Suzi*
|
dan. Dolenjka, revica, najprej te dec heca in hormoni, pol ša še vročina, in mastitis. Ti želim da se ti vse porihta, ti pa le veliko počivaj, pa ne se preveč sekirat zarad deca. Naša dečva trenutno spi. Včeraj je spet ponočevala, kot vsak večer, krči so malo bolje, ker ji pred popoldanskimi in večernimi obroki dajeva kapljice Sap simpex, ampak ona vseeno čuje. Saj bo boljš. Mi je pa včeraj tavelik nekej štrikal...dopoldne ga je trebušček bolel, pa cel dan je za eno uho jamral, da ga boli, pa vročino je imel, pol so se mu še eni izpuščaji začeli delat po telesu, kot koprivnica, ampak že zvečer je vročina padla in bolečin ni blo več, zjutraj je blo tudi vse ok, samo še nekaj pikic pod pazduho. Pojma nimam kaj bi to blo. Sem se pa že ful ustrašla, ker ima moj oče fuuul hude alergije in me je kar stisnilo, da ne bi mali imel kakšno isto sr..... Blagor vsem, ki imate ok vreme. Pri nas še kar dežuje. In bomo spet doma. ne vem kaj je s tem vremenom. JAZ BI POMLAD!!!!! Ella, saj s temi kremicami za rito ni treba na debelo mazat. Vsaj jaz vedno mažem na tanko, pa včasih čez dan je tudi sploh ne namažem, da koža malo zadiha. Meni je P rekla, da je normalno če dete v 1m pridobi od 600 do 800 g teže. Pina, fino si zmasiraj zizo in čimbolj tople obkladke gor daj. Upam, da ni mastitis. Javi se ko prideš od G. Meti, jaz naše ne dajem na trebuščka spat, vedno na bok, sicer ji pa na trebuščku paše ležat samo pri naju, v postelji pa ne.