kanarka
|
Evo me še med živimi. Kolk ste lušni v bazenih. Pa malčki res uživajo. Ste mi naredile take lušte, da se bom tut js šla pozanimat, kje lahko začofotamo, pol vam bom pa decembra delala lušte s slikcami, kako plavamo v morju in se sončimo. Nisem vsega uspela prebrat...je preveč, sam bom probala kej odgovort. Šit je ko mim vseh tem padem, ker sem tolk pozna. Žirafca...čestitke. Meni je oblekca ful všeč. Mi je pa tut tista, ki jo je mislim da Barika izbrala. Barika, a si ti tista strokovnjakinja s slingom. Js sm dans skor pop****dla. Men se je tut začela dret v vozičku in seveda teh težkih 7 kg ne morem nest več kot kakšnih 500 m. Mimogrede vsak dan naredim čez 5 km z njo in seveda tišat voziček in njo nosit bi bil milo rečeno mazohizem. Ne gre. In se opogumim in si nadenem sling. Jao..če je bla obrnjena k men, ni nič vidla in se je še bolj drla pa še rit mi je spodnesla in če je ne bi dobr kljub temu držala, bi mi čez sling skoz padla. Pol jo pa obrnem, ji dam noge po turško in čez minuto si madam zaželi brcat (kao v vozičku tega ni mogla) in ji tudi to ni pasalo. K**c pa tak sling. Sem ga zložla, tamala se je pač morala sprijaznit z vozičkom. Tako, da za neke dolge sprehode ravno ni. Mamuška, jaz sem imela od NUKa črpalko. Žal ne morem primerjati, ker je to edina, ki sem jo imela, ampak nisem bila zadovoljna. Mogoče tudi z drugimi ne bi bila, ne vem. Prvič, mi je motor glasen. Ti počasi že po živčkih hodi ta zvok. Vlekla je pa tut tko tko. Mogoče je bilo krivo to, da nisem sama imela dovolj mleka ali pa črpalka ni vlekla. Ne vem...jaz sem obupala nad vsem. Nisem pa vedela, da si ti na roko črpaš. Kapo dol. Se pa spomnim, kako si me skloftala na začetku, ko sem jamrala, da ne zmorem črpati, pa zanjo skrbeti,...skratka kr neki, pol si pa ti opisala svojo situacijo, pa me je kr streznilo. Sem bla prva 2 tedna totalno zgubljena, zdej pa že stara mačka. Aja, tisto riževo sluz,...a to samo riž razkuhaš in ta voda, ki nastane je ta sluz, riž pa stran vržeš al kako. Nekje si pisala pa sem pozabla, najti pa je nemogoče. Drugač pa držim pesti za tvoja dva. Podatki...Sarine vam povem, svojih pa ne. Sem skor najstarejša. Samo BrinaS je še mal starija od mene. Ne vem, če me ne bi začele vikat . Torej Sara, rojena 16.11.2007 Teža: 2,705 kg; 47cm 1. mesec: 3,400; 53 cm 2. mesec: 4,975; 56 cm 4. mesec: 6,700: 63 cm (Scuba, evo še ena bajsika) Manca: a si ti dobila pol slikce. Nč mi nisi javla. Pr nas pa drugač gužva. Sara že pridno papa domače buče, papayo, jabolka, hruške, korenček. Vse je ok. In tudi ob tem prav uživa, sam popaca pa tut vse okoli sebe. Zraven žlice še tlači obe roki. Čez dan bolj malo spi, ponoči pa je že izpustila en obrok, tako da je že pravi luksus. Moj me je ravno včeraj vprašal, kdaj začnemo delati na drugemu. Oba bi kr takoj, samo jaz res pod pogojem, da bo malo manj zaposlen. Pa je obljubil, da ravno zato zdaj tako dela, da bo kasneje samo z nami. Bom kr zaključla, ker če ne se vam bo zjutraj mleko v kavi skisalo, tako dolgo boste to morale brati. Aja, še neki mi povejte. V tem šprortnem delu...ali malčke privežete ali ne. Moja meni kr nori noter in mi zleze čist dol, pa imam naklon na minimalno. Da bi jo pa privezala, se mi pa zdi še premajhna, kljub njeni zaobljeni postavi . Lahko noč oz. dobro jutro. Ta ura tudi mene j... Sem čist zmedena. Ob 9ih zvečer pa še sonce in svetlo. Bo že. Pa pa
|