kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos kasso: sorry, ker ti nisem nič odgovorila, sem bila še malo v dilemi DA ali NE. No ti pa sedaj sporočam, da jaz se žal srečanja tokrat ne bom udeležila. Ej no, veš koliko dela mene čaka čez vikend, pa si bom vseeno vzela čas soboto popoldne, ker bi rada spoznala še druge majčice, ki jih še nisem. V soboto zjutraj bom pekla in pospravljala, vmes še kuhala.... upam, da mi bo moj kaj pomagal, popoldne pa v LJ. V nedeljo pa zjutraj še kaj spucat, narest narezke in še kaj za popoldnasko zabavo moje tamale, ki bo praznovala dve leti. Povabili smo standardno zasedbo, ampak vseeno znese ful ljudi od starih mam, non , tet, stricev, prijateljev in otrok bo to 30-40 ljudi. In vse bom stlačila v kuhinjo in dnevno na 24 kvadratov . Sicer pa sem jaz proti takim praznovanjem, ampak je to tradicija v familiji in nimam kaj. jaz bi povabila le otroke, da se igrajo, pihajo svečke...., ampak kaj, ko so vsi majhni in rabijo spremstvo staršev. Aja, pa še v soboto popoldne sta tamaldva povabljena na en RD, ampak bo šel očka z njima, ker gre mamam na srečanje majčic. Uf, koliko obveznosti
< Sporočilo je popravil kasso -- 26.3.2008 11:35:15 >
|