Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:41:16
|
|
|
|
Erin
|
tko kot so milkini srčki z jagodno filo bi lahko bili tudi zekoti ane
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:43:19
|
|
|
|
Erin
|
beybi bo kmalu rodila...jaz se bom do takrat samo pošteno poredila, špelka bo pa kmalu že fajn bunkica... bo treba pohitet ja...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:45:04
|
|
|
|
ledenka
|
no, se bomo zmenle, mogoc pridem zraven mal na svezi gorenjski zrak, ocitno to dobro na plodnost vpliva
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:48:20
|
|
|
|
spelka12
|
kaj to pomeni "mogoče"? Prvič slišim to besedo. Aja sigurno pomeni absolutno 100% sej se mi je zdelo ja. Babe Na kraju zločina se je začel. Zdej pa na hitrco še mal klepetejmo, ker pol grem gledat.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:51:28
|
|
|
|
Erin
|
oooooooooo fuj kakšen nagnusen uvod... Ampak ga grem gledat... Nočkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:52:24
|
|
|
|
spelka12
|
No kaj je zdej, kam ste ušle? Evo glih reklame so, morm hitro tipkat. Ej a se zavedate, da natipkamo samo še 17 strani pol bomo pa mogle odpret borbo 2 -nadaljevanje. Ta bo še bolša, bolj zabavna in pokvarjena z več hrane in pijače in v prvi vrsti z še več nosečk. Komej čakam.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:52:42
|
|
|
|
ledenka
|
a reeees, to pa jaz tud rada gleeedaaaam nic, babe, mejte se lepo pa sanjajte o seksi cokoladnih... zekotih PS: moz od Heidi Klum bi bil idealen... zeko
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:55:08
|
|
|
|
spelka12
|
Ja uvod je bil res tak ........., ne kot zajec z jagodam. erin nooooočko. Ej a ni ta reklama za coca colo dobra? A veste kere reklame so mi pa od vseh naj naj? Une za Pižoje s pikapoloncam. Pa une za Transport s štumfi so mi ble tud najboljše. Ja nič no, če ste šle ve spat, pol grem pa še jest v hrčkovo deželo. Nočko babe žabe.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.3.2008 21:57:13
|
|
|
|
ledenka
|
caf caf
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.3.2008 7:48:51
|
|
|
|
beyba
|
Ojla kokoške...Kolk ste kokodakale včeraj :-) dobr da je vreme zdržalo in ni blo dežja Erin kar se tiče srca nimam nobenih težav, zdej ko sem se nehala sekirat zarad spanja na hrbtu še spim bistveno bolš. Mam pa manjšo težavo, ki sploh ne vem kako jo bom rešla in sicer.... Zjutri pojem za zajtrk štručko z mal mleka... Za malico banano ali jabolko, pomarančo jagode.... Potem pridem domov in si naredim normalno kosilo(npr:2 žlice pire krompirja(jedilne) mal pečene cvetače, in paradižnikova solata iz 1 paradižnika) potem se mal vležem,(beri zaspim za kako uro dva) potem se pa zbudim, me vse tišči kot da bi se nažrla ko prase in do naslednjega jutra ne morem nič več jest ker sem tako sita, sam še pijem lahko.... Sploh ne vem kako naj si kuham kosilo. Že tko e za enega težko kuhat( velikokrat je tut skret sit) sam za 1/2 pa se sploh ne splača, kako naj iz enega majhnega krompirja naredim pire? Bušije bomo dal na ogled, kamalu...(da boste mal nestrpne)... Za srečanje pa itak da se bo treba kmal ment!!! Drugače bova midva prišla na srečanje že v 2 delih Kavice vam ne znam kuhat ( beri ne znam slikc limat kle not, ker jih morš na nek začasni strežnik shrant a neki, jst se pa v to še nisem poglabljala...) Tako da sam povem da moja diši pa čudovito( kava namreč)
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.3.2008 9:59:45
|
|
|
|
ledenka
|
kavica, vzemte si par minut, pol pa nazaj delat
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.3.2008 14:22:53
|
|
|
|
spelka12
|
Kaj a do torka boš pa spala al kaj oktavija? ajsi kava njamnjam, še piškot bi zraven . lunči petek je, a boš kej pokukala k nam?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.3.2008 15:34:22
|
|
|
|
ledenka
|
uživajte v čokoladnih zajcih, bejbike moje!!!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.3.2008 16:49:50
|
|
|
|
Erin
|
Oh no ...zej sem pa spet "potrebna"..enega čokoladnega zajca....njam njam... Lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.3.2008 19:33:01
|
|
|
|
polaris
|
Oj klepetuljice, včeraj ste se toliko naklepetale, da vas danes očitno prstki bolijo, ker ni nobene na spregled Hi Oktavija, lepo te je spet slišat (P.S. saj imajo v tujini tud internet ) Se* si že popravila čaronalnik?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.3.2008 22:59:16
|
|
|
|
spelka12
|
Aha ajsika zdej pa vem. Vse mi je kristalno jasno. Zajc se začne jest pri ušesih. Hvala za slikovni dokaz
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.3.2008 23:03:39
|
|
|
|
polaris
|
Hi bodoča mamica, kako si kaj?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.3.2008 14:08:49
|
|
|
|
ledenka
|
oj, punce, a vas je vse zamedlo sem ze avto pucala vcasih se sprasujem, zakaj mamo moske... razen, da prispevajo umazano perilo za pranje no, se mal kave moje M se ni, ampak glede na moje zmesane cikluse pa O, ki bi naj bila komaj prejsnji petek, ni to nic cudnega kaj cmo, kak naj bo ciklus normalen pri tako zmesani osebi kot sem jaz seveda zmesani v pozitivnem smislu lepo se imejte, pupike drage, uzivajte v sunki, jajcih itd
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.3.2008 14:14:04
|
|
|
|
spelka12
|
Kakšna šunka in jajca, jest samo hren čakam, smajlikiseoblizuje. Ne vem kaj imam s tem hrenom ampak moja tašča ga tako dobr naredi, da pol celo leto samo čakam na veliko noč. Not pa da hren svež, hren iz kozarca, naribana jabolka, majonezo, cuker, malo kisa.....pa sigurno še kaj ampak jest ne vem kaj . Evo sem že lačna in to ravno po južni. Včerej sem ob 5 zjutraj vstala in jedla jogurt , pa shujšala sem za več kot 2 kile pa nonstop jem. Danes je šla pa od dragija sestrična rodit . Komaj čakam da izvem kaj sta z očkom dobila. Punce a ste vse k žegnju nesle da vas ni? Jest grem tud za eno urco mal pospat. Pa, pa.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.3.2008 14:23:42
|
|
|
|
ledenka
|
Spelcika, pol pa uzivaj v cakanju hrena jaz ga v principu ne maram, ampak ce je res dober... njami
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.3.2008 17:31:31
|
|
|
|
spelka12
|
Se* ka jaz to vidim? A imate novo pridobitev? Res je cute. Zelo lep kuži. Evo rodili so in dobili fantka Marka - Nežika čestitke.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.3.2008 17:52:18
|
|
|
|
Serendipity
|
Jap. Je lepa, ane? Joka pa ko malo detece, ko jo pustiva malo samo... Eh.. viš ga no .. se bova glih fajn z njo pripravila na TISTO pridobitev, ki upam, da naju še letos razveseli!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.3.2008 17:53:46
|
|
|
|
Serendipity
|
Pa čestitke za malega Marka! Kaj pa tehnični podatki? Velikost, teža, ipd...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.3.2008 17:54:14 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?