|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
22.3.2008 17:56:03   
ledenka
spelka, cestitam, si tokrat mrzla teta user posted image  

se* kaka pridobitev? ahem, sem sla v tvoj album... lustna pesika user posted image  zaj mas pa ti tud lubico, ne sam tvoj user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 22.3.2008 17:59:45 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
22.3.2008 18:08:01   
Erin
Kakšna lepa psičkauser posted image user posted image user posted image Pa kakšen mil pogled...ooooooooooooo....
Bo fajna družba tvojemu bodočemu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
22.3.2008 20:48:08   
spelka12
Vidim, da danes nobene ne bo zvečer sem zato en cmok vsaki, pa uživejte v podaljšanem vikendu. Jaz vem, da bomuser posted image .
Se* se spomnem ko smo mi dobil našo labradorko domov. Kak majhen knedl je bila. Stiskala se je pod mizo in 3 dni ni hotla ven. Čez 1 mesec je pa že prežvečla vse kar je vidlauser posted image .
Kera pasma pa je to?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
22.3.2008 20:48:21   
Serendipity
user posted image , jap..kaj bo pa le on imel lubico!
Je pa res srce malena... tak cartek...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
22.3.2008 21:11:49   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
Kera pasma pa je to?

Basset Hound, ko bo zrasla bo pa nekaj takega: user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
22.3.2008 21:21:57   
polaris
user posted image user posted image user posted image Se* krasna je, prava mala princeska user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
22.3.2008 21:40:48   
sonček33
Se*  -kakšen cuker

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
23.3.2008 0:57:34   
spelka12
Lepa bo, lepa princeska. Sicer ne tolko ko moja ampak vseenuser posted image .
Joj ura je že 1.00 jest pa res ne morem spat. user posted image  Sem probala že vsemogoče pa ne gre. Itak če se nič ne gibljem, če je pa zunaj sneguser posted image . SOVRAŽIM SNEG user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
23.3.2008 9:07:39   
spelka12
Morgenuser posted image .
Pa sem spet prva. Že drugič danesuser posted image . Evo fruštuk je že v trebuhu, moj gleda formulo in jaz zvesta kot pes že na borbi. Kak ste kaj dečve? Zdej pa še počakam, da grejo vsi k maši in da bo hiša čisto moja 1 uro pol pa žuuuurkaaaa.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
23.3.2008 10:55:31   
ledenka
user posted image

zajc je prnesu, kaj je mislu user posted image  zaj pa kavo pije. se mu lahk pridruzite user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
23.3.2008 11:55:12   
Erin
Ja Špelka naša kaj pa ti ponoči okoli hodiš?user posted image Ja jaaaaaaa se je že začelo..jaz sem tudi na začetku slabo spala, potem je bilo prejšnji mesec dobro sedaj me pa že trebuh moti in pa na wc hodim po 5x na noč ker mali na mehur pritiskauser posted image kar navadi se draga moja na nosečniške radosti in norosti user posted image Bofletno, boš videla...pa navadila se boš, ane beyba?

Moj se je danes v kuhinji pri zajtrku zaletel v moj trebuh...sem mislila da sem se mu dovolj odmaknila ko je šel mimo samo je očitno trebuh še kar tam ostal medtem ko sem se jaz odmaknilauser posted image user posted image user posted image me je kar odbilo...se bo treba navadit da potrebujem več prostora...da bi me ve videle kako se na balkon spravim(imam zelo ozka vrata)user posted image user posted image user posted image bočno se premikam...user posted image pa zadnjič ko sem hotela s kavča vstat me je prvikrat zaneslo nazajuser posted image user posted image user posted image moj je prav debelo gledal user posted image ...smo že v fazi nepokretnostiuser posted image in zmer težje bo...jaz samo upam da bom telih 56 stopnic od vhoda od bloka pa do mojega stanovanja zmogla pa bom srečna...user posted image user posted image user posted image če ne bomo pa kako dvigalo najeluser posted image user posted image user posted image če bi bilo tako enostavno a?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
23.3.2008 19:33:07   
spelka12
56 stopnic user posted image . Jest jih še 20 do 2 štuka težko prehodim.
Ma ja spim pa res slabo al pa nič. Pomoje tud mal zarad živcev. Sej takoj ko vidim srček bom pa sigurno spala en teden skupuser posted image .
Ko se bo tvoj spet zaletu v tvoj trebuh mu ti sam reč (seveda morš zraven milo gledat): ja dragi, bo treba mal shujšat a ne, sej se komej mem stisnemuser posted image user posted image user posted image .
A ste vidl, da so našim hokejistom odvzel eno zmago? pras............. sem besna ko vevrca. Upam, da danes zmagajo in jim pokažejo s kakega testa smo slovenci narejeni.
Ta teden bomo pa samo 4x šli v službo user posted image user posted image  jupiiii.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
23.3.2008 19:40:36   
sonček33
Ojla bejbe moje
kako ste?
erin čuvaj svoj zaklad
kaj počnete?
vreme je grozno, a sva bila midva vseen  v hribih, kjer je bilo idilično, snega do kolen, sva gazila med drevesi jupi, milina
zdaj pa kuham - ajdovo kašo z jurčki na rukoli

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
23.3.2008 21:29:37   
polaris
  Njammm Sonček, a povabiš na večerjo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
23.3.2008 21:44:27   
sonček33
polaris  ni problema, ti samo pridi

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
24.3.2008 0:36:43   
polaris
Sonček hvala za povabilo, sam sem ga prepozno videla pa zagotovo ni več nič ostalo user posted image
Se pa priporočam za drugič user posted image

Nočka

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
24.3.2008 0:40:31   
polaris
Špelka, a si spet budna? Če ja, sva že dve, torej lahko pade kaka polnočna debata user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
24.3.2008 12:09:58   
Erin
user posted image

Kje ste babe žabe?user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
25.3.2008 8:06:10   
beyba
oila...

Menepaže od sobote boli križ za znort. vaje ne pomagajo, masaže ne pomagajo...levo nogo komi dvignem da grem po stopnicah, spat ponoči ne morem na trebuhu ne(velik trebuh) na hrbtu ne, ker me v spodnjem delu začne bolet ko pri norcih pa še tamal full začne brcet oz se stegovat. Na desneb boku me boli v trebuhu, če me že hrbet ne, na levem boku pa nekako najdem položaj, ko me boli tolk, da lahko zaspim, sam se od bolečine v trebuhu zbudim čist mokra v roku 1-ure....  In potem ponovi vajo...sprehod pa sedenje da mal neha bolet...pa zopet iskanje položaja da lahko zaspiš za pol ure...  In to že od sobote.

Vse to pa zato ker sem v soboto mojga nekam poslala ( vPM) ker ga prosim že 14 dni če mi bo pomagal posravit, ker jst si trenutno pač ne morem privoščit delat generalne stanovanja...  No v soboto mi je pregprel, pa sem generalno kopalnico pospravla, kuhinjo, dnevno, hodnik, neke oamere, pomivanje po tleh na vseh štirih... aja pa potem peka pa kuha za veliko noč.... In razultat sobotne noči naprej je opisan zgori...Aja on je pa zginu v garažo, se je šu mal igrat z alarmom, ko ga je ravno dobil, pa kable vlečt da bojo lahko danes ali jutri to priklopili....

Evo nosečniške tegobe tretjega trimesečja....

dans sem ostala doma da vidim kako bo, ker je vsako jutro bl grozno vstajat iz postelje ipd....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
25.3.2008 9:37:48   
pikica36
jutro oz. dober dan vsem!!!!

vidim da ste vse bolj papcale med prazniki kot pa pisaleuser posted image user posted image
jaz sem se "bulala" dva dni s potico in mesom pa s hrenom da sem mislila da me bo raz.....user posted image
danes bomo pa na repi in zelju da se malo prepucamouser posted image

ej, beyba ti se kr ne jezi kar se pucarije tiče. spucaj kolker moreš, drgač pa... sigurno se ne kopljete v svinjariji tako da ni panike , če bolj "profizoriš" spučeš.
to zdaj glih ni najbolj pomembno.kk so pa dedci kar se pucanja tiče je pa druga zgodba. meni moj  včasih- beri res samo včasih  pomaga, ampak.... bi rajš vidla da mi ne biuser posted image user posted image

špelka- kako si???

vse ostale , da ne omenjam vsehuser posted image user posted image in pa vsem mamicam in bodočim mamicamuser posted image user posted image  za praznik

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
25.3.2008 9:59:57   
oktavija
Dan dekline!

Evo jaz z dopusta, ki se nam je zaključil klaverno saj nam je še zadnja babica (moževa babica) odšla med anglčke!user posted image user posted image  Sem žalostan ampak hvala bogu, da sem v službi in da nimam preveč časa razmišljat...
Drugače sem jaz dobro in ni nobenih sprememb...
Zanima pa me ali je katrera poskusila kdaj s kako alternativno medicino glede reševanja težav z zanositvijo... Zadnje čase dosti razmišljam o tem, pa me zanima vaše mnenje....

Lep dan vam želim!!!user posted image user posted image  

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
25.3.2008 10:33:25   
murkica
Zdravo babe!!!

Oktavija-najprej tebi moje sožalje za babico!!! Naj počiva v miruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa upam, da ste vse lepo preživele praznike. Meni so definitvno minili prehitro in čeprav bi se mogla ful učit, se nisem niti en dan, tako da bom mogla ta vikend vse nadoknaditi.

Beyba- upam, da bodo bolečine v križu izginile in da se boš lahko dobro naspala.

No drugače sem vas pa hotela samo pozdravit, saj letim za knjige(no vmes pa še na eni kavicouser posted image ) pol pa res začnem.

V glavnem bodite pridne, upam, da se boste kaj več javljale, da bomo lahko spet malo počvekale.

LP

Murkica

< Sporočilo je popravil murkica -- 25.3.2008 10:34:26 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
25.3.2008 11:13:05   
ledenka
user posted image

helou, babe žabe! kavica za vas... a pride kera na potico, je mam preveč? user posted image  

danes me je ponoči obiskala M user posted image  no ja, si nisem mislila, da bo tko hitra user posted image  pa še pregled mava pri Rešu. sej mam en tak mini načrt user posted image  da lahk kar direkt s kratkim postopkom začnemo user posted image  pa mislim, da se on ne bo strinjal s tem user posted image  ali pač? bomo videli.

torej, stiskajte pesti... res sem ful živčna, prav neverjetno user posted image  bom javila, ko končam... nekega lepega dne user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
25.3.2008 15:01:26   
murkica
Ledenka držim pesti, da se vsekakor dogovoriš čim boljše. Pošiljam ti še user posted image user posted image user posted image  za srečo, da bo vse tako kot mora biti. Pa žal mi je, da je prišla M.user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
25.3.2008 15:57:50   
ledenka
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jutri začneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!

me je straaaaaah pa veselim se!!! hormoni mi vsekakor že zajle delajo!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?