|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
25.3.2008 17:22:08   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jutri začneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!

me je straaaaaah pa veselim se!!! hormoni mi vsekakor že zajle delajo!!!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Ti držim pesti in navijam draga moja bodoča koklja špiklja špoklja!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
25.3.2008 17:26:26   
Serendipity
Aja, pa nič strahca met - vse bo šlo kot po maslu! Boš videla, pikice ne bodo nič bolele .. hormončki pa ... no, ja .... hormončki nas pa itaq vedno preveč mečejo. To samo pomeni, da bomo namesto ene slastne kave na dan (upam vsaj) dobile 5 kav, šest tortic pa tri pizze! Jaz bi tako s slanino in čebulo, prosim... user posted image  user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
25.3.2008 17:27:44   
ledenka
da o litrih in litrih pira niti ne govorimo user posted image user posted image user posted image  sej mi boste delale družbo, a ne user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 4603
25.3.2008 17:30:18   
ledenka
p da še tule napišem - bojo naredili kar ICSI, ker majo plavalčki od mojega grdo navado, da se lepijo user posted image  špikala pa se bom z dipherelinom in menopurjem, karkoli to biti user posted image  

pa še najhujš od vsega - jutri ob 6h zjutraj moram po prvo špiko user posted image  in mojga bom zraven vzela, da se nauči user posted image  tole zgodnje vstajanje ni za mene user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
25.3.2008 17:41:15   
Serendipity
Svečano obljubljam, da ti bom moralno stala ob strani, te bodrila, spodbujala, navijala in zvesto popila  stabo ogrooooomneee količine piva.

user posted image user posted image user posted image

Ja, saj veš kak pravijo rana ura, zlata ura. Midva sva danes tudi ob pol šestih krenila via MB v ambulanto, sem komaj gledala, še dobro, da od mene niso nobene akcije zahtevali, user posted image  je moj moral vse sam opravit! user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
25.3.2008 17:47:51   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Svečano obljubljam, da ti bom moralno stala ob strani, te bodrila, spodbujala, navijala in zvesto popila  stabo ogrooooomneee količine piva.

jeee, to je pa lahko svečana zaprisega bork user posted image user posted image user posted image  mi je fuuuuuul dobr!

Ja, saj veš kak pravijo rana ura, zlata ura. Midva sva danes tudi ob pol šestih krenila via MB v ambulanto, sem komaj gledala, še dobro, da od mene niso nobene akcije zahtevali, user posted image  je moj moral vse sam opravit! user posted image  

pr mojmu so ob taki uri plavalčki po moje še v pidžamah in s kapco na glavi user posted image   če bi mu ob tem cajtu delali s-gram, jih sploh ne bi našli user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4606
25.3.2008 17:49:14   
ledenka
nič, grem počasi spat user posted image  k kmalu moram vstat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4607
25.3.2008 17:51:36   
ledenka
pa podpis sem spremenila user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
25.3.2008 18:14:44   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jutri začneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!

me je straaaaaah pa veselim se!!! hormoni mi vsekakor že zajle delajo!!!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Ti držim pesti in navijam draga moja bodoča koklja špiklja špoklja!!!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeee Ajsi, super!!!!!!!!!!!!!!!! Pa sproti poročaj - poročilo pričakujemo dnevno do 20.00 ure. A bo šlo?

Kar se pa tiče zaprisege;

Jaz Polaris svečano obljubljam, da ti/vam bom moralno (in nemoralno) stala ob strani, te/vas bodrila, spodbujala, navijala in zvesto popila s tabo/vami ogromne količine piva (alkoholfreiuser posted image ).

Se* kako je šlo danes? A si kaj pomagala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4609
25.3.2008 18:44:52   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao, pupe, pod manpo bo kmalu lužica nastala user posted image

ajsika - ja jakar v posteljo pa v sladki svet sanj! Da boš čila na prvem špikčanju! user posted image  Ja, saj moj je tudi komentiral, da še najverjetneje spijo in je vprašanje, če se jim bo dalo priplavat na površje.

polaris - Saj bi mu, pa je tak odvihral v tisto pisarno, da so se vrata zaloputnila, pa skoraj moj nos zlomila. Mislim, da je bil raje sam. Sem preveč ''vroče'' scenarije mela,  ko sva se tja pelala user posted image user posted image  pa se je ustrašil ideje Tarzan & Jane v maribosrki đungli. user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
25.3.2008 19:02:17   
vita80
Babe žabe pozdravljene!
Danes sem bila na Hsgju in sem bila skor "bek" od bolečin! To pa ja ful boli! No, preživela sem in sem zelo vesela, da so moji jajcevodi prehodni,user posted image user posted image user posted image tak, da zaj čez kak teden al pa dva začnemo na velikouser posted image !!Mi je rekla, da imam dobre možnosti, da naslednji mesec zanosim. user posted image
Tak zaj pa grem zopet počivat nazaj.
PS. (Zelo moram pohvaliti zdravstveno osebje v Mb bolnišnici kjer delajo Hsg, bile so zakon! Na tako prijazno osebje naletiš redko kje!)user posted image user posted image user posted image
LP

Neposredna povezava do sporočila: 4611
25.3.2008 19:04:43   
Erin
beyba - ne pretiravaj....merkaj se, čene bom jaz prišla pa tebe in tvojega z metlo po rituser posted image ...te popolnoma razumem...jaz sem tudi mojega že nekaj časa priganjala da pospraviva kramo in peljeva na odpad in v klet stvari pa se ni in ni premaknil..no danes se je pa user posted image user posted image user posted image Ne glede na vse, misli na user posted image in ne naredi vsega naenkrat..malo pa po malo, velja...
Upam da te neha štokatuser posted image
oktavija - moje sožalje za babicouser posted image
murkica -ti ti lumpa...učit!user posted image user posted image user posted image Tako so mene skoz priganjaliuser posted image Za kateri predmet se pa učiš?

ledenka - Aaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image super!!! Sem ful vesela zateuser posted image Bomo držale pesti, ti nas samo sproti obveščaj kako ti gre. velja?user posted image

sonček - kako pa pri tebi poteka? Vem da imaš sedaj spet postopek...poročaj...DRŽIM PESTIIIIIIIIII...user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
25.3.2008 20:02:37   
LuNa73
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, še dober da obstajajo SMs-i!

Draga, Ajsi!
Jaz, S.I. (Luna73) svečano obljubljam, da ti bom moralno (in nemoralno) stala ob strani, te bodrila, spodbujala, navijala in zvesto popila s tabo ogromne količine temnega piva. Častna pionirska!
Phe, ampak, da se bom kdaj s pikicami, tak razumela pa si nisem mislna nikol. user posted image  Pikica = tista ki se pika.

Pišuka, oblublala pa že dolg nobenmu/-i nisem, no dans pa sem! user posted image  Pa še ko pionirček sem se počutla zdjele, ker sem naglas tole zaprisego brala!user posted image

Itak pa, vete da ta svečana zaobljuba velja tud za vse ostale moje borke, ker vas mam vse, ampak res čist vse tak fejst..... poln kufer user posted image , hecam se, sej pa vete da vas mama rada!

Se*, evo zdejle sem prišla šele domu iz šihta user posted image , tak da dober da nisem vedla da sta s tvojim hanibanijem v MB, ker bi bla ful nervozna pa živčna pa.... skratka, brezvezna. Upam, da se res kmalu snidemo, ker sem jst še itak dolžna vama kosilo al večerjo.... ker namreč morem uno kinder tortico odplačat, da se ne bom počutla dolžnouser posted image . Pozdravi tvojega D. Aja pa počohljaj tvojo novo lbezen na štirih nogah. Pa mu reč, da ga ena teta Lunca čohlja v mislih!

Erin, teb in tvoji prigodi s karambolom (trebušček in tvoj dragi) pa sem se od srca nasmejala. A sta z juniorjem/ko o.k? a je že kaka nova fotka v albumu, taka bolj pokvarjena?!user posted image  Ni, ane?!user posted image user posted image  No, upam, da bo kmal! user posted image

Špelka, kak je kej z vama/vami tremi? ste o.k? Še mal pa bomo vedle kolkim bomo teke pa strici, a ne? user posted image  Ti pa sam papcaj...zdej če se v teb tiščita dva, pol lahk ješ za dva.... če pa je sam en, pol pa lohk ješ sam za enga.... pa še sebe prštej zraven.user posted image

Sonček, a ti si tud koklašpiklašpokla, ki piščezte vali???? Al to še pride....user posted image user posted image  Kakorkoli, upam, da si fajn!

Polaris, ti deloholičarka.... a sva si midve kej v sorodu? user posted image Kako kaj hišca in selitev? Itak, pa upam, da kmal pade kaka šetnja do otoka, s postojanko pr Koblarju. Kako pa kaj zobki?

vita, super za tvoje prevozne avtoceste!user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej pa res ne sam user posted image , še mal po hopcupajta, pa čungalungajta, pa mal strelajta s pravimi naboji (sem se zdejle spomnla na eksplozivne nabojeuser posted image , od naše aja aja, ki je nekam čudežno poniknilauser posted image )...v glavnem naredita si pestro in raznoliko delanje bebice.... user posted image

Pikapoooookkkkkaaaaaaaaaaaaa, 8 marec je že zdavnej mim, ko si mi oblubla najin zmenek v parku user posted image .

Maši moja, kako pa je kaj pri tebi???? Čakam na vesele novičke.... upam, da jih dobim kmalu postrežene na pladenju.... user posted image . Mislim nate in držim pesti.

Pikica36, kako pa je kaj s teboj? A si tud v ful gužvi? Pa počutje?user posted image  upam, da si o.k!

Tak babe žabe, mislim da sem se razpisala... in grem zdejle kopirat vse skupi, da mi slučajn ne napiše ERORR, ker danes je pri meni na delu Murphy user posted image .... vse mi je šlo narobe... ampak res čist vse.

Vas hjugam ful....... pa kissek na od vsake frisek...mwaaaa user posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
25.3.2008 20:04:26   
Erin
Aaaaaaaaaaaaam...a spet nobene ni????user posted image

Ah dejte no...user posted image user posted image user posted image
Bom še jaz en štrajk udarla...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
25.3.2008 21:01:09   
spelka12
beyba bogica naša. Kaj naj rečem - desci so za en ku.....Ti kar pop..... imaš vso pravico.
erin sem razmišljala. Ko opravim UZ ti svečano obljubim, da pridem v tvoj konec na torto.
oktavija lubica moja, žal, žal, iskreno mi je žal za babico. Jaz imam tudi samo še eno babico, vsi ostali so že zgoraj nekje, no al pa spodajuser posted image .
alternativna medeicina praviš? Bila sem pri homeopatinji, bioenergetiku in tisti Irmi iz televizije, ki ima Planet zdravja. Neki mi je bilo fino, kaj pa tudi čisto brez veze. Sem se pa od vseh naučila nekaj zelooo dragocenega. Če bom samo sedela na riti in nič ne naredila ne bo iz tega NIČ. No in zato sem šla potem takoj k Rešu.
murkica kdaj maš pa izpit, da se tak pridno učiš?
ajsikaaaaa baba žaba, dečva, luba moja - vedela sem, vedela, tralalalalalala, da naša ajsika bo kmalu špikarka. A ti je všeč pesmica? Samo za tebe sem jo napisala user posted image . Po prvi špiki takoj sem ker hočem poročilo, kako se je reško odrezal. ledenkica samo za tebe, moj podpis je spremenjen in bo ostal tak vse do testa. Tolk da veš, da smo s tabo v dobrem in v slabem. Amapk še na tej temi zahtevam namesto pira ananasov koktejl.user posted image
Se* ampak ko sem videla tvoj post - smajlikijeizbuljiloči. Pica s slanino in čebulo. Aaaaaaaaa nehi no. Za tako pico grem pa po kolenih do brezij pa še nazaj, če mi šop rukole čez vržejo. V radovljici Pr Matičku so mel tako pico. Najboljša pica v mojem življenju. Pa mam, sem že lačna.user posted image
vita80 jupiiii borka naša.user posted image user posted image  No naslednji mesec potem zahtevam + od vaju. Kar matrejta se user posted image .
pa celo lunčika se je javila. Jp še malo pa boste zvedle kolk novih borcev dobimo v društvo. Sej boste držale pesti a ne? 3.4. prooooosim. Po pravici povem, da tudi ob testu nisem bla tolk živčna kot sem zdaj.
sonček no povej kako daleč si?
mašika, štumfek, nf, pikapoka, trinity in vse ostale borke. Če se boste mal več javile res ne bomo hude. RES.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
25.3.2008 21:11:09   
ledenka
sam zate, Spelci user posted image

user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
25.3.2008 21:11:25   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

erin sem razmišljala. Ko opravim UZ ti svečano obljubim, da pridem v tvoj konec na torto.
V radovljici Pr Matičku so mel tako pico. Najboljša pica v mojem življenju. Pa mam, sem že lačna.user posted image

Jp še malo pa boste zvedle kolk novih borcev dobimo v društvo. Sej boste držale pesti a ne? 3.4. prooooosim. Po pravici povem, da tudi ob testu nisem bla tolk živčna kot sem zdaj.

tortica - Veljauser posted image
pica pri matičku- jedla včeraj user posted image ...pa mi ni bila dobra..tokrat...user posted image user posted image user posted image

3.4. - ob kateri uri...jaz imam tisti dan morfologijo in če bo ob 8.30 ne bom mogla...bom rekla mojemu da jih držiuser posted image user posted image user posted image

Itak pa ti želim že sedaj vsoooooooo srečo pa.... itak da bo vse ok in bo potrjeno da pričakuješ dva zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
25.3.2008 21:12:20   
ledenka
ja, kdaj 3.? ker prvi uz mam 1.4. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
25.3.2008 21:32:25   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73
Polaris, ti deloholičarka.... a sva si midve kej v sorodu? user posted image Kako kaj hišca in selitev? Itak, pa upam, da kmal pade kaka šetnja do otoka, s postojanko pr Koblarju. Kako pa kaj zobki?

Ja Lunči, a ti še migaš? a sva si midve kej v sorodu? Je tud men mal sumljivo - bom zaslišala mamo, če je pred leti kaj hodila v Celje na sladoled user posted image
Hišca pridno raste, seliva pa se nekje v maju ali juniju.
Šetnja? Pa veš da,... ampak lepo prosim kdaj med vikendom.
Zobki napredujejo (v soboto grem spet), hollywoodski nasmešek pa je obljubljen nekje do prvomajskih praznikov...

In kako si mi kaj ti Lunca moja? Si vredu?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
26.3.2008 8:07:02   
ledenka
pokorno javljam, da sem taprve spike prezivela user posted image  Resko je bil ok, hiter in ucinkovit, ampak ni bilo feelinga tekocega traku  user posted image  je pa precej easy... no, vpraste me jutri, ko bom sama mesala to zadevo user posted image  bo ze!

pa se kavica, da se zbudite user posted image

user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
26.3.2008 9:15:10   
tinkamiška
Ledenka, močno stiskam pestke zateuser posted image user posted image user posted image user posted image , sej bo šlo tudi lastoročno špikanjeuser posted image , potem pa spet pestke za debel, debel +!user posted image

Pozdravček vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
26.3.2008 11:01:53   
Erin
Bravo ledenkaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bo šlo boš videla...bomo limale sem kake slastne slikce od tipov pa boš vsakič ko si boš pikico dala, gledala te slastne postavce in bo lažje...user posted image user posted image user posted image

Evo eno pošiljam samo zate že za začetek:

user posted image

No pa še za ostale, da ne boste foušuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
26.3.2008 11:02:49   
Erin
p.s. .
Pa navijamo za +++++++++ že sedaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
26.3.2008 11:15:40   
spelka12
UZ mam šele ob 17.30. takrat boste pa že vse doma brez izgovorov prosim user posted image .
ajsika samo da je šlo. Ja, ja jutri pa poročej, kak je šlo mixanje pa brizganjeuser posted image .
polaris a vidva pa v hiško? A bo pol kej slikic hiše?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
26.3.2008 11:16:11   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  punce moje, hvala! sploh ne veste, kolk mi to pomeni...

učinkov taprve špike še ne čutim, sam zaspana sem ful user posted image  hm, to je najbrž bolj povezano s tem, da sem vstala tko zgodaj zjutraj, kot sem v mladih letih domov prihajala user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?