LuNa73
|
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, še dober da obstajajo SMs-i! Draga, Ajsi! Jaz, S.I. (Luna73) svečano obljubljam, da ti bom moralno (in nemoralno) stala ob strani, te bodrila, spodbujala, navijala in zvesto popila s tabo ogromne količine temnega piva. Častna pionirska! Phe, ampak, da se bom kdaj s pikicami, tak razumela pa si nisem mislna nikol. Pikica = tista ki se pika. Pišuka, oblublala pa že dolg nobenmu/-i nisem, no dans pa sem! Pa še ko pionirček sem se počutla zdjele, ker sem naglas tole zaprisego brala! Itak pa, vete da ta svečana zaobljuba velja tud za vse ostale moje borke, ker vas mam vse, ampak res čist vse tak fejst..... poln kufer , hecam se, sej pa vete da vas mama rada! Se*, evo zdejle sem prišla šele domu iz šihta , tak da dober da nisem vedla da sta s tvojim hanibanijem v MB, ker bi bla ful nervozna pa živčna pa.... skratka, brezvezna. Upam, da se res kmalu snidemo, ker sem jst še itak dolžna vama kosilo al večerjo.... ker namreč morem uno kinder tortico odplačat, da se ne bom počutla dolžno . Pozdravi tvojega D. Aja pa počohljaj tvojo novo lbezen na štirih nogah. Pa mu reč, da ga ena teta Lunca čohlja v mislih! Erin, teb in tvoji prigodi s karambolom (trebušček in tvoj dragi) pa sem se od srca nasmejala. A sta z juniorjem/ko o.k? a je že kaka nova fotka v albumu, taka bolj pokvarjena?! Ni, ane?! No, upam, da bo kmal! Špelka, kak je kej z vama/vami tremi? ste o.k? Še mal pa bomo vedle kolkim bomo teke pa strici, a ne? Ti pa sam papcaj...zdej če se v teb tiščita dva, pol lahk ješ za dva.... če pa je sam en, pol pa lohk ješ sam za enga.... pa še sebe prštej zraven. Sonček, a ti si tud koklašpiklašpokla, ki piščezte vali???? Al to še pride.... Kakorkoli, upam, da si fajn! Polaris, ti deloholičarka.... a sva si midve kej v sorodu? Kako kaj hišca in selitev? Itak, pa upam, da kmal pade kaka šetnja do otoka, s postojanko pr Koblarju. Kako pa kaj zobki? vita, super za tvoje prevozne avtoceste! Zdej pa res ne sam , še mal po hopcupajta, pa čungalungajta, pa mal strelajta s pravimi naboji (sem se zdejle spomnla na eksplozivne naboje , od naše aja aja, ki je nekam čudežno poniknila )...v glavnem naredita si pestro in raznoliko delanje bebice.... Pikapoooookkkkkaaaaaaaaaaaaa, 8 marec je že zdavnej mim, ko si mi oblubla najin zmenek v parku . Maši moja, kako pa je kaj pri tebi???? Čakam na vesele novičke.... upam, da jih dobim kmalu postrežene na pladenju.... . Mislim nate in držim pesti. Pikica36, kako pa je kaj s teboj? A si tud v ful gužvi? Pa počutje? upam, da si o.k! Tak babe žabe, mislim da sem se razpisala... in grem zdejle kopirat vse skupi, da mi slučajn ne napiše ERORR, ker danes je pri meni na delu Murphy .... vse mi je šlo narobe... ampak res čist vse. Vas hjugam ful....... pa kissek na od vsake frisek...mwaaaa .
|