|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
28.3.2008 13:50:24   
ella79
itata user posted image user posted image user posted image za super spanje. Še tako naprej user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
28.3.2008 14:02:27   
bamby
anandrej, zdaj pa ne vem ali sem jaz toliko nepoučena ali je res tako. Kaj se ne šteje, da kolki niso vredu, če imajo oznako B user posted image . Tega res ne vem, zato sprašujem. Pa ravno pri vas, ki imate 2A, pa morate iti še enkrat na pregled user posted image . A lahko kaj več poveš okrog tega???

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
28.3.2008 14:04:25   
mala_pikica
Bamby, potem bi to bilo za mene, ker imam ful močne in boleče M. Pa pride ta mirena v poštev tudi, če dojiš? Ker so tudi morejo sproščati hormoni, ali kako? priznam, da ne poznam te mirene, me pa zanima. Ker mi smo do sedaj samo pazili, je do sedaj vedno delovalo. Zdaj pa se mi ni več zaigrati, ker smo zaključili s proizvodnjo user posted image . lp

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
28.3.2008 14:36:42   
Suzi*
anandrej, hvala. ful ste luštni! user posted image
bamby naša ima kolke 1a in 1b, ne rabim široko povijat, kontrolni uz pa imamo pri 3 mesecih. ampak mislim, da pri nas vse user posted image  pošljejo še enkrat na uz.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
28.3.2008 15:16:05   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

anandrej, zdaj pa ne vem ali sem jaz toliko nepoučena ali je res tako. Kaj se ne šteje, da kolki niso vredu, če imajo oznako B user posted image . Tega res ne vem, zato sprašujem. Pa ravno pri vas, ki imate 2A, pa morate iti še enkrat na pregled user posted image . A lahko kaj več poveš okrog tega???

Hja saj sem patronažno vprašal, kaj to pomeni, pa je rekla, da ne ve user posted image Potem sem malo po ringaraji prešnofal in kolikor se sedaj še spomnim je res slabše, če je črka višja, kot pa če je številka. Nama so rekli, da kolki še niso čisto razviti.

No, zdej ko ste me razdražle user posted image sem mogu mal po internetu pobrskat, pa sem našel naslednjo tabelo, kako se klasificira kolke http://www.ejbjs.org/cgi/content-nw/full/82/7/1004/T01  Kaj kej pomeni, mi ni nič jasno user posted image , je pa pisal, da če so kolki 1 ali 2A+ ni potrebno zdravljenje. Sam nam niso nič rekli al je 2A+ al 2A-, sam 2A. S tem se sploh nisva nič obremenjevala, široko povijava, pa čakava kaj bodo rekli na slikanju. Druge tak ni.

Edit: sem še mal pogledal in kolikor razumem, 2A pomeni, da je kolk normalen, ampak še kost ni čist formirana, zato je rizik, da se lahko še "pokvari" in je treba spremljat do 3 mesecev.

< Sporočilo je popravil anandrej -- 28.3.2008 15:20:38 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
28.3.2008 15:19:07   
mlavla
bamby..veš da sva imeli danes popolnoma enako razporejeno noč..veš tud jst sem se že razvadila, ker je smo kar nekaj dni zapored jedli le enkrat na noč...pa danes imam občutek, da se gre naša rita le malo na bolje...user posted image  

za vse tiste, ki dojite.....me pa še vedno zanima mnenje o temle članku:
http://www.otrokdruzina.com/stare_%20stevilke/2004/oktober/naslovna_tema_5.htm

za vse, ki vas pa pestijo težave..mastitis, Muser posted image , vnete ritke..pa držim pesti, da se jih čimprej znebiteuser posted image
aja jst mam pa itak še vedno čiščo..kako dolgo ste jo pa imele??

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
28.3.2008 15:21:47   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

aja jst mam pa itak še vedno čiščo..kako dolgo ste jo pa imele??

dober mesec.user posted image  zdej je končno konec.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
28.3.2008 15:22:08   
ella79
anadrej tale link neki heca user posted image mi smo imeli 1A in 1B pa tudi ni bilo potrebno široko povijat, sta pa sedaj že oba 1A user posted image
mam izvid pred sabo in gre lestvica lakole:
1 A 1B
2 A 2B 2C 2D
3A 3B
4

plus ali minu je pa pomoje glede na to, kaka je vrednost, jaz mam napisan pri enmu 66 pri drugmu pa 64 user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
28.3.2008 15:24:49   
ella79
mlavla jaz sem mela čiščo 4 tedna, da je blo res čist konc
user posted image user posted image za ritko. Naša gre tudi očitno na bolje, sem prav dobre volje user posted image
tale članek sem pa zadnjič prebrala, pa sploh ne vem več kaj sem prebrala. Pomoje nič novega user posted image Kaj pa je tebi najbolj 'čudno'?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
28.3.2008 15:25:39   
srečka nosečka
Evo pa tako družinsko življenje. user posted image  Moj je prišel iz službe, sva se najdla, nato je še Lana pomalicala in se že stiskata v spalnici. user posted image  Mami pa bo likala. Upam, da se bom res spravila in ne bom obsedela kar pred računalnikom. Al pa k njima odšla pod odejo. user posted image

kolki - mi smo imeli oba kolka 1A, pa bi naj široko povijali. user posted image  No, saj smo jo kakšnen slab mesec, potem pa ne več. P v MB še vedno težijo s tem širokim povijanjem. No, upam, da bo naslednji UZ pokazal enako oceno kolkov.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
28.3.2008 15:26:38   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

anadrej tale link neki heca user posted image mi smo imeli 1A in 1B pa tudi ni bilo potrebno široko povijat, sta pa sedaj že oba 1A user posted image
mam izvid pred sabo in gre lestvica lakole:
1 A 1B
2 A 2B 2C 2D
3A 3B
4

plus ali minu je pa pomoje glede na to, kaka je vrednost, jaz mam napisan pri enmu 66 pri drugmu pa 64 user posted image

zdej sem šele vidla kaj so te številka, piše zravn kota alfa/beta

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
28.3.2008 15:27:45   
srečka nosečka
mlavla - moja čišča je trajala dober mesec in poluser posted image  sedaj pa sem tako ali tako dobila že M in sem spet na istem sra...user posted image .

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
28.3.2008 15:27:53   
mlavla
ja meni je čudno to,da se lahko vse te navedene stvari jedo..ker nekateri pa tako govorijo kaj vse naj ne bi doječe mame jedle...user posted image user posted image
drugače bo pa naša Neža jutri stara en mesec..se pravi, da tudi moja čišča traja že toliko časa..po pravici povedano jo imam že čez glavo, upam da se kmalu konča..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
28.3.2008 15:31:10   
srečka nosečka
mlavla - če bi prehrana res toliko vplivala na user posted image , zakaj imajo kolike user posted image , ki so hranjeni izključno z AM user posted image
Jaz jem skoraj vse, izogibam se samo zelju, fižolu, hruškam,  No, tistemu, kar tudi mene napenja. Naša mala pa krčko hvala bogu nima. user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
28.3.2008 15:32:07   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

ja meni je čudno to,da se lahko vse te navedene stvari jedo..ker nekateri pa tako govorijo kaj vse naj ne bi doječe mame jedle...user posted image user posted image

aha glede prehrane... tale cvetača naprimer. Jaz jo drugače kar jem, tako v juhi kak košček, če skuham uno mešanco za mineštro k je tudi cvetača notr. Pa kakšen fižol in grah je tudi, pa nič ne zbiram vn. Očitno naša prenese vse user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
28.3.2008 15:35:59   
ella79
jaz sem bila še dva meseca nazaj 100% da user posted image , ki niso dojeni, nimajo krčkov

buči danes se še najej muffinov, jutri pa... mi je uspelo prej do pošte pridet, zdej pa spet močno rosi. Pa velik uspeh user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
28.3.2008 15:41:48   
bamby
mala pikica, sem brala navodila in mireno lahko tudi med dojenjem uporabljaš. Najboljše, da se pomeniš s svojim G user posted image .

Anandrej, sem šla zdaj takoj odpustnico gledat, pa je imela naša enega 1B in drugega 2A. Rekli so mi pa isto kot vam, da kolki niso še dobro razviti, pa na široko povijat. Naša je bila pa itak 16 dni pred PDP rojena. Upam, da ne rečejo vsem tako, pa da nas na izzy odpravijo user posted image . Mi gremo v torek na UZ kolkov. Me prav zanima, kaj bodo ugotovili.

Link pa tudi meni ne dela. Izgleda, da je le link za iskanje user posted image .

srečka nosečka,  potem vam vsem dajo še enkrat kolke preverit, tudi če so že ob rojstvu vredu??? To mi je pa spet čudno, oziroma tako-tako. No, po drugi strani je pa spet bolje, da še enkrat preverijo, kot da bi imelo bit kaj narobe user posted image .

Naša je bila pa zdaj konkretno posračkana, pol se je pa še polulala, kar je večinoma vsem že znano, kako to izgleda. Tako sva se mogli celi problečt in pol je še ene 2x konkretno prdnila in sledila je papica. Smo ji samo 75 pripravili in ker je bilo tako povpraševanje, sem takoj user posted image  ukazala, da še 30 pripravi na brzino, dokler je še navdušena za jest. Vsega skupaj je torej pospravila celih 95 user posted image .

< Sporočilo je popravil bamby -- 28.3.2008 15:42:38 >

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
28.3.2008 15:47:31   
srečka nosečka
bamby - nam naredijo UZ kolkov ob odpustu iz bolnice in potem še kontrola pri ortopedu, ko je otrok star cca. 3 mesece. Vsak user posted image  gre na ponoven pregled, ne glede na to kakšno je imel oceno pri odpustu iz P. Vsaj nekaj pametnega, kar naredijo za naše user posted image .

user posted image user posted image user posted image  za Anajo, da super papa.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
28.3.2008 15:51:51   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

ELMA dobro se redite sej je normalno to v 3 tednih, zrastli pa naj bi ene 3 cm na mesec, ampak sej je to zelo različno. Boste videli kako bo v posvetovalnici.
Janey  gdaj ste vi bili prvič v posvetovalnici ?

točno en mesec je bil jakec star

anandrej lepo da si se oglasil. Spet si nas malo nasmejaluser posted image user posted image user posted image me veseli da ste lepo. zjutraj so pa res najlepši ane. Ti nasmehi so neprecenjljiviuser posted image user posted image

marusah tudi mi se še hranimo na 3 ure. Sej bodo kmalu zrasli, pol si bomo pa želeli tega cartajauser posted image user posted image

buči MAAAAFIIIINNNN...ti pošljem naslov na zs, pa ima da je v eni uri pri meniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
28.3.2008 16:00:26   
ella79
bamby user posted image user posted image user posted image za Anajo. Boste mogl kar 4 merce začet pripravljat user posted image user posted image
naša ma danes spalni dan, včeraj pa cel dan čist budna user posted image jaz pa tok mleka, k je včeri sam na zizi čepela user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
28.3.2008 16:26:34   
buči
Janey, poglej med "recepti - 1. del", ki sem ti jih pred časom poslala: mufni . klasični. Jih imaš narejene v 5 minutah, pa pečemne v 20 minutah, potem pa le še ješ ... user posted image

ella, hvala, saj bom nehala jest muffne, danes sem se le to pregrešila. Pa saj bo bolje, ko bo vreme za ven, potem pozabim na hranao.

Zdaj mi je pa moj user posted image  kavo skuhal ... Pa pa.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
28.3.2008 17:26:22   
MetiLu
Punce, dones sem bila pri G in je vse ok, vse je šlo nazaj na svoje mesto user posted image  sem pa vprašala za mireno, pa je rekel, da mi je rajši še ne bi dajal, če bom še imela user posted image  sicer se jo lahko prej kot po petih letih odstrani, amapk je reku, da če dojim tko ni panike user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ja sej, že vidim da bom zanosila čez kakšen mesec user posted image  user posted image  user posted image  sem mu lepo povedala, da kondomi ne pridejo v poštev, svečke  - ne hvala, tabletk pa tko ne morem med dojenjem jest... No, tko da se morva zdej z mojim mal pogovort, kaj čva narest, pa če bom vztrajala, je G rekel, lahko pridem nazaj po mireno user posted image
Aja, pa potem sem sestro prosila, če mi lahko preveri hemoglibin in ga imam 121... user posted image  user posted image  user posted image  ful se mi je dobr popravila kri, res fajn, glede na to, da sem šla iz P z vrednostjo 103.

Je pa moj mali fantič ves čas lepo z mojo mami v avtu, pol sva popapcala, podrla kupčka (vse to sva izvajala v avtu user posted image ), pol smo šli pa Supernovo prečekirat, Janez ful priden v vozičku, mami je kupila vetrovko in eno lušno oblekico za poleti, mali je pa dobil 3 bodije s kratkimi rokavi in nogavičke user posted image  user posted image  Sicer mi je pa tale šoping center ful všeč, C&A ima ful dobro robo, pa kar velik Müller je not, tako da smo še malo pleničk, vatk in te robe nabavili. Na kavico pa nisva uspele it, ker se je počasi že sirena oglašala user posted image  user posted image

Je pa malo narobe, ker je danes spet veliko spal in zdele spet pančka, ker ga je prej zvijalo in mi je zaspal na rami user posted image  Upam, da bo ponoči mir, ker je dones ponoč spet neverjetno lepo spal in samo 2x jedel user posted image  spal smo od 22 - 2.30 in potem od 3-6 in pol sva po hranjenju še eno urco dremala in vstala ob osmih...

Mlavla, men je članek fajn, samo jaz še vedno malo pazim kaj jem... Je pa tako, eni pravijo tako, drugi tako, koga naj potem poslušam... user posted image  Jaz sem imela čiščo tudi 1 mesec, zdej pa še skoz mini dnevne vložke uporabljam, ker imam še vedno izcedek...

Glede rasti, naš je v 5 tednih dobil 1 kg na porodno težo in zrastel za 2,5 cm. Tudi jaz že pospravljam prva oblačilca in kupujemo nova. Mi je ravno včeraj mami prinesla 4 pare bombažnih žabic in večje copatke... Jao, kako moj mali raste user posted image  zgleda kot bi imel že slabe 3 mesece user posted image  user posted image  Ella, pomojem imava midve kar podobne user posted image , samo tvoja ful lepo pančka ponoč... 

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
28.3.2008 17:39:26   
Janey
Kukuc

Mi smo pa nabavili novi vrtiljakuser posted image user posted image user posted image smo dobili bone za bc in smo šli ponj. Od tomija je, taki pooh-ji so gor, pa 3 pesmice poje, pa še neka lučka sveti. Pikec še aja, ker smo bli zdaj na šetnji me zanima če mu bo všeč. Upam da ja, ker je stal 57 euruser posted image

buči moja pečica ni bila zalaufana že...uf...od januarjauser posted image user posted image pa sej sma se zmenle al ne? TI MAŠ čez gospodinjstvo jaz pa telovadim za dve. če si pa vse pojedla pa hitro nove spečt, sej si napisala da ne vzame dost časa..pa kr pošljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehe

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
28.3.2008 17:43:20   
Februarka08
Danes vas pa nimam časa sledit... mam že cel dan tamalo po rokah... skoz neki vpije, ne vem več kaj naj nardim.user posted image Pa nima krčev, ker vem kako to zgleda, zoprnija jo goni.user posted image Evo, se že spet dere. Tako me glava boli, da komaj še sedim ali hodim. Pa še mojga ni skor nič doma.user posted image user posted image Zdele bom letela po mleko v KR sam zato da grem mal iz bajte, pa če se še tako grdo sliši.
Ma pa mala dons ene čudne pikice po celem telesu, kot neki izpuščajčki so, sploh ne vem od česa. Pa nisem nič kaj novega jedla.user posted image Zjutraj sem jih videla, sedaj jo pa tud z milom ne upam umit dons, pa tud z oljčkom jo ne bom namazala, da vidim...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
28.3.2008 17:50:11   
Janey
Sem mela čas in sem pripopala par novih slikic. 

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?