kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella mogoče nas mal bolj panika grabi ker smo prvič nosečke, pa midve z auroro sva več kot 14 dni pred vami. Sam sej pravim nočem se omejevat, razen če res ne bo precej hudo in se ne bom sposobna usedit za volan. Lažje bi mi blo da me kdo pelje. ja, saj če pogledaš na seznam udeleženk srečanja, smo večinoma že mamice, ki jih prav tako vse boli, da ne govorim o otrdevanju trebuha (meni otrdi in boli že po parih metrih), bolečinah vsepovsod, utrujenosti, ampak ne mi zamerit prvorodke...me smo že precej bolj utrjene in navajene migat tudi če ne moremo, ker so tu še otroci, ki nas kljub nosečnosti rabijo, pa pustimo še vse druge obveznosti, ki jih je precej več, ko je v družini kakšen član več. Se pravi, da je le vprašanje volje in kakšna bo jutri, pojutrišnjem itak ne vemo Poleg tega pa občudujem vaše drage, da tako lepo skrbijo za vas... moj si niti ne upa črhnit, da ne bi bilo dobro, da bi se odpeljala na pot, ker me pozna in ve, da nima pri tem prav nobene besede. je izključno moja odločitev al grem al ne! In če še vedno vozim v Trst in prekladam težke škatle, hodim po nakupih, skrbim za otroke, psico, gospodinjstvo, kljub vsem tegobam, se bom ja udeležila tudi srečanja. No, jaz mojim napadom slabe volje ne bom podlegla, se raje spravim s kakšno lepo stvarjo v dobro voljo in je dan takoj lepši No, sem pa zatežila, ampak sem tudi jaz pri bolj ta direktnih kot špelina , pa brez zamer prosim , ker ste vse fajn punce
|