MetiLu
|
Punce, dones sem bila pri G in je vse ok, vse je šlo nazaj na svoje mesto sem pa vprašala za mireno, pa je rekel, da mi je rajši še ne bi dajal, če bom še imela sicer se jo lahko prej kot po petih letih odstrani, amapk je reku, da če dojim tko ni panike ja sej, že vidim da bom zanosila čez kakšen mesec sem mu lepo povedala, da kondomi ne pridejo v poštev, svečke - ne hvala, tabletk pa tko ne morem med dojenjem jest... No, tko da se morva zdej z mojim mal pogovort, kaj čva narest, pa če bom vztrajala, je G rekel, lahko pridem nazaj po mireno Aja, pa potem sem sestro prosila, če mi lahko preveri hemoglibin in ga imam 121... ful se mi je dobr popravila kri, res fajn, glede na to, da sem šla iz P z vrednostjo 103. Je pa moj mali fantič ves čas lepo z mojo mami v avtu, pol sva popapcala, podrla kupčka (vse to sva izvajala v avtu ), pol smo šli pa Supernovo prečekirat, Janez ful priden v vozičku, mami je kupila vetrovko in eno lušno oblekico za poleti, mali je pa dobil 3 bodije s kratkimi rokavi in nogavičke Sicer mi je pa tale šoping center ful všeč, C&A ima ful dobro robo, pa kar velik Müller je not, tako da smo še malo pleničk, vatk in te robe nabavili. Na kavico pa nisva uspele it, ker se je počasi že sirena oglašala Je pa malo narobe, ker je danes spet veliko spal in zdele spet pančka, ker ga je prej zvijalo in mi je zaspal na rami Upam, da bo ponoči mir, ker je dones ponoč spet neverjetno lepo spal in samo 2x jedel spal smo od 22 - 2.30 in potem od 3-6 in pol sva po hranjenju še eno urco dremala in vstala ob osmih... Mlavla, men je članek fajn, samo jaz še vedno malo pazim kaj jem... Je pa tako, eni pravijo tako, drugi tako, koga naj potem poslušam... Jaz sem imela čiščo tudi 1 mesec, zdej pa še skoz mini dnevne vložke uporabljam, ker imam še vedno izcedek... Glede rasti, naš je v 5 tednih dobil 1 kg na porodno težo in zrastel za 2,5 cm. Tudi jaz že pospravljam prva oblačilca in kupujemo nova. Mi je ravno včeraj mami prinesla 4 pare bombažnih žabic in večje copatke... Jao, kako moj mali raste zgleda kot bi imel že slabe 3 mesece Ella, pomojem imava midve kar podobne , samo tvoja ful lepo pančka ponoč...