|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
28.3.2008 12:37:07   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Vidim, da imamo kar iste probleme, zato ponavadi nič ne napišem, ko kaj preberem, ker se mi ne da ponavljat :). No jaz res nimam problema z mastitisom al pa z menstruacijo user posted image

No, če bi pa še tebi tole delalo preglavice, bi se pa že moral resno zamislit! user posted image

ella, ne pretiravat s bepanthenom, da se ji rita ne bo razvadila. A si poskusila s kopeljo v hrastovem lubju. Pozanimaj se, kako se to dela v lekarni, zelo pomaga pri vnetju ali izpuščajih, ne samo ritke.

Meni pa vreme zajuser posted image ! Sem hotel ven, pa zelo močno rosi. user posted image  Popoldne pa dobimo obiske. Pa saj zdaj, ko se bo vreme naredilo, imam pa napovedanih kup obiskov. Kje so pa prej bili, ko je bil sneg?! Pa tako sem jamrala, da mi je dolgčas, da nihče noče pridet, čeprav si jaz žeklim obiskov ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
28.3.2008 12:38:01   
buči
Super, kako jaz znam citirat, a ne!?! Vidim, da res nisem nek frik za računalnike!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
28.3.2008 12:41:03   
ella79
buči jaz sem tudi ravno vn hotla, pa rahlo dežuje in bom kar lepo doma ostala user posted image sem že neki brala o tem hrastovem lubju, ampak bom ta vikend najprej sam hladilno mazilo zamenjala pa da vidimo. K zdej mam pa res dost tega, da je rita rožnata. Pikic ali ranic ni, sam ni pa navadne kožne barve.

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
28.3.2008 12:44:02   
buči
Joj, kje ste, da bi prišle na moje muffine! Ker ne morem do trgovine, sem kar malo po omari pobrskala in spekla ene iz polnornate moke, čokolade, suhuh brusnic, jabolk in lešnikov. Še dobro, da sem si rekla, da njprej začnem telovaditi, potem pa šele dieta, ker vse naekrat pa res ne morem. user posted image  Bi bil prevelik šok za mene ... user posted image

Misllim, da je meni g rekla, da lahko tampone uporabljaš že kamlu po porodu, le med čiščo ne. No, tudi meni se m pripravlja že nekaj dni. Včeraj, ko sem se vozila domov od zobarja, me je kar zalilo, sem bila prepričana, da je to to, pridem na WC, mokra čez dnevni vložek, spodnjice in hlače, ampak ne. Prozoren izcedk, nič lepljiv, obupno obilen. In danes spet. user posted image  Nič mi ni jasno! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
28.3.2008 12:45:34   
buči
ella, jaz uporabljam (že tudi pri Aljažu) hladilno iz privat lekarne na Brodu (malo naprej od KAvala), ki se razlikuje od ostalih hladilnih npr. od Galenskega laboratorija, pa je res super. Je bolj mazava, se vpije, ima več olivnega olja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
28.3.2008 12:48:12   
bamby
Evo mene nazaj. Sem dobila Mireno, zdaj bomo pa lahko joto kuhal brez bojazni, da bi se kaj nakuhal user posted image  user posted image user posted image . Sem pa šla najprej do G, da mi je recept napisal, nato v lekarno ponjo in takoj nazaj, da mi jo je noter dal. Povedat moram, da prav nič ne boli, razen mal je neprijetno, ker mora G priti do materničnega vratu. Zdaj pri meni je bil še mal večji problem, ker sem imela CR in je zato še bolj zaprt. Je pa to izgledalo sprva,da bo kar oreng poseg, ko mi je začel eno rjuho pod rit dajat user posted image . Pa sem si milila, no, zdaj smo pa tam user posted image . Pol se je pa izkazalo, da ni bilo nič od tega.
Mi je bilo pa ful čudno, ker sem v lekarni dobila skoraj pol metersko škatlo in me je že resno zaskrbelo, kaj za enega hudiča je v tisti škatli, da je tako velika user posted image  in kaj vse me čaka user posted image .

mlavla, prav uboga je ta tvoja pupika s to ritko. Da bi se le hitro pozdravili user posted image . 20% ti upoštevajo šele ,ko greš v službo, to pomeni od enega leta naprej, pa še to, če ne gre v vrtec. Takrat boš itak novo vlogo za otr. dodatek dala.

ella, otroškega dodatka boš dobila vse za nazaj, od meseca ko je bila Zoja rojena user posted image . Pa pridno rasete,da ste že prve cotike prerasli user posted image .Rito pa jaz mažem s hladilnim mazilom iz Mercatorja. Mi ga je sestra prinesla in ga je ful pohvalila in meni je tudi super. Je pa v belem lončku 120 ml, na pokrovčku je slikca otroka, ki ima v roki lonček in zraven je en medvedek. Je pa kremca iz izvlečkov ognjiča v mandljevem olju in vsebuje še vitamina E in A.
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA
ella-79 Jaz uporabljam original hladilno mazilo MAKRA KOZMETIKA dobiš ga v ŠPAR trgovini ...In sem zadovoljna .

Ta je ista!
Pa dobrodošla v klubu M user posted image  user posted image . Si jo pa tudi ti hitro fasala user posted image . Jaz sem uporabljala kar oboje tampon in vložek, ker sem imela tako močno, da je bilo v momentu vse polno, zato je pol še vložek pomagal. Tampon sem uporabljala pa kar super, ker normal bi bil prešvoh. Zdaj pa kar takoj  G poklič, da greš po Mireno, bo zate najlažje user posted image .

elma, moja Anaja je tudi ob porodu merila 52 cm, čez 1 mesec je merila samo 52.5 cm. Bom videla drug teden, koliko mi jo bodo namerili.

Kak ste kaj, punce?

Vidim, da imamo kar iste probleme, zato ponavadi nič ne napišem, ko kaj preberem, ker se mi ne da ponavljat :). No jaz res nimam problema z mastitisom al pa z menstruacijo user posted image
Najboljše je pa itak zjutraj, ko se zbudi naspan in potem je nekaj časa cel nasmejanuser posted image Ne zamenjam za nič na svetu... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  anandrej ti nam pa popestriš vsakdanjik user posted image . Tole na koncu si pa lepo povedal user posted image . Ste vi že imeli prvo posvetovalnico? Kako napredujete? Vidim,da je vaše hranjenje malo mešano: dojenje in po flaški. Ali mu mamino mleko dajate po flaški ali prilagojeno? Po obrazu, če ima pikice se mu pa lahko koža čisti.

No, mi smo ponoči tokrat 2x jedli. Najprej ob 1h in potem še ob 4.40 in zjutraj vstali ob 8.20. Sem se že kar malo razvadila, da smo vstajale šele enkrat proti jutru za jest. Očitno se je povpraševanje po hrani povečalo, le da od enkrat zelo malo poje, tam nekje 70 ali 80, redkokdaj več. Zato pa jé zdaj že dva dni bolj pogosto.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
28.3.2008 12:49:53   
ella79
buči jaz bom tdui maffine danes pekla, k mam ene banane za ponucat. Bi pa jaz tudi take z čokolado in lešniki, pa žal ne 'smem' tega user posted image a ti maš potem mazilo iz galenskega laboratorija?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
28.3.2008 12:51:17   
buči
Bamby, a veš, da 3 dni govoril z vsako le še o mireni. Sem že dobila pomisleke, ampak bom vstrajala. Malo me skrbi, da bi imela izcedke res 5, 6 mesecev, ker ne bi na morju skakal okoli s tamponi ali pa še huje z vložki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
28.3.2008 12:51:26   
bamby

Evo mene nazaj. Sem dobila Mireno, zdaj bomo pa lahko joto kuhal brez bojazni, da bi se kaj nakuhal user posted image  user posted image user posted image . Sem pa šla najprej do G, da mi je recept napisal, nato v lekarno ponjo in takoj nazaj, da mi jo je noter dal. Povedat moram, da prav nič ne boli, razen mal je neprijetno, ker mora G priti do materničnega vratu. Zdaj pri meni je bil še mal večji problem, ker sem imela CR in je zato še bolj zaprt. Je pa to izgledalo sprva,da bo kar oreng poseg, ko mi je začel eno rjuho pod rit dajat user posted image . Pa sem si mislila, no, zdaj smo pa tam user posted image . Pol se je pa izkazalo, da ni bilo nič od tega.
Mi je bilo pa ful čudno, ker sem v lekarni dobila skoraj pol metersko škatlo in me je že resno zaskrbelo, kaj za enega hudiča je v tisti škatli, da je tako velika user posted image  in kaj vse me čaka user posted image .

mlavla, prav uboga je ta tvoja pupika s to ritko. Da bi se le hitro pozdravili user posted image . 20% ti upoštevajo šele ,ko greš v službo, to pomeni od enega leta naprej, pa še to, če ne gre v vrtec. Takrat boš itak novo vlogo za otr. dodatek dala.

ella, otroškega dodatka boš dobila vse za nazaj, od meseca ko je bila Zoja rojena user posted image . Pa pridno rasete,da ste že prve cotike prerasli user posted image .Rito pa jaz mažem s hladilnim mazilom iz Mercatorja. Mi ga je sestra prinesla in ga je ful pohvalila in meni je tudi super. Je pa v belem lončku 120 ml, na pokrovčku je slikca otroka, ki ima v roki lonček in zraven je en medvedek. Je pa kremca iz izvlečkov ognjiča v mandljevem olju in vsebuje še vitamina E in A.
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA
ella-79 Jaz uporabljam original hladilno mazilo MAKRA KOZMETIKA dobiš ga v ŠPAR trgovini ...In sem zadovoljna .

Ta je ista!
Pa dobrodošla v klubu M user posted image  user posted image . Si jo pa tudi ti hitro fasala user posted image . Jaz sem uporabljala kar oboje tampon in vložek, ker sem imela tako močno, da je bilo v momentu vse polno, zato je pol še vložek pomagal. Tampon sem uporabljala pa kar super, ker normal bi bil prešvoh. Zdaj pa kar takoj  G poklič, da greš po Mireno, bo zate najlažje user posted image .

elma, moja Anaja je tudi ob porodu merila 52 cm, čez 1 mesec je merila samo 52.5 cm. Bom videla drug teden, koliko mi jo bodo namerili.

Kak ste kaj, punce?

Najboljše je pa itak zjutraj, ko se zbudi naspan in potem je nekaj časa cel nasmejanuser posted image Ne zamenjam za nič na svetu... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  anandrej ti nam pa popestriš vsakdanjik user posted image . Tole na koncu si pa lepo povedal user posted image . Ste vi že imeli prvo posvetovalnico? Kako napredujete? Vidim,da je vaše hranjenje malo mešano: dojenje in po flaški. Ali mu mamino mleko dajate po flaški ali prilagojeno? Po obrazu, če ima pikice se mu pa lahko koža čisti.

No, mi smo ponoči tokrat 2x jedli. Najprej ob 1h in potem še ob 4.40 in zjutraj vstali ob 8.20. Sem se že kar malo razvadila, da smo vstajale šele enkrat proti jutru za jest. Očitno se je povpraševanje po hrani povečalo, le da od enkrat zelo malo poje, tam nekje 70 ali 80, redkokdaj več. Zato pa jé zdaj že dva dni bolj pogosto.

< Sporočilo je popravil bamby -- 28.3.2008 12:52:00 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
28.3.2008 12:52:10   
buči
ella, ne mazilo je iz lekarne na Brodu. In to je boljše od tistega iz galenskega.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
28.3.2008 12:52:41   
Marusah
Ojla...

Jaz sem spet končno v civilizaciji user posted image user posted image  Je na siolu nekaj blo narobe, pa smo bili od nedelje brez interneta, telefona in televizijeuser posted image  Še dobro, da plačujemo tudi kabelsko, da smo vsaj lahko tv gledaluser posted image  No, pa sej tut drugač ne bi imela kej preveč cajta z vami čvekat. Ne vem, a mam samo jaz tuk zahtevnega otroka al imate ve vse doma nekoga, ki vam pomaga al vaši malčki skus spijo, da lahka tuk čvekate user posted image  
Ni kaj, je zahteven tale šport - biti mama user posted image ...ampak tudi najlepši!!! Si sploh ne predstavljam, da ne bi bilo Lovrota.

Se mi zdi, da je naš pikec vsak dan težji. Včasih imam občutek, da mi bojo kr roke odpadle. Na srečo sedaj, ko smo zibko zamenjal s pojstlico Lovro spi kot angelček. Le hranimo se še kr na 2-3 ure ponočiuser posted image , sam potem brez problema nazaj zaspi. 

Joj, berem, da imate probleme z mastitisom. Upam, da čimprej spravite zizike v red.

Zdej vas grem pa še malo za nazaj prebrat, da vidim, kaj se kej dogaja....

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
28.3.2008 13:00:59   
Suzi*
Jaz sem pa ful zadovoljna s hladilnim mazilom iz galenskega laboratorija Dolenjskih lekarn NM, je pa sestavljeno iz lanolina, vazelina, olivnega olja in vode. Se ful lepo razmaže in ritka je krasna. user posted image

Anandrej, lepo te je spet malo brat!

bamby, user posted image user posted image  za mireno. user posted image  jaz tud komaj čakam na pregled, da mi G pove kako bomo to kontacepcijo zrihtal.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
28.3.2008 13:03:20   
Suzi*
Buči, jaz bi en muffin!! user posted image  ...mi je zdele zmanjkalo kokosove potičke, bo treba kej druzga ujagat. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
28.3.2008 13:06:12   
bamby
Sem pozabila še to omenit, da me je moževa sestra prej klicala,da imajo v Lidlu čistilne robčke za 40% znižane in stanejo še cel evro ne. Torej če imate priliko, zavijte v najbližji Lidl in nabavite, če rabite, zdaj dobite res ugodno.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
28.3.2008 13:09:11   
mala_pikica
Srečka nosečka, prebrala članek, čeprav je res dolg. Mislim, da bi bilo fino, da bi ga vsaka mamica prebrala. Se pa strinjam z vsem napisanim, sploh tisto glede jokanja in razvajenosti. Hvala bogu, da jaz svojih otrok nisem nikoli pustila jokati, bi imela zdaj prav slabo vest. lp

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
28.3.2008 13:11:58   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: bamby
Evo mene nazaj. Sem dobila Mireno, zdaj bomo pa lahko joto kuhal brez bojazni, da bi se kaj nakuhal user posted image  user posted image user posted image .

Če se nič ne nakuha to je potem tak, ko da surovo zelenjavo ješ, al kak user posted image user posted image

Ja malo mešano, vse sorte more prenest naš. Mamino mleko po flaši, adaptirano mleko po flaši, dojenje na joški, dojenje z nastavkom, pa še ad3 dobi po žlički, čudn da se mu še ni zmešalo user posted image Mi smo bli na posvetovalnici tam enkrat 10. Mali se je zredil 1 kg od najnižje teže (700g od porodne) in zrasel za 4,5 cm. Naslednjič gremo pa 7. aprila, bodo slikal kolke pa izmerili ga bodo. Po moje bo spet kako kilco gor, ker se že kar pozna, ko ga je treba na rokah nosit.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
28.3.2008 13:23:14   
mala_pikica
Pa so ti robčki iz Lidla fajn. Jaz bi probala pa me zanimajo vaše izkušnje. Vidim, da imate probleme s pleničkami. Jaz imam pamperske iz Avstrije baby dry in sem zadovoljna z njimi. Do sedaj mi je prišlo skozi le 2x ponoči, pa še to ker naš user posted image  kaka tudi po 3 ali 4x. Ga pa zato ponoči še vedno 1x previjem. Imam pa še zmeraj tiste od 3-6kg, sem si naredila preveliko zalogouser posted image .

Glede mirene pa, koliko časa pa je lahko notri?

Janey, kaj pa če bi mu ti pripravljala mleko na čisto blagem čaju za user posted image . Mogoče bi pa malo pomagalo. Ima katera izkušnje s tem? Vem samo, da se tudi tako lahko naredi mleko. lp

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
28.3.2008 13:23:20   
buči
SUZI, sporoči naslov, ti jih pošljem, ker sem že 3 zmazala, zgleda, da za obiske ne bo nič ostalo, če mož hitro ne pride domov ali pa če ne neha deževati, da grem ven ...

Dolenjka, kakšne kolke je pa imela tvoja ob rojstvu (oznake mislim).

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
28.3.2008 13:24:34   
buči
mala pikica, mirena je za 5 let, lahko pa jo daš ven, kadar hočeš.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
28.3.2008 13:24:52   
bamby
Če se nič ne nakuha to je potem tak, ko da surovo zelenjavo ješ, al kak user posted image user posted image

anandrej, po moje bo tvoja gospa tako hitro šla po zaščito da bo kaj in pol boš tudi ti le surovo zelenjavo jedel, čeprav boš ves čas mešal in kuhal user posted image user posted image user posted image

Je pa Sebastian kar pridno zrasel in se poredil. A kolki tudi pri vas niso bili vredu? Še to mi povej: če sem prav videla je toja ženka tudi v LJ rodila. A so vam kar v P dali datum za UZ kolkov,ali ste se morali posebej naročiti in če greste kar v P kolke pregledat?

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
28.3.2008 13:28:15   
itata
danuser posted image ,
jaz sem pa včeraj mal sistem spremenila in sem jakoba dojila pred kopanjem, pol je blo kopanje, pa še po kopanju - kolikor je pač lahk "dofilal" in mi je spal 5 ur skupi - to je rekord user posted image  sem bla čist blažena... sicer je pol spet prekmal zaspal med nočnim dojenjem in se čez 2 ure spet zbudil, ampak ok... napredek je. pa še mal kasnej sem ga dala kopat, da je šel mal kasnej spat (21:30) kar je pomenil, da je zjutraj za drugo nočno dojenje mojga zbudil "šele" ob 4:30 kar je tudi občutno bolje kot ob 3h kot se je prej dogajalouser posted image

danes sva se pa v avto naložila in šla do kolegice in njenega malčka na obisk. ko sva nazaj prišla sem ga dala pa še direkt v voziček in dva kroga okol bajte, da mi je zaspal in še zmer spančka dol v pritličju (pa še dež se je začel, tko, da je blo res sam dva kroga). jaz sem pa lepo vmes rižotko naredila in kavo spila. dober dan zaenkratuser posted image
zdej grem pa mal za nazaj počekirat kaj ste kej še včeri in danes dop načvekale

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
28.3.2008 13:29:04   
bamby
mala pikica, glede robčkov: jaz jih nisem še imela, moževa sestra pa in jih skozi kupuje in pohvali. Je pa tako, za rito brisat so hitro vsake dobre, razen , če je vneta, pol morajo biti sensitive, da ne peče.

Za Mireno pa velja kot je buči rekla, da zadostuje za 5  let in ti ni treba na nič paziti ali vzameš tabletko ali ne, M so ponavadi zelo šibke ali pa jih sploh ni. Jaz sem dobila ene brošure o njej in moram še malo prebrat. Bom kaj poročala, če bo kaj zanimivega.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
28.3.2008 13:30:15   
ella79
buči zdej pa zastopim user posted image user posted image user posted image sam če bo šlo tako naprej z rito, bo pomoje dveh dneh tipi topi. Zdej sem jo parkrat z kamilcam umila, pa namazala 1x z bepanthenom, ostalo pa z nivejino hladilno kremo, k druge nimam doma. Še dobr da sem to dobila v unmu paketu user posted image user posted image res je že boljš user posted image user posted image upam da se ne veselim prekmalu

marusha, men nihče ne pomaga user posted image Sem super mami. Aja, midve sva v marčevski številki super mami user posted image user posted image

bamby user posted image za mireno. Jaz mam datum 9.4., bom kar do takrat počakala, k tale moja user posted image je čist švoh, mam sam dnevni vložek, pa se komaj kaka kaplica nabere

anadrej hvala. Kakšen fleten fantek, v uni modri črtasti jopči je tak cort

pri nas pa vreme ne ve, al naj dežuje al sonce sije user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
28.3.2008 13:39:36   
Suzi*
Anandrej, jaz bi tud fotke vašga lepotca vidla. prosim.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
28.3.2008 13:45:04   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

anandrej, po moje bo tvoja gospa tako hitro šla po zaščito da bo kaj in pol boš tudi ti le surovo zelenjavo jedel, čeprav boš ves čas mešal in kuhal user posted image user posted image user posted image

Je pa Sebastian kar pridno zrasel in se poredil. A kolki tudi pri vas niso bili vredu? Še to mi povej: če sem prav videla je toja ženka tudi v LJ rodila. A so vam kar v P dali datum za UZ kolkov,ali ste se morali posebej naročiti in če greste kar v P kolke pregledat?

Sej moja se je že zaščitila. Je g. spraševala kdaj pa kaj naslednji, pa jo je sam grd pogledala user posted image

Kolki so bli 2A, rodila je pa res v LJ. Datum za UZ so pa dali na prvi posvetovalnici, slikat gremo pa kr k pediatru, ker tu v ZD Bežigrad imajo kar zraven UZ.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?