Naty*
|
Ojla! Mene še zmer daje prehlad, tko da kr ležim ... Na hitr bom mal preletela, kaj ste napisale od včeri (sej ne da je spet tega fuuul )... Najprej res vsem (ne bom navajala poimensko) hvala za lepe besede in . Čeprav so samo virtualni, je njihov namen vedno dosežen. Sej kot sem rekla, to je sedaj samo izkušnja, ki sem jo prebolela, je blo pa takrat res hudo. Vidim, da vas še nekaj pozna ljudi, ki so dali podobno skoz in pol veste, kako to zgleda. No moj namen je bil ta, da povem svoje mnenje, kaj je bistvo mamice. Ne to, da rodiš , ampak to, da ga vzgajaš, skrbiš za njega in ga maš rada...to kar bomo počele me . špelin@ za prijateljico aprilčico, res dobr, da je mela pupa že dost kilc, da je lepo ven prišla . Upam, da boste s staro mamo dobr uredil, ker mora bit res hudo za tvojo mami , težko je skrbet za nekoga še posebej če je tak ... Glede moje situacije, je bla pa N. res obveščena iz prve roke , tko da ve, kaj se je dogajalo (joj, sej jo morm kej poklicat!). Vedli so pa itak vsi... sej veš, mejhno mesto, pa se vse zve. In ne rabim povedat, da se še danes zgražajo... katy82 super za avto! aurora upam, da bojo tvoja zapestja kmal boljše, ne jih preveč utrujat... kasso hvala za ponudbo za prevoz, ampak js še zmer mislim, da ne bom šla . Zdej sploh, ko me še tale nos in grlo zafrkavata. Glede sušilca pa likanja je pa tko, da js še vseeno likam tisto kar je treba. Men je všeč zato, ker ni važno, kako je vreme pa maš cunje suhe, pa zato, ker pobere pasje dlake. Likanja pa tud men ni nikol nadomeščal. Mislim, da je res to stvar navade . Katina a veš, da je moj tud danes mal bolj živahen . Zgleda, da si včasih vzamejo mal time out-a, pa pol na polno naprej . Pa res je tko kot si napisala. Verjamem, da ma palica vedno dva konca. Kar si nekdo zasluži, bo prej ali slej prišlo in nima nobenega pomena, da si mi želimo al pa se celo kej trudimo za to. Za mene je ta zgodba končana in ona ne obstaja. To je vse... A včasih je blo treba pa ležati, da so prišli popadki? No ta je tud dobra , ja res HB da živimo v današnjem času. Anitka se bom dons res potrudla s seznamom, ampak sm gledala, da je moj že tolk men prilagojen, nimam pa več tistga osnovnega . Pol sm šla probat poiskat še po drugem delu, ampak ne najdem. Če ne bo drugač, bomo pa Tamaro prosile, da ti pošlje ok? Aha vidm, da je že objavljeno . Estrella* js tud pravim, da narava že ve, zakaj smo ženske noseče 9 mesecev . Že zaradi psihične priprave na in ker se stanje tolk spreminja, da si nazadnje že želiš porod, pa kakršenkoli že bo. Če ne, bi nas blo vse preveč strah . Aja glede kil... men so zdej začele orng rastit , sorazmerno z apetitom... narava še dobr, da je blo včeri vse vredu! Zdej si pa le hitro zrihtaj bolniško, ker ga že mal serješ s telim šihtom ! darmar za Pušenjaka in dober pregled! kodrana res škoda, zdej boš pa ti pršla, pa mene ne bo! Pa tolk dolgo se že menimo, da se mormo videt! No sej če ne prej, pa potem z našimi štrukeljčki . Sončnica Sandra *** za cuker test! Kolk je fajn, ko prinesete dobre novičke . Tamara js upam, da bom kmal boljše, ker nočem še katero od vas in vaših okužit . Sicer pa res upam, da bo zdej več takih sončnih dni in da bomo res lahko še kej kakavčkale pred majem . No zgodbo pa zdej poznaš... vsaj okvirno, so sicer tu še grde podrobnosti, ampak to je v glavnem to... barbaw vidm, da naju obe zdravje neki pušča na cedilu. Sicer pa tud zate , očitno si tud ti imela več od drugih ljudi, kot od lastne mami. Mogoče je men zdej celo lažje, ker je ni v mojem življenju in sm lažje vse pustila za sabo, kot pa teb, ker zdej pričakuje, da boš ti zdej njej dajala, tist česar ona teb ni . Ampak tko kot si rekla, js tud sama guram dokler gre. Očitno je to nekaj kar ti ostane. Glavno, da mamo dober zgled, kake mame ne smemo biti ! .muki. ble smo na predavanju v Postojni, predava Grmek, al pa občasno ena zdravnica. Moj kratek komentar: zvedla nisem nič novega, povedal je tud nekaj o ultivi, ampak jo dost manj priporoča kot EA. V P pa ni treba met svoje srajce in halje. No sm prišla do konca pa vidim, da se pogovarjate o razlogih za neudeležbo. Js zase lahk rečem, da ni razlog, da bi mi blo nerodno, ker sm že itak prvič bla, ni razlog ta da me ne bi pustil (BTW to je blo bl v hecu rečeno) in še zdaleč ne ta, da mi ni za pridet. Js sm vedno za družbo in čvek, zato se temu odpovem samo takrat, ko se res slabo počutim. Tko evo, to je blo moje opravičilo od zdravnika.