|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
21.3.2008 19:48:19   
barbaw
trnuljčica ne bi ti malo počivala. user posted image  Malo se moraš čuvat, da nam ne boš prehitro odšla na počitnice.

Janey če te kaj tolaži se večina mamic, ki so to prvič postale počutijo kot ti. Ko berem tvoje poste je tako, kot da bi svojo zgodbo poslušala. Jaz sem Jako tudi hotela imeti samo zase, vendar ti hočejo le dobro oz. ti hočejo malo pomagat. Je pa tako, da nočemo da nam pomagajo, meni so vzbujali slabo vest, ... Sem imela samo paranojo. user posted image  Ful smo občutljive kar se tiče user posted image . Upam,da  me tokrat preskoči. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
21.3.2008 19:48:33   
Marusah
Čer,

Spet nikjer nobene. A vsa jajčke barvate? user posted image  Jaz imam vedno tako srečo, da kadar končno prilezem do računalnika ni nikjer nobene user posted image

Joj, trnuljčica in frutka ne mi delat luštov. Jaz ne vem kaj mi je zadnje čase - samo jedla bi in jedla. Pa če je možno kaj čokoladnega user posted image  Se med nosečnostjo nisem veliko zredila, bom pa zdej nadoknadla. Mam pa fajn izgovor, da moram jest, ker dojim user posted image user posted image user posted image
Pa res, eno vprašanje za mamice - kdaj po porodu pa lahko začneš telovadit oziroma delat trebušnjake? Bo počasi potrebno začet malo migat, drugače bom mela trebuh kmalu do kolen user posted image

Lepe praznike vam želim in veliko pirhov!!!

V torek pa se dobimo na forumu, da bomo jamrale, kako nas vse tiši od prenažrtja user posted image user posted image user posted image  - več nas bo, bolj bo veselo - ha, ha, ha,....

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
21.3.2008 19:51:21   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

trnuljčica ne bi ti malo počivala. user posted image  Malo se moraš čuvat, da nam ne boš prehitro odšla na počitnice.

Ja, saj že grem vodoravno. Današnji dan mi je pobral vso energijo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
21.3.2008 20:07:15   
frutka_
Tako jajca so pobarvana. Mali jih je pridno kotalil po E-jih, nalepk je bilo dovolj, ker sta bili dve plasti nalepk v zavitku. Nimam pa špeha, da bi se svetile. Kaj še lahko dam gor?
Trnuljčica kar lepo počivaj n akavču in si energijo nabiraj, magari z glupo komedijo.
Marusah jaz sme največ zgubila z dojenjem pa pridnim guranjem vozička naokoli. Si poskusila s tistimi poporodnimi hlačkami, ki ti stisnejo pas in trebuh. to je kar fajn zadeva.

Neposredna povezava do sporočila: 2404
21.3.2008 20:19:31   
*bubi*
Nimam pa špeha, da bi se svetile. Kaj še lahko dam gor?

Margarino user posted image

V torek pa se dobimo na forumu, da bomo jamrale, kako nas vse tiši od prenažrtja user posted image user posted image user posted image  - več nas bo, bolj bo veselo - ha, ha, ha,....

Pa kak bodo noge otekle user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
21.3.2008 21:24:21   
kekec in mojca
Upam, Trnuljčica, da si že boljše volje in vsaj malo potolažena.

Frutka, jaz jajčke kar z oljem namažem, je isti učinek kot s špehom. Sta bili s Trnuljčico še dolgo na kavici?

Mmmmmmmmmm.... jaz bi pa danes tak kranjsko klobaso jedla... Nikoli je ne maram, danes pa bi jo zmazala ko nora. Pravijo, da se otroku pozna, če si nosečnica ne uresniči želje po hrani. V primeru, da bo fantek, upam, da se mu bo kranjska poznala na pravem mestu, seveda... user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbaw in Janey, jaz sem se skoraj isto počutla, ko sem malega Kekca prinesla domov. Sta bila moja starša prav razočarana, ker jima ga nisem hotela zaupat v varsto za sprehod po 10-ih dneh. Saj to mine, veš. Ta ljubosumnost do kogarkoli, ki bi hotel malega pazit... kasneje, ko je že malo večji, ga z veseljem potisneš nekomu v varstvo... samo da ti ga čuva. user posted image In da si ti oddahneš. Imam prav, Barbaw?

Danes je polna luna... ampak jaz se ne dam, še ne grem rodit. Čeprav me vse boliiiiiii... medenica, kolki. Vstajam kot sedemdesetletnica, s tem, da nimam palice (ki bi mi kar prav prišla). user posted image

Na pregledu pa mi je moja G rekla, da je vse ok in da ima dete že skoraj 3 kg. user posted image Vse je lepo zaprto, malo je bila presenečena nad tistimi popadki.

Marusah, ko sem dojila, je tudi meni pasala čokolada... in to na tone. Upam, da se po porodu ne bo ponovila zgodba, ker me je to dojenje namesto posušilo (tako kot Frutko) še bolj "razcvetelo". user posted image

Saraya, tole s hormoni je pa tudi meni konkretno poznano. user posted image Je danes že kaj bolje?  Danes sva tudi midva mislila it gledat film v kino, pa nama ni ratalo... user posted image

Pandica, hvala za lepo voščilo. Tudi tebi želim čim lepše praznike.

Marusah, ti boš pa morala ticker zamenjat!!! user posted image

In na koncu še moja Bubi user posted image ... zgleda, da bova šli na kavo kar sami, a ne? Nič hudega, saj še bo čas, počasi boš spet lahko v podpisu odštevala dni... user posted image Da ti malo ponagajam, naslednjo soboto ti želim ČIIIIIIIIIIM LEPŠO... user posted image user posted image user posted image v službi.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
21.3.2008 23:59:34   
Janey
Bom jutri vse prebrala.zdaj sem vam prišla samo zaželet lahko noč...ja spet bom zombi jutri, samo kaj ko se ne  morem prej spravit v posteljo, pa jaka spi že od pol 10. 

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
22.3.2008 0:22:56   
arabela*
oila pupikeuser posted image
Pa mi je ratalo prilest do rač.Je najlepše ko vsi zaspijo,pa imam LJUBI mir.konlretno paše.
Najprej naj povem,da se hormoni umirjajo,čeprav skoraj vedno ko kakšno žalostno oddajo gledam jokam,ali pa ko kaj žalostnega preberem.Skratka se trudim,da se nebi zlomila,ker običajno nisem taka.
Tudi jajčka smo pobarvali,sicer niso ravno najbolj ratala,so bolj natur,z jajčno lupinico.sploh ne vem ob kolkih je jutri žegnanje v stolnici?? Mah,se mi ne svita.user posted image
Grem še dedaj malo k zelenjavi,jutri pa začnemo z "dobrotami".Haa,to je pa res nekaj za nasuser posted image -nažiranjeuser posted image hecam se.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
22.3.2008 7:53:49   
*bubi*
Tudi jajčka smo pobarvali,sicer niso ravno najbolj ratala,so bolj natur,z jajčno lupinico.sploh ne vem ob kolkih je jutri žegnanje v stolnici?? Mah,se mi ne svita.

Kolikor vem, se začne že ob 11ih. Ampak glede na ta sneg zunaj, mislim, da se ne maknem nikamor user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

In na koncu še moja Bubi user posted image ... zgleda, da bova šli na kavo kar sami, a ne? Nič hudega, saj še bo čas, počasi boš spet lahko v podpisu odštevala dni... user posted image Da ti malo ponagajam, naslednjo soboto ti želim ČIIIIIIIIIIM LEPŠO... user posted image user posted image user posted image v službi.

Jaz bi še Sarayo in njeno pupo z veseljem zraven vzela, da se spoznamo user posted image  So vsi trije približno enako stari.

Glede naslednje sobote pa.... ti ti porednica, kar smej se mi user posted image  Bolj me nekaj drugega zanima.... vrtci so tudi odprti? Kam naj bubija dam? Eh, saj vem, da niso, pa nekaj bomo že skombinirali.

Aja, takoj ko bo zajček mimo bom začela odštevat user posted image

Pa še trnuljčica user posted image  zdrži in pazi na user posted image  ne vem, v katerem tednu si zdaj, pač zaupaj, da bodo naredili najboljše za bebico in zate. Meni so pri bubiju od 30t naprej grozili s proženjem pri 37t (po potrebi pa prej), no, pa je zdržal še en teden več. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2409
22.3.2008 8:48:02   
barbaw
K in M imaš prav ja, da tisti hud instinkt mine. Potem bi ga pa komu dal, da bi kaj lahko v miru naredil ali pa se spočil, pa ga noben noče met. user posted image  Vsaj pri nas je tako. Zdaj ko rabim kaj, pa ga vlačim naokrog oz. se moram nekako zorganizirat. Mislim, da zdaj ne bom več tako haklik. Izkušnje delajo svoje. user posted image  
Dokler si še lepo zaprta je super, tako da se še tvoj user posted image  lahko redi in raste. user posted image  Med dojenjem se pa res nima smisla obremenjevat s temi kilami. Jaz sem se že odločila, da do drugega poletja pač ne bom imela tistih kratkih kratkih hlač. user posted image  Upanja nimam niti, da bi se v ostale stlačila. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2410
22.3.2008 9:36:56   
Janey
Dobro jutro

barbaw
sej res...pomoje to vse doživljamo. čeprav je ta moja vd tašča poseben primer ki vse ze in zna in to na poseben način z mano deli. res me jezi, ker ne razume, da je naše dete in da ga nebomo kar pri njej za bzv puščali. pa sej bo dojela ko bomo 100000x rekli, da zdaj pa ji ga ne damo dol.sploh pa je jaka star komaj 1 mesec. in jaz bi bila 24 ur na dan z njim, ker mi je noro lepo.

Marusah
jaz že telovadim. Pomoje ti telo samo pove. Čeprav me še vedno malo presredek boli, delam po svjih zmožnostih.

Kak ste vse pridne in barvate jajčka. se mi je kar zaluštalo da bi jaz tud. ampak sej jih pol nebo noben jedel...pihat jih pa še nimam časa.

frutka kje se pa dobila te hlače ki stisnejo??

S kilami se jaz tut zelo matram...sem jih kar nekaj gor dobila in že od prej sem mela zalogo...me je lubek navadil jest po njegovo in sem kar kipela. Zdaj morem pa ene 30 dol spravit. Sem zelo pridna, ampak zdaj med prazniki si bom pa privoščila kaki kos potice in MLEČNEGA KRUHAuser posted image user posted image user posted image jajčko pa rodo šunko pa tak lahkouser posted image user posted image ampak ker jaz "srečnica" še dojim ne...pač morem fejst pazit in fejst telovadit...polek tega grem pa skoraj vsak dan 2x na dan na sprehod...nekje se bo moralo poznatuser posted image user posted image user posted image

zdaj se grem pa cartat k mojima sončkoma, ki pridno počivata očke v posteljici.

kak je jakec zlat...zdaj ko smo se navadili da krči pač so je res super. Sma ugotovila, da je super priden ker res joka samo ko ma te črve v buščku in ko je lačen. Drugače pa kar naprej gleda okoli in se čudi. Pa tudi buden je že veliko da nam je res lušno. Zadnjič je prebedel cel sprehod. Frajeruser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2411
22.3.2008 11:24:04   
arabela*
oila punceuser posted image
joj,kako neverjetno lepo vreme imamo.Imamo cerkev pred nosom,pa bomo verjetno kar avto mogli zaštartat.user posted image
*bubi*,vidim,da nek kafe omenjate.Sem takoj zato da se spoznamo(še mi itak ni ratalo na noben kafe prit)user posted image user posted image Zmenite se babe za čas in kraj,bova z malečko z veseljem prišleuser posted image
A ve katera,kak čaj po,maga za slabost?Jaz iam tak feeling,ko da bom omedlela,pa nisem slabokrvnauser posted image
Nič,lepo se"nažegnajte",se beremo kasnejeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
22.3.2008 13:26:40   
kekec in mojca
Saraya, če se ti le da, pridi na kavico... bo ful fajn,  malecki bodo prav uživali. Taveliki in tamali. Pa še ostale Mariborčanke pridite, no... saj nas je kar nekaj na seznamu!

Sicer je zdaj bolj tako vreme user posted image user posted image user posted image , tako da zunaj najbrž ne bo kaj prida. Za notri ne vem, kje imajo kakšne gostilne z otroškim kotičkom, za zunaj bi pa predlagala kafič pri dvorani Tabor (tam pri Ledni dvorani), ker je okrog in okrog trava, pa še peskovnik imajo, ki ga sproti pokrivajo, da noter ne lulajo muce ali psi. Tudi prometa ni kaj večjega (morda tu ali tam kakšen kolesar, ki tudi ne more hitro vozit). Edino vreme mora biti lepše!

Ugotovila sem, da se Zikzak nič ne javlja. Upam, da je z njo vse ok.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
22.3.2008 13:37:07   
kekec in mojca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

K in M imaš prav ja, da tisti hud instinkt mine. Potem bi ga pa komu dal, da bi kaj lahko v miru naredil ali pa se spočil, pa ga noben noče met. user posted image  Vsaj pri nas je tako. Zdaj ko rabim kaj, pa ga vlačim naokrog oz. se moram nekako zorganizirat. Mislim, da zdaj ne bom več tako haklik. Izkušnje delajo svoje. user posted image  

user posted image user posted image user posted image Boljše ne bi mogla povedat! Čeprav se moja starša kar rada javita, da ga popazita, ampak ona dva tudi nimata zmeraj časa. Tak da, Janey, brez slabe vesti, pusti ga kdaj pa kdaj svoji tašči, pa se ti naspi. (No, čez mesec dni me vprašaj, kaj menim o tem, da bi jaz tega novorojenčka pustila svoji tašči, bomo vidli, kaj bom takrat rekla. user posted image user posted image user posted image ) Ja, valda, da si nonstop z dojenčkom in da je to tvoja "naloga", ampak draga moja, tudi ti imaš pravico, da ne hodiš naokol kot zombi. Pa pojdi za tiste pol urice malo zadremat, pa je. Saj tašča ti nič slabega noče (čez mesec dni, ko bom še bolj občutljiva, bom zanikala, kar zdaj govorimuser posted image ) z nasveti... Pač želi ti res pomagat. Ne ve pa, kako je to za snahe... Glej - če bi ti tvoja mama dajala isti nasvet, bi ga najbrž sprejela z odprtimi rokami, a ne?

Saj ta tvoj odnos do tašče je čisto človeški. Po moje smo vse dale to skoz, al ne? Pa, kot smo ti že rekle, to mine.

Kje sta pa Čmrlika in Trnuljčica? Ju je polna luna zmotla in sta zaspali? Al pa so krivi prazniki, da se nič ne javita?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
22.3.2008 14:27:40   
Janey
za kavo predlagam draš će se le lahko do tja pripeljete...al pa se kej nabašemo pa gremo skupaj...tam je zunaj ful igral in ful lepo. pa še sveži luft

Neposredna povezava do sporočila: 2415
22.3.2008 14:38:52   
arabela*
draš??

Neposredna povezava do sporočila: 2416
22.3.2008 15:25:37   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

draš??

ja pod pohorjem...taka velika okrogla športna dvorana...pod hotelom arena, za tistim malim ribnikom.

glede tašč...doživela bom živčni zlom kmalu...če kr pritiska in pritiska. Danes na kosilu se z mojim menima, da bi jaz šla pol v trgovino in da bi on mel malega...pa pritiska da ga bo ona mela. Sem rekla da ne(pa že tak ga dobita zvečer, ker ima moja najboljša kolegica rd) pa kr pritiska pa dajta no, dajta ga meni. Pol neha, pa spet začne in spet lepo rečem, da nebi...ji povem, da pač je še mali in da se ne počutim dobro če ga kar tak dam, da se spopadam z nekimi bdnimi občutki in naj malo počaka. Že tak ji ga doti dama ko grema v trgovino in to, pa bi ga lahko vzela zraven. Pa ga ne. Joj ej...nekam sem mogla to napisat. Ji bom kmalu vrat zavila. Sej jaz razumem da je babica in da je vesela in da ga ma zdaj najraje in da je to edina njena preokopacija....ampak je moj otrok. Če nebo razumela boma pač šla od tu. Pa če v eno sobo. Jaz se nebom še s tem obremenjevala. Ko se mamo tak lepo. Mi2 se mama res rada in res se razumema. Take lepe dneve preživljamo. Ne vem zakaj me tak moti...ampak kr na živce mi gre. pa sma se včasih ful super razumeli...zdaj pa samo sili in pritiskauser posted image hvala bogu je vsaj moja mami razumna in potrpežljiva, ker če bi še ona tak forsirala bi se tak selila v azbekistanuser posted image user posted image user posted image sem pač človek ki ma rad čas zase in vse sam naredi.kkaj čem.

Ampak jakec mi pol dan polepša. Kak je zlat ko nima teh krčev. eno uro sma ležala in se cartala in me tak posluša in se nasmehuje. POl pa je kar sam zaspal, brez enga jokca. Najbolši jeuser posted image user posted image user posted image

KM in barbaw upam, da bomo ti občutki hitro mimo in da bo res tak kot pravita. Ker če ne...ne vem kak bom tu zdržala. KM bom ti kopirala tvoj post čez kaki mesecuser posted image user posted image ziher neboš priznala, pa če te zraven dobimuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
22.3.2008 15:40:01   
Janey
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaj lahko nekoga obesim...pa to ni res nooo...prelepo se mamo da bi lahko tak ostalo. Lih sem si tak mislila, da eh, sej bo že, kaj bom jamrala in se smilila sama sebi, da malo se morem navadit ko pride gor in spet naredi dan za bruhanje. Danes ma moja kolegica rd in bosta imela malega. Pa sem jo prosila, da bi pač prišla gor, da dama malega v svojo posteljo. In ona pride in prosi, da bi ga mela doli, da bi dala jima košaro, ker tu gori mama tak mali kavč in nebi mogla nič spat. Pa sem rekla, da meni bi blo ljubše če bi pač bla gori, ker je lažje, da ga ne rabima prestavlat in to. pa še ker mamo vodno postlo in se jogi greje je ful malo oblečen, če ga dam dol ga morem bolj oblečt in pol slačit. in ne...ona vztraja in začne da če bo spal skoz v svoji postelji nebo nikoli na nobeni drugi, da bomo meli probleme na morju...pa daj no...kje jih pobira. Otrok spi samo ponoči tam, čez dan kjerkoli in tudi ponoči bi kjerkoli spal. EH...za bruhat...nakar te izsili, da sem rekla da te ja, da ga dobita dol...kaj te naj...moj je pa tudi bil tiho ko rit, meni se pa ne da kregat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najraje bi ga moji mami pelala na pobrežje pa pol po   njega šla...kak sem besna...kr na jok mi gre..sama sebi že grem na živce...upam, da ne tudi vam, ampak nekam moram to zdaj takoj spravit ven iz sebe...user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
22.3.2008 17:26:15   
Vrtnica79

Oj, punce!

Da vam še tu zaželim lepo pisanko in da se ne bote preveč basale z dobrotami!

user posted image user posted image

Janey,pa tote tašče so res malo user posted image . Ne se zdaj še zaradi tega tak obremenjevat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
22.3.2008 18:22:26   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Kje sta pa Čmrlika in Trnuljčica? Ju je polna luna zmotla in sta zaspali? Al pa so krivi prazniki, da se nič ne javita?

Tu sem . Mene je zmotil včerajšnji dan in sem bila še zjutraj čisto adijo in brez energije. No, ja lahko pa okrivim luno. user posted image Potem sem si privoščila  kavico z tastom in taščo, pa moj je prišel domov iz službe, pa je bilo takoj boljše.user posted image
Še šunko v testu sem naredila za kosilo. Saj vem, da se to dela jutri, ampak jutri smo povabljeni k tašči.

Sicer pa glede tašč. Jaz ne morem reči niti ene stvari čez njo v teh 4 letih, ko živim v Mb. Pa tudi v prejšnjih 5 letih, ko še nisva živela skupaj bi teško najdla. Je pa res, da ne živiva pri starših oz v isti hiši. Sva oba prvorojenca, očitno zelo samostojna in ne želiva težačenja za brez veze. Sem mojemu pred 4 leti rekla, da ne želim živeti niti z mojimi starši, kaj šele z drugimi ( čeprav so priznam celo boljši od mojih) in je samo odg, da sva enakega mnenja. Sva pač rada neodvisna.

Te pa zelo razumem Janey. Jaz bi tudi popenila (tudi brez vseh hormonov med user posted image in po porodu), če bi me nekdo silil delati nekaj proti moji trenutni volji. Pa tudi če je v očeh drugih predlog ok. No, sem se hudo izrazila , saj se jaz samo kujam in mulim.
Janey ti se samo spovej komu, ko je hudo, pa je pol boljše. A ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2420
22.3.2008 18:34:01   
trnuljčica
Aja bubi sem ti pozabila odg. Sem v 35 tednu (2280gr, user posted image ).
Pa sicer ne grozi predčasen porod, sem tudi zaprta... Samo moja bolezen lahko sedaj na koncu malce zavira rast otroka. Od pon 18 do včeraj 21 je dobil 90 gramov. Samo buši mu zaostaja. Bo pač dolg, pa suh. Mogoče po mojem očetu.user posted image Malo se moram pohecati.

Neposredna povezava do sporočila: 2421
22.3.2008 19:28:49   
*bubi*
Janey user posted image  Upam, da zdaj že uživaš na RD in da čim manj misliš na svojega Jakca. Saj vem, da to ne gre user posted image

trnuljčica, ti samo redno na preglede hodi in če bodo ocenili, da je boljše, da se nosečnost konča, potem pač je tako.
Ti ne morem povedat, kakšno srečo smo mi imeli pri bubiju..... tudi takrat je bil pri meni problem, imela sem težave z jetri, zato so mi vsak teden teste delali in ob prvem poslabšanju sprožili. Bubi je imel popoln vozel na popkovnici.... tega seveda niso vedeli. No, takrat so mi rekli, da bi se lahko do PDP vozel tudi zategnil.... Kaj hočem povedat.... v vsem tistem slabem je bilo nekaj dobrega.

Neposredna povezava do sporočila: 2422
22.3.2008 19:37:37   
lyra*
hellow babe!

Sem vas prišla malo pogledatuser posted image  Vidim,da ste vse že kar visoko noseče...eh jaz imam pa še dolgo,da bom tam ko ste veuser posted image

Da se vam malo potožim sva se z mojim dans tak skregala,da bi ga najraje zadavla! Vsako leto so starši prišli k nama na zajtrk pa smo pol šli skupaj do ostale družine v gostilno,leto pa kr naenkrat,da morma mi2 it do njih,pa itak mi je slabo pa se mi neda vozit nekamuser posted image user posted image  Pa naj gre vse skupaj!

trnjulčica  nič nebo narobe če bo dolg in suh važno je,da je zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
22.3.2008 19:59:55   
Janey
trnjulčica tudi mi2 sma se super razumele dokler nisma mi2 prišla sem. Jaz sem se zaklela da nebom nikoli živela s starši in tudi moj je vedno to govoril. Potem pa je bila pačtaka situacija, da sma mi2 mogla iz enga stanovanja(sma bla 1000000% da nebo treba it, ker je od dedka od mojga in vse sma si zrihtala, pa je pač tak prišlo) in ker sem bila jaz noseča, moj še to leto študent sma pač  bila prisiljena it sem. Sprva začasno, potem pa ne vem kdaj ampak sma se odločila, da malo ostanema. Da naberemo neke dinarčke in gremo na svje. to bo najsrečnejši dan v mojem živlnju.

bubi zdaj ga samo še skopama in grema. ZIher se boma mela fajn, ker je fajn družba, ampak neboma dolgo tak da bo šlouser posted image ne mislim na mojga sončka pa ne morem. Še ko sem doma v drugi sobi in je on z atijem mislim nanj. Najbrž me bo minlo, ampak zdaj sem zaljubljena do ušes v moja 2 fantauser posted image user posted image

lyra
ti moški včasih res ne znajo precenit situacije. Ko sembla jaz noseča se je moj tut kdaj kaj takega zmenil al pa naredil, da mi je kar slabo postalo. Ampak vse se reši s pogovorom.Ne počni stvari, ki ti ne pašejo. Starši bodo pa že razumeli, saj si noseča. Meni je dostikrat pasalo to izkoistituser posted image user posted image (pa nikoli nisem imela slabe vestiuser posted image user posted image no razn takrat ko si je mali škrat zaželel tone čokolade in jaz sem mu jo seveda dala...kak mu bi jo vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

zdaj pa grem...se pokukat kaj dobim na sebe, da nebom klošarka trenerkastauser posted image user posted image

lahko noč in seveda LEPE PRAZNIKE

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
22.3.2008 20:17:13   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Vidim,da ste vse že kar visoko noseče...eh jaz imam pa še dolgo,da bom tam ko ste veuser posted image

Veš, se spomnim kdaj sem bila v 8 tednu. Danes pa vidim, da sem že v 36. user posted image Hočem povedati, da čas res beži. Prvo razmišljaš, kako daleč je še vse, nato pa se ti zdi preblizu.user posted image

Janey, saj vse pride ob svojem času. Glavno, da ste vi trije eno in da se imate radi. Pa res ste lušni skupaj.user posted image

Bubi hvala. Saj potem veš kako je. Sploh mi ni več pomembno kako bo z mano, samo da bo user posted image dobro.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?