nana35
|
mml,ja.prav si imela,življenje po 12.tednu je res lepše.Pri nas na štajerskem je res bilo danes lepše vreme,a vseeno oblačno in hladno.Zdaj pa dežuje. ursalara,res fino,da lepo spite vso noč,jaz bi tudi...pa saj ni hudo pri nas,zbujamo se 1x na noč,tako da je tudi vredu,če se sploh ne bi,ne bi biti vedela,da imam otročka in da je kaka sprememba v življenju.. Jaz sem tudi vse sorte govorila,kako ne bo tako in kako ne bo ono,pa sedaj tudi popuščam mojemu otročku z lahkotico vsak dan in tudi kdaj spančka pri meni,pa kaj.Pa ne da bi on hotel,jaz tako hočem,zakaj pa ga imam.On res pridno spančka v svoji posteljici,mami pa si ga vzame k sebi,po moje me že ima poln kufer.Pa saj ne vsako noč,bog ne daj,le tu in tam. Klemen se tudi kar slini,pa ne preveč,bolj ima v obdelavi rokice,zdaj še čakam kdaj pridejo nogice na vrsto..Tudi klepeta veliko,najraje pa če se pogovarjam z njim.In smejčka se,res je mali dobrovoljček. Nalin,kaj si to mojega Klemna na prvi slikici slikala??Mu je Jonas tukaj zelo podoben.Žan pa ima zelo lepe lase,to pač opazim,se vidi,da imam poklicno deformacijo. Limma,tudi Klemen gre prej v posteljo kot jaz,jaz sem bolj nočni ptič,a vseeno se nekako prisilim, da prilezem v posteljo do 23.ure ali malo čez.Pa saj mi ni težko odpreti oči,ko me zbudi,res da bi raje še spala,a vseeno je moja ljubezen neizmerna,tako da ni hudega.Ja,ima svojo uro in brala sem da je tako.Lahko bi jo le navil za ob sedmih! Jaz Klemnu ne pustim lučke,če je ful zaspan,tako zaspi,prižgem pa mu glasbeno zvezdico in ta malo sveti in riše medvedke po stropu.In tako lepo zaspi...Ima pa tudi solno lučko,ja,a jo uporabljam jaz za ponoči.Glede kapljic pa tako-v lefaxin in Antiflat je isto,vse sestavine so enake,sem primerjala,tako da ni razlike.Piše da v dveh pumpicah je toliko in toliko tega in tega,in vsega je čisto enaka količina. Za rdečo ritko pravijo da je vredu Bepanten.Klemen ni imel še rdeče ritke,vedno mu jo namažem s kremico,vsakič,ko ga previjem.Drugače pa imam tudi kremo Sudokrem,kot pravi Sunny,drugače pa uporabljam lekarniško kremo za ritko,tisto,ki jo tam zmešajo,je naravna in nam odgovarja. vaney,lepo napreduje ta vaš sonček.Čestitam za cm!! sani,jaz bom Klemna cepila,a ne proti rota virusu,tiste druge pikece bo dobil,pa bom jokala ,ker vem.Bolje da bi šel ati z njim,samo si bi moral vzeti prosto,ker dela vedno zjutraj. klepetka,ali pa si bo Klemen obul petke Pa kaj skrbiva,do takrat bo že večji,jaz imam 172 cm,moj dragi pa 184,pa ni hudič,otroci so baje večji od svojih staršev. Zdaj pa stiskam pesti,da mi bo poslalo,ker je spet spis.