buči
|
bamby, kolegica je rekla, da ko so ji vstavili mireno, da je manj moteče kot odvzem brisa. Dolenjka, nujno se skoliraj! Da res ne bom padla v kakšno poporodno depresijo. Jaz sem bila taka kot ti pri Aljažu. Ampak se je moral moj res zdreti name (kar nikoli ne počne), da mi je bilo jasno, da nekaj ni ok. Veliko se pogovarjaj - z vsemi, prijateljicami, možekom, pa priznaj si, da ne gre tako naprej. Pa predvsem si odpočij! janey, se, včeraj pogrešala tvoj klepet, zato sem spraševala, kje si. Kaj ni nič bolje s krčki? Pa mu dajaj samo AC. Včeraj sem bila končno spet pri zobarju, mi je naredila belo plombo, pa mi je ni bilo treba plačati, je rekla, da je to darilo za . Pa to v zdravstvenem domu! Kaj takega pa še ne. Pa bili smo v vrtcu na predstavi, kako so bili luškani, eni s sful treme, naš je bolj malo pel, nekaj je plesal, le mahal name je. Matr, še par let, pa bom z njim na maturantskem plesu! Zvečer sem pa padla dol od utrujenosti že malo po 20ih, Tilen je jedel ob 22ih in potem šele ob 4ih. No, če ne bi bila tak zaspanec, bi se danes lahko povalila, da smo jedli le 1x na noč. Tako pa ... Za penzioniste ni pomoči ...