nana35
|
intruder,jaz se nič ne sekiram,če imam Klemna preveč rada in ga jemljem v naročje,sploh če joka,mi srce ne pusti,da bi ga ignorirala.Sploh mi je vseeno , kaj pravijo drugi-no,začuda še nič,vsaj ne meni osebno,bo kako pač bo,saj bom sama nosila posledice,če bodo.Ko sem bila še v bolnici,je bil Klemen zelo priden,samo jedel je in spal,da so me sestre spraševale,če moj otrok sploh kaj joka,jokal je le ko je bil lačen in ko ga je lačnega sestra previjala,krčev še ni bilo...takrat pa sem mogla pogledat stran,ker ko je jokal on sem jokala tudi jaz .Zdaj pa sem že "utrjena". Klemen tudi debelo gleda,ko mu sesam nosek,sem ga pa tudi sprobala na sebi pred tem,da ne bi bilo kakih presenečenj.Si ga dobila drugi dan,kot jaz? limma,kaj pa če bi zamenjala pleničke za tiste naravne,biološke,Moltex iz Mullerja ali pa v DM-u se tudi ene dobijo,ki niso beljene,mogoče so le pleničke krive?Ne vem,samo predlagam.Moltex so kar dobre pleničke,so bolj debele od pampers pleničk,prijateljica jih uporablja že 15 mesecev. Nalin,vem da si dobila moj paketek,ker je prišel poštar danes.Upam,da ti bo koristilo.Lepo izdeluj! mala pikica,vidiš,to so tudi naše ure za spanje in bujenje! Glede pohoda v Mb in tvojega moža pa tako.Seveda če mu ni pa pojdita sama.Moj ne gre nikamor z mano,se mu po trgovinah sploh ne da hoditi,ker nikoli ne nakupuje,to enostavno sovraži,pa zmeraj hodiva sama.Meni je pa prav,ker ne sitnari.Da ga bom še tam poslušala,ja... Alfabeta,Klemen ne joka,ko je utrujen,ko pa je lačen,potem pač.Ko je utrujen zaspi,kjerkoli že se nahaja.Kot njegov ati. Pa tudi prej ni ko je bil še "mlajši" . Pošiljam raje,ko pravite da ste imele s tem probleme...