vodo?), je lahko problem v adaptrianem mleku. Drugače je sicer alergija na riž res redka v EVropi, ni pa nemogoča. Kitajcev je pa ful alergičnih na riž, kot smo mi na pšenico. Če bejba sicer prenaša sadje in zelenjavo b.p., gre lahko samo za alergijo. Daj preveri vsebnost mleka, če je not, kupi take brez. Če ne, pa kupi za začetek raje koruzne kosmiče ali pa ji skuhaj navaden podmet (voda+koruzna moka, da rata tolk gosto, da se je na žlico) in ji ga zalij s svojim mlekom. Naš D. bi ubijal za to. Grem mal otroke čohat, trenutno spita vsak na svojem čošku.