bamby
|
Evo mene nazaj. Sem dobila Mireno, zdaj bomo pa lahko joto kuhal brez bojazni, da bi se kaj nakuhal . Sem pa šla najprej do G, da mi je recept napisal, nato v lekarno ponjo in takoj nazaj, da mi jo je noter dal. Povedat moram, da prav nič ne boli, razen mal je neprijetno, ker mora G priti do materničnega vratu. Zdaj pri meni je bil še mal večji problem, ker sem imela CR in je zato še bolj zaprt. Je pa to izgledalo sprva,da bo kar oreng poseg, ko mi je začel eno rjuho pod rit dajat . Pa sem si mislila, no, zdaj smo pa tam . Pol se je pa izkazalo, da ni bilo nič od tega. Mi je bilo pa ful čudno, ker sem v lekarni dobila skoraj pol metersko škatlo in me je že resno zaskrbelo, kaj za enega hudiča je v tisti škatli, da je tako velika in kaj vse me čaka . mlavla, prav uboga je ta tvoja pupika s to ritko. Da bi se le hitro pozdravili . 20% ti upoštevajo šele ,ko greš v službo, to pomeni od enega leta naprej, pa še to, če ne gre v vrtec. Takrat boš itak novo vlogo za otr. dodatek dala. ella, otroškega dodatka boš dobila vse za nazaj, od meseca ko je bila Zoja rojena . Pa pridno rasete,da ste že prve cotike prerasli .Rito pa jaz mažem s hladilnim mazilom iz Mercatorja. Mi ga je sestra prinesla in ga je ful pohvalila in meni je tudi super. Je pa v belem lončku 120 ml, na pokrovčku je slikca otroka, ki ima v roki lonček in zraven je en medvedek. Je pa kremca iz izvlečkov ognjiča v mandljevem olju in vsebuje še vitamina E in A. IZVIRNO SPOROČILO: ELMA ella-79 Jaz uporabljam original hladilno mazilo MAKRA KOZMETIKA dobiš ga v ŠPAR trgovini ...In sem zadovoljna . Ta je ista! Pa dobrodošla v klubu M . Si jo pa tudi ti hitro fasala . Jaz sem uporabljala kar oboje tampon in vložek, ker sem imela tako močno, da je bilo v momentu vse polno, zato je pol še vložek pomagal. Tampon sem uporabljala pa kar super, ker normal bi bil prešvoh. Zdaj pa kar takoj G poklič, da greš po Mireno, bo zate najlažje . elma, moja Anaja je tudi ob porodu merila 52 cm, čez 1 mesec je merila samo 52.5 cm. Bom videla drug teden, koliko mi jo bodo namerili. IZVIRNO SPOROČILO: anandrej Kak ste kaj, punce? Vidim, da imamo kar iste probleme, zato ponavadi nič ne napišem, ko kaj preberem, ker se mi ne da ponavljat :). No jaz res nimam problema z mastitisom al pa z menstruacijo Najboljše je pa itak zjutraj, ko se zbudi naspan in potem je nekaj časa cel nasmejan Ne zamenjam za nič na svetu... anandrej ti nam pa popestriš vsakdanjik . Tole na koncu si pa lepo povedal . Ste vi že imeli prvo posvetovalnico? Kako napredujete? Vidim,da je vaše hranjenje malo mešano: dojenje in po flaški. Ali mu mamino mleko dajate po flaški ali prilagojeno? Po obrazu, če ima pikice se mu pa lahko koža čisti. No, mi smo ponoči tokrat 2x jedli. Najprej ob 1h in potem še ob 4.40 in zjutraj vstali ob 8.20. Sem se že kar malo razvadila, da smo vstajale šele enkrat proti jutru za jest. Očitno se je povpraševanje po hrani povečalo, le da od enkrat zelo malo poje, tam nekje 70 ali 80, redkokdaj več. Zato pa jé zdaj že dva dni bolj pogosto.
< Sporočilo je popravil bamby -- 28.3.2008 12:52:00 >
|