|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
22.3.2008 21:34:45   
arabela*
pozdravček.
Tako ,pa smo prijadrali domov.Bili v cerkvi;nesli tašči,pa mojim staršem,potem pa jedli do onemoglostiuser posted image
Janey,ne pusti se tašči,povej kar ji gre,pa boš prej imela mir.Jaz sem dobesedno 3 mesece zdršala pri njej,nato pa sem zaloputnila vrata za sabo in mojmu rekla,da ne mislim več tam živet.Sedaj po vse teh letih pa se je tak spremenila.Se odlično štekava,tako da zelo rada grem k njej.user posted image Samo svoje meje jim moraš postavit,pa je kak je.
Tak,sedaj pa se grem basat z jagodami,njamiuser posted image ,se kasneje vrnemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
23.3.2008 7:55:20   
*bubi*
lyra, nič ne skrbi, smo tudi take, ki še ne finiširamo user posted image  Pa ti imaš user posted image user posted image , tako da bo tvoj trebušček hitreje rastel user posted image  Za kakšno kavico pa sploh ni pomembno, kako velik je že trebušček, tako da se kar pridruži, če/ko utegneš.

Sem te že hotela vprašat, pa sem ful v gužvi in sproti pozabim, kaj berem user posted image  .... torej, sta tvoja user posted image user posted image  enojajčna ali dvojajčna?

Še najlepše mi je tisto, saj poznate vic: en je dvojajčen, en je pa brez user posted image user posted image user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
23.3.2008 8:02:08   
*bubi*
En lep dan vam želim, vsaj zaenkrat nam vreme ne teži user posted image !

Joj, zdaj sem se komaj spomnila, da nisem pogledala, kako je Kekec jajčke pobarval user posted image user posted image user posted image

No, pa da ne limam zajčkov za veliko noč, bom kar jajčke, ki jih je bubi ustvaril user posted image :

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
23.3.2008 23:14:42   
Janey
Čer

sneeeežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kak je vse belouser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste lepo preživeli praznike. In upam, da ste napolnile svoj želodčke. Jaz sem si ob moji dieti danes vseeno privoščila malo mlečnega kruheca in en košček potičke. Če si nebi, bi bila zelo žalostna.

Včeraj sma se imela super. Sma bila kratka, mali je spal od pol 10 ko sma šla do pol 2, tak da sem bila pomirjena ko sma se vrnila. Doma sma bla tak že od 12. Sma ga samo prestavila in košare v posteljico in je kar lepo spančkal, se ni nič predramil.

Danes smo šli malo na ludt kljub takemu vremenu in smo ravno pred dežekom pobegnili. Potem pa domov in smo dobili obisk.

Jakec je začel tako neverjetno to glavico gor držat in se obračat...kot en tri mesečnik. Je res močan. Pomoje jo bo v roku enga tedna že samostojno držal. na trebuščku jo že dvigne in jo drži. pravi mali hulkuser posted image user posted image user posted image

sem pa tako srečna, ko vidim jakca in lubeka skupaj. lubek tako uživa in ga celega polupča in hoče da ju slikam in ga stiska in ona2 plešeta in tak sta sladka. sem mislila da pač nebo tak, že zato ker je lubi še zelo mlad za atija in sem se skoz pripravljala da bom pač sama  za dost stvari....zdaj je pa noro kolko mi pomaga in kak je do jakca in tudi do mene. Najbolši ati na svetuuser posted image user posted image user posted image

ja...nisem še zaspana pa kar nekaj bluzim...je prišla danes zjutraj moja mami in je mela 2 uri jakca, da sma mi2 čumila in sem si spet napolnila baterijeuser posted image user posted image user posted image

zdaj bom šla pa počasi res nina nana, pa tudi lubek je skoraj perajt za v posteljo..se greeemoooo stiskaaatuser posted image user posted image user posted image

lahko noč...upam, da ste zbudite v belo jutro z nasmeškom na ustih

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
24.3.2008 9:10:42   
willma
sneeeežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kak je vse belo.

Upam, da ste lepo preživeli praznike.

Ko sem to prebrala sem pomislila na božične praznike in ne na velikonočneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
24.3.2008 10:47:08   
kekec in mojca
Dobro jutro!

Praznikov ne bom komentirala, je bilo vse ok, le jaz sem bila tečna za umret. user posted image Saj sem se kontrolirala in bila raje tiho, kot pa da bi kak špetir ali zamero naredila.

Danes imam pa tako vneto grlo, da komaj govorim (še sreča za mojega user posted image , mu ne težim). Če jutri ne bo bolje, bom šla do zdravnice. Saj sicer ne hodim preveč rada naokol njih, razen kadar je kaj nujnega, ampak zdaj bi pa rada bila zdrava, ko rodim... Da ne bi slučajno svojega dojenčka okužla s čim. Saj vem, da je kao otrok zaščiten, če se doji... ampak recimo, da obstaja nek mali mali procent možnosti, da nama dojenje ne bo steklo.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
24.3.2008 14:23:11   
Blacky30
Evo, da se spet jaz malo javim. Spet bom cele ure časa prebila tu gor, da vas vse za nazaj preberem. Med vikendom berem in kaj napišem, čez teden pa sploh zraven ne pridem. Je v službi norišnica, pa se tam nimam cajta priklopit, doma pa me itak hitro zmanjka, pa tudi mali pikec zahteva svoje.
V petek sva opravila drugi del sistematskega pregleda - zobozdravnik in psiholog. Sem do zdaj že 2x prestavila, ker je bil bolan. Vse je super, zobke ima zdrave, tak da ne rabimo več tja do 5. leta.user posted image user posted image  Pri psihologu pa je tudi izpolnil kriterije za starejše otroke.user posted image user posted image  Sem bila zelo ponosna mamica.user posted image

Janey, lepo,da ste se navadili na ta ritem in da uživate v tem lepem obdobju. Jaz priznam, nisem tako hitro prišla k sebi in sem začela uživati materinstvo veliko kasneje. Pa je zdaj tudi vse super. Krčki pa bodo tudi minili, slej ko prej.

Jaz se počutim OK, včeraj in predvčerajšnjim smo letali okoli, bili smo na rd, pa velikonočno kosilo in sem cel dan samo sedela. Sem imela tudi zvečer že otečene gležnje. Samo moj g. pravi, da je to čisto nekaj drugega, če otekaš zaradi utrujenosti, kot če bi imela otečene noge nonstop. Takrat naredijo paniko. Ob večerih je baje to normalno.

K in M, ne rabiš biti v skrbeh za zakzak, z njo je vse OK, samo lena je kot hudič. Pa se ji ne da tu gor pisat.user posted image user posted image user posted image  Vem, ker sedi z mano v pisarni.user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
24.3.2008 14:29:25   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Aja bubi sem ti pozabila odg. Sem v 35 tednu (2280gr, user posted image ).
Pa sicer ne grozi predčasen porod, sem tudi zaprta... Samo moja bolezen lahko sedaj na koncu malce zavira rast otroka. Od pon 18 do včeraj 21 je dobil 90 gramov. Samo buši mu zaostaja. Bo pač dolg, pa suh. Mogoče po mojem očetu.user posted image Malo se moram pohecati.

Kakšno bolezen pa imaš, če ni skrivnost? Upam, da ni kaj hujšega.user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
24.3.2008 14:43:34   
Blacky30
K in M, jaz pa sem se že veselila, da bom v tvojem albumu videla Kekca, če si ga že opremila z geslom. Pa sem samo pirhe videla, ki so btw. zelo lepi. user posted image  
Glede grla pa bi jaz tudi kar šla k dr., če se pojavi še vročina ali kašelj, ker tokrat ne bi rada imela še ene take izkušnje kot prvič. Če bi takrat raje šla k svoji dr. po ab, bi bilo sigurno bolje, kot da sem se šla pokazat v P, kjer so me obdržali na opazovanju in mi dali lekadol, da sem ga vzela, ko je bilo hudo. Potem pa sem imela porod z gnojno angino, jaoooo, ne smem se spomnit.

Janey, koliko pa je star tvoj dragi in koliko si ti stara? user posted image

Glede prenažiranja sem včeraj pojedla zajtrk in popoldan še en kos kruha s šunko, pa me je začel spet tako želodec bolet, mater, res pretežka hrana očitno, pa drugač nisem nikoli imela občutljivega želodca. Pa 3 kose potice sem čez cel dan pojedla. Preveč? Verjetno res.user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
24.3.2008 16:31:27   
Janey
KM čimprej se pozdravi. Limonco, čajek in medek pa bo. Pa kaki žajbelj s praženim cukrom v mleku za grlo. Pa čuvaj se in lepo poćivaj.

blacky 23 boma oba letos stara.

mi2 sma pa zdaj vseeno šla malo na sprehod, kljub slabemu vremenu. Če ne morem bit doma...se mi meša ko sem cel dan med 4 stenami. luft mi kar energijo dauser posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
24.3.2008 17:28:56   
lyra*
hellow babe

ja ti prazniki so res user posted image ko bi moglo snežit sije sonce,ko pa bi mogle rožice rast pa jih sneg vse prekrijeuser posted image user posted image

Ni jaz sem  bila prejšnji teden pri G na UZ. user posted image user posted image pridno rasteta!
tranjulčica g. mi je rekla da imam nek znak T kar je pogosto za enojajčne dvojčke ampak da ali sta res enojajčna ali sta dvojajčna pa nemoremo bit 100% do poroda. Bomo pa videli pri NS pri spolu če sta user posted image user posted image sta ziher dvojajčnauser posted image pustimo se presenetituser posted image

Ko se bote pa za kafo zmenile pa se vam zvesljem pridružim!

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
24.3.2008 18:33:28   
trnuljčica
Pozdravljene,
Lyra jaz sem v otroštvu sanjala da bi imela dveuser posted image , dvojčici. No, nikoli ne veš, mogoče drugič ali pa v naslednjem življenju.user posted image Sicer te je za enojajčne oz dvojajčne spraševala bubi, ampak saj mene je tudi zanimalo.user posted image

Blacky ena od avtoimunskih bolezni,  revmatoidni artritis. Sicer dvomim, da ti bo kaj povedala info. Za mene zdaj ni hudo. Bo po porodu, ker se poslabša. Zato pa upam, da jo zdaj ne bo zagodla našemuuser posted image .

Janey sem gledala malo tvoj album, zopet user posted image , in ugotovila da ima našuser posted image pripravljeno enako posteljnino v svoji posteljici, kot je čakala tvojega Jakata.

K&M a si videla kako se je pri aprilčicah že začelo? No, jaz vseeno še ne bi. Moram še malo na psihi podelati (glede poroda). Verjetno si najbolje pripravljen, ko skočiš in plavaš.user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
24.3.2008 19:42:51   
Janey
Kak imamo mi najboljšega fanta. Zdaj ko mu zgleda grejo nazaj krči in se pojavljajo še zelo redko je tak priden. Nič ne joka, samo gleda in vse ga zanima. Danes sma bila eno uro na ležalniku in se je tako smejal in gledal vse te barve in mene ki sem afne guncala. kak sma se lušno imela. Pol sma si pa dala gor pesmice pa sma tak rajala, pol sma se malo pocartala pol sem ga pa položila v posteljico in je mel par krčkov, je malo pojokal in zaspal. Kar pojedla bi ga kak je super.

trnjulčica če je pa tak lepa ta posteljnina. Jaz bi jo kar skoz mela. Sem še neke 2 druge nabavila, pa mi nista tak všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 2438
24.3.2008 20:39:27   
trnuljčica
No, punce pa imam tudi jaz ticker. user posted image Zdaj, ko je finiš, smo ga dali gor. user posted image Bolje pozno kot nikoli. Sobico pa poslikam takoj, ko bodo obešene zavese. Zdaj so na šivanju.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
24.3.2008 21:07:08   
kekec in mojca
Oj, Blacky, sem se že spraševala, kaj je s tabo. Me veseli, da je vse ok. Tale utrujenost, ki te daje, je pri meni minila, ko sem šla v bolniško. Danes mi je žal, da se zanjo nisem odločila prej.

Trnuljčica, ja, vidla sem, kaj se dogaja z aprilčicami. Upam, da bo naše dete še počakalo, meni po eni strani še ni za it rodit. Prej bi rada še stanovanje popucala. Moj se že itak pritožuje, da komaj čaka, da me bo minilo to čiščenje, ker sem se že v vse omare spravla in jih pospravljam.

Grlo še kar naprej peče. Zjutraj je bilo nenormalno, zato sem šla - po nasvetu tašče - šnops zgrgrat (ne spit... user posted image ) in mi je pomagalo, da sem lahko malo zaspala. Ni mi pa za ponovit tega, ker mi je šlo na bruhanje.

Janey, otroci so lepi. Takšne dojenčke je še zelo enostavno spravit v smeh... Samo malo se jim popačiš, pa je že bolje.

Pri nas, ta večjih, je že drugače. Težje predvsem, ampak še vseeno takooooooo lepoooo user posted image . Zdaj oni nas spravljajo v smeh. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2440
24.3.2008 21:52:20   
arabela*
čerka,moje souser posted image
naš dan ja spet minil v neizmernem lenarjenju.zjutraj smo spali do 10;kot ponavadi,pol pa lenarli,pa poležavali,ob pol 12 pa se začeli rihtat,da gremo k tašči jest.Kak paše,ko nas tak lepo razvajajo.Bi najraje vsak danuser posted image .pa da vam povem,da meni letos žegen "smrdi".Sploh nisem mogla včeraj videt obložene mize z dobrotami,pa sem raje jedla,sladki kruh z maslom.Tako da sem bila danes prav vesela ene dobre goveje juhce,pa testenim z njami solatko in OOOgromno sladoleda.
Drugače pa,trebušček se vse bolj vidi,sedaj še samo čakamo,da bomo začutili prve brcike.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2441
25.3.2008 9:15:45   
kekec in mojca
Dobro jutro, nosečnice!

Ena user posted image za vse vas. Ne bom kaj prida dolgo, samo pozdravit sem vas prišla, zdaj pa grem spet v posteljo user posted image . Ponoči nisem dobro spala.

P.s.: Bubi, si mi kaj fauš? Ti lepo v službi, jaz pa doma v topli postelji! user posted image user posted image user posted image Pa še sobota bo luštna zate... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 25.3.2008 9:16:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 2442
25.3.2008 9:25:09   
Vrtnica79
Oj,

da se vam malo oglasimuser posted image . Kako ste kaj preživele praznike? Ste bile zgleda kar zaposlene z basanjem hrane, ko niste nič kaj dosti pisalauser posted image user posted image user posted image .

Koooonnnnčno se je danes že prikazal sonček in upam, da bo tudi ostal. Bom lahko vsaj vozičkala in ne zmrzovala zraven.

Joj, kak hitro mineva čas- naša pupa bo že čez 3 dni stara 4 mesece. Ne morem verjetuser posted image .

Lepo se imejte in pazita na vaše user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
25.3.2008 9:26:37   
Vrtnica79
Aja, kaj vsi imajo v soboto pouk al kajuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
25.3.2008 9:59:40   
Vrtnica79
Sem prej pozabila

vsem želim lep materinski dan!!!!!!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2445
25.3.2008 14:40:41   
willma
Olja punce!

Kako ste?

Jaz imam eno vprašanje. Pred 4 leti nisem rabila beležit brcike, pa me zdaj to štetje prav bega. Koliko so mene učili se ena brca šteje, ko zaznaš otrokove gibe in ne ko te enkrat brcne. Pa še to, baje bi morala zaznat teh deset brcik med 8. in 17. uro. Jaz jih toliko ne zaznam.
Med tem časom tudi delam in nisem ravno pozorna na gibe. Kaj slučajno kje komplicirajo ker ne šteješ in beležiš teh gibov. Tudi G ne komplicira? (Renata M. Završnik - vem da jo imajo še nekatere tukaj .)
Meni je pač važno, da detece čez cel dan čutim. Koliko in kdaj pa mi ni tako hudo natančno važno.
Mater sem se razpisala o tem user posted image

Aja pa še to:
Ena je K&M svetovla, da naj popije žajbelj.

Meni je bilo zelo odsvetovano med nosečnostjo uživat žajbelj.user posted image
Pa mi je bilo hudo, ker mi drugače zelo pomaga pri prehladu.

< Sporočilo je popravil willma -- 25.3.2008 14:41:25 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
25.3.2008 14:42:51   
willma
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Sem prej pozabila

vsem želim lep materinski dan!!!!!!!!

user posted image

Hvala in enako vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2447
25.3.2008 15:21:25   
trnuljčica
Ta list za šteti gibe mi je Završnikova dala v 28 tednu. Štela naj bi jih od 32 tedna dalje. Za gib se šteje vse kar čutiš ( premik, brca, kolcanje, premik rokice... )znotraj 5 minut. Torej vse znotraj 5 minut je en gib! Ne ena brca en gib. Pomembno je, da ga čutiš skozi celi dan.
Jaz sem začela šteti v 31 tednu.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
25.3.2008 15:33:50   
Čmrlika
Jaz imam eno vprašanje. Pred 4 leti nisem rabila beležit brcike, pa me zdaj to štetje prav bega. Koliko so mene učili se ena brca šteje, ko zaznaš otrokove gibe in ne ko te enkrat brcne. Pa še to, baje bi morala zaznat teh deset brcik med 8. in 17. uro. Jaz jih toliko ne zaznam.
Med tem časom tudi delam in nisem ravno pozorna na gibe. Kaj slučajno kje komplicirajo ker ne šteješ in beležiš teh gibov. Tudi G ne komplicira? (Renata M. Završnik - vem da jo imajo še nekatere tukaj .)
Meni je pač važno, da detece čez cel dan čutim. Koliko in kdaj pa mi ni tako hudo natančno važno.

jaz sem pred kratkim gušila tukaj o tem...Moj G mi je rekel, da jih začnem štet po 35 tednuuser posted image ...Zdaj sem dva dni že v 36 tednu, in NE Beležim v to razpredelnico, ker e mi zdi pomembno, da čutim, tako kot ti Wilma čez cel dan...Rekli so mi med 9 uro in 18 pa sem recimo včeraj in danes do kakih treh že mela čez...torej štejem tako v mislih, pa sklope, ne vsakega udarca oziroma mora biti presledek vmes, ko nič ne čutiš, vsaj nekaj časa...tako so meni rekli pri G....

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
25.3.2008 16:19:31   
Janey
Te brcike so res obremenjujoče. Pri moji g sem jih mogla štet od 9 do 9. Kak različno. Sej po moje je samo važno,da čutiš dete čez dan. Ampak je pa res, da se kaka popkovina okoli vrata in takšne podobne težave poznajo po brcikah.

Jaz sem svetovala žajbelj. Meni je moja zdravnica  rekla da malo lahko, ampak ne vsak dan in preveč. Da nima skoraj kaj bit. Naj bi bil naraven antibiotik. Jaz sem ga pila in mi je takoj pomagalo...jakec je pa tut okuser posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?