Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: narava Naty, dej te tvoje roge aktiviraj pa se cimprej pozdravi! deeeeejmo Naty, greeeeeemo Naty, deeeeeeeeejmo Naty, greeeeeeeeemo Naty Sicer me ni pozdravilo, me je pa tole prou dobr nasmejalo . Ja bom probala aktivirat karkoli, kar bi lahko pomagalo, ampak slabo zgleda... zdej se je še moj nalezu! .muki. sm pozabla včeri rečt glede predavanja za EA, da se ti definitivno splača it, tud če je samo predavanje brez veze. Ker men je glih zadnjič Merlo rekel, da mi ga priporoča, zato da maš potem s sabo papirje in oni vejo, kaj lahko počnejo v primeru, da se odločiš vmes. Ker drugače anesteziologi komplicirajo. anonimna in murva , obema želim lepo nosečnost s čimmanj slabosti in težav in jeseni lepega, zdravega otročička!!!! Ful sm vesela, ko vidim, da ste počasi vse spet srečke . Pa upam, da boste tud vmes poročale, kaj se dogaja z vašimi pikicami! sesil super previjalna! za tvojega mojstra! katy82 upam, da so zobje že kaj bolš, pa glih zdej si mogla met te zoprne posege . barbaw ti sploh nisem fouš, da morš cela bolna še za škratka skrbet . Men je že kriza, ko moj popoldne dela pa morm samo pred hišo lulat spustit. Grem sam po stopnicah dol, ona lula, pa gremo nazaj. Tele viroze so pa res ena zoprna stvar, upam, da se vse, ki smo v tem hitr pozdravimo! Anitka glede darila za obletnico nimam nobenih idej, ker se js ponavadi prilagajam posamezniku, nimam kakih splošnih predlogov... A seznam maš zdej, al še rabiš? Katina sm se spomnla, da še nisem preverla glede odpovednih rokov... grem kr v akcijo ... Estrella* js Merlota že skoz poslušam, ko mi daje nasvete kaj ja in kaj ne. Ker se mi zdi, da ma tak način, da ti ne pove, kaj vse bi šlo lahko narobe, ti zna pa na takten način povedat, da ni vse čist idealno. **** mene vsake tolk kak rahel krč zagrabi, pol pa tisti dan mal več magnezija in kalcija spijem, pa je spet neki časa mir. Drugač pa mislim, da bi masaža s kakršnimkoli oljem ali kremo načeloma morala pomagat. aurora js mam postelco zadaj, ampak gibe otročka čutim čist povsod. Na mehurju, rebrih, želodcu, po zunanji trebušni steni... mislim, da je odvisno od več stvari, ne samo od lege postlce. Boga tvoja mami , verjamem, da ti je hudo... take mulce bi blo pa treba orng nažgat, barabe !!!! narava midva z mojim mava oba alergijo na cvetni prah, ampak zdele se praviloma še naj ne bi pojavila, ker ga ni v zraku tolk (oz. pri nas sploh nič, ker spet sneži!!!). Sta razmislila, da bi bil še na kej drugega alergičen? Namesto stvari v paketu, sva pa midva vzela denar, ker sva večino že prej nabavila in dobila, tko da nikakor nisem mogla nabrat dovolj uporabnih stvari za 260 EUR. jana za cuker test! IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Bom probala še Naty prepričat . A veš, da sem že skor na stališču, da če se pozdravim celo grem... Drugač je pa moj tud prava trmica. Ko počiva, ga sploh ne morm zbudit pa naj delam karkoli. Mislim, da nas ne sme zdej preveč panika grabit, mormo z razumom spremljat gibe pa vedet, da tud naše pikice včasih samo počivajo. Tko da se ne sekiraj, prepričana sem, da bo Anja kmal začela ordinirat po bušiju . Tamara za pregled, moja udeležba je pa zdej res čist odvisna od tega, kako dobr bom prehlad odgnala. Ker se mi zdi, da kr noče pa noče it stran od mene .