kekec in mojca
|
Upam, Trnuljčica, da si že boljše volje in vsaj malo potolažena. Frutka, jaz jajčke kar z oljem namažem, je isti učinek kot s špehom. Sta bili s Trnuljčico še dolgo na kavici? Mmmmmmmmmm.... jaz bi pa danes tak kranjsko klobaso jedla... Nikoli je ne maram, danes pa bi jo zmazala ko nora. Pravijo, da se otroku pozna, če si nosečnica ne uresniči želje po hrani. V primeru, da bo fantek, upam, da se mu bo kranjska poznala na pravem mestu, seveda... Barbaw in Janey, jaz sem se skoraj isto počutla, ko sem malega Kekca prinesla domov. Sta bila moja starša prav razočarana, ker jima ga nisem hotela zaupat v varsto za sprehod po 10-ih dneh. Saj to mine, veš. Ta ljubosumnost do kogarkoli, ki bi hotel malega pazit... kasneje, ko je že malo večji, ga z veseljem potisneš nekomu v varstvo... samo da ti ga čuva. In da si ti oddahneš. Imam prav, Barbaw? Danes je polna luna... ampak jaz se ne dam, še ne grem rodit. Čeprav me vse boliiiiiii... medenica, kolki. Vstajam kot sedemdesetletnica, s tem, da nimam palice (ki bi mi kar prav prišla). Na pregledu pa mi je moja G rekla, da je vse ok in da ima dete že skoraj 3 kg. Vse je lepo zaprto, malo je bila presenečena nad tistimi popadki. Marusah, ko sem dojila, je tudi meni pasala čokolada... in to na tone. Upam, da se po porodu ne bo ponovila zgodba, ker me je to dojenje namesto posušilo (tako kot Frutko) še bolj "razcvetelo". Saraya, tole s hormoni je pa tudi meni konkretno poznano. Je danes že kaj bolje? Danes sva tudi midva mislila it gledat film v kino, pa nama ni ratalo... Pandica, hvala za lepo voščilo. Tudi tebi želim čim lepše praznike. Marusah, ti boš pa morala ticker zamenjat!!! In na koncu še moja Bubi ... zgleda, da bova šli na kavo kar sami, a ne? Nič hudega, saj še bo čas, počasi boš spet lahko v podpisu odštevala dni... Da ti malo ponagajam, naslednjo soboto ti želim ČIIIIIIIIIIM LEPŠO... v službi.
|